skolan

Idag är det ingen vanlig dag. Nej för det är tisdag.

Kon hette Lisa. Alla börja fIsa. Godnatt.

Idag har jag gjort fyra inlägg. Så jag tänkte slänga ut ett till. Bara för att liksom. Men vad ska jag skriva då? Jag ska sova snart, och jag har sjukt ont i halsen. Den känns aptjock.

JAG ÄR KÄR

Jag läser inte andra bloggar än mina vänners nu för tiden. Jag kollar väl på dem största bloggarna nån gång i veckan skulle jag gissa på. Men nu finns det ju en blogg här.. som jag bara älskar! Klicka för att komma dit vetja. Just fan, Martins blogg läser jag ju också! Han är kung.



skjut mig

tack.

Ditt fullständiga namn? Anna Sofia Katarina Samuelsson
Hur Lång är du? 163
Ögonfärg? Brun
Spelar du något instrument? Nej.
Dina första tankar när du vaknar?
Varm säng. Vill. Somna. OM.
Vart befinner du dig just nu? Övervåningen, i soffan.
Biter du på naglarna? Fy nej.
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? Svarta.
Har du några husdjur?
Två hundar som heter Ludde.
Är du singel?
  Varför läser man alltid först snigel istället för singel? Det är sjukt! Men ja.
Vem är snyggasst? Nossleumas.
Vem vet mest om dig? Maria och Moa. Och mamma.
Vad vill du ha just nu? flygbiljett till jamaica. Eller vad säger du Diddi?
Rädd för? Ormar.. SOM FAN!
Din första riktiga kärlek? Martin Timell.
McDonalds eller Burgerking? Donken. Lätt.
Sjunger du?
Ja, men inte bra. Men jag gör det ändå, hehe.
Vad har du för skostorlek?
37
Vill du gifta dig? Nej, kvittar.
Kommer du överens med dina föräldrar? det beror på... hehe
Din hårfärg? Brun.
Vad ska du göra i morgon? Skolan. Sen får vi se.
Skor du hade på dig idag? Vinterkängor när jag gick med vovvarna och ridskor när jag red. Logiskt.
Vad sover du i? trosor och t-shirt. sexigt.
Snygg färg? Svart. Haha, tack jag vet.
Favoritårstid? Sommar.
Favoritmat och dryck? Stekt ris med kyckling och iskallt vatten! WOHO!
Hur svarar du i telefonen hemma?
Olika. Typ HEEEEEJ. Eller inte.
Vad är du sugen på nu? Sova.
Hur svarar du i mobilen? Beror på vem som ringer, typ...
Sov du ensam inatt? Japp.
Vad gjorde du kl 08 imorse? Halvsov i soffan.
Vad var det senaste någon sa till dig? Öhh. Vet inte.
Druckit idag? Mjölk, vatten och cola.
Vad är det för väder hos dig nu? Svart.
Godaste glassmaken? Choklad, lätt!
Drömmer du mardrömmar? Njaa, inte nu på ett tag faktiskt.
Favoritklädsel? Jeans och en stor jävla halsduk!
Favorit godis? Dem här runda små chokladbitarna. Haha, jag vet inte vad dem heter. Och dem dära kulorna, som jag också har glömt bort namner på. Hehe.
Hur många kuddar sover du med?
 Tre.
Längtar du mest efter just nu? Varm dusch.
Vem har vart din räddning idag? MARIA OCH MOA. Förvånade eller?
Vad luktar det nu om du sniffar lite? Mat. Falukorv och ris. UUUUUUH! Fy va äckel.
Saknar du någon just nu?
Ja flera stycken.
Vill du ha barn? Ahrå, men om ett par tusen år sådär.
Är det någonting som är stressigt? Det är mycket som är stressigt just nu.
Längtar du till din nästa födelsedag? OHJA. 17 nästa! How sweet.
Är du blyg? Ja.

