Viken

Nu ska vi snart dra till stugan, bort från alla fyrverkerier som skrämmer Ludde. Det ska bli ganska skönt att åka bort från alltihop och fira nytt år på landet, i Hedesunda!

Igår följde Frida med mig till Wilma, vi gick en promenad med henne lite vart stans i Bomhus. Sen åkte jag och F till Grs för att kolla på Linn, som var med i Gyllene Bygeln. Som är en liten tävling där man hoppar i lag och klär ut sig till någonting och framträder framför domare.


Huset var hälften så litet förut men farfar bydde ut det.

Klicka för att stänga bilden
Ladan, längst bort finns det stall där man förut hade timmerhästar istället för maskiner. När vi barn var små så lekte vi med trähästar där. x) <3

Klicka för att stänga bilden
Utsikten från huset, det är otroligt vackert här på kvällarna när solen går ner!


Bryggan, det är Dalälven man ser.

Alla bilder är från min kusin som jag för längesedan tog av henne.

Bråttom bråttom!!

Bio nu!!


Jag just nu:

Hemma från Mary Kay visningen, vi fick lära oss att sota och grejer. Kan väl berätta mer om det någon annan dag, för just nu vill jag bara gå och lägga mig. Fast jag vill inte ta bort sminket! Hahhaha.

Köpte iallafall ett litet smink-paket med mig hem, som innehöll en concealer, mascara, ögonskuggor, borstar, läppstift, läppglans, rouge, mineral puder och lite annat gott som jag inte kommer ihåg just nu... - Spelar roll!


Visst lyckades jag ganska bra då? För att vara första gången iallafall!

Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på en film. Idag köpte jag Wayne's World och Panic Room på Media Markt, så det blir väl någon av dem!


Nu

Ska jag på Mary Kay smink-visning! Bloggar senare.




Cafe Galen

Idag var jag och Diddi på stan och strosade runt, och sen träffade vi på två vänner som vi sedan käkade tillsammans med på Cafe Pazzo. Förresten, Pazzo heter galen på italenska. Haha!

Imorgon måste jag upp tidigt för dumma lilla jag måste till tandläkaren. För någon dag sedan bet jag sönder två brackets(brackets är små plattor som sitter på tänderna) med tandborsten. Fråga mig inte hur jag lyckades med det, men! Sen ska jag åka skridskor, hehe!

Yey! Lyckades hitta en bild på mig:

Fatta farten...! Älskar älskar älskar!

Ingen rubrik

Igår lämnade jag in min iphone och fick en lånemobil istället, en gamal nokia. x) Attans gubbar! Dem säger att det kommer ta ca 11 arbetsdagar att fixa den, men vi vet ju alla att det betyder en månad ungefär... Ja, så nu har jag en gammal skrutt som är väldigt svår att skriva sms med.. Åh.

 Idag är jag otroligt lat, jag orkar inte göra någonting! Önskar jag hade mina drömfilmer som jag kunde titta på!

Filmer jag skulle vilja se:

 


Transformers 2!

Ska snart sätta igång Transformers - de besegrades hämnd eller vad den heter. Alexander fick den av mig i julklapp igår, + en till film och två tröjor. :) 

Av honom fick jag boken Genom dina ögon av Stephenie Meyer och en liten liten häst! Hahaha, han ville att jag skulle få allt jag önskade mig och det var ju en mobil, plattång och en häst! Gulligt va?<3

Hittar inte min kamera just nu. Men när jag hittar den så lägger jag in en bild på min lilla häst som just nu står på min fönsterbräda tillsammans med mina plastblommor och tomtar! ;)

Min dag har gått åt det här:


'Cause there's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be a uphill battle
Sometimes I'm gonna have to lose

Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb, yeah!


Den här dagen har gått åt mat, film och Miley Cyrus the climb - om och om igen!!!
Imorgon ska jag börja träna... - ska springa på mellandags-rea med Diddi och mamma! Mysigt va? Måste byta ett par jeans jag fick i julklapp till en annan storlek och lämna in min iphone! Haha, tänk att jag hade sönder den samma dag jag fick den.. o gud, hur ska det här sluta?


iphone girl

Igår var det en väldigt bra dag! Först på morgonen så gav vi lite julklappar till varandra och sedan käkade vi frukost. Sen skjutsade pappa mig till Wilma och medans jag red så mockade han åt mig. Jag galopperade på en fotbollsplan så snön bara yrde!! Jättemysigt!

