i could conquer the world with just one hand as long as you were holding the other

Sitter i sängen och funderar på vad jag ska göra denna fina underbara lediga måndagsmorgonen. Lite senare idag träffa Moa och Emelie men först ska jag städa lite här hemma tänkte jag. Eller ja, jag vill inte. Men jag måste väl.. Jag försöker komma på något annat att göra än att städa. Men jag måste nästan städa eftersom det ligger potatismjöl på golvet. Hehe, fråga mig inte varför det gör det, mjölet är bara från ett av mina experiment jag gjorde för någon dag sen. Och om ni undrar om experimentet funkade så gjorde det inte det. Skitsamma. Nu lär jag lyfta röva och börja städa.

SHREK

Jag är förbannad. Förbannad på den där jävla Blondaa. Han skrev tidigare i veckan att han skulle uppdatera sin blogg med en rolig sak. Klockan 16.00 på söndag skrev han. Och tror ni han har gjort det då? NEJ. Han får mig att tappa lusten för bloggningen. Herregud. Om han slutar med bloggningen ska jag det med, så enkelt är det. Hans blogg är den första bloggen jag går in på när jag sätter på datorn, tillochmed den sista jag kollar på innan jag stänger av. Bara för att kolla om det har kommit upp något nytt dem senaste minuterna liksom. Men nu var det för sjutton jävligt längesen jag läste något nytt där. MARTIN LJILJA, jag börjar bli riktigt arg på dig. Fast nej, man kan inte vara sur på honom. Han är för underbar för det. Men skärp dig nu. Uppdatera för fan..!! Galen.
Haha, skönt. Nu har jag sagt det. Vad har hänt idag då? Jo, imorse tränade jag agility med mamma och hunden våran. Sen åkte vi hem till Eriksson på 19-års kalas. Efter en massa mat och alldeles för mycket tårta hemma hos dem åkte jag ner på stan där jag fikade ÄNNU MER med brudsen mina. Vi planerade inför imorgon då det kommer hända en del grejer. Pulkaåkning, korvgrillning och pyjamasparty! Wooop, vi kommer ha det så jävla bäst imorgon vi tre. Vi shreks.

Let's get these teen hearts beating

Nu har prinsessan Elsa åkt hem. Gud så trött jag är! Haha. Idag har vi lekt mamma, storasyster och bebis, samt ritat en massa. Sen var vi också ner på stan där vi köpte mer pennor och målarblock. Nu ska jag vila ett par minuter för att sedan träffa mina kusiner. Maria och David fyller förresten 19 år imorgon!! Det är fan sjukt. Mina älskade kusiner har blivit så gamla. Hehe.

jag är en godisbjörn

Mobba mig inte för den här låten har fastnat i mitt huvud. Jag gillar den faktiskt. Hihi. Aja. Nu ska jag och pruttfia åka ner till stan för att köpa in fler färgpennor och målarböcker. Dem tar ju slut så fort när vi är i farten..! Tarzan.

prinsessan och jag

Har precis pratat med Elsas mamma om att jag ska börja sitta barnvakt åt hennes lilltjej igen på lördagarna. Hur mysigt? Hon berättade också att Elsa har gått och pratat om mig för hennes kompisar hela veckan. Att hon ska få vara med mig imorgon. Hihi, jag vart jätteglad när jag hörde det. Sist jag var barnvakt åt henne var i höstas, så snacka om att jag saknar henne! Lilltösen min. Imorgon kommer hon, höhö, vad vi ska leka.




One Love, One Heart, Let's get together and feel alright


"20 years from now your will be more disappointed by the things that you didn't do than by the things you did do"

Jag får gå på lov om några timmar. Och hur jävla skönt är inte det då?!

MORN MORN

Godmorgon mina små kycklingar. Kvack kvack. Jag ville bara säga att jag saknar min Martin Lilja. BLONDAA för fan. Han har inte bloggat på veckor men på söndag kl16.00 säger han att det kommer komma upp något roligt på bloggen. Fan vad jag ska sitta inne på hans blogg då. Jag saknar min "uppsalas största bloggare." Han är bäst.


Om en minut om en sekund

Just nu är jag så glad så jag känner inte av min onda rygg alls. Haha hur det kan bli. Jag säger som min kompis Ralf "59plusarn" säger: "Man ska inte klaga.. Men fyfan vad kallt det är!" Haha vilken gosgubbe. Och för er som inte riktigt hängde med här.. Imorse var jag tidig till bussen så jag fick frysa lite extra idag. Men det gjorde inget för jag träffade på en gubbe som också skulle ta min buss. Han och jag pratade(läs; han pratade, jag höll bara med) med varandra som att vi hade känt varandra hela livet. Värsta pratglada gubben! Haha, iallafall. Vad var det jag skulle skriva egentligen? Jag kommer inte ihåg. Skitsamma. Jag är trött. Men idag har jag iallafall fått ännu en fin kompis, en 59+. Livet är rätt skönt ibland. Hehe.
NU; SOVA.