Vad gör du just nu? Kollar på tv.
Tycker du att du har fin dialekt? När jag slår över till skånska, ja ;D
Tycker du om snö? Aa, fast NÄ.
Vad gör du om 10 minuter? äter äcklig falukorv. och spyr.
Hur mår du nu? Jorå.
Vad är din önskan just nu? att jag får obegränsat med önskningar som slår in :D
Har du något speciellt cetat? cetat? hahah, citat menar du väl. pucko.
Vad lever du på? Vänner och familjen.
Vad gör du om 5 år? OMG! Då är jag 21. Då kommer jag göra en massa jävla roliga saker iallafall, resa med vännerna iallafall. Klart.
Någon/något som du alltid kommer komma ihåg?  MALIN: "hallå sofia, vem är Dary?" hahahahahahahhahahahhahahah

st. sofia

Dem få gångerna jag blir sjuk så brukar det hålla i sig ett tag. Men nu mår jag mycket bättre än vad jag gjorde imorse. Perfa. Och jag måste verkligen gå till skolan imorgon, saknar min kusin så enormt mycket! Och moa för sjutton gubbar!! Det är det bästa med JB, att två av mina favvo girls går där. Så det så.


hahahaha, fan va snygg man är!

fryser

Jag älskar mina hundar. Dem känner på sig när man är sjuk så då är dem lite extra mysiga. Hahaha, jag ville bara säga det. Jag är för dålig för att resa mig upp idag, så jag har tänkt att ligga i soffan hela dagen, plugga lite lär jag också göra.




snygg

det luktar bajs i korridoren, tralalala

Köttfärsen vart torr och bränd. Pitabröden vart degiga och smakade surt. Jag spillde chokladpudding över hela mig. Emelie gjorde konstiga ljud med halsen. Jag råkade kväva brasan i kaminen. Vi lyssnade på bajslåtar. OCH vi gjorde fuladanser. Japp, ännu en lyckad kväll det här! Hahaha, skönt. Nu ska jag sova.


lördag

Jag är helt slut efter igårkväll. Haha! Och vilket skönt gäng man var med då! Lyckad kväll blev det verkligen. Och vad har jag gjort idag då? Sovit, städat och gått på vovvepromenader. Roligt roligt. 

Och snart kommer Hermansson hem till mig för att ha tjejsnack och käka tacos, btw. Fy helvete va gott.


mina favvo killar


fulare hund går inte att hitta! hahaha, så jävla söt.

FAN HELVETES JÄVLA BAJS IDIOT PUCKOLUCKO AP JÄVEL!

Mitt aplånga inlägg försvann alldelles nyss, bara sådär. KUL.

Så ja, vilken synd. Jag som hade skrivit allt roligt som skulle hända i helgen. Aja, jag kommer ha fullt upp iallafall! see ya.

torsdag

Jag hatar att gå till skolan. Att vara där är helt ok, men det är bara vägen dit som är dryg. Speciellt om man måste välja mellan attt GÅ till skolan som tar ca 20 minuter, eller att byta buss en gång. Båda två valen är apdryga. Jag vill få bort snön nu så man kan börja cykla igen, för då tar det bara 5 minuter för mig att komma till skolan. How sweet är inte det liksom?

Nej, nu ska jag börja göra mig klar.

lillfia

Tro det eller ej. Men min pappa har fortfarande kvar den där västen! Haahahahaha jag dör!




tack för bilderna farmor!!

hos fam. eriksson

Förresten. Maria har ett spöke i sitt rum! Vi såg ett handavtryck på hennes fönster idag. Hon vågade inte mäta sin hand mot den så då gjorde jag det. Handen är dubbelt så stor som min. Och vi är verkligen jättesäkra på att det är ett spöke. För varför skulle Peter eller David trycka sin ena hand mot hennes fönster för? Haha. Läbbigt!

brabra, pusspuss, hejhej.

Och jag som hade bestämt mig för att ut och springa den här veckan!! Men titta ut bara! Värsta snöovädret. Så vad fan gör jag nu då? Jo jag ska tända ljus, sätta på bra musik och börja plugga. Äta något gotta vore inte helt fel det heller. Härlig onsdag.

Den här dagen började bajs dåligt. Jag stod och väntade på bussen i 45 minuter imorse. Och den kom aldig, jävla bussjävel alltså! Så gissa om jag vart glad när jag träffade Robin, och han var så snäll så han skjutsade mig ner till stan! TACK, han är nog dagens hjälte fan!<3 Jag tycker det är helt ok att det snöar, men snön blåser ju fan rakt på en så det gör apa ont i ansiktet. Och det är inte kul.

Nu ska jag kila.

sovmorgon?

Jag har verkligen missuppfattat det där med sovmorgon jag! Eftersom jag är ledig från min skola idag så somnade jag ganska sent igår, runt kl2. Men det skulle jag ju inte ha gjort! För nu har jag sovit precis lika länge som jag brukar göra när det är skola... AHH! Så jag får hoppas på att det blir en tidig kväll ikväll istället. Men det kommer det ju inte bli. Men vi får hoppas.