Sen for vi hem, jag duschade och gjorde mig klar för att åka till mina kusiner och fira julafton. När vi kom dit så tog jag med mig stor-Ludde och gick en liten sväng med Linn och hennes labrador Dixi, som bor i närheten av mina kusiner. Det var också väldigt mysigt! Sen åt jag och min släkt en massa mat och sen öppnade vi julklapparna, tomten kom förbi också! HAHAHAHA x) Jag fick b.la en iphone som jag skrev igår kväll! Är super-mega-über-lycklig!

När vi kom hem så började jag direkt leka med min nya lilla leksak, hade lite svårt att få ur sim-kortet för jag fick ingen "nyckel" med i kartongen, med det löste sig ändå! Sen råkade vi sätta själva grejen åt fel håll och nu har den fastnat och jag får inte ut den..!! Så nu måste jag vänta tills imorgon så jag kan åka till 3-butiken och laga den... Japp, så var det!


GOD JUL!!

Ville bara säga att jag är grymt lycklig som har mina kära vänner. Jag älskar er så mycket!

Nu ska jag gå och fortsätta leka med min iphone!!!! HAHAHAHAHAHA ^^ :D


Innan jag åker

gör jag jag en sån här lista.. För just nu händer det ändå inget speciellt i mitt liv.

cola eller julmust

kläder eller skor

sommar eller vinter

HM eller gina tricot

facebook eller bloggen

födelsedag eller julafton

cider eller öl

brunett eller blond

upptagen eller singel

brun eller blek

te eller varm choklad

converse eller klackar

hemma eller borta

chris brown eller akon - svår... Men om man måste välja någon så får det väl bli Brown, gillar faktiskt ingen av dem!

Herregud..!

Jag har börjat lyssnat på Miley Cyrus! Hahhaha x) Hennes låtar liksom fastnar i huvudet och jag kan inte sluta nynna på dem, hahahaha!



HJÄLP. MIG!

Ingen rubrik

Fan. Jag råkade trycka på någon knapp och allt jag hade skrivit bara försvann. Fan.
Iallafall, jag fick rida Hellen, som är en sprallig häst som är rädd för typ allt! Men jag tycker det ändå gick bra idag.

Imorgon måste jag åka ner på stan, fast jag inte vill. Jag har en julklapp kvar och jag vill inte vara så sen ute som att köpa den dagen innan julafton! Men det blir inte en sån lång stund, tänkte åka en halvtimme innan jag ska möta upp Diddi. Tror det räcker. Några har frågat mig om hon verkligen heter så, men nej det gör hon inte. När min kusin var liten så kallade han henne bara för Diddi istället för hennes riktiga namn och sedan dess har nästan vi alla kallat henne för Diddi. :)

Höggbo

Ska snart åka till Högbo och rida min sista ridlektion det här året. Jag har ingen aning vilken häst jag ska rida och inte heller koll på vilka som ska rida i min grupp. Så är lite nervös, hehe..

Det är nämligen en speciell ridlektion för dem ryttare som har missat en vanlig ridlektion, alltså man får chansen att rida igen. En vanlig lektion som är ca 45-50 minuter lång kostar runt 200kr för mig(Jag bor ju i Gävle och rider i Sandviken, så resan dit och hem kostar ganska mycket bensin) - Och för dem pengarna vill man ju inte bara kasta bort! Så det är därför det finns såna här speciella lektioner!
Bloggar igen sen när jag kommer hem!



Hrk's header har jag visat förut, men åndå! Hehe. Ser ni mig? x)

Dagen i bilder


Varje gång jag ser mina plastblommor i fönstret så tänker jag alltid att jag måste vattna dem. Men varför gör jag det? Dem är ju liksom av plast.. x)


Blomman och lite andra dekorationer på fönsterbrädan.


