allahjärtadag

Igår kväll firade jag och min släkt tvillingarna David och Maria som fyllde 18 år. Hela släkten var där, det bjöds på paj och tårta. Det roligaste var nog att Maria var så fotoskön! Hahahaha, men jag lovar, jag ska inte lägga upp bilderna här.. Men hon kan räkna med att dem kommer på hennes studentskylt sen! Hahahaha :D Tänk, om två år fyller jag 18!

Imorgon ska jag och tjejerna käka på stan och sen se Valentine's day. Den verkar ganska bra, eller vad säger jag? Taylor Lautner är ju för sjutton gubbar med!! Mannen i mitt liv #3

Hugo

Imorse hade jag Wilma, jag red ut en sväng med Linn och hennes Frida. Jag har inte haft Wilma på några veckor nu, så det var väldigt skönt att få ha henne igen.

Sen åkte jag hem en snabbis, och senare till ett par kompisar, för att kolla in deras nya shettis. Hahha, han är nog den sötaste jag någonsin har sett! Han var inte ett dugg sådär tjurig som dem brukar vara. Snäll och lugn men busig, jag blev förälskad direkt. En perfekt nybörjar ponny alltså. Dem har en dotter på fyra år som rider honom. Men hon vill att någon som är lätt, men ändå duktigt ska träna honom. Hahaha, jag nappade på det direkt. Men jag väger 50kg och det är väl nästan gränsen där, men jag ska nog höra av mig till henne, jag skulle kunna börja köra honom eller nått. Det skulle ha varit askul.


Hahaha, bra kvalite asså. Men det är en bild iallafall!


First of all, you don't know me, and second of all, you don't know me

Imorse tillbringade jag min tid åt att titta på några avsnitt av One tree hill, en av dem bästa serierna enligt mig. Jag lånade säsong 1 och 2 av Malin i torsdags, så nu blir det en massa tittande! Hehe, är snart klar med säsong 1 redan.

Och sen gick jag ut och tränade Ludde lydnad, inkallning i skogen. Det gick väldigt bra, men ibland får han för sig att inte lyssna alls. Han bara skiter i mig, men det har han blivit mycket bättre på. Sen pulsade vi i snön som var upp till låren. Hahahah, det är faktiskt mysigt men snö, men sommaren är ändå bättre. Bortsett från ormarna då. Jag är jätterädd för dem, ibland vågar jag inte ens gå ut med hundarna. Fy tusan vilka äckliga djur!



    
 
KÄLLA


Jag älskar er


I nöd och lust. Tills döden skiljer oss åt.

Tyvärr så blir jag alltid ful på film och på bilder, men man måste bjuda på sig själv, eller hur? Jag hatar min tandställing förresten!Idag hoppade jag Julia i Högbo. Det gick väldigt bra, hon är en kanon häst.
Den här veckan har jag haft fem prov tror jag, och ett läxförhör. Egentligen skulle det ha varit sex prov, men vi på spanskan är så bra på att skjuta upp våra prov. Heheh ;)

Nu ska jag duscha, och vem vet vad jag ska göra sen.. Funderar på att våldgästa en fest tillsammans med Frida. Hahhahahah, vi får se.

Tänk om man ändå kunde göra sådär



Det här är nog det coolaste jag någonsin har sett, dem är så jäkla grymma men ändå helt dumma i huvudet! Varför har dem bara hjälm på sig när dem håller på att slå ihjäl sig? Hahaha, själv skulle jag haft kudde på rumpan, knä- och armskydd. Nej, men skämt åsido. Det här är grymt! det får mig att längta till sommaren, men att köra cross, inte cykel.


Rpazz & Kristen & Taylor

Mamma kom nyss upp och berättade att hon hade hittat en julklapp som var till mig. Men som hon hade glömt bort att ge i julas. HAHAHAHA. Det var ingen stor sak, det var en almanacka på really-good-loooking guys. Som hon säkert har köpt av någon som sålt jultidningar eller nått. Hahhahaha. Jag tror jag ska klippa ut Robert Pattisons huvud och lägga den under kudden, där alla andra affischer jag har på honom ligger. Mohahahha.

