Plugg, plugg och ännu mera plugg

Kom nyss hem från stallet. Vi hoppade bana på 80 cm och jag hade förstås den bästa av dem alla! Bertil. En busig b-ponny som är väldigt stark.. Iallafall. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag nog ta en kopp te, kvällsmacka och sedan ska jag plugga. Jag får hoppa över Grey's. Imorgon har jag spanskaprov, no test och ett oförberett soprov. Kul? Nej.


Längtar till: Högbo spelen. Som är nästa vecka. Fortsätt blicka framåt..


 


090429

Jag höll på att kliva på en mosad huggorm påvägen hem idag. Uscha. Det var tur att ingen annan var där, för jag hoppade och skrek som en galning.. Måste dem finnas?
Imorse var det matteprov. Det gick väl sådär kan jag väl säga.
Om några minuter ska jag åka till stallet och rida. Vi ska vara ute på utebanan och hoppa. kuligt. Adios!


Busy

Hela eftermiddagen har jag bara ägnat min fria tid åt pluggningen och jag kommer fortsätta med det tills jag går och lägger mig.. Tänkte bara slänga in ett inlägg och säga hur jag mår och sånt. Jag mår bra.  pusshej. 


09/04/26

Mitt tvåhundrade inlägg.. Wooohohoh!


Plugg

Idag har jag tillbringat min dag mest utomhus. Läst min älskade bok När jag hör din röst(har bara 2 kapitel kvar), pluggade och åt mat. Men nu sitter jag inne och har väldigt tråkigt. Jag gör min svenska som jag inte gjorde klar igår kväll.. Mår illa gör jag också. Stackars mig. Men vi ska grilla idag igen så då blir jag kanske friskare. ;) Men nu måste jag fortsätta med svenskan så jag inte gör den det sista jag gör ikväll.


Bedburger

Jag sitter och håller på med min svenska presentation som vi i min klass ska redovisa nästa vecka. Jag gör en powerpoint presentation om Agility. Jag är så sugen på att skaffa en till hund som är piggare än Ludde som jag kan hoppa lite agility med. Och gå på någon kurs och sen tävla! Fan vad skoj. 
Vilket väder det var idag. Det var runt 23 grader under dagen och tänk att det bara är April! Visst har det aldrig varit så här varmt i April månad?
Nej nu ska jag nog krypa till kojs.
Kisses' n Hugs


hahahaha, sån där skulle man ha.. :') NOT, men visst var den rolig? xD


Uppspelta lilla fia

Äntligen fick jag prao-plats. Jag ska praoa fyra dagar v22 ute i valbo på Kappahl! YEY! Fatta på lunchen.. Då kan jag ju äta min lunch ganska fort och sen så kan jag ju shoppa resten av tiden. Yeah!

Appropå shopping. Idag fick två cardigans och ett par harems byxor hänga med mig hem.

Nej nu ska jag ut och fortsätta sola och hjälpa pappa med grillningen. Hörs, bloggar senare.


Ge mig prao

Nu har släkten varit hemma hos oss och firat Alexander som fyller 11 år idag. Det serverades tårta, marrängsvich(stavningen?), chokladbollar, ballerina, smörgåstårta och massa andra saker. Så nu är jag proppmätt! Jag kanske ska ta och rulla in i mitt rum och krypa till kojs. Jag har inte sovit så bra inatt. Mina grannar hade fest och det var dunk musik nästan hela natten. Så jag har vaknat flera gånger. Fatta vad drygt, och sen så går jag upp ganska tidigt. Jag går upp klockan 6.00 varje morgon. Menmen. 

PRAO - Igår(torsdag) var jag och Linn ner på stan och kollade runt på olika platser efter prao. Hittade ingen! Idag försökte jag på plantagen. Pratade först med en supergullig tjej och det lät som på henne att jag skulle få praoa där men när jag fick chefens mobilnummer och ringde henne så sa hon att det redan var en tjej som skulle komma den veckan. SKIT APA! Menmen. Jag ska till valbo imorgon med Maria och faster Eva så då kan jag ju fråga någon där ute. Men dom tar väl inte in någon där heller. Annars ska jag fråga på Barnenshus också. Det verkar ganska kul att jobba där iallafall.
Nu vart jag förbannad. Jävla prao!



Anonym

Hej Anonym. Jag visste att jag hade stavat fel på about men jag tyckte det inte gjorde något. Ett litet ynkligt fel? Nja.. Jag tycker det inte är så himla viktigt. Tycker du? Lat är jag också. Jag orkade/orkar inte göra om bilden. Hahha.

För er som undrar;
IP-adressen. Jag säger bara IP..


 lol.


