God bless the daylight, the sugary smell of springtime

Hallå hallå! Idag händer det grejer må ni tro. Nu snart ska jag sticka iväg och springa. Sen kanske leka lite med hojen på våran baksida, eller inte baksida baksida. Utan vi har en stor "plätt" och en massa skog bakom vårat hus. Där brukar jag träna lite teknik. Rätt smidigt att köra där om man inte har tid för att åka till gropen alla gånger. Sista gången vurpade jag ganska rejält, så idag blir det några skydd på. Hehe.

Efter lite körning ska jag till Engeltofta för att kolla på treornas bal. Jag har fått äran att knäppa kort på Maria och Marcus, så nu jälvar!


Elin är sämst

Sitter i skolan nu. Vi har precis haft fotboll på idrotten. På uppvärmingen pratade jag och Zacke om hur gott det skulle ha varit med pizza till frukost. Eller ja, han tyckte det. Jag sa att man lära ju ha en ordentlig frukost för att klara sig, men det instämde han verkligen inte på. Haha, jag dog lite då. Men inte lika mycket som då när han sprang ikapp mig och Elin när vi cyklade påväg till idrotten med sin speciella springstil. Jag höll på att ramla av cykeln för att vi garva så mycket. Haha jävlar alltså, vilken kille!

Anyway. Idag efter skolan ska jag bila ner med pappa till Uppsala. Vi ska in på Lelles och kolla på lite crossutrustning till oss båda. Jag behöver dels nya byxor och stövlar. Men ja, vi får väl se vad vi hittar.

Jag hatar när det här händer!


JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR

Känner mig som en 14-årig flicka igen! Jag dör. Jag har precis blivit vän med världens bästa Blondaa på facebook. Haha, hur glad är inte jag nu då? Kvack kvack!



Blåsippan ute i backarna står

 
Precis efter jag tog det här fotot fick jag syn på årets första orm. Okej okej, inte en riktig orm. En kopparödla rättare sagt. Men dem är äckliga ormar dem med.. Hehe. Det här hände i helgen då jag var i stugan. Men idag när jag var ute med hundarna fick jag syn på en till jävel. Fast en död en. Inte kul, inte kul. Ormar är det äckligaste med våren/sommaren tycker jag. Det instämmer ni väl?

Boom boom boom boom, I want you in my room, Let's spend the night together, From now until forever



Vengaboys – Boom, Boom, Boom, Boom!! - Airplay

Sitter hemma och käkar lunch!


Vi fick en två och en halvtimmes lunch idag så istället för att sitta och tråka i skolan åkte jag hem. Ska snart ut och gå med hundarna för att sedan åka tillbaka till skolan. Vi satt på Bertils näthandelslektion och helt plötsligt slutande vårat internet funka. Så då fick vi sluta istället. How sweet? Såna här tillfällen älskar jag att jag bor nära skolan! WOHO.

Nej nu ska jag kila vidare. Tarzan.


haba

Har verkligen tappat lust för datorn. Det är så jobbigt att sitta still framför den tycker jag, hehe. Okej kanske inte helt. Men lite iallafall! Den här dagen har jag spenderat mig med Moa och Pelle. Vi stekte på Gävle Strand och sen drog vi vidare till Hille. Väldigt trevligt! Nu ska jag käka och sen plugga. Oj så kul! Bilder från min stuga kommer nog komma upp här någon gång. När vet jag bara inte. Tarzan.

VIKEN

Håller på att packa nu för att åka iväg till stugan i några dagar. Jisses så skönt det kommer bli! Jag tar med mig kameran så förhoppningsvis kommer det komma upp bilder här när vi kommer hem. Tar också med mig springbrallorna så man slipper komma hem med en mage som är fullproppad med all godis och mat. Haha jag skojar. Men jag gör det ändå. Sen får vi också hoppas på att Hedesunda-ormarna inte har börjat tittat fram än. Jag vill gärna slippa dem i helgen! Ödlor, spindlar och mygg går bra, bara inte dem där jäkla ormarna.. Blä.


ONSDAG

Idag fick jag äntligen träffa min älskling Moa G! Jag hade inte sett henne på aslänge så det var bara trevligt! Jag fick även ett påskägg av henne vilket jag sitter och smaskar på just nu. Mums. Hon fick tyvärr inget av mig så det betyder alltså att hon kommer få ett dubbelt så stort nästa år! När hon skulle vidare på träning åkte jag hem till fina Linn. Har inte heller sett henne på väldigt väldigt länge så det var väldigt kul att ses! Vi åkte ner till stan och gick en sväng, en fika hann vi också med. Nu är jag iallafall hemma, har precis varit ute och meckat med crossen. Okej, nu ljuger jag. Pappa fixade och jag kollade på! Men jag är väldigt bra på att kolla på om jag får säga det själv.. Jag kör och han fixar, bra team tycker jag.
 