Det är ganska skönt  att den dära twilight hysterin har lagt sig lite. Men var bara lugna, den kommer alldelles strax tillbaka! Hehe. Den 30 Juni har Eclipse premiär i Sverige, jag, Emelie, Malin och Frida kommer vara på plats då. Oavsett om det är mitt i natten, så kommer vi vara där. För vi är vana! <3


KÄLLA

Grazie mille

Tack Ästare på spanska. Utan dig och alla andra av mina(läs;få) läsare så vore denna blogg ingenting. Det är ni som gör min kära nossleumas hel. Tack.


Of all the lonely people in the world, I wanna be loved by you

Geografiprovet gick ganska bra idag faktiskt. Tur det! Imorgon är det engelska förhör, på onsdag är det någonting-som-jag-har-glömt-bort noprov, på torsdag är det ett nationellt prov(delprov A svenska tror jag) och på fredag är det spanskaprov. Herregud. Jag har så mycket i huvudet just nu så det inte är sant! Vad skönt det kommer bli med lov nästa vecka, jag säger bara viiiiila!

Idag var jag i Högbo igen, jag hade en häst som heter Chili. Han är så otroligt vacker tycker jag, så att åka dit och titta på honom gör mig bara glad! Hahaha. Eh, vi hade markarbete och det gick kanon.

Nu måste jag plugga in lite engelska glosor som vi har tills imorgon. puss hej!


Skit apa

Dumma jag glömmde SO-mappen i skolan i fredags och vi har geografiprov imorgon. K-A-T-A-S-T-R-O-F! Men som tur är så har jag boken hemma så jag får väl plugga i den istället. Vilken jäkla otur alltså, jag som hade planer för idag.. Helt underbara planer, hehe.

Förutom det hära so-provet så har jag också en no-uppsats, en matteläxa, ett spanskaprov och ett nationellt prov som ska göras den här veckan. Alltså har jag ingen ro alls. Bajsapa! Och dessutom är det söndag idag. Blä!




Den här gör en lite bättre på humör! x)


Paramore?

Jag skrev nyss ett långt inlägg, men som vanligt försvann det. Varför, varfööör? Iallafall. Det handlade väl mest om Crucified, någonting. Ni vet dem som var med i Melodivestivalen ikväll? Jag förstår inte varför jag tittar på det.. Jag vill egentligen inte, jag är ju inte ett dugg intresserad, men ändå sitter man där i soffan en lördagskväll.. Hahahahha.
Min favorit var nog just dem. Crucified. Kanske inte att titta på, men när man blundade var dem bra. Hehe. Jag tänkte på gruppen Paramore när jag lyssnade. Jag kanske är den enda, men jag tyckte att låten Heaven or hell lät som en typisk Paramore låt. Och när man tänker och lyssnar på Paramore, vad tänker man då? Jo, TWILIGHT!! Hahah.


Bilden tagen från SVT

Poesi

Jag vill glömma, men det går inte att glömma. Hur ska man kunna glömma en sån sak? Jag vill glömma, men att glömma, det är svårt. 

På svenskan har vi börjat med poesi, det är astråkigt. Och jag suger verkligen på det. Som ni nyss läste, om man kan kalla det en "dikt". Hahahahha! Men att få höra andras dikter är väl kul. Som Antes tillexempel, han skrev om hela klassen. Eller Emelies, som handlade om.. en häst som käkade upp min kärleksdikt. HAHAHAHA x)

Direkt efter skolan åkte jag som vanligt till Högbo. Träningen gick väldigt bra faktiskt!

Tidsfördrift

NAMN: Sofia
SKOSTORLEK: 37-38.
HÅRFÄRG: Brunt, mörkt hår!
ÄR DU KÄR I NÅGON: Ja
TYCKER ANDRA ATT DU ÄR ATTRAKTIV: I donno.
DRICKER DU: Vatten, cola, mjölk och juice! :)
ANVÄNDER DU DROGER: Nej
RÖKER DU: Nej
VILKA SKOR ANVÄNDER DU: Olika, duh.

HAR DU NÅGONSIN...