Beskymmer

Skolan idag. Study hall, svenska, engelska, lunch, so och sist men längst idrott. Edvin, Oscar och Ante hade uppvärmningen idag. Det var evighets jaga, någon slags boll kastning och sen så hade dom lagt ut två 'hinder' som bestod utav två styckena trä bänkar. Man skulle då springa flera varv i olika springfarter och hoppa över hindrerna. Vilken ide att komma på det där. Man kan ju nästan kalla dom hoppfreak. Haha. Vilken humor jag har. -.-

Gud vad jag känner mig oseriös. Jag känner på mig att jag inte ska skriva något mer så jag slänger in ett klipp jag, Malin och Emelie diskuterade om idag.



HAHAHAHAHAHAHAHHAHA MOHAHAHAHAHA SÅ HIMLA KUL!

Min little broder fyller 11 år på fredag. Vad ska man köpa till honom tro? Han säger att han önskar sig en mobil men jo  tjena. Säg det till mamma och pappa istället säger jag. Men då säger han att han inte önskar sig något. Vad ska man köpa då? Några tips? Vad önskade sig din brorsa när han fyllde 11?

Dagen i bilder















Vad behöver jag säga? Ni ser ju hur fantaskist kul det ser ut. Tänk er farten och känslorna när man hoppar! Första gången jag 'började lyfta' så pirrade det skit mycket i magen. Det var såå härligt! Kramar 

Zunday

Ska plugga lite nu, har matte, no och spanska till veckan. Men sen så ska jag åka ut till skutskär och titta på crosstävlingar. Crosstävlingar är alltid lika roligt att titta på. Man kan både spana in killar och hojar! ;) Lägger nog in bilder sen när jag kommer hem.





What a day


Kusin och jag hjälpte till att vårstäda i Hedesunda hos min gammelmorfar Axel 93år! Men innan det, var vi och kika på Marias killes fotbollsmatch. Dem förlorade med 4-0.. Stackarna.

Nu; Ordna den nya headern som kommer upp lite senare!

Eftersom det inte vart någon bio med Emelie.. En annan gång gumman<3 Och då hänger förhoppningsvis Linn och Frida med också! ;)

ISEG Eurovison - 09

Oj vad tiden går fort! Jag kanske inte hinner med att göra om bloggen. Kanske bakgrunden och lite smått annat. Ajah. Nu ska jag visa bilder från IESG's lilla ' melodifestival'.


Daniel och Ante Eurovision Song Contest - 09. Dom sjöng låten Pokemon. x')


Här gick dem BANANAS! För att göra det lite roligare, och ja det var dagens höjdpunkt kan jag säga! :D



Lånade videon av Louise, för knäppa jag spelade in med mikrofonen av! x) -.-


Sen var det Lovisa i nian som sjöng Edith Piafs 'Non, je ne regrette nien´' Otroligt otroligt fint var det. Tjejen som vann gick också i nian och hade skrivit låten alldeles själv. Hon var också jättebra! Här kommer Lovisa;



Nej nu är jag trötter. Ska försöka kliva upp tidigt imorgon för jag ska till 'öppet hus' med mina föräldrar och kika in den nya engelska gymnasiet. Eller säger man så? Det är ju egentligen inget gymnasium för dem fick ju inte ha gymnasium tillslut, men usch vad jag babblar. Jag är trött!

Sommar, sommar och sol, havet och vinden och doft av kaprifol!

Bikini eller baddräkt? - Bikini,  ;)
Shorts eller kjol? - Shorts
Linne eller T-shirt? - Hmm. Svårt. T-shirt eller nä. Linne
Utsläppt eller uppsatt hår? - Uppsatt
Brun eller vit? - Brun. Awhh! Vem vill vara vit på sommaren?
Att bada i saltvatten eller sötvatten? - Saltvatten
Liseberg eller grönalund? - Liseberg! :D
Sommarsöt eller sommarsnygg? - Sommarsnygg
Brunt eller blont hår? - Brunt hår, ;)
Varmt eller svalt på sommaren? - Varmt!
Soligt eller molnigt ? - Hahha. Soligt såklart
Hav eller sjö? - Havet
Vattenkrig eller vatten spridare? - Vattenkrig. :D
Hängmatta eller solstol? - Hängmatta, så härligt!
Cola eller fanta? - Cola
Båt eller husvagn? - Husvagn tror jag
Bada från strand eller brygga? - Strand
Tälta eller sova inne? - Tälta! Yay
Vad tänker du på när du gör detta test? - Sommaren såklart



 




















Ska strax ut till solen

Senare idag ska jag och ett antal till kolla på min skolas lilla Eurovision. Två killar i min klass(Ante och Daniel) ska vara med ikväll. Dom sjunger på både franska och spanska. Vilket ska blir väldigt roligt att se! Jag kan försöka knäppa kort med min usla mobilkamera för min vanliga kamera är lite knäpp..

