jag och lill-soffan

På lördag ska jag vara barnvakt igen åt den här lilla skiten!



Stig Helmer frillan är såå inne nu i höst!

ska iväg och träna in det sista nu, på söndag är det tävling!





Hittade en skiss på en klass 1 bana. Jag ska nog bygga den och köra genom hela tänkte jag.

keftföfan

Sitter i klassrummet på rasten och har musik i öronen på den högsta volymen.. Men det går ändå inte att dempa killarnas skrik.. Precis alla sitter och spelar cs. SLUTA SKRIK ERA JÄVLA BARNRUMPOR! NI GER MIG TINNETUS FÖR I HELVETE!!! Man kan faktiskt kommunicera utan att skrika till varandra.. Dem är fan värre än italienarna, suck!

Det här är jag. Hejdå. Nu börjar jag!



"Vad gör du?"
"Ritar"
"En fågelskrämma?"
"Neeej, mig själv!"


åhmingud

Jag måste bara få berätta en sak! Hahaha det är så sjukt. Igår när jag var ute och red på Cassie så träffade jag på min förra svenska lärare med sitt barn. Dem stannade till och ba åh vilken gullig häst och ja, sånt där. Vi pratade en stund men hon verkade inte se att jag var en gammal elev till henne. En elev som hon har haft i två terminer. Haha wtf? Men jaja, jag var ju bara en "G elev" så jag var väl inte så viktig? Asså jag vart så jävla besviken och arg på henne. Hon borde veta vem jag är liksom. Hon kunde inte ens mitt namn i skolan.. Visst jag var en av dem tysta men jag var ju också en av dem som verkligen jobbade på lektionerna.. Fy. Vilken tant alltså! Jag kommer ihåg hennes lektioner sååå väl. Jag räckte upp min hand flera gånger, och hon kollade på mig, öppnade munnen men ändå så vände hon sig till en annan jävel! Hahaha. Inte kunde hon prata engelska heller. Sikken tönt. 


onsdag

Jag gick inte flera kilomter i spåret som jag skrev att jag skulle göra tidigare.. Utan jag gick hem till min kusin istället. Mycket trevligare tycker jag. Vi snackade massa skit och käkade Peters pannkakor som hade liite för mycket ägg i.. Men det var gott.

Åh! Jag är väldigt sugen på Sandras och Felicias American Cookies just nu, dem hade kakor som projekt igår i skolan. Jag fick receptet, men tror vi att jag kommer göra dem någon gång? Svar nej, jag är för lat.. Mamma?

Nu är det idol snart, sen är det Berg flyttar in och sen är det Välkommen åter. Väkommen åter är så jävla roligt! Jag har sett förra veckans program flera gånger och jag dör seriöst varje gång. Tanten i informationen är väligt lik min faster Eva måste jag erkänna, hahahahahahah!

Här har vi en länk till ett inlägg som jag skrev förra veckan efter jag hade sett Välkommen åter.. Hihih, så bra.


BLOGG jag slutar efter lunch idag. Då ska ...

img_3883 (MMS)

BLOGG jag slutar efter lunch idag. Då ska jag hem och sen gå några kilometer med min hund i spåret.. Här har vi en bild på en mamma hest och en bebis hest! Skorpan och Hugo med andra ord..


goodmornin

Jag har snoozat i en timme nu. Fy fan vad det är jobbigt! Jag skulle ha klivit upp direkt, eller senare för när man snoozar somnar man ju aldrig.. Man liksom vaknar, vilar, vaknar, vilar osv. Man blir ju tröttare av att snooza.. Usch. Nej men nu måste jag snabba mig lite. Jag hatar att stressa på morgonen!

HAHAHAHAHAHHAHAHAHA

Jag hittade den här videon på min kompis Robins profil på facebook. HAHAHAHAHAHAHA, jag var tvungen att pausa när jag kollade för jag garvade så mycket! Tur att många i min klass spelar cs så ingen märkte att jag garvade. HAHAHAHAH!


ont i huvve

Sitter i skolan och har hur ont i huvudet som helst. Det var nog den där Åsa, Ann eller vad hon nu heter som gjorde det.. Asså hennes skrikande gnällande röst gör mig gaaalen! När jag kommer hem runt fyra idag ska jag slänga i mig något att äta. Sen ska jag som vanligt åka till stallet och vara där några timmar, typ fyra/tre timmar. Som vanligt..

är man bäst eller är man bäst?

Jag ska gå och lägga mig snart. För jag är trött. Måste bara skriva av mig lite skit först, hehe. För det är väl det bloggar är till för?

Ehm. Hm. Jo det var så här..

Äsch skitsamma. Godnatt.

rysningar i hela kroppen

Fan också. Inte nu igen! Jag hatar det här. Lämna mig ifred, tack.

Nästa vecka är det tävling på min ridskola. Det är bara ridskoleelever(som jag då) som får vara med och delta. Om jag har förstått det här rätt är det tre saker som är med i tävlingen. 1: Banhoppning 2: Dressyrtävling 3: Skriftligt prov.. Och jag funderar på att vara med!

Hihih. Vi får se om jag överlever min och Luddes första agilitytävling i helgen först. Hehe.

