h-e-a-d-e-r

Jag har tagit bort headern. Jag ska göra en ny så småningom. Och inte heller kunde jag vänta tills jag vart klar med en ny innan jag tog bort den. För jag hatade headern. Verkligen hatade! Så yep, nu får det vara vitt där ett tag.

random

Måste bara säga att jag älskar H&Ms egna nagellack. Billigt och bra! Men det är svårt att hitta dem färgerna som är inne just nu. Svart, grått och vitt. Vit är slutsålt har jag hört av en säker källa. Maria, såklart!

Iallafall, jag vet inte varför jag skriver om just nagellack men det är väl bättre än ingenting? Idag var jag ute och sprang en lång joggingtur. Bakom mitt hus har vi milspåret som leder till Hemlingby och där är det en väldigt fin terräng så det gör det hela kul att springa tycker jag. Jag ska försöka få ut pappa också, så det blir en förändring i hans crosstävlingars resultat! Hahaha, nej nu är jag för taskig här känner jag.

 

Jag har fortfarande mycket kvar att lära av kameran, hehe.

Hatar att kärleken kan vara så förbannat komplicerat ibland!


7 dagar kvar

Nu är det dags för mig att kopiera något som Emelie har lagt upp på sin blogg. Mohhahaha. Hon brukar alltid  tjuva frågor som jag har. Förresten. Om en vecka är jag i Italien. Inte för att det hörde till det här men ändå. Fan, jag får inte bort strecken under texten. hahaha.


Favoriter


Glass: Kulglass är skiiitgott! Choklad och vanilj. Mmmmmmh!
Musik: Johan Palm, Robyn, Tyler Hilton, Mando Diao, The honoray title, Jonas Gardell -Aldrig ska jag sluta älska dig. Åh vad jag älskar den låten. Hur vacker som helst!!
Färg: Lila, grön, marinblå, svart och vit. Många favoriter som sagt.
Film: Remember Me och alla HP filmer. Alla sju eller hur många dem nu än är.
Språk: Sims språket. Hdsjgisfg. Nej jag skoja. Jag gillar Brittiska jag med. Som Emliah.
Länder: Italien. Duh.
Städer: London.
Skolämne: Idrott. Alltid idrott.
Mat: Grillat.
Sport: Cross och ridning. Men jag gillar hockey också, men att kolla på. Go Brynäs liksom.
Såpa: Den enda jag kan komma på är Andra Avenyn. Jag älskade Rederiet när det gick. Men det var väl 100 år sedan.
Tv-program: The Big Bang Theory, Ugly B, Desperate Housewife och Grey's.
Efterrätt: Något chokladigt.
Band: The Honoray title.
Idol: Idol har jag inte. Men min gud är Travis Pastrana!
Klädesplagg: Något bekvämt. Jeans och t-shirt. Eller shorts.
Affär: H&M.
Kex: Kexchoklad?
Chips: Lätt saltade. MMMMH!
Läsk: Cola.
Drink: Vodka Lime tror jag det var. Eller jag vet inte.
Bil: Saab. hahaha. nej nu skojar jag, igen! Jag gillar ferrari. Det har alltid varit ferrari. Men volvo är helt okej det med. Hahha.
Egenskap hos annan människa: Humor, jag håller med Emelie på den här också.
Modell: Tyra, hahaha. Nej jag vet inte. Jag bryr mig inte heller.


Och nu saker jag verkligen hatar:


Språk: Finska. Yksi kaksi kolme.
Skolämne: Matte och No.
Mat: Fiskbullar.
Affär: Teknik magasinet och en butik jag inte ens kommer ihåg. Typ, nej jag kommer inte ihåg. Haha, men min lillebror älskar den iallafall! BR är också ganska jobbig.
Artist: Eric Gadd ger mig rysningar. Och inte på ett bra sätt.
Tv-program: Unga mödrar.
Filmer: Lost in Translation. Hur trög som helst!
Egenskap hos annan människa: Tröghet. Hahha, nej. Men dryghet kanske.

Canon Eos 1000D

Den är min nu. Bara min!! Jag håller på med installationen nu, sen ska jag prova. Fy vad kul! Nu blir det inga mer suddiga fula bilder här på bloggen kan jag säga! WEEEEEHOOO!!! 


       

Mitt badrum i bakgrunden. Härligt eller hur?