Imorgon drar jag till stugan med min familj och släkt i några dagar. Så därför kommer det inte bli så mycket mer uppdaterat här på bloggen. Inte ens från min mobil för jag har ingen teckning där. Haha, jag dör. Hur sjuttsingen kommer jag klara mig?? Hjälp.

Skitsamma. Om jag inte skriver här imorgon så hälsar jag glad påsk nu istället. Glad påsk.


SOMMARJOBB ÄR KIRRAT!!


GLAD TJEJ.


fly me to the moon


Har precis kommit in från en springtur. Har också hunnit med frulle. Bra start på dagen tycker jag! Vet inte riktigt vad som händer idag, hoppas på att få träffa Maria iallafall!

Hej ditt härliga väder, jag älskar dig!

img_6923 (MMS)

Hej ditt härliga väder, jag älskar dig!


"Va! va ända in i.. saltpastillens havsorkan.. Jag är ju på ett släp!"




Hahahaha så kul!

Smidigt Sofia, smidigt.

Igår råkade jag köra omkull och slog míg ganska rejält. Åkte in i ett träd rättare sagt. Hehe. Fick ont i hela kroppen men nu har jag bara smärta i högra knät, tur det! Och nacken, men det är nog för att jag har legat konstigt. Har inte sovit så många timmar inatt heller, p.ga. smärtan, så jag är på pisshumör! Haha fast ändå inte, jag kan inte sluta skratta för mig själv. Hur jävla klumpigt är det inte att åka in i ett träd med hojen? Hahah, jävla puckofia. Idag har jag antingen legat i min säng eller ute på balkongen. Jag orkar inte göra så mycket mer än det för det gör fruktansvärt ont. Men det går väl över snart. Just nu orkar jag bara inte gå, iallafall inte upp och ner för trappan. Hehe. Tjillevipp!


WILEY


"It hits you like a thousand knives stabbing you all over your body. You can't breathe. You can't think. At least, not about anything but the pain"

Tjenamors. Har precis kollar klart på Titanic. Och det är väl ganska klart att jag grinade till den eftersom jag är så känslig när det gäller filmer..? Hehe. Jisses vilka tårar. Aja, iallafall så fick jag väldigt många fina minnen tillbaka när jag kollade på den. Varför? Jo för jag och en av mina bästa killkompisar som jag hade då när jag var mindre brukade leka just Titanic med varandra. Jag var då tjejen och han Jack. Hur gulligt är inte det? Åh jag saknar fan den tiden. Då man inte behövde tänka på något mer än att bara leka och ha roligt!

Aja. Slutskrivet om det. Nu ska jag nog ut och leka lite i skogen med våran Yamma. Sen ska jag ta en springtur. Vad som händer sen vet jag inte, men jag har lust att bara vara hemma idag.

TRON

Såg nyss TRON -Legacy. Filmen var bra, men vad fan hela alltihop var ett enda stort dataspel! Ibörjan satt jag och bara gapade för det vart så mycket på samma gång. Nät, skepp, disk och program osv. Men sen kom man in i filmen mycket mer och tyckte den tillslut var helt okej! Nu ska jag snart sova för jisses vad trött jag är. Hörs imorgon.

You're my river running high, run deep run wild


Hej solstrålar! Vilket underbart väder vi har, har vi inte? Jag får ursäkta så mycket för min kassa uppdatering dem senaste dagarna här på bloggen. Men va fan! Ingen sitter väl ändå inne och slöar när det är sånt skönt väder ute?! Sen har jag inget att skriva om heller. Idag var jag barnvakt åt Elsa till kl3, sen for jag och pappa iväg och hämtade våran Yamma yzf 250. Inget mer har hänt idag. Bara att jag premiäråkte den lite i skogen vid oss bara. Haha, var ju så taggad! Nu lär jag bara kirra ett par stövlar och sånt så ska vi sen börja träna på riktigt. Sweet. Men nu ska jag kila vidare. Tarzan.


FREDAG

Kände att jag inte orkade vara med på idrotten idag för att jag mådde pissilla. Det gör jag ju fortfarande men inte lika mycket längre. Så jag är hemma just nu men ska till skolan efter lunch för att göra ett dataprov. Sen får jag förhoppningsvis påsklov! Sweet. Härligt väder har vi också. Ännu bättre!!

