Seans med mamma

Idag var jag på min första seans. Många vet kanske inte vad det är.. Det är när man går till en person som har kontakt med andevärlden. Till ett medium alltså. Det första han sa när han kom in i rummet var att det var väldigt många som ville säga något. Men att han inte skulle hinna med alla.

Han berättade att dem ställde upp sig på ett led, en var bångstyrig, han gjorde så det frät i elden tillochmed. Alla ville få sitt sagt. Och i början av seansen så fick jag jätteont i hjärtat, eller inte i hjärtat men det kändes som en sten i magen typ. Det var skitläskigt, men spännande på samma gång. Men visst, man kände att dem var där. Han sa att det var jättemånga andar där, och det här är väldigt känsligt för honom. Så han tog 8 stycken. För andarna visade honom tillexempel hur dem mådde när dem dog. Typ det var en kille då, hans mamma eller något, dog väldigt snabbt, dem hann inte ta förväl till varandra. Och hon visade mediumet hur hon mådde, och seriöst, han höll på att spy. Mamman till killen hade tagit sprutor och olika mediciner, hon var alltså allvarligt sjuk när hon dog.

Asså det här är väldigt svårt att beskriva! Men det var otroligt coolt att få uppleva det här. Men wow alltså, vilken upplevelse!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0