Fin utsikt från mitt rum va? Vissa säger och tycker att jag bor på landet, men hallå! Vi järvstabor har faktiskt närmare till stan än dem i Bomhus! Fast bussarna där går oftast var tionde minut, och våra bussar går typ en gång i halv timmen.. om vi har tur!



Min lampa. Som jag b.la. köpte på Ikea igår! Är ganska nöjd med den, fast den lyser inte så starkt..


Jag bjuder på en bild på mig själv. Usch och blä!



Ludde den lille.


Alexander och Ludde den store.

Vi gick rakt in i skogen och lekte. Och det var ett väldigt jobb att ta bort snöklumparna i hundarnas päls när man kom in! Sen gjorde jag och Alexander toast.


Luddisarna

Ska alldelles strax gå ut och leka med Luddarna ute i snön. Ska försöka få med mig Alexander ut också! Imorgon kommer våran kära moster Diddi. Ska möta upp henne på tågstationen och sedan kommer mamma och hämtar upp oss. Gud vad jag längtar!!

Innan det så måste jag ner på stan för att köpa en sista julklapp. Har bara en kvar, men har ingen aning om vad jag ska köpa. Man vill ju att alla julklappar ska vara perfekta, som liksom ropar personens namn! Jag skulle också vilja rida Wilma en liten sväng, men vi får se!

Hon ser ut som en galen ko! Min Mimo.

Kopierat från Emelie som kopierat från Kenza!

Nämn något som gjorde dig glad igår: Hm, igår.. Kanske när mamma sa att vi skulle äta tacos?? x)

Vad gjorde du kl 08 imorse:
Sov i min varma mjuka goa säng!(sover med två täcken - jag fryser ju såå)

Vad gjorde du för 15 min sedan: Satte på tvn, tror jag..
Det sista du sa högt: 'Okej'

Det senaste någon sa till dig: 'Jag går ut med hundarna' ...Och sen var det något mer som jag inte riktigt kommer ihåg..

Vad har du druckit idag: Juice och cola.

Vad var det senaste du åt: Hehe, Aladdinchoklad.

Vad var det senaste du köpte: Två krukor och två plastblommor från blomsterlandet.

Vad är det för färg på din ytterdörr: Blanco, VIT

Vad är det för väder hos dig nu: Skit kallt och en jäkla massa snö!

Godaste glassmaken: Choklad!! <3

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Mjaa... Asså jag tror man måste lära känna personen innan man bli förälskad i den. Hahah, om ni förstår vad jag menar!

Sover du tungt: Heh, oftast!

Drömmer du mardrömmar:
Förut gjorde jag det jätteofta, men nu drömmer jag bara knäppa drömmar!

Trivs du med ditt jobb: Om man räknar skolan som ett jobb, så nej!

Favoritklädsel: Jeans, en vanlig långärmad och converse.

Favoritlåt just nu: Jag har ingen favoritlåt direkt, har en massa! Den enda jag kommer på just nu är Higher med Erik Grönwall, men den är inte en av mina favoriter...

Vad ser du om du tittar till höger:
En beige vägg!

Vad gör dig glad just nu: Har fått en massa nya möbler till mitt rum. B.la. växter(plast, för annars överlever dem inte länge kan jag säga!), taklampa, stol och klaffbord! + att jag nästan är klar med alla julklappar!

Vad ska du göra härnäst: Titta på Gossip Girl. Just nu är det OTH och datan som gäller!

Höger eller vänsterhänt: Höger.

Humör just nu: Ganska uttråkad men ändå ganska glad.

Favoritgodis: CHOKLAD!

Kläder just nu: Jeans, blus och halsduk.

Sommarplaner: Italien och sälja jordgubbar, och sedan köpa en KTM för pengarna!

Hur många kuddar sover du med: Två. Men dem brukar ligga på golvet när jag vaknar..

Spelar du något instrument: Nej.

Morgon eller nattmänniska: Nattmänniska.

Vad är viktigast för dig: Min familj och mina vänner!

Är du kittlig: Jätte! Skrattar bara när jag tänker på det.

Snarkar du: Nej.

Stjärntecken:
Skorpion.