Haha. Min humor.

OH DAMN!


And I can't spend my whole life hiding my heart away


Sitter och kollar på Prison Break nu efter en skön springtur. Jisses vilken bra serie det är! Jag är helt förälskad. Är just nu inne på säsong fyra. Hihuhu. Förra veckan när jag var sjuk i två dagar hann jag se två hela säsonger. Sjukt, jag vet! Älskar, älskar älskar.

Rubriken.

Pappa jag vill ha en italienare

Sitter och chattar med min underbara moster som bor i Italien. Det är inte varje dag man får göra det så jag passar på nu! Hoppar över plugg och allt annat som egentligen borde göras ikväll. Busigt.

Jag var ner och hälsade på henne i somras. Jag hade dem bästa 10 dagarna i mitt liv då. Sista kvällen var vi ner på torget i Padova för att fira våran sista kväll tillsammans. Just den kvällen firade Italienarna något liknande som vi gör på sista april. Då dem hade fyrverkerier och musik till. Det var helt underbart. Vi filmade men just nu hittar jag inte filmerna. Här har jag en kass bild istället:
 
Vi var flera tusen människor som stod på torget tillsammans och dansade till den helt galet underbara musik som spelades tillsammans med alla coola fyrverkerier. Minne för livet alltså! Åh vad jag älskar det här landet. Och folket är helt jävla bäst. Mitt land det här, mitt land.


OH NO

Mamma hittade en fästing på Ludde idag. Hjälp säger jag bara! Jädrans nu börjas det igen. Usch för alla äckliga sommarkryp och ormar. Ni får inte komma fram redan nu fattar ni väl.. Dööö!

Jag är förresten jättenöjd med dagens träning. Cyklade först till H-by och sprang där. Sen efter maten sprang jag med pappa och Ludde ner till H-by och sprang ett till varv. How nice. Jag är så himlans glad att träningen äntligen är igång helt nu. Nu kan inget stoppa mig. Hoho.

Nu; Prison Break, säsong 3 avsnitt 9!

Jahapp.

Efter att ha fått lite mat i magen är jag inte trött längre. Ska lite senare ikväll ut på ännu en springtur tänkte jag. Med A, P och L. Herregud vad har hänt med mig??
 
Jag började springa på sexan idag, men var tvungen att vända när jag kom hit. Fan, jag trodde all snö hade försvunnit nu. Haha. Men fel hade jag!


MÅNDAG

Jag är helt död efter dagens springtur! Herregud. Jag sprang inte så speciellt långt men jag spurta rejält känner jag. Sprang upp för hemlingbybacken gjorde jag också. Hehe.

Nej nu ska jag slänga i mig lite mat och senare ska jag försöka ladda ner en film Dennis tipsade mig om idag. The Way Back. Fast ja, vi får se om det ens går att ladda ner för mig, har inte gjort det själv förut.. Hehe. Tarzan.

Da Da Daaam


Den här veckan har vi projektvecka. Vi har inga vanliga lektioner, utan vi jobbar i grupper hela veckan ut. Jag, Dennis, Lisa och Diana är den bästa gruppen. Japp, det var allt jag ville säga för nu! Efter skolan ska jag dra ut på en springrunda hade jag tänkt. Sweet!

L.I.F.E.G.O.E.S.O.N


OH SHIT


Den här helgen har varit så jädrans skön. Jag har tillbringat mycket tid med min familj vilket jag inte har gjort på länge. Sen fick jag också höra en del bra nyheter som kommer hända inom en snar framtid. Vilka jag inte kommer skriva om på bloggen förrens det verkligen är dags. Hehe.  Sen är det också bara några få dagar kvar tills Natalie kommer hem för en liten visit från Tyskland. 19 dagar kvar för att vara exakt. Fast det har ingenting med den här helgen att göra, det är bara en rolig grej som jag inte kan sluta tänka på. Hihohihoihihi. Usch så glad jag är. Allt är så himla bra just nu! Tjoflöjt.


kvack kvack



Ofta det ska börja en Blondaa Show, haha! Men om det ska det, då kommer jag att dö i så fall. Jag älskar Martin Lilja, jag bara älskar honom. Så snälla gud, låt detta vara sant. Vem fan vill inte se Blondaa i sin egna talkshow?

min vän grodan

Imorse vaknade jag upp bredvid en groda. En plastgroda. Hehe. Snacka om jag vart rädd när han låg där mitt framför ögonen på mig! Hur sjutton kom han hit tänkte jag, haha. Jag var så förvånad så jag tog kort på honom. Sen rörde jag mig lite och kände något hårt. Löft på täcket och fick syn på två till leksaksdjur. Ett lejon och en räv. Haha och jag var så seg i tänkandet så det tog ett tag för mig att förstå att det var Elsas leksaker från igår. Hehe. Men innan jag kom på det så funderade jag på hur grodan hade lyckats kommit in i huset. Var jag trött eller? Hahaha.