I'll never stop loving you

Fan vilket jävla bajsväder vi har! Jag hann iallafall komma hem innan det började spöregna. I förmiddags ringde Maria upp mig från sängen och vi drog ner på stan för lunch. Om hon inte hade ringt så skulle jag nog ha legat kvar där hela dagen. Eller ja, jag ligger i sängen nu också. Nej, men nu ska jag fortsätta med att inte göra ett skit. Ikväll blir det bio med Emelie och Moa, dem bästa!!

hooome sweet hooome

Hemma. Ville bara säga det. Nu måste jag röja lite i mitt rum. Det är liiite stökigt, alla shoppingkassar ligger ju över hela golvet! Sen ska jag fan sova, jag äääälskar min säng. pusshej.


åka skiten ur mig

Jag ska gå och lägga mig. Snart. Måste bara bli klar med det senaste VR krysset. Hahaha ja ni får kalla mig vad ni vill, men jag älskar att lösa kryss. Fast jag är så dålig. Hehe. Det är också därför jag sitter vid datorn, så jag kan googla fram svaren. Iallafall. Imorgon bitti tar jag och min familj tåget till stockholm och där ska vi vara i några dagar. Jag ska åka skiten ur mig på Jetline förresten. Bara så ni vet. Jag vågar nog inte Insane. Den är ju bara för sjuk.
ciao dårå.

Kan man verkligen skriva åka skiten ur mig? Låter ju helt galet. HAHA. Japp, Emelie hade rätt. Det lät verkligen som att jag skulle åka karusell och skita på samma gång. Galet. Förstår inte varför jag skrev sådär. Men det var roligt att säga. Eller jag vet inte.


dodici giorni di sinistra

Snart är det augusti. Och sen september. Och sen är det helt plötsligt 20dm snö på marken! Ååååhh, man blir värsta deprimerad av det här. Sommaren är ju slut nu. Kolla bara ut! REGN! Men snart åker man till värmen igen, skönt de iallafall. Man lär väl börja packa snart? Hihih. Bajsbajs med Sverige och CIAO ITALIA!

Ang. rubriken. Det är bara proffs som förstår vad det betyder. höhö 


24 Juli

Idag var man flagg ute i skutskär hela dagen. Det var asnajs, men en bättre post kunde man väl ha fått? Såg inte starten. Jag älskar att se starten. Oj förlåt. Alla älskar ju starten! Men jag ska inte klaga. Fy vad det händer mycket där. Killar som går runt i kallingar. Killar som joggar i kallingar. Killar som drar ner braxerna mittframför en. Och.. HAHAHA. Och såklart, bra körning och snygga hojar. Hojarna är det näst viktigaste. Jag har alltid gillat Honda och KTM. Liksom dem vanligaste märkerna. Men nu har jag mer och mer börjat gilla Yamaha. Fast jag har aldrig kört en sån, men dem ser rätt häftiga ut. Förstå att komma klädd i rosa utrustning, blå cykel och rosa däck. HUR COOLT ÄR INTE DET?

Nu, bort med mc snacket. Efteråt drog jag och pappa till mina kusiner. Deras pappa fyllde år. Det vart kubb och grillat. myyys. Det var Patriks lag mot mitt lag på kubben. Gissa vilka som vann? Han som är en dålig förlorare, eller jag som har den rätta knycken? Hm, svååårt. 2-0 vart det, och jag är stooolt som tuppen.

kisselikisselikisselimiss

Det här väcker otroligt fina minnen! HAHA, jag äääälskar det här. Gjorde. Och fortfarande gör!

 

Ajsingbajsning lilla katt du får ont i magen, inte hitta på något bus. Spring till farmors huuuuus.

Can't get u off my mind

Ska snart sätta på en film tror jag. Och mysa lite innan jag lägger mig. Ska upp tidigt imorgon med pappa eftersom vi båda ska vara funktionärer i Skutskär.

Vi kommer ju vara där hela dagen och sen framåt kvällen blir det 70 årskalas hemma hos Eriksson. Hahaha, nej så mycket fyller han nog inte. Kanske 65? Födelsedagsbarnet heter iallafall Peter och har sjukt dålig humor. Sjukare än min och pappas. Och ja, den är sjukt, sjukt dålig. Och retas gör han också. Men han är en snäll gråhårig man ändå.

Jag ska nog titta på Snabba Cash. Jag har inte sett den än, eller jo, igår när Maria var här. Men jag hann bara kolla på halva innan jag somnade. Var helt slut efter jobbet! Men den verkade bra. Haha.