Äckligaste insekten: Allihopa! Uscha-

Längtar du mest efter just nu:
När pappa kommer hem så vi kan hänga upp min nya lampa!


Det bästa med julen är...

Maten. Men alla filmer som visas på tvn är det näst bästa!

Som nu tillexempel. Nu går Pirates of the Caribbean(både ettan och tvåan) på kanal fem. Jag har inget annat att göra(läs; orkar inte göra något) så då tittar jag på filmerna istället. Nu i dagarna innan jul så går ju dem där 'klassiska' filmerna, som man bara måste se. Som grinchen, nu är det jul - igen, ett päron till farsa, stuart little, kan du vissla johanna och alla dem! Hahah, Josse(en gammal barndomsvän) har väl smittat av mig med sina tv-galenskaper! Hon kunde varenda lilla film och musik utantill. Saknar henne. :)

- bästa tv-programms sidan ever!




Imorgon ska jag till Ikea, vill spendera lite pengar på lampor och lite annat till mitt rum. Förut ville jag ha rottinglampor. Men nu vill jag hellre ha rislampor eller några sorts plast som finns på Ikea. Hittar ingenbild på dem, men dem är jättefina dem dära plast lamporna! Och när det gäller färg på lamporna så är det vita jag vill ha!
Aja, vi får se vilka lampor som hänger med mig hem.
 


Fia frys och mamma frys

Mamma: Skulle du kunna göra mig en tjänst?

Jag: Visst, men vad?

Mamma: När du lägger dina strumpor i tvätten så delar du inte på dem, nyss hittade jag en vit strumpa i en svart.

Jag: Hahhaha! Jag ska försöka tänka på att dela på dem när jag lägger dem i tvättkorgen.

Mamma: Hehe, tack!


Igår när jag och Linn red ut så var man ju tvungen att ha hur många kläder på sig som helst! Jag hade en vanlig långtröja, fleece, stickad tröja, halsduk, mössa och regnjacka på mig när vi red.. + fyra par strumpor(tre vanliga och en socka) och tjocka kängor. Trots det så frös man ihjäl, det var askallt!! När jag och Wilma kom tillbaka till stallet så såg jag på termometen att det var -19 grader ute! BURR! Men visst var det allt mysigt att rida ut, trots att man inte kände tårna, ansiktet och händerna.. Alltså, hela kroppen var en ända stor isbit! Men sen när man började mocka så fick man tillbaka värmen! Haha.

Nu förstår jag varför man ställer tillbaka klockan en timme på vintern, för att man måste få en timme extra på sig, så man hinner ta på sig alla tjocka kläder. Och när det blir sommar ställer man fram klockan en timme för då behöver man inte klä på sig så mycket! 

(bild från google)
Det var för kallt för att knäppa kort igår, så därför lägger jag in denna underbara bild istället. Den är nämligen tagen på Gran Canaria!


LOOOOOOOOOOOOOV

Jusste, det är ju lov nu!! WEEEEEEIIII

När Frida och jag sa hejdå och sånt tidigare idag så var vi båda påväg att säga 'vi ses på måndag, vi träffas klockan 08.15'. Men nej nej!  Nu är vi lediga i 3 långa veckor och har inga tider att passa! Så det betyder SOVA PÅ DAGEN FESTA PÅ NATTEN!! (hahahahaha, vi ses på utesidan Emelie)


Upt. Oj, jag glömde bort att Emelie ska till Gran Canaria på onsdag, hahahahahah!


Lyllo hon!

The Grinch

Har haft strul med både internet och hemtelefonen den här veckan. Men nu har det löst sig iaf! I måndags red jag min näst sista ridlektion i Högbo(höggbo), innan det blir jullov för hästarna. Vi hoppade några hinder först och sedan satte vi ihop dem till en liten bana. Jag hade Ville och han gick jättebra!