GRÅTIT ÖVER EN POJKE: Ja
GRÅTIT ÖVER EN FLICKA: Ja
LJUGIT FÖR NÅGON: Men ja
VARIT I SLAGSMÅL: Nej
BLIVIT ARRESTERAD: Nej

VEM...
ÄLSKAR DU: Alla mina vänner, nån kanske lite mer..
AVSKYR DU: mohahah, nej jag skojja. Jag avskyr idioter.
DELAR DU MEST MINNEN MED: Mina vänner, min familj. Ingen aning faktiskt.
STÖR DU DIG PÅ: Idioter och puckon
LAGAR MAT: Mamma och pappa.
DISKAR: Samma här.

KLÄDER...
VAD ANVÄNDER DU JUST NU FÖR JACKA: En svart vinterjacka.
FAVORITFÄRG PÅ KLÄDER: Svart, haha!
HUR MYCKET KÖPER DU KLÄDER FÖR I MÅNADEN: det bror på, jag sparar så mycket som det går tills jag åker till underbaraste ITALIEN i sommar!
FAVORITMÄRKE: Ingen jäkla aning, jag gillar många olika.

DITT RUM...

STORT, LITET ELLER MITTIMELLAN: Mellan mittimellan och stort x)
FÄRG PÅ TAPETERNA: Beiga
FÄRGER SOM GÅR I RUMMET I ÖVRIGT: Svart, lila, vitt, guldigt, silvrigt.. Indiska färger!
FAVORITMÖBEL I RUMMET OCH VARFÖR: Byrån, för den är uber-mega-snygg!

VAD HAR DU DÄR INNE AV FÖLJANDE:

TV?: Nej.
VIDEO/DVD? Nej.
DATOR? japp, den bärbara.
STEREO? Nej.
TELEFON? Ja. Vi har tre telefoner i huset och av någon anledning hamnar alla i mitt rum..?

VAD GÖR DU OFTAST I DITT RUM?: Sover, lyssnar på musik och hämtar kläder.
VEM FÖRUTOM DU BRUKAR SOVA I DIN SÄNG: Lill-Ludde, hahah.

BLANDAT...

VAD HAR DU I DIN
JACKFICKA JUST NU: pengar, nycklar och busskort, kanske?
SKOLVÄSKA JUST NU: ingenting, jag tog nyss ut allt, men det var allt från smink till läxor.
HANDVÄSKA ELLER LIKNANDE JUST NU: what? jag fattar inte frågan.
VAD ÄR DU BEROENDE AV: Datorn och Iphonen.
VILKET LAND KOMMER DU IFRÅN: åh, jag skulle vilja svara Italien, men tyvärr Sverige..
VILKEN RELIGION TILLHÖR DU: äh hmm. Kristendom.. Om något..
HAR DU NÅGOT HUSDJUR: japp, två svart vita Luddar. Och en pappegojja/apa som lillebror.

VS...
SOCIAL VS ANTISOCIAL: Social.
KILLAR VS TJEJER: Jag fattar inte frågan..
SPRIT VS ÖL: Blä. Sprit, om något.
RANDIGT VS RUTIGT: Randigt.
ONE NIGHT STAND VS FÖRHÅLLANDE: Förhållande!
FÄRGAT HÅR VS NATURLIGT: hmm det beror på, jag trivs bäst i färgat, men på vissa andra är det väldigt fint när det är naturligt! Alltså både och.

SENASTE PERSONEN SOM...

SOV I DIN SÄNG: Ingen.
SÅG DIG GRÅTA: Mamma, det var alldelles nyss faktiskt. Jag grät när jag tittade på Ghost Wisperer!
FICK DIG ATT GRÅTA:Wow, jag kommer inte ihåg.
DU GICK PÅ BIO MED: Emelie och Frida, tror jag.
DU GICK PÅ STAN MED: Jag kommer inte ihåg, kanske Emelie eller Frida eller vare Linn? :/ Nej, jag har absolut ingen aning.
SKREK PÅ DIG: jadu, det kommer jag inte ihåg, hehe.
SKICKADE ETT EMAIL TILL DIG: hahaha, jag får nästan inga email längre! Men sånt där meddelande från facebook får man ju hela tiden..