Nu ska jag ner och göra frukost. Undra bara vad? Oboy iallafall, lätt! Sen ska jag ta mig ner till stan för att vara med Elin ett tag.



tisdag

Okej det här med hockey är kanske inte min grej. Jag trodde Brynäs skulle få storstryk av Hv71 idag, men det var ju tvärtom! 3-0 till oss. Men jag ska inte säga att det var en bra match, dem var rätt slöa. Nej men nu ska jag sluta snacka om något som jag inte riktigt har koll på. Haha! Ska sätta på en film snart så ska jag försöka somna till den.


mina fina flickor det här!!

kommer in rullar hårt i stockholms terräng

Ikväll ska jag på hockey med mitt hjärta Granström. Brynäs-Hv71! Storstorsk för oss eller? OHJA! Sen får vi se vart kvällen för oss. Och vad ska jag göra imorgon då? Jo, jag är ledig från skolan så då ska jag passa på att ta en sovmorgon och sen ska jag ner på stan med Elin pucko Persson! puss på det.


jag vill tillbaka till värmen NU!


bögviken

Jag åker nu iväg till stallet. Sen ska jag käka och ta en låååång varm skönt dusch när jag kommer hem igen. Ikväll har jag tänkt att jag ska kolla på en film. Jag är sugen på Beck, men vi får se! Och plugg, jag måste plugga också kom jag på. Men det löser vi, nu ska jag hoppa in i en varm bil. Tjillievippen!

måndag

Titta jag är vaken! Ställde klockan på 06 och jag vaknade av första larmet!!! WOHO! Nu har jag redan klätt på mig och plattat håret så nu är man ju nästan klar. Plus att min buss går om två timmar. Så vad gör jag nu? Jo, jag ska gå ner och äta en stor jävla god fucking frukost. Pigg är jag också. Är jag sjuk? Ja, jag är nog det.


hurtfia

Idag är det Novemberkåsan i Gävle. Och det tycker vi är fett nice eller hur? Jobbigt bara att jag inte hinner med det. Bajs då. Och om jag inte har fel här så kommer Kåsan vara i Gävle om 10 år igen... Så ja.. det är bara att börja längta till nästa!

Kom precis in från en springrunda i skogen så nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis innan Elsas föräldrar kommer för att hämta henne. Efter det blir det en massa fix här hemma så kommer släkten lite senare på kvällen. Mysigare 20:e November kan det nästan inte bli!

Just fan, min pappa fyller ju år samma dag som mig så han lär vi ju också gratta! Eller ja, jag fyller år samma dag som han. Han fyllde alltså 24 år när jag föddes, finare present kan man väl inte få? hehehe. Så, GRATTIS LARS SAMUELSSON PÅ DIN DAG. JAG ÄLSKAR DIG!

fina gamla minnen det här!
 

jag älskar dig Martin Lilja!

Jag vet att jag skrev förut att jag inte läste några bloggar längre mer än mina vänners. Men vi har ju faktiskt en blogg som jag aldrig sviker. Och vilken det är, vet nog alla redan.



Den här killen är så jävla skön!! Han får mig att må bra bara man säger hans namn. Och ingen kan göra bättre videobloggar än honom, puss på dig blondaa!


sixteen

Jag är ledsen för den dåliga uppdateringen men jag har ingen lust med det här längre. Har tillochmed slutat läsa bloggar, jag läsar bara mina vänners nu. Så ja, ni får hålla ut ett tag till! Jag orkar fan inte med alla fjortisbloggar längre! Mår illa när man är inne på dem och då tappar man lusten själv. Faktiskt!

Anyway. Ikväll kommer släkten hit för att fira mig och pappa. Men just nu är jag barnvakt åt Elsapelsa. Hon vill att vi ska leka hund, katt och människa nu så jag lär väl dra vidare. haha, puss.

Asså shit

Jag kunde inte hitta någon bra kvalite på den här videon men jag hoppas det går att kolla ändå! Fyfan vad jag skrattar just nu.


torsdag

Vi fick sluta efter lunch idag, wooho! Helt ok var det att sluta då istället för halv fyra tycker jag. Sen efter det drog jag hem en snabbis för att käka och nu är jag här. Fast jag ska snart ner till stan igen, för att möta upp mitt hjärta Julia efter hennes jobb. Sen ska vi sätta oss någonstans och där har jag tänkt att vi ska sitta och babbla tills dem slänger ut oss. Fett nice torsdag.





bloggfrossa?

svar ja.



Den här vägen går jag varje dag för att komma till bussen. Det tar typ 5 minuter. Är det sjukt vackert eller vad? Anteckna va fan! Och snart fyller jag och pappa år. Han 40 och jag 16, på samma dag tillochmed. Sweet! Nu vill jag sova.