Om jag ska tävla vill jag vara med ridskolehästen Julia. Jag har hopptränat det här stoet ett tag nu så jag tror vi är redo. Om man vinner det här(alltså uttagningen på min ridskola) så ska man vidare till strömsholm för att tävla på deras hästar. Om man vinner i strömsholm kommer man få två femåriga hästar till sin ridklubb. En ponny och en storhäst. Så det här är ganska stort eller hur?


ohmy

Det här så olikt mig. Att visa bilder på vad jag har på mig och sånt tjafs. Skitsamma, jag har en stickad tröja från H&M, svarta byxor från Vero Moda och en stor varm halduk som jag köpte för några år sen..


Fast nu ska jag byta om till ridkläder. Läder, piska och stövlar. hahahahaahhahaa, fan vad dryg jag är!! Att jag orkar..


köttbulle

När man vill få min hunds uppmärksamhet..



Behöver man bara säga ett ord. Köttbulle!



Efter man har sagt köttbulle börjar han gå bananas.








Hahahah din knäppa lilla sak. Och ja, vi ska raka honom snart. Innan den riktiga kylan börjar komma!

Varför det är jusst köttbulle han svarar galet på är för att han älskar mat(hehe) speciellt köttbullar.


let's make out in the middle of the street

Alla säger att vi nu har gått fem veckor i skolan! Det kan ju inte vara sant! Det kändes ju som att det var igår jag och Moa stod utanför John Bauer gymnasiets stora entre med tårar i ögonen.. Fem veckor har alltså gått nu, så alltså är det fem veckor kvar till höstlovet. JAG LÄNGTAR!

Jag klickade nyss hem lite kläder från H&M. Det jobbigaste med att handla kläder på internet är ju att det tar en sån lång tid innan dem kommer hem till en.. Suck!

Ang. rubriken. Den mest spelade låten på min spotifylista är nog Isn´t Obvoius Erik Hassle. Behöver jag säga något mer? Jag är kär i honom, men det vet nog alla redan.


Dem här ska jag ha!

Tråkigt bara att dem inte finns i min storlek på deras hemsida.. OCH den närmaste butiken är i Kista! Typ.


söndag

Jag är nu hemma från en snabbis i köpis med mamma. Jag fick med mig ett par svarta byxor med dragkejda där bak(hur snygga som helst) och en stor stickad tröja. Fy fan vad jag är hungrig! Jag tror mamma håller på med maten nu iallafall. TACOS! Jag har bara ätit gott den här helgen. I fredags donken(hehe), igår Kina och idag Tacos! Mmmummma. Jag ska kanske ner och hjälpa henne kom jag på.. Ikväll ska jag iallafall kolla på olika tv serier på http://www.cucirca.com/. Jag ska nog kolla på några avsnitt av One Tree Hill och Gossip Girl. Mys rättare sagt.

Om precis en vecka ska jag tävla med min hund för första gången i agility. Gissa om jag är nervös! Tur att det är på hemmaplan iallafall.


stallet nu i detta underbara väder

Fy vilken underbart väder det är! Molnigt men skönt. Perfekt väder för en ridtur i skogen tycker jag! Det kan inte bli bättre.

Cassies form blir bara bättre och bättre för varje dag som kommer. Men det är synd att det bara är jag som rider henne i veckorna, och det är bara 3 dagar i veckan. Hon står resten.. Hon behöver mer ridturer, långa turer i skritt och trav så hon får upp sin kondition. Men ja, jag ser ett resultat på henne och det är jag väldigt nöjd över! Mitt hjärta.


frågor

Hey ho! Jag sitter med min lillebrors laptop i knät.. Och hjälp vad den är stor jämfört med min skoldator! Hehe, lyx.

Nu kommer lite frågor. Och ja, jag hatar också att texten är i mitten.. Jag har försökt att få bort det men det går inte.. Jag blir galen!
1. Hur ser din drömkille ut, om det bara gäller utseendet? välvårdad med brunt hår, thi. 
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? Nej.
3. Hur mycket pengar har du på din mobil? : Ingen aning. Jag har verkligen ingen koll på det, det jag vet är att jag har 3000 gratis sms i månaden, resten sköter mina föräldrar.
4. Hur lång är du?: 164!
5.
Hur mycket väger du?: Vet inte exakta, men runt 55 skulle jag tro.
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen : "Ja fett skönt:)"
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? : Sms helt klart! Men att prata i flera timmar gillar jag också..
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? : Inget. Dem är sambos.
9. När såg du senast din mamma? : Nyss, kvart sen kanske.
10. Icke godkänt i något ämne? : Nej verkligen inte!
11. Mvg i något? : Ja
12. När vaknade du idag? : 7.05 för att vara exakt.
13. Hur många hål i öronen har du? Tre.
14. Har du någon piercing? : Nej.

15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? : Hm. Jag är då 26 år.. I någon lägenhet tillsammans med en italiensk pööjk. Jag skoja, italienare må vara snygga men kanske inte dem smartaste..
16. Hur stor är din säng? : 120
17. Har du någon tatuering? : Nej.
18. Gillar du någon just nu? : Jag gillar otroligt många, ja..
19. Var har du bott/bor? : Sätra, Bomhus, Brynäs och Järvsta. 
20. Tycker du om kinamat? : Jag gjorde det idag, hihi. SVAR JA! älskar det
21. Tycker du om kaffe? : Nej fyfan! Jag har provat med en massa socker och mjölk i, men uuuh. Kaffe är äckligt.
22. Vad dricker du helst till frukost? : Oboy! :D
23. Kan du spela poker? : Ja. och ja, jag är grym.
24. Röka eller snusa? : Inget.
25. Vill du ha barn? : Ja.
26. Kan du några andra språk än svenska?: Flytande engelska och lite spanska. Kan säga några meningar på Italienska också.
27. Har du någonsin åkt ambulans? : Nej. Men jag skulle vilja, hehe. Ända sen jag var barn har jag velat gjort det. Jag vill, men jag hoppas på att jag inte behöver göra det.