Hur många lingon finns det i världen?

Jag tycker så synd om mig själv just nu. Efter att ha varit ute hela dagen i en massa blåst har jag nu fått nackspärr. Inte kul. När vi var i Skutskär blåste Elsa nästan iväg, haha. Gumman då! Det blåste något enormt! När vi kom hem drog jag ut på en springtur också, och det skulle jag verkligen inte ha gjort om jag säger så. Ajaj.

Nej, nu måste jag plocka undan lite i mitt rum för att sedan lägga mig. Jag är helt slut! Filmen var förresten skitbra, väldigt fin. Och rolig!

LÖRDAG

Elsa har varit här i en timme och hon har redan hunnit spöa mig två gånger i memori! Haha hon är inte klok. Jag har tänkt och tänkt men ändå så har hon vunnnit över mig. Alla gånger. En 4-åring liksom, haha. Iallafall så sitter hon nu och ger Alexander stryk. Stackarn.

Dagens planer är att vara med Elsa, bullbak och en massa bus. På eftermiddagen ska vi nog också åka till crossbanan i Skutskär för att kolla lite. Ikväll ska jag b.la gå och se Lingonfilmen med Emelie. How sweet.

FREDAG

Sitter och funderar på om jag ska ut och springa eller inte. Sängen ser faktiskt väldigt lovande ut.. Men jag vill ändå ut och röra mig. Sikken jobbig situation jag hamna i nu då. Haha. Idag har jag varit helt off i huvudet, jag har varit seg hela dagen. Men hallå, orkar jag eller inte? Joo det är klart att jag gör! Bara man väcker upp kroppen med lite musik så kommer det nog funka bra.

Ikväll ska jag se till att lägga mig tidigt för imorgon ska jag vara barnvakt åt Elsa igen. Jag har planerat att vi ska baka bullar här hemma, hur mysigt är inte det då?

Today I will be happier than a bird with a french fry.


Om några minuter ska vi gå in i klassrummet och skriva ett förhör. Efter det ska jag redovisa om veckorna då jag var på APU. Sen är det helg. Åh underbara helg! Fan va sweet.

Kollar på Prison Break


Jag bara älskar den här killen från PB. Han är en av grabbarna som har flytt. Fast vad hette han nu igen? Gah, jag kommer inte ihåg. Men jisses vilken sköning! Cyklar runt i rugby hjälm ba. Coolt.


Plugg


Jag har varit borta från skolan i två dagar och har tydligen missat en hel del. Vi har flera inlämingar, samt en redovisning och ett prov den här veckan! Hjälp. Så det är väl dags att sätta igång nu då Sofia? Ja det låter som en bra idé du! Fast frågan är vad jag ska börja med. Det roliga eller det med mest jobb på..? Usch. Jag. Vill. Inte.

"Han vaktar sin frisbee som en hök och lämnar den aldrig ur sikte.."


aw.

Hej sommarvärme!


Sitter ute på altanen och kastar frisbee till hundarna och njuter lite sådär galet av värmen. Jisses vilket väder! Gillar det stort. Nej vet ni vad, nu ska jag ta bort datorn och njuta lite mer av solen! Tarzan.


Prison Break

Min ena hund(Lillen) har legat bredvid mig i soffan hela dagen, vi har myst framför några avsnitt av Prison Break. Vad skulle jag göra utan honom? Människans bästa vän. Dem känner på sig när man mår dåligt, då blir dem lite extra gosiga. Hur sött?

I said BOOM BOOM BOOM everybody say weoh


sitting on a cloud up in my tree, lately

Får ursäkta för den dåliga uppdateringen idag, men internet har strulat. Fast jag har ändå inte gjort så mycket mer än att sova idag, så jag har inte haft så mycket att skriva om heller. Jag fryser, svettas, fryser osv men som tur är har jag ingen feber. Men eftersom jag har sovit sen lunch idag är det ingen chans att jag kommer kunna somna ikväll. Så vi får se om jag kommer till skolan imorgon eller inte. Vill helst vara hemma så man slipper höra skrik Åsa snacka engelska i 3 timmar, hehe.. Hon får ju en att vilja spy liite mer.

Nej, nog om det här mina små kycklingar. Tarzan!