HAR DU NÅGONSIN...
SAGT "JAG ÄLSKAR DIG" OCH MENAT DET: Ja
VARIT I N.Y: nej, men vill.
FLORIDA: nej, men vill.
HAWAII: nej, men vill.
MEXICO: nej x)
KINA: nej, men vill.
CANADA: nej, men vill.
DANSAT NAKEN: nej. Hhahah!
DRÖMT NÅGOT SKITSKUMT OCH SEN HAR DRÖMMEN BLIVIT VERKLIGHET: Gud, vad tråkig jag är.. Nej.
HAFT EN PÅHITTAD VÄN: haha nej.
BRÅKAT MED DINA FÖRÄLDRAR: Ja.

PERSONLIGA SAKER

VILKEN BOK LÄSER DU JUST NU:
VAD ÄR DET FÖRSTA DU TÄNKER PÅ NÄR DU VAKNAR: Vad är det för dag? och sen ..åh nej, skola.. x)
SOVER DU MED KRAMDJUR: nej, hahaha.
VAD ÄR UNDER DIN SÄNG: damm och en "låda" som är fullproppad med saker.
FAVORITSPORT ATT KOLLA PÅ: Ridning, slalom, cross och hockey/bandy.
DIN ÅLDER: 15
SYSKON: Alexander
BOR: Gävle
PIERCINGAR/TATUERINGAR: Nej.
POJKVÄN/FLICKVÄN: Nej.

ANNAT
VEM ÄR DIN BÄSTA VÄN: Har ingen bästa vän, jag har bästa vänner!
VAD ÄR DU RÄDDAST FÖR: Framtiden och ormar. x) Uscha.
VAD SOVER DU I: T-shirt
VAR VILL DU GIFTA DIG: nja, jag tycker inte det behövs! det kanske är kul med alla fester och dem fina kläderna man har på sig, men egentligen blir man ju inte "kärare" när man gifter sig. Om ni fattar vad jag menar..
VEM HATAR DU VERKLIGEN: Ingen
VARIT KÄR: Är kär.
HAR DU ETT JOBB: Inte just nu, men siktar på att få sälja jordgubbar i sommar!
TYCKER DU OM ATT VARA BLAND MÄNNISKOR: Jadå, men det är hemskt skönt att bara vara själv också!
ÄR DU FÖR VÄRLDSFRED: Yes box.
ÄR DU ETT HÄLSOFREAK: heheh, nej.

FAVORIT
RUM I HUSET: Hela övervåningen eller mitt rum.
MUSIKSTIL: Olika.
FÄRG: Svart och lila.
MAT: Oxfilé eller mormors köttfärsås med makaroner !!!
PARFYM: I donno.
MÅNAD: Juni.
DAG: Fredagar.

DOM SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU
GRÅTIT: Ja, till Ghost Wisperer!
KÖPT NÅGOT: Ja.
VARIT SJUK: Nej
SJUNGIT: Ja.
SAGT ATT DU ÄLSKAR NÅGON: Ja.
TRÄFFAT NÅGON NY: Nja, nej.
PRATATATMED NÅGON: Ja.
SAKNAT NÅGON: Jaaaa!
KRAMAT NÅGON: Yes.

Yes, äntligen klart!

LINN 16

Idag fyller Linn Moberg 16 vackra år! <3 Och som present fick hon och resten av alla nior i sverige göra det sista nationella provet i svenska. Idag hade vi den muntliga delen, i fyra timmar! Och det var ju verkligen askul, not.

Nej, nu ska jag fortsätta med VR's kryss som kom idag. Hehe.

Erik Hassle

Idag har jag b.la pluggat inför ett matteprov som vi har imorgon. Geometri, yey! Jag har skitsvårt att veta hur många centiliter det går i liter eller hur många kvadratcentimeter det går i centiliter.. och så vidare. Jag har försökt och försökt att få in dem där jäkla siffrorna i huvudet men det går bara inte. Så ja, det ska bli spännande och se hur det blir imorgon.

Jag har gått och nynnat på Don't bring flowers hela dagen, så den är värd att läggas ut här.. Eller inte.




Äääälskar hans hår!