28. Har du provat droger? : Nej.
29. Vad spenderar du helst pengar på? : Shopping och nöjen.
30. Har du pojkvän/flickvän? : Nej men jag har en hund. Hahahaha, förlåt jag är såå trött.
31. Kan du rulla med tungan? : Jajamen.
32. Vem vet allt om dig? :
Maria Eriksson, tack för att du finns!
33. Har du provat droger? : Nej.
34. Röka eller snusa? : Nej!

35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? : Rött? Hm nej tyvärr jag ser inget rött alls här.
36. Röka eller snusa? : Men vafan, den här frågan har ju redan varit ;o
37. Har du pojkvän/flickvän? : Nej.
38. Vad är ditt mobil nummer? : Hemlis.
39. Har du några syskon? : Jag har en dryg p12 till bror. Men jag älskar honom ändå!
40.
Vilken är den senaste filmen du sett? Lille fot tror jag den hette. Disney film.


tröötttt

Ja vad ska jag säga? Idag har jag varit barnvakt i 6 timmar. Jag och Elsa har gjort precis allt man kan göra. Men det bästa av allt var nog när vi kollade på Lill fot! Lill fot var en av mina favoritfilmer när jag var liten. Dem små dinousarierna är så söta, haha!

Iallafall. Jag måste piggna till mig lite. Jag måste städa mitt rum...Suck! Så nu ska jag höja musiken och sätta på lite Tyler Hilton. Eller Erik Hassel. Han går också bra. Jag är lika kär i båda två, huihehh.




morgonpigg

Hejsan svejsan. Jag har varit uppe i en kvart, klockan ringde 7! Och jag är skiiiiiiiittrött! Varför? Jo för idag är det lördag och det betyder att jag ska vara barnvakt. Förra veckan var jag här med Elsa, hemma hos mig alltså. Men nu ska jag åka hem till henne och vara där i några timmar. Jag är inte så jättenervös,, eller jo. Jag hoppas Elsa och Elliott tycker om min mat. Min mat betyder alltså köttbullar och makaroner. Förut när jag skulle göra makaroner blandade jag ihop liter och dl.. Så om det var 5 dl man skulle ha. Då tog jag 5 liter istället med makaroner och det slutatade inte så speciellet bra precis! Makaronerna vart brända i botten och när jag kokade dem använde jag alla spisplattor! Haahaha, jag kommer ihåg att jag tvingade i min lillebror några portioner makaroner. Snäll och duktig jag var då! Det var flera år sen, hihi.

Jag och min border collie är nu anmälda till våran första agilitytävling! Den är om nån vecka bara! Fy fan vad kul asså, och shit vad jag är pirrig! Men det kommer gå bra, Ludde och jag kommer ta hem den här skiten!

 


be yourself

Jag orkade inte tänka imorse när vi hade matte. Så det var jättedrygt! På idrotten hade vi konditionstest idag igen. Förra gången sprang jag på 19,45min. Idag på 18,33! Haha, besviken jag är då.

När pappa kommer hem ska jag iväg till min ridskola för att hoppträna. Det gick jättebra förra gången, då vi var inne för första gången den här terminen. Så jag har höga förväntningar! Iallafall. Sen ska jag hem till Jenka. Där ska vi köra lite anden i glaset!

Här har vi en av mina favoritlåtar.


min tandborste är rosa

Jag skrev nyss ett stort flum inlägg. Den var full med en massa tankar och sånt.. Mycket flum. Men om jag publicerade den skulle folk tro att jag är knäppare än vad jag redan är. Och det är ju inte bra.

Vad ska jag skriva nu då? Idag efter skolan åkte jag hem. Jag drack ett stort glas med yoghurt. Det var gott. Sen tog jag moppen till stallet och var där några timmar. Jag red Cassie till en ridbana som ligger i närheten b.la. Där körde jag mycket lydnad och trix. Så som backflip och paris hilton.

Hahah, nej inte precis då. Men nästan. Tack Dennis för att du påminde mig om x-games. Jag visste inte att det visades igår på ettan. Men som tur var så låg det ute på svtplay så då tittade jag på x-games i skolan. Hihih. Men där fanns inte hela, inatt tror jag det visas igen. Kl 4. Någon som är påt?


 Tyler Potter Pictures & Photos
Här har vi en av mina favoriter! Potter, Tyler Potter.
 
 Paris Rosen Pictures & Photos
Paris Rosen. Jag tror han försökte göra en paris hilton men är inte säker.

Jag säger som Zachen sa: "Det ser enkelt ut men dödligt"


välkommen åter

Hoppas det går att kolla på klippet! Jag såg iallafall det här på fyran alldelles nyss. Vad jag skrattade, det här är min humor alltså.  Hahahahahahah, asså hon i informationen! Så skön!


måste verkligen sluta säga fett..

No matter que mi mama says. Yo going tu sluta med the espanol. Det är fett tråkigt! På onsdags eftermiddagar har jag spanska i tre timmar. Och det är verkligen inte kul! För det första är vi typ 8 pers och för det andra så är det ganska svårt. Fast vad vet jag? Jag har bara varit där två gånger, men läxförhöret idag var hur svårt som helst! Jag hade fett mycket fel. Ohja, jag gillar att säga fett. Jag vet att det är jättebra att ha dem här poängen när man ska plugga vidare. Men jag kommer seriöst dö om det fortsätter såhär. Imorgon måste jag prata med min mentor..