Aj som fan!

Jag har träningsvärk i hela kroppen! Aaaaaouch säger jag bara. Nu lär jag hitta på något att käka innan min träning. Frågan är bara vad? Nudlar kanske? Ohyes!


hej jag heter sofia och jag har inget liv

- hej sofia!!



HAHAHAHAHAHAHHAHAHA! fyfan, jag döööööör! Skriv det sjukaste du kommer på, och sen trycker du på lyssna! hahahahaha! jag har en töntig röst var kul i början bara, men nu säger han ännu sjukare saker! Och det gillar vi. Stort. Min humor alltså! Ohmy.

hemma

Kom nyss hem från stallet och jag är helt slut. Hästen har en skön turbo, fast han är otroligt stark så det lär nog kännas lite extra i kroppen imorgon. Haha, men det har gått bra idag iallafall! Nu måste jag plugga.

sanningen

hej jag heter sofia och andreas är bättre än mig.


13 november

Jag lät kanske lite hård i mitt senaste inlägg, men jag menar det faktiskt! Folk kan ha en sån grymt bra koll på en, tillochmed bättre än vad man har själv har! Och ja, det blir jag rädd för.

Aj, nu skiter vi i det! För nu lär jag göra mig klar inför kvällen. Vad jag ska göra vet ni ju redan. Så.. ja, hejdå.

BLOGG sitter och myser i soffan hemma hos ...

img_2815 (MMS)

BLOGG sitter och myser i soffan hemma hos Thörner tillsammans med Elsa, 4 år. Nyss lärde hon mig göra välling förresten, och jag brände tungan.


ohmy

Det här med att ha en blogg är ju bara för läskigt! Precis ALLA kan komma åt den här. Dem kan läsa igenom hela min blogg på bara några minuter och när dem har gjort det, så vet dem precis vem jag är. För det jag skriver om här är ju mitt liv. Fyfan, jag blir äcklad. Jag vill inte att precis vem som helst ska få läsa den! Så vad gör jag nu? Byta bloggnman? Eller kanske lösenkod? HJÄLP! Jag vill inte ha den här bloggen annars.

vill ha lördag NU!

Imorgon kväll får jag äntligen träffa dem här underbara flickorna igen!! Fyfan vilken härlig kväll det kommer bli, jag längtar ihjäl mig!! WOHO!



Nu ska jag iväg till ikea en snabbis med min familj. Sweet!


snodde listan från sötpersson

Lovar du att vara ärlig?: Klart.
Du heter: Sofia
Smeknamn: Sofia, fia.... korvståndsfia.. jaja, fråga mig inte varför! Hahaha
Låt som när du är ledsen sörjer till: Jag vet inte, kommer inte på någon nu direkt. Men jag känner på mig att det finns någon sån, kommer bara inte på den nu.
Beroende av: Mat och musik.
Vad tror folk om dig: Det beror väl på vem man frågar. Dem som inte känner mig skulle väl säga att jag var tyst och blyg.
Stämmer det: Beror väl på det också. Ibland, ibland inte.

Vad får du oftast komplimanger för:
Vad säger du för att imponera på någon: Hej min pappa är rik, vill du hångla?
Hur imponerar man på dig: Man säger att sin pappa är rik.
Brukar du skratta för dig själv: Hahaha, ja! Jag kan skratta åt allt för jag har värsta dåliga humorn som jag bara älskar.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS: Okej tack för påminnelsen, puss mamma
Var bor du: I skogen.
Trivs du där
: Jorå, helt OK.
Äger du några converse: Jajamen.

Är du allergisk mot något: Nej, fast jag var allergisk mot småbarn förut.. Det sa jag iallafall när jag var liten och när min lillebror var pytteliten.
Hur svarar du i mobilen: Hallå, eller typ ah Sofia, eller hej. Haha, jag vet inte. Olika, I guess.

Antal timmar sömn inatt: 6, ohfan. Inte bra Sofia!
Brukar du komma i tid: Ja, nästan jämt.
När mår du bra: När jag inte mår dåligt..

När blev du fotad senast: Kommer inte ihåg faktiskt. För någon dag sen.
Hur känner du dig nu: Trött och ensam. Haha, det kanske beror på att jag sitter mitt på golvet i mitt rum och är pisstrött. Varför sitter jag här egentligen? Stört.
Vanligaste färg på dina kläder: Svart.