Den här veckan har vi haft en 'temavecka' som handlar om tonårsliv. På son i tisdags pratade vi om grupptryck. Vi gjorde en övning där vi i små grupper skulle skriva en kort pjäs där en blir utsatt för grupptryck. Min grupp hade om alkohol. Det var ganska roligt att se dom andras pjäser.  Alex spelade sin karaktär ungefär så här;  

Nästan precis som 'Rihanna'



Idag trotsade jag min rädsla. Jag knäppte kort på en orm..? Den var helt mosad och uscha!  Ni vet ju Fredrik Praesto, som är bl.a hypnotisör. Jag tror att jag kanske skulle kunna ringa honom så han kan hypnotisera bort min rädsla för ormar! Så äckligt! FYYY USCHA!


I sommar Diddi. I sommar får vi nog bara hoppa studsmatta, inte någon springning i skog eller på vägen. Usch. Jag hatar när dom 'krälar' eller bara ligger där och är.. mosad.


Torsdag

Jag är helt beroende av den här bloggen och jag kan inte försöka undvika den nå mer. Fast egentligen var det inte så himla många dagar sen jag skrev. Men jag ska blogga som vanligt nu. Kasta in ett inlägg varje dag, som vanligt. Imorgon kväll ska jag göra en ny header och byta färg på bakgrunden. Bloggen ska få ett lyft! Bort med allt 'svartvitt' och fram med alla vår- och sommarfärger. Det kommer bli mycket finare. Och det här gott folk, det här ser jag fram emot! 

 Nu måste jag rusa till tvn och kolla på Ghost!


Bloggfrossa och bloggpaus!

Jag kommer inte på någonting bra att skriva och jag är så less på bloggen min. Ful, tråkig och jag är väldigt dålig på att uppdatera. Så nu blir det en kort paus från skrivandet!


En godissugen fia

Nu ska jag bara packa och sen så ska vi åka till stugan. Jag ska ta med mig laptopen men det kanske inte går att komma ut på internet. Men vi får se, då blir det kanske nått inlägg . ;) Pussar!


Boys Avenue

Hade glömt bort hur bra dem är! Men som tur var skrev Louise om dem på sin blogg så nu har jag hittat tillbaks till dem igen. Hahha.<3 

En av mina favoriter!

090408

Hawdi! Idag har jag bara varit hemma och slappat. Men det är ju det man ska göra nu när det är lov! Det har varit riktigt skönt iallafall. Bilder från idag. Hoppas ni få läsare inte blir helt galna på (bara) mina bilder men jag är inte på blogg humör.


Bild från lunchpromenaden med fluffen Ludde.


Ludde blir jämt bra på bild. Tillochmed hans skugga. Inte jag däremot..


Till sist. En liten häxa som vi har på dörren.. Hoppas påskärringarna som kommer imorgon blir rädda.(Mohahhah) Nej jag skojjade. Man ska bara skrämmas på halloween. (a)<3

Igår

Bilder från igår. Var bl.a hundvakt åt lagotton Rasmus och var med Linn.

Min älskade 8-åriga hund Ludde! Rasmus i bakgrunden.


Black and White eller 'Natt och Dag' brukar jag kalla dem.<3


Fick med både Linn och Rasmus.. Yey!


Njuter av solen..


Tack

Jag blir så glad när ni kommenterar <3 Hehh. Krille du hade rätt med våren. Njut alla!

I'm back!

Wooho. Jag har inte bloggat på några dagar nu, jag har inte ens haft på daton tror jag.  Men nu är jag här igen. Jag städade min garderob i gårkväll.. Hittade bl.a. min 'dagbok' som jag hade och skrev när jag var liten.. Gick nog i tvåan eller kanske trean..? Det var synd för jag hade inte skrivit något datum, men här kommer några bitar ifrån den.  ;)<3


'Efter skolan ringde Daniel! Han är sickt söt. Han frågade chans på mig.'

'Nu sitter jag i sängen ienn. Jag vet inte vad jag ska skriva! Har tråkigt. HEJDÅ!'
 
Okey.. Vilka fina inlägg jag skrev då.. HAAHA :'D Värsta stavningen och så tyckte jag Daniel var 'sickt söt''.. Hahha. Det var nog tvärtomdagen.. -.- xd För er som inte vet vem det är, så var Daniel min bästa kompis(bästa kille) när jag var liten.. Nu är han.. annorlunda.. ;) På tal om annorlunda.. Titta vad jag skrev;

'HEJ IGEN! Jag har förändrats kanska mycket! För det första har jag gjort slut med daniel och är kär i Tim! Men vågar inte beretta. Vet inte vilka kläder jag ska ha på mig men jag hittar på något! puss och kram hela dan! <tim3'

Hahhaha, jag var kär i Tim och jag visste inte vad jag skulle ha på mig för kläder.. HAAHAHA!  Lilla söta ja<3



Bloggar senare..