Jag hade tänkt springa en sväng idag,, men hoppsan svejsan det är nu kolsvart ute! Det får väl bli imorgon då.. Eller någon annan dag, hihi. Idag har jag inte gjort ett skit efter skolan. Det här var min ända lediga stalldag och jag njöt verkligen.

Så här spänner man en sadelgjord för er som är intresserade. Ingen? Nähe.

bild från idag


Linn hängde med till stallet idag. Tack gumman! Jag orkar inte skriva något mer. hejhej


.

Jag är trött. Jag är trött hela tiden! Jag har fullt upp om dagarna och på nätterna sover jag inte många timmar. Är ju som en zoombie i skolan ju, jobbigt! Iallafall. Vi fick vi sluta tidigare idag så då var jag med Elin och Dennis en snabbis. Sen tog jag äckel bussen hem. Vi anar inte hur mycket jag hatar den bussen.. Det finns bara sjuka folk där!

Nu kollar jag på en konstig tant som håller på att fira till sin man på Ullared. Fan, det ska jag nog också göra!

uuuh usch och blä

Jag har inte alls varit insatt i valet något förren igår. Jag kollade på hela valvakan tills jag somnade, haha. Anyway. Den där killen i SD ser äcklig ut, ville bara säga det.

Nu ska jag äta frukost och sen ska jag till skolan. Härligt att sluta halv fyra idag. Not!

jag kom på det!

Hela dagen har jag gått och funderat på en grej. Vad den 19:e betyder.. Och nu kom jag på det!! Idag fyller min blogg 2 hela år!

Här är mitt första inlägg - Jag har verkligen förbättrat mitt skrivande eller vad säger vi? Hahha, asså det här inlägget är ju pinsamt!


Hej hopp!
Första inlägget..;)
Har haft en annan blogg förut som jag har glömt lösenordet på och då kommer jag inte in på den.. =/     ''/      :/
Det var ngt knäppt..Men nu har jag en ny iaf! :D

På min blogg kommer jag att skriva om mig själv, vänner och allt annat roligt..Tyyp life of sofia ;) <3

Bloggen är lite ful nu, eftersom jag startade den i går så då har jag inte så fin design/stilmapp eller vad man säger..Men den kommer bli lika fin som mina kusiners bloggar..   :P
                    
Natalie, http://www.timmelim.blogg.se<333
Maria, http://www.maeriksson.blogg.se<333

Lillebror och jag har sovit över hemma hos kusinerna i natt..
Jag och Natalie sov i Anna-Karins och Lennarts säng och vovvarna vid kudden och benen..
Alexander och Jesper sov i Jespers rum , madrass och säng tror jag.. x'D
Kristoffer var inte hemma så då fick Anna-Karin och Lennart sova där nere i hans säng...i källaren.. ;)

Jag, Natalie och Anna-Karin var på bio i fredags(igår).. Vi tittade på Patrik 1,5 och den var jätte ROLIG !! Om du inte har sett den än så måste du göra det..

Jag och Natalie var på GBK och provade på spårsökning med vovvarna Ludde och Rasmus... Jag kan berätta vad vi gjorde och så sen..        I nästa inlägg..x'D

Ska gå och titta på en film och ha lite mys med familjen..

Hejs, ha det bra! <33

Kommentera gärna inlägget och kom ihåg att gå in på mina kusiners underbara bloggar !! <33


18-19:e

Innan jag drar till stallet måste jag bara säga att jag lever. Igår var jag först med Maria, David och Marcus. Vi lagade mat och sen var jag och Maria med hennes kompisar. Vi spelade anden i glaset och det var sjukt läskigt! Jag var inte rädd precis.. eller jo, när Jenkas pappa knackade på fönstret när vi var mitt uppe i spelet. Då höll jag seriöst på att skita på mig. Och stackars Maria då, jag slängde mig över henne! Hahaha! Iallafall, jag kan skriva mer om det senare. Vi fick kontakt iallafall, jag lovar!

Inatt sov jag över hos mina kära kusiner och nyss kom jag hem från Valbo med Maria. Nu ska jag iväg till stallet också. Och sen så ska jag ut och springa efter det. Försöka iallafall, men det kommer bli mörkt!


kollar på barnkanalen

Nyss ritade vi i målarböcker. Tänk att vi fortfarande har kvar sånt där, penslar och papper mm. Haha, det är ju riktigt roligt!


Japp den här har jag ritat, men Elsa hjälpte mig med färgerna! Haha.

jag.. barnvakt?

Asså jag är nog världsbäst på att skämma ut mig själv asså! Att jag orkar! Ska vi ta ett exempel?

Mr pee: Jahapp, vilken skola går ni på då?
Jag och Moa: John Bauer
Mr pee: Och program?
Moa: Hälsa och idrott
Jag: John Bauer...

Hahahahahahhahahahaha, där sitter jag. Inne på donken en kväll och försöker vara normal, lite mindre knäpp än vad jag brukar. Och så säger jag att jag går på JB på JB. Haha, och sen så kan man inte heller sluta skratta. Oh fy! Det var kul.

Nu kommer jag inte på fler pinsamma händelser, eller jo. Det händer ju varje dag. Haha, gud jag är på skratthumör. Jag önskade mina vänner med samma dåliga humor var här. Jag önskar dem gick i min klass. Eller att jag fortfarande gick i nian tillsammans med dem <3 jaaaaag saknar er så in i världen!

