Onsdag

Onsdag är det idag och det betyder att frida rider och det är grey's anatomy klockan 21.00.. :) yey! Imorgon har vi spanska glosor.. 27st tror jag.. Ganska svårt.. ''/ 

Imorron ska jag, frida, malin, emelie och linn vara med varann och det kommer bli skita kul :) Vi är väldigt barnsliga, töntiga och onormala men det struntar vi i.. ;) Vi kommer iaf ha skoj.. <33 o imorron kommer jag att drunkna i mammas jacka.. Gah!

Ska väl fortsätta att plugga spanska.. Visste ni att spanska på spanska heter Castellano ? Heter inte spanska espanol ?
Asså själva språket spanska..

Spanska - Castellano ?
Spanska - Espanol ?

Vilket är det rätta? Båda kanske?.. ''/ bye <3





















Kommentarer
Postat av: emelie

japp. vi är nog både töntiga och onormala... antar jag. men det spelar ingen roll om man har kuuuuuuul! för det hade vi! :D <3 då kan ju dom andra sitta där och ha trist och vara så himla normala. :) gahaha!

2008-11-27 @ 20:16:55
URL: http://emliah.blogg.se/
Postat av: Diddi

Spanjorer brukar kalla sitt språk español (”spanska”) för att skilja det från andra nationalspråk som franska och engelska, men kallar det castellano (”kastilianska”) för att skilja det från andra regionala språk i Spanien som galiciska, baskiska och katalanska. I Katalonien och Baskien talar man därför nästan uteslutande om kastilianska när man menar spanska. I resten av världen växlar bruket mellan español och castellano, med det förra som det vanligaste.

2008-11-28 @ 18:38:03
Postat av: Diddi

www.wikipedia.com

2008-11-28 @ 18:38:55
Postat av: emelie

nää, du är söööööööt! <3

2008-11-30 @ 19:23:42
URL: http://emliah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0