Nu ska jag fortsätta att kolla på Grinchen, i det här laget har man väl sett den varje år, varje jul och kanske lite till.. Kan typ Grinchen utantill, men inte lika bra som twilight! Heheh.. Men man måste ju se den år efter år, för den hör ju till julen och den är ju sååå sööööt!


proppmätt

Pappa gjorde maten idag. Gissa vad det blev? Pizza. Hehe, men jag säger inte att han inte kan laga mat., för det kan han. Men han är verkligen duktig på att göra helenas och maxdonalds!
Nä, nu ska jag fortsätta med so läxan. Det är bara en läxa den här veckan, sen blir det..

LOOOOOOOOOOOOOOOOOV!


Sony Ericsson Aino U10i

Pappa har fått en ny mobil, en svart Aino. Och jag har blivit förälskad i den, så nu önskar jag mig en precis likadan mobil i julklapp! 

GE MIG!


Trots att jag har fruktansvärt ont i magen så ska pappa, jag och Emil åka till Ikea en snabbis. Jag tänkte köpa lite nytt till mitt rum med ett presentkort som jag fick förra året,, innan det går ut! 
Hej så länge! 

H&M

Beställde hem lite kläder från H&M igår. Det vart b.la. två likadana blusar i två olika färger, svart och lila. En grå bolero, ett halsband och en väska. Det var ganska mycket utplockat på sidan, så det vart inte så många kläder som jag egentligen ville ha.

Den här blusen i både svart och lila!

Det snöar ute!!

Mamma och Alexander är på söders Zoo och köper lite nya 'fiskar' till Alexanders akvarium. Igår sa han något om att han ville ha någon sorts hajfisk eller en groda eller en sköldpadda.. :o Om dem kommer hem med en varelse som har ben, alltså kan rymma flyttar jag hemifrån på direkten!!

Upt. Dem kom hem med hajfiskar. Tomas säger att dem kanske äter upp dem andra fiskarna när dem blir större! Tur att 'hajarna' inte blir sååå stora. På zoo fanns det också hajar som kan bli upp till en meter, tur att dem inte kom hem med en sådan iallafall!!


YES DET SNÖAR, ÄNTLIGEN!!!!

Snart så, snart kommer det så där mycket snö. Längtar!


Julklappsshopping

Eftersom Diddi kommer hem två dagar innan julafton så kommer jag inte hinna köpa julklappar med henne som jag brukar göra varje år. Jag älskar att köpa presenter till andra men det är bara det att jag är så sent ute hela tiden! Jag har inte köpt en enda julklapp till någon än. Herregud!

Idag ska jag och Emelie till Valbo för att handla. Eller jag iallafall, Emelie och hennes familj ska till Gran Canaria och fira jul, lyllo dem!! Först skulle vi ta bussen till köpis men sen så skulle mamma och Alexander också till Valbo så vi får skjuts av dem. Attans, hur ska man då kunna köpa julklappar till varandra om man åker i samma bil?

NAAAAAAAAAAAAAAAAWH <3


Ingen rubrik

Igår efter skolan skulle jag ner på stan med några vänner men Camilla smsa och frågade om jag kunde ta Wilma, så då jag sprang till bussen och när jag skulle ta upp pengar fanns inte plånboken i väskan. Jag hade glömt den i skolan.. -.- Jag ringde mamma och frågade om hon hade tid att hämta mig och det hade hon, jag ville hem så fort som möjligt så jag skulle hinna rida och cykla till stallet innan det vart mörkt.. Jag red ut med Moa och hennes häst Epos igår, vi skrittade en liten runda i Bomhus. Wilma var snäll, kanske lite surig men det är ju ston. 

När jag kom hem så var jag helt slut, när idol började så halvsov jag men jag lyckades iallafall hålla mig vaken för att se Calle och Erik sjunga sina låtar, tror jag. Mamma väckte mig sovandes på yantramattan bara några minuter innan dem skulle säga vem som vann hela idol-skiten men jag var helt stendöd så jag gick och la mig, med alla kläder på. Imorse när jag vaknade så det första jag gjorde var atyt ta reda på vem som vann idol och det var ju Erik! Det var bra, eftersom jag tycker han sjöng vinnarlåten bäst igår! ;)

TBS

Ska alldelles strax åka till Thoren för lite gymnasie information med Frida. När jag kommer hem så blir det lite plugg och sen ska jag försöka lägga mig tidigt ikväll. Lilla jag behöver ju min skönhetssömn!