Imorgon ska jag vara barnvakt åt Elsa, 4 år. Jag tror det kommer vara ganska tufft faktiskt. Eller nja, kanske inte. Det återstår att se om jag säger så..

one tree hill

Det här är det bästa jag vet. Okej då, en av dem bästa sakerna som finns.. Att kolla på One Tree Hill! Fy fan vad Nathan är snygg! Och Jamie då? Så söt!



Den är bilden är från säsong fem skulle jag gissa på.. Jag kollar på sjuan!


BLOGG sitter i skolan nu, ska ha 3 timmars...

img_9508 (MMS)

BLOGG sitter i skolan nu, ska ha 3 timmars matte snart och sen är det idrott!


lovesick

Jag är glad. Du gör mig glad. Tack och hej nu ska jag sova. Nej jag skojade bara. Jag ska fixa lite grejer innan. Ta fram kläder till idrotten imorgon tillexempel, där jag tror vi ska göra konditions test. Oh my! Rädda mig. Fast det är kul och eftersom jag alltid blir speedad på gympan(ni i min förra klass vet, hihi) så kommer det gå bra. Jag kommer bara dö sen när jag har sprungit klart dem där jäkla kilometerna..! haha, nej nu överdriver jag. Lite. Oj jag är speedad redan nu. Gud vilket konstigt inlägg. Här kommer en random bild:


Han-är-snygg


tröttfia

Jag är trött. Jag har gått från två riddagar till ALLA dagar i veckan nu.. Haha, jag är ganska slutkörd! Nu ska jag kolla på idol och sedan ta en lååååång dusch. Imorgon ska jag inte till stallet, tack för det. Imorgon ska jag hem till min kusin och fira honom! Det ska bli skönt att träffa släkten igen.




jag ser det regnar.. lala

Idag i skolan hade vi redovisning om vårat projekt som vi har hållt på med den här veckan. Ja och hur var den då? Min grupps presentation sög. Den sög verkligen Jag hatar muntliga redovisningar, jag blir nervös! Speciellt när några tvåor är där och kollar på, haha. Usch! När jag redovisar sådär så pratar jag, jag pratar men jag vet inte var jag pratar om riktigt. Förstår ni? Och sen när man är klar så börjar man tänka.. vad sa jag förresten? Haha, iallafall. Jag har ont i huvudet så jag ska leta reda på en alvedon, sen ska jag åka till stallet. Det spöregnar ute, så jag är inte sådär jättesugen på att åka..

rubrik

Jag drömde en hel knäpp dröm inatt. Jag och min kusin flydde Sverige för att det sprutade lava typ. Hahaha, vi hann iallafall på ett plan till England innan Sverige gick under. Typ, hahah! Och det ända jag och Maria hade var hennes sminkväska och mina 900 spänn. Och det överlever man ju bra på. Men vi var glada ändå för att vi hade överlevt. När jag vaknade fick jag panik för då insåg jag att jag fortfarande var i Sverige..! Hahaha, fy jag kan fortfarande inte förstå att jag är här!

15:e

Kom nyss hem från en joggingtur. Det vart bara några kilometer, kanske 4.. Men det är ju bättre än ingenting! Skönt var det iallafall. Idag då, idag åkte jag runt 12 till stallet för att utfodra hästarna. Jag red också ut Cassie(Casiopeja som är hennes riktiga namn) i skogen. Jag ska försöka fixa så jag kan rida på en bana nästa vecka. Måste bara våga kontakta ägaren till banan först, haha nej jag skoja. Klart jag vågar det... Haha! Skitsamma. Sen tog jag bussen till stan och träffade Linn en stund.



Hahaha, det var så kul när vi tog den här bilden! Min, Emelies och Moas gamla gympalärare cyklade förbi.. Fy fan, det var pinsamt! Han trodde väl att vi, dem snälla söta tjejerna hade tagit något. Men nej, vi är sådär! hahahahahahaha, jag älskar er!

sandra bullock

Jag sitter och kollar på Miss Secret Agent 2,, att jag inte har sett den förut? Ettan var ju jätterolig! Anyway. Idag red jag Cassie en sväng i skogen. Jag hittade nya stigar och sånt. Kulkul! Idag gick det mycket bättre, jag tror hon testade mig lite i söndags då det var första gången. Imorgon är jag ledig så då tänkte jag ta en längre tur i skogen. Det är så härligt att rida på hösten tycker jag! see ya


stallet nu

Nu har jag precis slängt i mig lite mat. Snart ska jag väl dra mig mot stallet.. Jag är bara så himla trött! Haha, men imorgon är jag ledig iallafall. Då kan jag sova lite längre och åka lite senare till stallet.


sovmorgon

Den här veckan har vi i min klass ett projekt som vi ska hålla på med.. Igår fick vi en låda med chokladbollar och vi skulle sälja den för ett pris som vi i gruppen skulle bestämma om. Vi sålde den till min pappa för 300 spänn. Och för dem pengarna ska vi köpa mer saker som vi ska sälja. Så idag och imorgon ska vi gå runt till olika företag och sälja dem här sakerna. Vi har också bestämt i min grupp vilka tider vi ska börja och sluta. Idag börjar vi elva och slutar två. Sweeeeet!

Nu: frukost!


Samuelsson. Sofia Samuelsson.