Ludde och Ludde

Igår tog jag ett par bilder på Luddarna när vi var på baksidan. Stora Ludde älskar snön, medans Lillen går och säger åt honom att sluta. Hahhaha. Här kommer dem:




Det är svårt att få bra bilder på Lillen, hela han är ju svart och man ser inte hans ögon, hehe.


Pink is the new black

Nu är jag äntligen klar med bloggdesignen! Är faktiskt ganska nöjd! Nu är det bara några små saker som måste finslipas. Som jag får ta och fixa senare..

Ikväll är det Melodifestivalen, som tar plats i lilla hålan Sandviken. Där alla kallar Högbo för Höggbo. Hahhahaha. Jag vet bara att Dogge och Andreas Johnsson ska vara med, så insatt är jag liksom. Men man måste ändå titta!
 

Prom dress?

I slutet av nian har vi bal. Jag tror att det bara är vi som går på Engelska som har det i just år 9. Och visst har man börjat tänka på vad man ska ha på sig. Jag kommer inte köpa min klänning i någon butik iallafall, tänk om någon har en likadan klänning som sig själv! Man vill inte ha en "för" vanlig klänning, men inte heller en som är "för" mycket. Asså, det här är svårt!



Jag gjorde ett snabbt kollage i Polyvore!


"If he were an apple, he would be a delicious"

Angående rubriken. Jag har hört det dära citatet förut. Men jag vet inte riktigt ifrån vart.. Hahhaha. Det skulle ha varit pinsamt om det kom från typ Hannah Montana the movie eller nått! x) Inte för att jag har sett den filmen. Inte för att jag typ såg den igår eller nått. Hehe. x) Där var jag allt smidig.

Jag tycker min blogg-design är alldelles för tråkig. Jag måste verkligen fräscha upp den lite. Men imorgon ska jag tillbaka till skolan och ta igen allt jag har missat, nu när jag har varit sjuk och allt. Så jag kommer väl ha fullt upp i några dagar. Men framåt helgen eller nästa vecka ska jag försöka göra lite förändringar! Eller så får jag fråga Emelie om hjälp.. Gud vad jag har saknat dem! <3

 


Jag har lagt in en gratisdesign av Tescho, som jag bara ska ha nu för tillfället. Headern är också bara tillfällig, hahaha det är bara hälften av headern som syns. x) Jag är så duktig.

FAN

Jag har drömt den absoluta bästa underbaraste drömmen inatt! Ni kan inte ana hur underbar och vacker den var. Och tyvärr kan jag inte avslöja vart jag var någonstans och med vem jag var med! Men den var helt perfekt, helt underbar och helt galet vacker. <3 När jag vaknade så kände det som om det hade hänt, men sen kom jag ju på att jag hade drömt alltihop, så då jag skrek rätt ut, fan asså! Hahhaha.


8th February

Den här dagen har i stort setts tillbringas i sängen och i soffan. Sovandes. Så det ska bli väldigt spännande att se om jag kan sova ikväll eller inte, annars får det väl bli en massa film tittande. Imorgon ska jag också stanna hemma. Fan, vad det här suger!


Jag bjussar på den här..


Estoy enfermo?

Jag försökte mobilblogga igår. Men det verkar inte ha kommit fram.. Vad less jag blir! Iallafall. Jag har haft ont i halsen hela vecka, eller ja det har kommit och gått liksom. Nu har det blivit mycket värre. Jag kan inte ens prata för det gör så ont och inga halstabletter har vi hemma heller.. Och dessutom rinner nästan hela tiden, jag börjar väl inte bli sjuk? För jag får verkligen inte bli sjuk nu! Imorgon är det spanska- och noprov. På tisdag är det nationellt prov i Svenska, och på torsdag likaså.
Nej, nu måste jag sticka!

Ang. rubriken. Spanska kan jag iallafall!

Ingen inspiration, ingen rubrik!

Efter skolan gick jag och Emelie på stan. Vi köpte tandborstar och nagellack. Hahahaha. Normalt!

Sen åkte jag till Wilma och skrittade ut en sväng. NU. MÅSTE. JAG. GÅ.


RSS 2.0