Vad tycker du om fötter: Beror på vems, haha!
Vad saknar du: Just nu är det några släktingar jag saknar, typ min mormor som är död och min moster som bor i Italien tillexempel! Inte kul.
Hade du en bra kväll igår: Det finns bättre kvällar, men den var helt okej.
Favorit dryck på morgonen: Oboy! Om jag inte dricker det på morgonen kan hela min dag förstöras, nästan iallafall.
När brukar du oftast gå och lägga dig: Haha, jag och Amanda satt och diskusterade det här idag.. Jag lägger mig aldrig innan tolv iallafall!
Är du blyg: Ja, men efter ett tag så släpper det. Ni ska bara se hur jag är tillsammans mina närmaste. Haha, jag älskar dem.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja faktiskt.
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Jadu, en hel del!

Är du nöjd med ditt liv: Helt okej.
Är du bortskämd: Nej, det är jag inte.
Vad gör du i morgon: Hatar den där frågan! Jag har absolut ingen aning. Jag är för en gångs skull ledig en fredagskväll nu, men jag vet inte vad jag ska göra med den än! Haha shit.
Vad längtar du till: Jullovet.
Har du bra vänner och äkta vänskap: Ja det har jag verkligen, jag älskar dem med hela mitt hjärta!
Vad använder du för schampo: Gliss, men det varierar.
Hur gammal är du: 15 år MEN jag fyller 16 om 9 dagar!!! WOOOOOOHO.
Tycker du om någon just nu: Tycker om många ja, och om det är någon speciell så säger jag det inte. Aldrig på bloggen, den ni.
Gröna eller röda äpplen: Gröna, men om det är egna äpplen så är röda godast.
Vilken tid gick du upp idag: 06.30
Har du sovit i din egen säng inatt: Japp.
Har du strumpor på dig nu: Jajamen, har dubbla tillochmed.
Är det okej att gråta: Självklart.

När grät du senast: Igår i skolan tror jag. Man gråter jämt av skratt när man sitter bredvid Max. Det går bara inte att hålla sig. Tårarna bara sprutar ut. Hahaha, han har världens sjukaste humor och ja, det har jag med!
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Spara, dela med mig och SHOPPA!
Bär du glasögon eller linser: Nej, inga alls.

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej.
Vill du gifta dig: Nej jag tycker det inte spelar någon roll. Man blir ju inte lyckligare om man gifter sig precis så jag tycker det kvittar.
Vill du ha barn: Ja det vill jag nog. Men om många många år isfl! 
Är du bra på att laga mat: Grym.
Är du flygrädd: Nej det är jag inte. Men man är ju såklart lite pirrig precis innan.
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten, iskallt vatten!

Vilken är din favoritglass:

Tror du på ett liv efter döden? Ja det tror jag på.
Vad äter du helst när du ser på film: Morötter eller chips.. Eller godis, haha!
Har du tandläkarskräck: Nej för jag är så van med dem nu. Jag hade tandställning från sjuan till nian så man kan ju nästan säga att jag är bästis med min tandläkare. Förut va det ju en period då man var dit till henne en gång i månaden satt, haha;)
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kväll. Lätt!
Vilken ögonfärg har du: Brun.
Har du någon gång gråtit dig till sömns: Flera gånger.
Biter du på naglarna: Nej.
Röker du: Nej, fyfan.

Hur ofta tränar/motionerar du: Haha inte mycket precis. Jag rider två dagar i veckan och så brukar jag försöka ta mig ut på några lång prommisar med mina hundar också någon gång i veckan. Haha, lat jag.
Vilken är din favoritfilm: Vattenfilmen som jag, hermansson, moa och malin gjorde som NO-projekt i nian! Och ja, den är för bra för att jag ska kunna lägga ut den här och visa.. Hehehe.


skolan

Sitter i skolan nu och har precis gjort ett prov, det gick väl.. helt ok. Så nu sitter jag och fjantar mig lite i photoshop i väntan på att alla ska bli klara. Sen hoppas jag på att vi får sluta. Men det tror jag inte.


Kärt barn har många namn! Inte sant Elinpelin pucko söt persson? och så jag då.

svinkallt

Varför kunde ingen ha sagt till mig lite tidigare att snön skulle komma just idag? Det var verkligen jättekul att gå hem från skolan i converse idag.. Och sen var det ju bara att byta om till varmare kläder när man kom hem för att gå ut med hundarna. Det var faktiskt helt ok att gå med dem, jag ska inte klaga! Jobbigt bara att snön piskade hårt mot ögonen. Det måste nog vara det jobbigaste med vintern. Iallafall topp 10!