HC

Här komemr lite bilder från när min familj var i High Chapparall. Jag vet, dem var inte bara där. Men eftersom jag har noll koll på vilken stad det är så skriver jag HC. Ok?


HAHAHAHAHAHAHAH


Emil som står utanför Hv71 arenan. Hans favoritlag. Hur lycklig som helst!


Världsmästare i rockring? Svar ja.


hoooowdy cowboy!

RÄDDA JOPPE - död eller levande

Morsning. Gissa vad jag tittar på? RÄDDA JOPPE! Världens bästa barnprogram. När jag var liten så älskade jag Joppe, men tyckte det ändå var ganska läskigt. Igår köpte mina föräldrar dvdn och jag vart hur glad som helst. Haha, nu är nog Emelie och Moa avundsjuka! Dem kanske vill låna? Nu känner man sig iallafall som ett litet barn igen. Rädda Joppe!




Eran alldelles lilla egna Sofia

Jag är glad. Idag var det sista arbetsdagen. Änligen nu får jag också lite ledigt!!! Och lön har jag också fått, trodde jag skulle få den i helgen. Men nej. Fick den idag istället. En stor fet lön kan jag säga! Plus att när jag kom hem ifrån jobbet så låg det ett H&M packet på min säng. Lite glad man vart dårå. Ikväll ska jag var med min familia. pero, me gusta them så mucho. Y they har been borta i few dagar.












Jag hade nyss lite kul med webbkameran, som ni ser..

TP

Jag kan väl slänga upp en bild på min gud. Har ju ändå inget annat för mig. Bara för att visa att jag är cool liksom. Gissa vem det är.




booooring

Nu har flickorna åkt hem. Eller ja för ett tag sen. Vågar jag säga vad vi gjorde igår? HAHA, nej. Det är bäst att vara tyst. HEJ MAMMA OCH HEJ PAPPA!!! ehm, jag har nyss proppat i mig tacosrester från igår. Det var ljuvligt. Och nu är jag proppmätt. Hundarna är rastade. Och jag har skittråkigt. Jag behöver ett liv. Snart ska jag väl ut med hundarna igen, sen blir det sommarkväll med folk. Men vad ska jag göra innan dess? Ahhh, jag har tråkigt.




20 juli

Jag har träningsvärk! Som säkert är från söndagens körning. Jag körde en fiddy och en cross 85cc. HAHA. Men shit vad kul det var. Jag längtar så in i helvete tills jag skaffar en! Som förhoppningsvis blir av i april någon gång, då säsongen börjar dra igång igen. Nu är den ju mitt i.

Jusste, på tal om tävling. På lördag och söndag är det sverigecupen i skutskär. Jag har tänkt vara där hela helgen. På lördag är jag flaggvakt och söndag ska jag bara kolla på snygga killar utan tröja. HHAHAHAHA, MADDE ÄRU PÅ? Nej jag skoja. Eller nej det gjorde jag ju inte. Men ändå.

Jag kom precis hem från en två timmars promenad med mina voffsar. Med hopp om att den här jäkla träningsvärken skulle försvinna med nej då. Den är kvar den. Nu blir det frukost!

Ja det blir jätteskoj. Jag tar en häst som hoj. Jag är en cooooowboy.


Imorgon åker min familj till High Chapparall och är borta några dagar. Så då blir det huset för mig själv. SKÖÖÖÖÖÖÖNT med andra ord. Och nej, det blir inge partaj. Bara pyjamasparty. För jag är en snäll liten flicka som alltid sköter sig. Not, men bara nästan. 

Killar som rider är nog det sexigaste som finns. Haha, nej jag skoja. Näst nästa. För vampyrer och vargar kommer först!!

howdy dudy.


tja

Det vart lite ändrade planer igår. Jag hade en myskväll med mina två underbara vitaminer istället. Vi käkade naturgodis blandat med vanligt godis, tittade på sjuka filmer och hade lite ansiktsmaskgrejer i fejset. Det var en jättemysig kväll, det är inte så ofta vi alla tre är ihop eftersom min ena kusin bor i Tyskland. Så det är alltid kul att vara med dessa bruttor fast det inte är så ofta.