Jag är inte på bra humör. Det känns som att jag bara vill dö. Eller döda någon annan! Imorgon börjar jag 11 och slutar 2. Fy vad skönt. Hej.


kladdmuffins

Jag upptäckte att vi hade slut på strösocker när jag redan hade börjat baka. Jag tog då pärlsocker och voila! Skitgoda kladdmuffins!





hjärta




Jag älskar er, ni är dem bästa som finns!


ohmy

Den här veckan har jag häst varje dag, eller nej. Inte på onsdag. Haha! Wow asså, mycket fritid man kommer ha nu då. Eller nej vänta! På onsdag ska jag kanske fota Linn när hon rider. Ojoj! Nej men nu ska jag fortsätta kolla på Mamma Mia och sen ta en dusch!



Fast det är ju det här jag gillar, så att vara i stallet varje dag gör ju såklart ingenting!

LUDDE

Snart ska jag kila till stallet. Ska ta ut cassie på en skritttur i skogen eller något hade jag tänkt. Jag tror också henens ägare hänger med för då kan hon visa lite vägar. Det var ca 5 år sedan jag red i det där stallet sist. Då hade jag en shettis som hette Rakel! Hahahah, det var tider det. Nu kommer lite bilder från gårdagens agility..

   

  

  


nighty night


11:e sep

Jag kollade inte på hela Barbie filmen, den var jättedryg.. Men ändå. Jag kom nyss hem från hundklubben. Dagens träning gick inte så bra för dem sköt på en skjutbana som ligger i närheten. Och jag har en skotträdd hund.. Så allt var helt galet.

Nej men nu ska jag göra mig klar för lite flum på stan med Moa och Julia!


barbie

Tjenare tjenare. Jag sitter och kollar på en film som heter Barie och nötknäpparen. En gammal goding som jag älskade när jag var liten. Fast jag tycker den var mycket bättre då än nu, hehe... Men det är kul att få tillbaka några minnen iallafall! Idag på em ska jag iväg till Cassie och sitta upp för första gången, sen ska jag träna agility med Linn. Eller ja, jag och Linn ska träna med min hund Ludde.

love the way u lie

Jag kan inte sluta lyssna på den, den är så jävla bra. Jag har på repeat. Hihi.



Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie




härmed förklarar jag er..

..en ny kategori som ska heta ridsport! Jippie yey. Här har vi en bildbomb från idag!




Lilla Hugo!




hahahah, så snygg!


Hugo och Neville.


Högbo- min ridskola



Idag började vi träningen inomhus. Kändes ganska bra faktiskt!


fotarN linn

Kom nyss hem från Cassies stall tillsammans med Linn. Vi gick en promenad med henne och Linn fotade. Tack gumman för bilderna! Här har vi några från idag. Snart ska vi åka till högbo, Linn ska fota när jag hopptränar! puss.







rosa tandborste ska det vara, yeaho

Idag är det fredag. Det betyder matte och idrott i skolan. Det betyder också hoppträning i högbo. Idag ska MIN Linn följa med och fota. Kulkul! Vi får hoppas på Gabbi, för det gick så bra sist. Vi får se, men nu ska jag trampa iväg till skolan. pussochhej.


herregud

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH asså jag kan inte sluta skratta. HAHAHA! fy fan.

Iallafall. Här kommer en hel knasig bild jag hittade på mig själv. För det första så sitter jag som en hösäck. För det andra så ser vi en taggad Hejcia i bakgrunden. Och för det tredje.. jag ser inte helt klok ut. Så är det. Men jag bjuder på den ändå! Man måste ju bjuda lite på sig själv, hehe.


Förresten, om man kopierar mina bilder så dör man. Seriöst! Vilel bara säga det.

min schnygga bakgrundsbild


jag saknar dig italien

jag vill tillbaka till värmen. NU!




hej jag kommer från john bauer och jag undrar om det finns någon apu plats här....

Idag har vi varit ute och letat efter APU plats. Jag, Mackan, Elin och Dennis tog bussen till valbo och där sprang vi runt. Jag och Elin käkade på ikea, vi stod och väntade tills dem skulle öppna.. Vi och pensionärerna, hahahah! Och kockarna i köket bara tittade och skrattade åt oss. Undra varför? Hahaha. Sen gick vi och käkade med grabbarna på donken. Vad hände mer då? Vi var på stan också och då passade jag på att springa in till Julia som praoar på Blå den här veckan. Kulkul.

Idag är en hästfri dag. Funderar på att åka och träna med min hund men vi får se. Om mamma eller pappa kan skjutsa mig..

BLOGG idag har jag min underbara leopard s...

img_0329 (MMS)

BLOGG idag har jag min underbara leopard sjal! Den är köpt i Italien i en butik som jag inte kommer ihåg namnet på, men usch vad jag gillar den. Nej men nu ska jag fortsätta äta min brända rostade macka, ghaha! Vi ses.


howdy

Idag efter skolan(tre timmar näthandel och tre timmar spanska med andra ord) åkte jag hem. Vilade fem minuter. Sen drog jag till ett stall som ligger bara några kilometer från mitt hus. Förresten, jag åkte moppe fast jag inte har körkort. Hihi. Visst var jag busig? Nähe inte? Tur att jag har skills då!

Iallafall. Där kollade jag på en ponny. En d-ponny som har stått ett långt tag. Så då bestämde jag och ägaren att jag ska ha henne tre dagar i veckan. Så nu i några månader kommer jag ha fullt upp. Jag kommer alltså rida fem ggr i veckan istället för två.