Nu ska jag kila


"titta en flygande påse!!"

Sitter i skolan nu med ett gäng töntar och spelar neger president. Jag vinner inte om jag säger så.. Iallafall. Vi har trådlöst i skolan nu, så nu kan man sitta ute i sofforna och chilla galet. Nirre eller? Ohja!

Nej nu ska jag försöka få några bra kort så jag kan spöa skiten ur dem! pusshej


grinar ihjäl

Hahaha, vilka sköningar! jag dör. typ nu





natthumor på hög nivå!

Körbeskrivningar till USA
  1. 35 dagar 18 timmar
I-90 E
14 250 km
Denna rutt är avgiftsbelagd.- mer info »
      
Japan
1. Kör mot norr
750 m
2. Sväng höger mot 大門街道/国道152号線
190 m
3. Fortsätt rakt fram till 大門街道/国道152号線
2,7 km
4. Lite åt höger vid 大和橋(交差点) till 中山道/国道142号線
1,1 km
5. Fortsätt in på 国道152号線
11,6 km
6. Sväng höger för att stanna kvar på 国道152号線
140 m
7. Sväng åt vänster vid 下丸子(交差点) för att följa 国道152号線
4,0 km
8. Sväng åt höger vid 大屋駅前(交差点) till 県道483号線
280 m
9. Sväng vänster för att stanna kvar på 県道483号線
83 m
10. Sväng vänster för att stanna kvar på 県道483号線
170 m
11. Sväng höger vid 国道18号線
3,8 km
12. Sväng åt vänster vid 常田(交差点)県道81号線
1,7 km
13. Ta infarten till 上信越自動車道
Vägtullar
300 m
14. Håll höger vid vägskälet, följ skyltarna mot 東京 och kör in på 上信越自動車道
Vägtullar
88,4 km
15. Ta avfart 藤岡JCT mot 関越道・本庄・東京
Vägtullar
1,3 km
16. Kör in på 関越自動車道
Vägtullar
76,5 km
17. Ta avfart 大泉JCT mot 外環・三郷・首都高
Vägtullar
700 m
18. Kör in på 東京外環自動車道
Vägtullar
28,6 km
19. Ta avfart 三郷JCT mot 常磐道・首都高・柏・水戸・銀座・湾岸線
Vägtullar
350 m
20. Håll vänster vid vägskälet, följ skyltarna mot 常磐道・柏・水戸 och kör in på 常磐自動車道
Vägtullar
38,2 km
21. Ta avfart 高速桜土浦IC mot 国道354号線
Vägtullar
900 m
22. Håll höger vid vägskälet, följ skyltarna mot 土浦・霞ヶ浦 och kör in på 国道354号線
Vägtullar för vissa sträckor
2,1 km
23. Sväng åt vänster vid 中村陸橋下(交差点) för att följa 国道354号線
1,1 km
24. Sväng åt höger vid 天川団地入口(交差点) mot 県道48号線
1,5 km
25. Sväng vänster vid 県道48号線
2,3 km
26. Sväng höger
550 m
27. Paddla över Stilla havet i kajak
Du är i USA (Hawaii)
6 243 km
28. Sväng höger vid Kalakaua Ave
500 m
29. Sväng vänster vid Kapahulu Ave
2,5 km
30. Svag sväng vänster vid Waialae Ave
500 m
31. Ta infarten in på I-H-1 W
25,3 km
32. Svag sväng höger vid I-H-2 N
12,6 km
33. Ta avfart 8 mot Wahiawa
350 m
34. Kör in på HI-99 N/Kamehameha Hwy
Fortsätt att följa Kamehameha Hwy
13,7 km
35. Fortsätt in på HI-83 E/Joseph P. Leong Hwy
Fortsätt att följa HI-83 E
19,9 km
36. Sväng vänster vid Kuilima Dr
800 m
37. Sväng höger
170 m
38. Paddla över Stilla havet i kajak
Du är i Washington
4 436 km
39. Svag sväng vänster vid N Northlake Way
350 m
40. Svag sväng höger vid Stone Way N
1,5 km
41. Sväng höger vid N 45th St
1,4 km
42. Sväng höger vid 5th Ave NE
110 m
43. Ta infarten till vänster in på I-5 S
6,1 km
44. Ta avfarten in på I-90 E mot Bellevue/Spokane
Du åker igenom Idaho, Montana
Du är i Wyoming
1 577 km
45. Svag sväng höger vid US-87 S
650 m
46. Fortsätt in på I-25 S
Du är i Colorado
598 km
47. Ta avfart 228 mot Limon
Vägtullar för vissa sträckor
1,6 km
48. Kör in på E-470 S
Vägtullar
39,5 km
49. Ta avfart 20 för Smith Rd mot I-70/Aurora/Denver/Limon/Gun Club Rd
Vägtullar
1,1 km
50. Fortsätt rakt fram
350 m
51. Sväng vänster för att köra in på I-70 E
Du är i Kansas
660 km
52. Ta avfart 250A för att köra in på I-135 S/US-81 S mot Wichita
137 km
53. Ta avfart 10 för att köra in på KS-96 E
17,6 km
54. Kör in på US-400 E/US-54 E mot Kansas 96 End/Augusta
Fortsätt att följa US-400 E
130 km
55. I rondellen, fortsätt rakt fram på US-400 E
23,5 km
56. Ta infart US-75 till Independence
400 m
57. Sväng höger vid US-75 S
14,9 km
58. Sväng höger vid W Chestnut St
400 m
59. Sväng vänster vid N 10th St
5,0 km
60. Fortsätt in på 3900 Rd
10,1 km
61. Sväng höger
240 m
      