Ooops..

Jag råkade hitta detta sjukt beroendeframkallade spel. Jag talar om ett hästspel, men vilken tävlingsmänniska som helst kan göra det. ... och snälla bli inte lika beroende som jag!

HÄR ÄR SPELET; http://www.miniclip.com/games/show-jumping/en/

Jag vet att jag är lite för gammal för det här, men det är ju så sjukt mycket roligare än matte.. (a)
Ligger på nivå tre just nu, av fyra möjliga. Mitt rekord är tiden 1:33 1:26 1:24  1:11(!!) och man måste slå 1:15 för att gå till nästa klass... Ni ska bara se hindren, vilka höga!! hhahahaha x) JAG GICK VIDARE!!!

Det kliar i fingrarna..

Det var en tung dag igår, helt plötsligt sa jag dumma saker till människorna omkring mig och grinade på so lektionen när vi pratade om när Pearl Harbour bombades av Japan den 7 December...  Men det var nog ingen som märkte det, hehe.. Man behöver inte förstå vad jag skriver om just nu för jag vill helst inte att någon lägger sig i, jag.. måste.. bara.. skriva.. av..mig!

Iallafall. Idag då? Vad hände idag? Skolan var precis som vanligt, tråkig och seg. När jag kom hem så började jag med att plugga till matteprovet som vi har till imorgon, men råkade fastna framför One Tree Hill och sen Disney Channel. Hahaha. <3

Jusste, fick hem VR idag. Om jag inte har sagt det förut så älskar jag den tidningen, speciellt krysset! Veckorevyn är det bästa som finns, eller nej. Reta småbrorsor är det bästa som finns. Sen kommer VR!

Nu måste jag fortsätta med matten, bye.


Green Math is what..? FUN!


kommer aldig att sluta..

Datorn och internet har strulat idag. Det tog ju en kvart att skriva en liten truddelutt på msn.. Så det är väl därför jag inte har bloggat något förrän nu.. Och jag är inte heller direkt på något blogg humör..
Adjökens!



Imorgon kommer det inte bli en kul dag. Det är en väldigt känslig dag för min familj.<3
 


Den här och en häst!

Eftersom min plattång har tappats i golvet några(läs tusentals) gånger så behöver jag en ny. PRONTO. Men om man får denna av tomten så kan jag vänta några dagar till! 
Plattången finns på den här hemsidan för 725kr. Men visst borde den finnas ute på någon frisörsalong också? Jag har hört att den är jättebra iallafall! Min nuvarande plattång är så himla dålig, men det är väl mitt fel för att jag inte har tagit så bra hand om den.. Hahaha! 

Alltså. Snälla tomten. Jag tycker jag förtjänar den här plattången, för jag har varit snäll i år..  Iallafall lite..

Ga.Ma ceramic Cp1


Jag är grym

Jag är grym. Gjorde ett snabbt kollage på en asgrym hemsida.

Okej, okej. Nu ljög jag lite dära.. Jag gjorde inte kollaget 'snabbt' det tog ju fan år att göra detta lilla enkla kollage. Men jag är grym ändå! Hehe. Men. Det här är mitt första kollage på pv, så är ganska nöjd ändå!



Ganska snyggt ändå? Visst! Min kära pojkvän fick också vara med på ett hörn.. Kan förstå varför alla tjejer är så avundsjuk på mig. PLUS att min bästa vän är en hund. En liten söt puppy!


Hemma

Nyss var jag och Maria på NEW MOON. Jag kanske sabbade det lite för henne för jag började göra glädjetjut och fnittra innan händelsen i filmen började.. Haha. Och Maria frågade hela tiden en massa frågor, vad händer nu? varför gjorde dem sådär? kommer han att dö? Hahahaha x) Så ja, lite förstörde jag väl för henne men..
Iallafall. Filmen var så himla bra, igen! Och visst kan jag se den en gång till. Säger man inte tredje gången gillt? Hahah, kanske inte i det här sammanhanget, men ändå!