Igår borstade jag tänderna för första gången i (läs;mitt) nya badrum. Det var värsta awesome.

natti


Namn: super-söta-socker Sofia
Piercingar: Inga, jo. Öronen men jag har aldrig något i dem.
Tatueringar: Japp, en enhörning som täcker upp hela ryggen. Sjukt najsig.
Längd: 165 säger vi
Skostorlek: 37
Hårfärg: Brunt
Är du kär i någon: Nej, men jag gillar någon riktigt riktigt mycket.
Önskar du att du bodde någon annanstans: YES BOX
Tycker andra att du är attraktiv: Jaja, alla tycker jag är attraktiv.
Vilket shampoo använder du: Just nu är jag beroende av Gliss. Men det brukar ändras lite då och då. Japp, jag kör på billiga hårprodukter.
Vilken parfym använder du: Ingen.
Vad är du rädd för: ORMAR
Gillar du att tvätta: Nej
Gillar du Berg-och-Dalbana: ÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR!!!!


SENASTE

Film du hyrde: Det var bara för någon dag sedan. Tre st. Alice i underlandet, it's complicated och fregment eller vad den heter. Den sista var riktigt bra iallafall. Dakota Fanning är fem tosters.
Film du köpte: Hm.. Nej asså jag kommer inte ihåg. haha.
Låten du lyssnade på: Jag lyssnar på The Letter Song just nu. Tyler Hilton. oh yes!
Låten du hade på hjärnan: Amen samma svar som ovan. Det är därför jag lyssnar om och om igen.. x)
 Låten du laddade ner: Tyvärr, jag är en snäll flicka som inte laddar ner. Men jag har personer som laddar ner åt mig, men det är en annan sak..
Personen du ringde: Emelie eller Pappa.
TV program du tittade på: Hm, det var ett tag sen. Top model kanske?
Personen du tänkte på: Linn xD, eftersom det stod redan Linn här. Ja, jag har snott den här listan av Emelies bdb. Haahahah.


FAVORIT
Mat: Nudlar
Låt: Guuuuuud vad svårt. Jag har ingen aning.
Sak att göra: Käka jordgubbar, nej, jag vet inte. Jo det gör jag, men det säger jag inte. Hö hö.
Sport: Svåååårt. Jag gillar att rida, men jag vet inte om det är min favorit? Jo, det är det kanske. Men jag älskar att kolla på motortävlingar. Som cross.
Dryck: iiiiskallt vattten!
Kläder: Jeans och t-shirt. Eller shorts. Enkelt sådär.
Film: Jag kan inte sluta tänka på Bert och hans polare. Så det får bli den! Eller Waynes world, den är också skön!
Bil: BIL??? Fjant. Man ska ha motorcykel! Fast egentligen, vart ska man lägga shoppingkassarna? Okej då, Ferrari GT utan tak. 


ANTAL
Gånger du varit kär: Två
Gånger ditt hjärta brustit: HAHAHA,
Hjärtan brustit på grund av dej: Några tusen x antal gånger, sry.. Mev vad ska man göra?
Gånger ditt namn varit med i tidningen: HAhaha, inte mycket. Sist var det vilket gymnasie man skulle gå i iallafall.
Ärr du har på kroppen: Några ärr har man väl. Men vette fan vart dem är.


SENASTE
Bok du läste: Om moppeboken räknas så är det den. Annars har jag ingen aning.
Personen du fick mail av: Min chef skulle jag tro. Eller moster. Det är typ bara dem två jag mailar med xD
Personen du fick brev av: Gävlepartiaffär eller banken. I donno.
Personen du fick sms av: Orkar inte kollla. Typ, Linn eller nån.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Idag fakriskt. Händer inte så ofta.


ÖVRIGT
Vad har du gjort idag: Doppat jordgubbar i smält glass med Emelie i boulongern och varit på agilitytävling.
Var det kul: Yep.
Hur tidigt stiger du upp: Det beror på vad jag ska göra. Imorgon jobbar jag Em, så då kan jag sova till lunch! hehe :D
Gillar du att slåss: Jaja, älskar.
Vad ska du göra ikväll: Sova.

Är du seriös: Ibland, ibland inte.
Vad är du allergisk mot: Ingenting, när jag var liten var jag allergisk mot brorsor. hahahah                                                                                                                ¨
Var har du ont:
Nacken, för jag sitter konstigt. Man kanske ska ändra ställning.
Använder du hårspray: Nej.
Kan du stå på händer: Det kan jag säkert. Om jag vill.
Favorit serie: One tree hill!!!