USA

HAHAHAHAHAHAHAH, jag tror jag dör! Typ nu! Kolla punk 27 bara!

crap

Idag var fan sista dagen jag cykla till skolan! Det var verkligen SVINKALLT! Lungorna var ju fan förstörda när man kom hem. Fy usch för kylan! Jag längtar till min varma säng, vill krypa ner redan nu ju! Men nej, ska först till stallet för att ha ett ridpass i 50 minuter..! I ett iskallt ridhus. Gissa om jag är taggad?!

Inte för att skryta men.. det är Linn som är fotografen bakom den här bilden! Skitsnygg verkligen, haha


SUNday

Mamma och pappa håller på att slipa väggarna på våran nedervåning för att sätta upp nya tapeter.. Så ja, det är ganska stökigt här hemma just nu. Men usch va skönt det ska bli att få lite nytt i huset. Det gillar vi! Nej, nu ska jag kila.

trött kille

slapplördag

Rubriken säger nog allt. Jag har inte gjort ett piss idag. Ganska skönt med ändå drygt. Skitsamma. Nu ska jag iallafall iväg med Maria på en sväng! Tror vi skulle träffa Jenka och Linn ett tag och sen åka hem till Maria. I donno hur det kommer bli.. Sen vill jag hitta på något annat, ha typ myskväll hemma hos mig kanske? Vem vet.


rubrik

Jag vill att skolan ska komma igång igen. Och ja, jag menar det! För den här veckan har varit värsta slapp, jag har inte tränat och inte heller ätit bra.. Inte bra Sofia, inte bra! Jag vill få tillbaka vardagsrutinerna NU!

Iallafall. Nu ska jag traska ut i skogen med mina hundar, tjillevipp.

perfa

Fan va bra! Dags att börja sätta igång nu då.