Jag var där ett tag och pysslade henne och gick sedan en promenad så vi skulle lära känna varandra bättre. Första minuterna var hon hel hispig, säkert för att vi gick ifrån hennes kompisar i hagen och jag var ju en helt ny människa. Sen slappnade hon av och det gick jättebra. Eftersom hon har stått ett tag är hon inte i form. Så nu ska jag börja om från början med henne. Få en bättre kondition först och främst. Sen har jag tänkt att utveckla henne i dressyren.. Vi ska också hoppa, men inte högt eller så ofta då hon har haft en ryggskada två gånger. Alltså är hon känslig.

Sådär, det här vart tydligen ett inlägg om ridsport. Haha! Är ledsen om det blir lite mer sånt snack nu när jag rider mer.

Imorgon ska jag nog träna Ludde. Agility! Sen ska jag också anmäla oss till en tävling som är i oktober.. Herregud, det får jag inte glömma!

   

Näthandel A

Sitter i skolan och skriver hur man får fler besökare på sin sida. Vi har näthandel. Hur enkelt som helst. Alla frågar: hur kan du vara klar? Jag har knappt börjat. Vad sökte du på?
Jag svarar erfarenhet. Hehe.


Nej men gud, nu är det lunch! PIIIZZA!

Oj jävlar

Man får svära på min blogg jag lovar! Jag är bajsglad ska ni veta, för statisktiken har ökat enormt mycket den här veckan! Yeeaho! Fast lite nervös är man ju, man undrar ju vilka det är som har orken att läsa min blogg varje dag.. Hm. Jag är grymt glad iallafall! Tack!

idol

Jag kom hem runt kl sex idag. Från stan och tandläkaren. När jag kom hem somnade jag direkt. Jag var verkligen som en död zombie och det är ganska dött right? Iallafall, jag sov i ungefär två timmar, sen väckte min mamma mig. Jag hörde inte vad hon sa men jag frågade iallafall om det var morgon. Det var det inte, det är fortfarande tisdag för er som inte heller visste. Jag känner mig fortfarande som en zombie förresten. Nu har jag käkat två limpor och en kopp med te. Men jag har fortfarande skitont i halsen så vi får hoppas på att det blir bättre senare. Jag vill inte bli sjuk igen! Nu ska jag sova. Hej.


Btw. Jag missade dem första tio minuterna av idol. Men jag gillade dagens program! Jag har redan fått favoriter som jag tror kommer gå långt! Fast jag är fortfarande upprörd över Jamilla, den där tjejen från "siamesiska tvillingar skämtet". Deras humor var låg, riktigt låg.

Rubrik * Jamilla är chockad men glad över att gå vidare i Idol. Foto: TV4


m.e.s

Wow, jag hinner blogga innan skolan. Coolt! Iallafall. Jag hatar när man är trött på mornarna, speciellt den där sträckan mellan sängen och badrummet. Usch vad jobbigt! Och idag var sängen verkligen frestande! Jag ska lägga mig tidigare i kväll. Men det kommer ju inte bli av, det vet vi ju redan, men man kan ju hoppas! Efter skolan idag ska jag ta en fika med mina shreks kompisar på stan.



EMELIE & MOA

gabbi

Måste bara säga att ridningen idag var klockren! Vi hade markarbete och det gick skitbra. Jag är stolt, jag älskar min Gabbi. Jag skulle vilja visa en bild på henne, men den jag har är så suddig. Min mamma kan inte ta kort förstår ni.. Haha!

Iallafall. Nu ska jag gå och lägga mig. Dejta kudden. Imorgon har vi två läxförhör kom jag nyss på, smart Sofia, smart! Det är engelska glosor och nått förhör om försäljning och service. Engelska glosorna är ju fan på bebis nivå. Så dem behöver jag inte ens kolla på. Och det där med försäljning kan jag redan, jag är ju en professionell jordgubbssäljare. Hallååå?


ge mig 90 så blir jag glad!



Mikaela Zimdahl är en av dem bästa hästbloggarna jag vet, hon har nu lagt ut sin D-ponny Joey. Kika in hennes underbara blogg förresten. Nu ska jag fortsätta med att drömma mig bort. Hej.


bild från idag

Hemma hos min gammel morfar Axel.



Här har vi en busig skitunge som hänger i ett träd. Och en jobbig p12a. Fast gulliga är dem ju också..!


999

Jag var med i en gissnings tävling för ett tag sedan. Man skulle gissa ett tal mellan 0-100. Och jag fick nyss en svarskommentar av bloggaren..  "Tyvärr så har du inte vunnit min tävling.. mm" Då gick jag in på hennes inlägg och såg att jag hade svarat 999! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH. Fy vad jag är cool. Jag gissar på att jag deltog tävlingen när jag var hemma och var sjuk. Och trött. Hehe, tack Sofia för ett gott skratt. Jag älskar dig!




hey

Jag ska snart börja göra mig klar för att gå på 95-års kalas. Usch, jag känner på mig att det kommer bli många bullar och kaffe idag! Hehe, vi ses snart!


idag

Idag har jag gått en långpromenad med min hund Ludde och Frida. Ungefär två timmar. Vi gick i hemlingby och där i backen var det cykeltävlingar. Så då vi stannade och kollade på. Det var helt okej, det är ju mycket roligare att kolla när det är folk man känner som är med. Och det var det. Så det var kul! Sen gick vi hem och såklart så träffade vi på en orm. Varför ska det hända oss hela tiden? Jag och Frida är lika ormrädda.. Fast det gick bra idag. Vi hade varandra. Haha! Och hunden.