Härlig bild. Man kanske undrar varför jag inte är med, det var jag som tog bilden! <3


Idol semifinal

Det här ska bli en spännande kväll! Jag tycker alla tre, Erik, Tove och Calle är lika duktiga så faktiskt så bryr jag mig inte vem som åker ut i kväll! Jag menar att alla är värda att vinna hela skiten! Men någon måste åka ut ikväll, och det spelar ingen roll för mig.

Först ut ikväll var det Calle och han sjöng Walking in memphis skitbra!

Foto: Daniel Ohlsson/TV4


Imorgon ska jag rida Wilma Mimosson och på kvällen ska jag och kusin gå på bio. Gissa vilken? (a)
NEEEEEW MOOOOOOON SÅKLART!

Men det kommer bli en tredje gång också, och då ska jag gå med Emelie och Frida!<3

LOOKALIKE



Ni ser gåsen? Jag vet precis vilken männika hon liknar... PRECIS PÅ PRICKEN!
Tyvärr kan jag inte skriva vem det är.. HAHAHAHAHAHA

Dålig kvalitie, men. Jag skrattade ändå lika mycket...

Hahahahaa, jag skrattade genom hela videon!!! Jag hjärta min humor


WAYNE'S WOOOORLD

Jag är på Wayne's world humör! Men vi har inte filmerna hemma.. :( Hm, undra någon har lagt upp dem på youtube?


"CAAAR!"   VROOOOOM  "GAMES ON!"


Waynes world. Waynes world. <3


TEAM EDWARD! TEAM JACOB! TEAM BELLA!



     


SÅ JÄVLA SNYGGA ALLA TRE!!!!!!! GAAAAAAAAAAAH <3


hahahahaa, nu är jag frisk

Asgarvade när jag såg denna! Undra vad alla skulle säga om jag kom så här till skolan xD hahahahahah



2 490kr

pluggggggggggggggg

Jag har provat mobilblogga idag, men det verkar inte funka. Hm. Vad gör jag för fel tro?? :/ Iallafall. Sitter och gör musik läxan om protest musik som vi har tills på fredag. Då ska jag också göra spanska provet som jag missade i veckan.. Åh, vad tråkigt det är med skolan. KAN DET INTE BLI LOV SNART!!?? 

Är det någon som vet vart det finns tomtekläder? I min storlek? Herregud, vad tänkte jag på när jag sa att jag ville vara tomte i skolans luciatåg? Hahahahahahaha xD Jag funderar på att hoppa av men jag vet inte, det kanske är försent.. :/

Googlade nyss på tomtekläder och kom till Gekås Ullareds blogg.  Där det stod att det fanns både kläder för tomtar, pepparkaksgubbar, stjärngossar, tärnor och lucior där. Först vart jag ju överlycklig för att jag äntligen hade hittat en affär med tomtekläder, men sen kom jag på att Ullared ligger ganska långt borta från Gävle. Bara ca 62 mil liksom. Då vart jag arg.




HURREJ!

Sitter och väntar på att Du är inte klok Madicken ska börja på Tv1000 family. Jag har tråkigt. Idag mår jag iallafall bättre, det är bara det att jag blir jätteyr och mår illa när jag ställer mig upp. Jag klarar nog iallafall att gå till skolan imorgon, hoppas jag. Imorgon ska vi simma på fjärran höjder halva dagen men jag tror jag hoppar över det.. Man kanske kan sitta och plugga på sidan om istället för att bada?

Btw. På Vakna med the voice imorse så sa dem att på fredag kommer en hemlig gäst från TWILIGHT SAGAN dit!!!!! AAAAAAAHHHH!!!!! Jag måste verkligen se det, om jag inte hinner se det på morgonen får jag väl spela in programmet!! Hahhahaa :D<3

VEM TROR NI KOMMER? <3


1 December

Jag skulle inte ha ridit igår. Men det gjorde jag. Och inatt och idag har jag fått sotat för det misstaget. Jag sov inte så mycket i natt, bara någon timme tror jag och när jag vaknade så spydde jag. Trevligt liksom. Idag har jag sovit och tittat på tv.

Nu orkar jag inte sitta här nå mer. Ville bara säga att jag lever, halft iallafall.

RSS 2.0