"So, I'll see you soon then?" "I'll see you soon then."

Är det någon som har sett Dear John? Om inte, se den! Fast förbered er på att grina. Mycket! Jag har aldrig grinat såhär mycket till en film förut. Jag kan lätt grina till filmer, men den här filmen är långt ifrån dem andra! Jag grinade genom hela filmen, tillochmed nu när jag skriver och filmen tog slut för flera minuter sen. Jag ser inte ens skärmen nu. Gud. Mamma kom in i mitt rum när jag höll på att kolla, hon försökte snacka men jag kunde inte ens få fram ett ända ord för jag böla så mycket. Haha. Men hon hade sett filmen precis innan mig så hon förstod precis varför.. hehe.


Den här filmen slår alla filmer jag har sett. ALLA! Så jädrans vacker.

SÖNDAG

När regnet öste ner som värst idag var jag ute och sprang. Duktigt gjort av mig tycker jag. Innan det var jag iväg på hundträningar med mamma, först agility och sen stresshantering i Regementsparken. Om mamma inte hade blivit diskat p.ga. att hon nuddade Ludde på agilitybanan så hade vi säkert kommit upp bland topp fem. Men nu vart det som det vart. Disk. Fast det var ju bara mammas fel så Ludde var ju egentligen grym idag! Så jädrans bra. Stolt tjej här.

Nej, nu ska jag fortsätta kolla på Paranormal Activity 2. Sen plugga. Hejdå.

You left me in the dark, No dawn, No day, I'm always in this twilight

Nu är jag hemma från kvällens festligheter med Moa. Hade det såklart jättetrevligt! Nu ska jag hoppa i säng så man är pigg och glad till agilitytävlingen imorgon. Fy så kul det ska bli! Fast det är en liten tävling bara, mellan dem grupper som brukar träna tillsammans på söndagarna, så det är inget stort. Men roligt ändå! Hihi. Efter agilityn ska jag följa med mamma och Ludde på deras "stresshanterings"avsluting för Anna Hilding. Alltså blir det en liten hunddag imorgon, sweet.

Nej, nu ska jag sova. Godnatt.

Bilderna jag lägger upp här är inte mina. Oftast iallafall! Jag gör om dem lite bara, det ända. Jag brukar hitta dem flesta på fffound och wehearit! In och kika vettja.


Jävla mårtsbobonde.

Det är en kille som åker utanför mitt fönster hela tiden. Har han precis fått körkort eller? Ja, jag tror faktiskt det! Han har nog precis bytt ut epan till bil. HAHAH, så sant.. Om jag hör hans jävla skrikiga motor EN GÅNG TILL.. då jävlar ska ni få se på mos säger jag bara. Han har seriöst inget liv, åker här utanför fram och tillbaka. Wtf. Dö pojk.


Upd. 30 minuter senare:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH. Nu spricker jag. Seriöst. Åk inte på min väg för fan..


LÖRDAG

Jag har inte varit ute och sprungit på en vecka(hjälp), så jag tar en liten sväng nu innan Moa kommer hit. Härligt. Det blir att inviga dem nya dojjerna, tror det kommer kännas rätt klumpigt ibörjan. Men men!

De e hon jag vill leva med, De e hon jag vill åldras med, De e hon jag vill dela alla dar


Ligger och väntar på Elsa(tjejen jag är barnvakt åt). Men det jobbigaste är att jag inte vet om hon ska komma eller inte. Hennes mamma brukar höra av sig på fredagskvällarna men igår gjorde hon inte det, men jag känner ändå på mig att dem ska komma. Dem har kanske har lämnat något meddelande tíll mig? Och så har väl brorsan glömt sagt det till mig. Jag skulle inte bli förvånad om det var så, hehe. Skitsamma.

Senare ikväll ska jag vara med min coola kära vän Moa. Vi ska hitta på bus. Det kan inte bli en bättre lördagskväll tycker jag. How sweet.

Jag har kommit på en sak..

Om jag inte får jobba i sommar kommer precis allt jag har tänkt göra förstöras! Jag vill inte säga nu vad som kommer hända, men det är en hel del! Hjälp. Jag går runt och ororar mig så jädrans mycket nu. Väntar och väntar på det där förbaskade samtalet från min chef. RINGGG! Jag vill ha sommar. Jag vill ha pengar. Åh herregud, ring någongång.

Det var allt jag ville säga för ikväll. Och ja, jag lovar att jag ska bli bättre på uppdateringen. Snart iallafall! Hejdå.
Jag älskar älskar älskar den här låten! Vackert.


RSS 2.0