Imorgon blir det 95 års kalas i Hedesunda. Min farmors pappa, alltså min gammel morfar, fyller 95 hela år! Grattis Axel! Han är jättecool.




rummpah

Här kommer mer bilder från idag. Min mobil håller fortfarande på att uppdateras. Suck! På bild nr4 är det Jojjo, jag, Andreas och Magnus. Jessica är också med, hon var bara inte med på bilden. På bild nr3 ser vi julias arga öron! Ha! Fast kolla på alla andra bilder så ser ni att dem är frammåt. Mitt hjärta.

       

 

cavallo

Tjabba! Vet ni vad jag gör? Jo jag uppdaterar min iphone på den stationsnära och bloggar från min laptop. Alltså sitter jag med en knä i lap.. En laptop i knät och en annan framför mig. Sweet. Undra vad mina vänner gör? Festar? Ph, det var så förra veckan.. Nej men gud. Nu ska jag försöka vara mer seriös här. Jag vart helt slut efter min träning så jag stannade hemma. Framför datorerna. Skönt det också ibland! Vänta, det var egentligen inte det här jag skulle skriva om.. Jag skulle visa upp mina nya ridbraxor som jag köpte idag! Ett par Cavallo. Både skitsnygga och sköna. Rea var det också, 550kr! Vilket kap.



Det här inlägget kan ju inte bli sjukare.. Aja, hejdå.

hest

Kom nyss hem från hoppträningen i Högbo. Vi riktade in oss mest på lydnad så det vart inte så höga hinder. Äsch, nu vill jag inte skriva något mer. Det är så tråkigt, här kommer lite bilder istället! Det gillar vi, tack pappa!










Titta så fin hon är!


galopp galopp!


fotarN pappa

Idag är det fredag och det betyder hoppträning för mig. Yeey. Mina föräldrar skjutsar mig jämt till träningarna eftersom det är en bit att åka till min ridskola. Jag slutar också ganska sent om dagarna så jag hinner inte ta bussen själv. Iallafall, jag har tvingat min pappa att ta kort på mig idag. Hihi. Så förhoppningsvis kommer det väl komma upp lite bilder här, om ett tag. Hoppas jag.. Pappa lärde sig knäppa kort med min systemkamera igår. Hehe, så vi får se om det blir nått!


långt inlägg här!

Idag har jag käkat ikeamat. Det var gott. Hej.


bara för att jag har tråkigt

SENASTE:
Dryck: Hm. Vatten tror jag.
Telefonsamtalet: Idag har jag inte pratat med någon, men det borde vara typ mamma eller pappa.
SMS: Maria.
Sång du lyssnade på: Nån på min spotifylista?

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Ja.
Fått ditt hjärta krossat: Ja.
Skrattat så att du har börjat gråta: Nej, hahahah. Jo såklart.I mitt liv händer det varje dag, tro mig.
Träffat någon som förändrat ditt liv: Jajamen.

BLANDAT:
Hur många barn vill du ha: Två.
Vill du ändra ditt namn: Nej.
Vilken tid vaknade du idag: Runt 9.
Vad gjorde du igår runt midnatt: Jag kollade på en film tror jag. Men jag kommer inte ihåg vilken. Hehe.
Någonting som du längtar till: Hösten, fast den är ju redan här. Jag längtar till fredag. Först är det hoppträning och då ska Julia fota mig. Sen är det Insparken som gäller! - Insparken var visst på lördag. Haahha!
Vad är ditt namn: Anna Sofia Katarina Samuelsson.
Singel/upptagen: Singel.
Stjärntecken: Skorpion.
Hårfärg: Blekt brunt hår.
Långt eller kort: Kort. Fast inte jättekort!
Längd: 165.
Vad gillar du gällande dig själv: Min humor.
Höger eller vänster: Höger

DIN FÖRSTA:
Operation: Det måste vara halsmandlarna.. Tror jag.
Tatuering: En drake som täcker upp hela ryggen.. Inget märkvärdigt.
Sporten du spelade: Ridning. Jag började när jag var 5 och håller fortfarande på med det. Det ni! Typ 11 år har jag hållt på.. Och jag har fortfarande ingen jävla häst!
Vaccination du minns: Jag kommer inte ihåg. Jag hade astma när jag var liten så det var väl nått sånt tjafs.
Konsert: Robyn!
Förälskelse: Daniel, hahahahahah. Det var tider det.
Alkohol du drack: Hahaha, jag vet inte.

JUST NU:
Äter du: Nada.
Är du på väg att: Nysa? Nej. Det var visst hosta..
Väntar du på: Att den jävla förskylningen ska gå bort!

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: Ögon.
Kramar eller pussar: Kramar.
Kortare eller längre: Längre.
Romantisk eller spontan: Bådeoch.
Snygg mage eller snygga armar: Armar. T-shirt muskler ska det vara - oooooh my!
Känslig eller inte: Känslig.
Ragg eller förhållande: Förhållande.

SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en pojkvän på samma gång: Nej.
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Ja.
Vad kan du verkligen inte leva utan: Min familj och mina vänner.

första september

Inatt drömde jag om Jonas Bane. Vi gick i trappor och pratade om precis allt. Han var värsta schysst! Jag älskar honom. Jobbigt bara att vi gick upp och ner i trappor.. Varför gjorde vi det egentligen? Haha! Mer kommer jag inte ihåg. Han är typ bäst.


Älskar-gillar-hatar


RSS 2.0