ÖVRIGT
Salt eller socker: Salt
Gillar du ketchup: Ja, men inte till allt.
Är du glad nu: Nej, är mer trött.
Var du glad igår: Japp.
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Japp!
Vad dansar du till: Cuntry, HAHAHAHAHAH
Stockholm är: bajs litet jämfört med Gävle.
Kan du sjunga: Ja visst kan jag det... men inte bra.
Mer värt än guld: Kärleken. naaaawh, familj och vänner såklart!
Spaghetti eller makaroner: Beror på.
Ett land jag helst vill besöka: USA
Ska bli skoj: ITALIEN DEN 6:E AUGUSTI!!!!!!!!!
Ska inte bli skoj: Första dagen på gymnasiet. Fatta vad nervös man kommer vara!!
Sparar till: Hoj till nästa sommar, fast, jag har inte börjat än..
Väntar på: Att den här listan tar slut så man kan lägga sig någon gång!!

Pålägg som gäller: Ost, men inte vilken som helst. Edamer ska det vara.
Dagens dryck: Vatten


peace

Jag kan tyvärr inte hålla mig borta från bloggen längre. Är alldelles för beroende. Men vad ska jag skriva om då? Mitt liv rullar på. Om jag inte jobbar hänger jag med vänner. Är knappt hemma. Ehhm, om en vecka ska jag vara flaggvakt i skutskär. Nej, inga hästtävlingar. Cross. Jag har faktiskt ingen aning vad det är för slags. SM skulle jag tro. I donno. Ingen bryr sig ändå. Hehe.

Just nu lyssnar jag på Tyler Hilton. Han är stört skön. Glad med Taylor är den bästa. Tänkt om man kunde spela gitarr? Fy vad jag älskar den låten. Men att lära sig spela är nog ingen bra ide för mig, har inte alls det tålamodet. Oh nej, nu känns det som att jag bara skriver blask. Jag vet, jag kan lägga upp lite stulna bilder från Emelie istället!! weeho



HAHAHAHA, en bild kanske räcker? Den förklarar en hel del.. Imorgon kväll blir det en till kväll med dessa underbara flickor. Vi kanske måste vara liite mer försiktiga med Linn. Man vet aldrig vad hon har för något i sitt glas....

jag dööööööör

Hur har jag kunnat missa det här?! herregud, jag längtar mer tills den här filmen har premiär än den fjärde och femte filmen!!!



AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

30pluuuuus

Guuud vad varmt det är ute nu! Man måste ju in och kyla sig i jämna mellanrum så man inte smälter ihjäl. Iallafall, jag kanske inte uppdaterar på ett tag nu, för det finns ju en massa andra saker man kan göra nu i värmen. bye.


morfarer

Igår kom min morfar, okej, han är inte min riktiga morfar, men ändå, hem till oss för att lämna två tröjer han köpte på Power meeting nere i Västerås. Dem är cool, men den bästa tröjan är nog en AC/DC som inte är inhandlad ännu.. Förstå vad snyggt, ljusa jeans och en mörk t-shirt med ett tryck på. Enkelt men så jäkla snyggt.

Idag ska vi åka och hälsa på min morfar. Inte den som var här igår. Utan min riktiga. Men morfarn som var här igår är som en morfar, eftersom han har funnits i min mormors och hennes barns liv i flera flera år. Idag ska vi till Kilafors. Där alla bönder bor. Det finns ungefär en ica, en pizzeria och en jäkla massa hagar. Och såklart tar jag en massa kort. tuddels nuddles. 

Imorgon ska jag, Moa och Emelie käka jordgubbar och sola i Högbo. sweet potatis.


jag hjärta nigahiga

Hur skön som helst.



jag älskar skratten! jag dör!

Klimpen

Jag älskar Klimpen. Älskar älskar älskar Klimpen! Han är så skön. Och Bert Ljung. Ännu skönare.

Oh no, jag skulle verkligen inte ha googlat hans namn. Nåja, jag får väl hålla mig till Klimpen i filmerna. Inte verkligheten. Bert ser ju inte heller helt klok ut.


Ni som säger the twilight saga suger. Ni suger, för dem är bra.

Imorgon blir det eclipse igen. Kusin vitamin Maria kommer och hämtar upp mig. Idag fick hon nämnligen sitt körkort och jag är skitglad för det! Nu kan hon ju skjutsa mig vart jag än vill. Höhö. No more buss liksom. 