Frågor och sen natti

Min "hemliga" last: Chips och choklad.
Jag vill krama: Min mormor som tyvärr inte finns i livet. Men jag skulle gärna vilja att hon kommer ner tillbaka. Till mig och alla andra som älskade henne. Annars kommer jag snart upp till henne... Hon var världensbästaste!
Framtidsdrömmar/drömjobb: Bli rik och inte jobba alls! Annars i ngn butik kanske.
Bästa resa: Italien. Alla gånger. Kanske första gången jag åkte ner med mamma en påsk. ;)<3
Då får jag vara mig själv: När jag rider eller läser någon bra bok. Alldeles ensam och tyst omkring mig.
Dold talang: Det har jag nog inte. Fast om jag hade så skulle jag ju vara tyst för det är ju då en dold talang. ;)
Ambition: Att ta över världen. typ.
Hoppas på: Våren är ju här redan, så jag hoppas väl på att sommarn ska komma! Så fort som möjligt vore bra.
Funderar över: Hur min framtid kommer se ut om några år. Jobb? Kille? Barn?

Stolt över:
Inte mig själv iallafall..
Blir glad av: Choklad.. Hehe..
Om jag känner mig ledsen: Stänger jag in mig i ett rum och bara sitter.
Motto: Det ända jag har i huvudet är; glöm dina beskymmer, imorgon kommer nya. (Eftersom jag tittade på AA nyss.)
Längtar till: Sommaren. Havet och stränderna! ;)
Skrattar till: Allt. Jag och min humor..
Dansar till: Dansband. Nej jag skojjade! x) Men jag får väl säga till bra musik..

Favorit tv-program:
Wohoo.. Många; Desperate housewives, grey's anathomy,  one three hill, gossip girl, wipeoute, andra avenyn.
Favoritfilm: Just nu är det Twilight jag tycker mest om men det finns ju massor!
Bästa med livet: Vännerna och familjen. Och känslan man har när man är i stallet.
Bästa köp: Svårt. Men den här veckan är det den väskan jag köpte idag. Hahha.
Sämsta köp: Det är väl ngt man har köpt och sedan sett samma (sak) för billigare.. Jag är en riktig spara!
Sexigt:
Vilja. 
Idol/förebild: Hm.
Favoritcitat: Men tror du jag kan det eller?
Vill hångla med: Ingen just nu.
Vad gör du på söndagar: Ignorerar dem..

Älsklingsdryck:
Vatten.
Favoritklädesplagg: Tights/leggings.
Favoritgodis: Chips och choklad.
Om jag vann en miljon: Skulle jag föst shoppa inihelsike.. Sen skulle jag spara dom.
Jag vägrar: Att gå in på google och söka på orm..
Jag gör alltid: Sover.
Vill resa till: Italien. Men också ngn annanstans.
Smultronställe: Har faktiskt många, men stugan i Hedesunda är ett av dem. ;)

Det stör mig:
Oärlighet.
Sämsta ovanan: Sitter på mina händer så dom blir helt.. ja..
Blir generad av: Komplimanger.
Samlar på: Påsar, papper och plast. Dammråtter också..
Är en jäkel på: Att prata men kommer aldrig fram till det jag skulle egentligen säga. När jag väl pratar förstås. Så människorna går väl därifrån när jag öppnar käften.
Är rädd för: Ormar, ormar och ormar..
Jag skulle aldrig: Åka frittfall eller klappa en orm.(har gjort men aldirg mer!)
Största svaghet: Att folk kollar in i ens ögon och pratar, då känner jag att jag bara vill bort ifrån dem. Man vet inte vart man ska titta. Om någon förstår mig..

Idag

Hej hopp igen! Har varit nere på stan en liten stund idag efter skolan. Hittade en väska från H&M bl.a.. Men nu orkar jag inte skriva om något sånt tjafs!

Nu är de loooooov! Så himla sköönt! Ledig i tio dagar. Puh, duktig Sofia! Sofia hållde ut fast hon var fullproppad med läxor och prov.. Ja ni vet allt det där plus lite mer. ;) Nu kan man äntligen andas och ladda om batterierna. ;)


Bild


Såg en citronfjäril idag. hehe..

Nu; Bussen ner till stan.

Skriver när jag kommer hem igen. Det blir bara en snabbis, så jag är väl hemma runt fyra kanske? Skriver då!
pussohej leverpastej.


RSS 2.0