roses are red and violets are blue

Favoritcafé: Nya Waynes! Eller ja, det är inte nytt längre... Men ändå! Älskar det, värsta mysigt.
Favorittidning: Asså det beror på vilket humör. Ibland ELLE och ibland RACE.. Hahaha, I donno.
Bästa saken som händer i vinter: Min moster kommer hem från Italien.. Och varm choklad!
Favoritplagg i garderoben just nu: En leopard sjal. Eller? Nej jag vet faktiaskt inte. Eller jo!! Ett par svarta höga byxor från VM.
Längd: 163
Vanligaste färgen på mina kläder: Svart, grå och beige. Hahha, snacka om färger!
I höst kommer jag att gå klädd i: Halsdukar.
Men absolut inte i: Flippflopp?
Mig själv med tre ord:
Jag tränar: Ingenting. Eller jo, långa prommisar och ridning två dagar i veckan. Haha, bra va?
Höger- eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: Glader. Är på kanon humör!
Är det nåt du absolut inte äter: Jag tänkte faktiskt nyss på det. Men jag kommer inte ihåg vad jag kom fram till. Falukorv äter jag inte.. Inte bara falukorv, kanske om den är dränkt i sås..
Kläder just nu: Haremsbyxor och t-shirt. Myskläder.
Vad sa du senast: Ah godnatt då. Typ.
Fisk eller badkruka: Badkruka. Fast utomlands är man fisk, såklart. Men inte i kalla Sverige.
Spelar du nåt instrument: Nej. Kan väl spela lite piano. Vill spela gitarr men jag har inte tålamodet för det. Hehe.
Morgon- eller nattmänniska: Nattuggla.
Sparare eller slösare: Både och. Just nu är jag en slösare.. Fyfan, inte bra!
Har du några homosexuella vänner: Japp.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja såklart.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2 kanske.
Vad ska barnet/barnen heta? Ingen aning.
Bio eller promenad: Promenad. Eller jo, bio också.
Är du kittlig: Oooom jag är!
Rädd för insekter? Nej inte rädd. Bara äcklad.
Största svaghet:
Det här är jag bra på: Lyssna, tror jag.
Bästa bok? Har inte läst på typ 2 år så jag har ingen aning. Kanske Twilight. Nej men jag vet faktiskt inte.
Chips, morötter eller godis? Chips, sen morötter och sist godis.
Pizza eller hamburgare? Hamburgare.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Nej tror inte det.
Stökigt eller välstädat? Välstädat.
Gillar du att sjunga? Ja, jag älskar det! Men får någon höra? NEJ aldrig!
Anser du att du är stark? Hahah ja lätt! 
Använder du knark? Bara till frukost.
Kaffe, te eller inget? Inget. Te om jag är sjuk bara.
Har du en besatthet? Musik, tror jag. Hatar när det är tyst, speciellt när man är ensam hemma. Då är det högsta som gäller!
Vem är din bästa vän? Jag har aldrig haft en bästa vän så det är lite svårt nu.. Jag har två/tre bästa vänner som jag berättar allt för.
Civilstånd: Single and freeeeee! living the dream motherfucker

hoppsan

Den här veckan hade jag bestämt mig att jag skulle läsa ut en bok till svenskan.. Men tror ni jag har gjort det? EH NEEJ! Så jaha, nu vet vi vad jag ska göra ikväll då. Läsa ut en bok på 300 sidor, FÖR nästa vecka när skolan börjar igen ska vi redovisa om en valfri bok. Bra jobbat fia, bra jobbat!

Frågan är bara vilken jag ska ta?! Jag hittade dem här böckerna hemma, dem låg långt långt in i garderoben.. Hahaha. Men jag kommer iallafall ihåg att dem var bra. Och det är ju bra, hehe. Jag var i en Katarina Von Bredow period för typ 3 år sedan och då läste jag ut dem här böckerna på bara någon dag.. Så jajamen. Nu jävlar ska jag läsa!

 
Fråga mig inte varför jag knäppte kort på dem här. Så onödigt! Jag har faktiskt annat att göra, jag har ett liv också. Faktiskt. Eller inte.

VÄLKOMMEN HEM MIN ÄLSKADE MOA!

Jag slagga hos Eriksson inatt, så nu sitter jag här med Maria, Natalie och David. Skönare kusiner går inte att hitta! Nej, men nu ska jag göra mig klar. Ska ner på stan för att möta upp mitt hjärta. Hon är äntligen hemma nu efter en vecka i USA. Grymt säger jag bara!


vitaminerna

Är hemma hos Eriksson med Maria och Natalie. Jag är apa trött så jag funderar på att slagga över här inatt. Jag har råkat vänt på timmarna, så jag är vaken på nätterna och sover om dagarna. Och det är inte bra!

Nu ska jag vara social. bye.


min och emelies lilla hemlis

Behöver jag säga något mer än Utesidan? Nej jag tror inte det va! Utesidan kommer alltid finnas i mitt och Hermanssons hjärta! Hahah, men idag höll vi inte på med det. Utan äckelsidan istället. Det var.. trevligt! 

Sen våldgästa Linn och Julia oss, fem toasters!


galna brudar!


andra november

Jag har inte skrivit så mycket här på ett tag så det känns som att jag är tvungen att göra det nu. Men va fan ska jag skriva om då? Jag håller på att bli galen, haha! Anyway. Jag tror jag gick och la mig runt 5 inatt, så om mamma och pappa läser det här just nu, förlåt. Hahah.

Tillbaka till det jag egentligen skulle snacka om. Jag somande runt 5 och vaknade runt 8 imorse, pga att jag var tvungen att ta ut hundarna. Sen när jag kom in igen var jag för pigg för att sova så då började jag kolla på en film och då somnade jag direkt. Ja, jag vet. Intresseklubben antecknar!

Nu har jag snackat med Maria och min dag är räddad! Woho! Jag skulle först hopptävla med häst, men jag har ingen lust för det längre.. Så nu ska jag vara med Maria och David idag istället. Kanoners tisdagers!

sköning



RSS 2.0