Jag ska på Eclipse med ett helt gäng. Maria, Natalie, Moa, Emelie och Daniel. Sen har vi planerat sommarkväll, men bara om Babsan kommer. Förresten, jag såg honom på jobbet idag. Han köpte lotter men inga jordgubbar.. Kan inte förstå varför.



Oh my!


AAAAWWWWH!





jag älskar dem här bilderna, awwh vad man saknar skolan!! seriöst.

Jusste, man ska kanske nämna att det är Emelies bilder. Jag har snott dem. Man kan absolut inte ta sådana kvalité bilder med min kamera. höhö.


träning @ GBK

Idag var jag(som jag skrev förut) på agilityträning med mamma och Ludde. Mamma körde. Jag knäppte lite kort och blev uppäten av myggjävlar. Men det var trevligt ändå. Nu ska jag försöka ladda upp två filmer, eller kanske sätta ihop båda till en och samma? Ja, det kan jag nog göra. Försöka iallafall. Men medans så kan jag bjuda på lite bilder.



      





can't stop thinking about u

Jag ska snart iväg på agilityträning med mamma och Ludde. Tänkte bara säga vad jag har gjort idag men kom just på att jag inte har gjort ett skit. Haha. Ganska skönt. Så ja, vad kan man skriva om nu då? Skitsamma, nu måste jag dra. tjillevippen.

zunday

Jag sitter och dreglar över bilder från Uddevalla cross VM som var i helgen. Det är ju jättestort det här, tänk alla stora förare som är där! Nästa år ska jag försöka åka dit. Släpa med mig pappa. Hahah, eller släpa behöver jag nog inte göra.

Iallafall, idag har jag solat och tagit det lungt. I veckan har jag ju jobbat skitmycket så jag var ganska trött efter det. Eftersom typ alla i personalen var på fred&kärlek så var ju jag tvungen att jobba mera. Men det betyder ju bara mer stålar till mig så det är ganska lugnt ändå.

bilder för intresserade, inte tusan vet jag om det är några som bryr sig om motor på min blogg.. Men ändå. http://www.uddevallagp.com/sv/foton/?g2_itemId=285 Det är häftigt att kolla på några bilder från vm iallafall.

ciao bella

Emelie emliah smör hermansson kommer hem imorgon! Och typ på onsdag eller nått nästa vecka ska vi se eclipse igen. Eller jag igen, hon för första gången.  TIHHAHA. Den är verkligen jättebra. Böckerna är dock bättre, men det är ju ganska självklart.. 

Idag har jag jobbat i nästan 7 timmar, i den stek varma solen. Tur att det blåste lite idag iallafall, det var ju för sjutton 33 grader hela dagen idag. Men man ska inte klaga! Sen var jag på Brämmen en snabbis med mina kusiner och deras familj. Och nyss kom jag hem från Moa, vi har strosat runt på stan och pratat skit. Väldigt trevligt.


love u

1 MÅNAD OCH 6 DAGAR KVAR. 1 MÅNAD OCH 6 DAGAR KVAR. 1 MÅNAD OCH 6 DAGAR KVAR

Det var ganska överlägset att jag kom in på enreprenör, john bauer. Det lägsta var 95p. Så japp, där ska jag gå i höst. Det tar precis 7 minuter att cykla dit, i min hastighet. Och nej, det är ingen sån där himla kärringfart. Då är det race och terräng som gäller. Liiite nervös börjar man liksom bli, jag vet absolut ingen som ska gå samma programm som mig, man känner säkert igen någon, men inte liksom känner. Jag har vänner i andra programm så jag lär väl hänga med dem första dagen. Nej gud vad läskigt. Tänk första lunchen, på en helt ny skola. Uuuusch, hahaha. Nej men nu känner jag mig fånig. Det kommer bli bra. Nu är man klar med grundskolan, fatta vad skönt! Men jag kan inte riktigt förstå det än.

Om precis 1 månad och 6 dagar far jag till Italien. Där ska jag festa loss med min moster, Diddi Britta Andersson. Vi ska b.la åka till Toscana där dem spelade in new moon. AAAAAAAAAAAAAAAH! Fontenen som är med i filmen satte dem dit när dem spelade in och den står fortfarande kvar! Och man måste ju bara springa i den själv, och gå ner under klocktornet.

Här kommer bilder på Toscana! Längtar som attans.







RSS 2.0