I taxin, i trappen, i hissen, i hallen. Jag faller.


Jag har så fruktansvärt ont i ryggen. Aj som i helvete har jag. Så snälla ge mig massage, någon? JAG DÖR.

Upd; NU DÖR JAG TYP. HEJDÅ.


Dream until your dreams come true

Sitter i skolan och kollar på X-Games. På lektionstid, jag vet. Busigt! Men jag är nästan klar så ja tycker jag borde få göra det. Faktiskt. Imorgon har jag prov på Evas lektion så ikväll ska jag bara stanna hemma och plugga. Nej, nu ska jag fortsätta med mitt. Hejdå.

No fucking rubrik, ey yo, har ingen fantasti, nana.


Haha, vilken jävla dag! Först slutade jag skolan tidigt efter lunch fast vi egentligen skulle ha gått till två, hur nice? Efter skolan åkte jag skoter och efter det var jag hem till Erikssons. Bastukväll med Maria låter väl jävligt skönt?! Jadå. Men snacka om att jag är trött nu. Trött men nöjd. Hehe. Nu ska jag brassa på en film som jag kan somna till. Puss, bajs, mens, kiss och tarzan. Godnatt.

ONSDAG

Sitter i skolan och är hungrig som fan men jag orkar inte pallra mig till kiosken. Eller ja, cafeterian kanske det heter. Vette fan. Skitsamma. Jag lär nog smsa Moa så hon får i mig lite mod att gå dit. Jag brukar göra så. Om jag tillexempel behöver gå på toa säger jag det till henne och då får hon mig att gå dit fast jag inte vill. Men måste. Vad skulle jag göra utan henne? Hahahah. Någon som förstår vad jag menar? Inte? Ok. Anteckna iallafall.


Its like boom boom paaow!


Efter tio minuters krångel och bråk med plastet runt det nya numret av Elle sitter jag här nu helt nöjd. Idag har jag varit med min bästa menskompis och efter henne var jag och klippte mig. Innan velade jag jättemycket på hur jag ville ha det, kort eller fortsatt långt? Jag bestämde mig för att bara ta topparna men det råkade bli kort. Oj jävlar tänker ni då.. Haha jag med, men det vart bra ändå. Men jag vågar nog inte gå tillbaka till henne... Fast jag hatar att byta frisörer, BLIR GALEN. Jag vill ha min Tessan tillbaka, hon vet ju hur man vill ha det, men att åka till Ockelbo varje gång för att klippa sig är inte så kul kanske. Blä. Fast jag ska egentligen inte klaga, det vart ju bra tillslut. Hehe.

Någon bild får ni inte för jag hatar att lägga ut bilder på mig själv, känns så konstigt. byebye

fort fort fort!




Ska kuta ner till bussen nu för att träffa Moa på stan. Ska också försöka få en klipptid på people idag. TARZAN DÅ!!

At night when the stars light on my room I sit by myself talking to the moon


Om du tänker kasta dig i gapet på Tengil så tänker jag följa med

Ligger och kollar på Bröderna Lejonhjärta nu. Hehe, jag är helt slut efter en dag med en massa bilåkande. Eller ja, epaåkande? Haha skitsamma. Ikväll ska jag ta det lugnt. Mysa och ladda upp inför ÄNNU en ledig dag imorgon. Fy fan va livet kan vara skönt ibland.

Faller jag nu går jag sönder

Fråga mig inte vad jag gör uppe nu. En fucking ledig måndag.. SOFIA, SOV FÖR FAN! Anyway, idag händer det grejer. Vet bara inte vart jag ska börja. Hm. Hm. Tarzan.

 
min trötta älskling fick sova i min säng inatt, gulligt.

Så snälla kom hit, du kan få bli min idiot

Min spotifylista är den bästaste bästaste.

Snälla mobba mig inte för att jag heter fideli09. Jag har fått hört det för många gånger redan.. Haha. Jag undrar om man kan byta..?

"förra fredagen fick jag springa iväg för jag vågade inte visa vad som hände med min vän när jag såg dig.."

Ville bara visa er ett hemligt kärleksbrev jag fick av en viss "Mr X" i fredags. Hur glad vart inte jag dårå? Mums.

"Jag brukar läsa din blogg och det känns redan som att det är du och jag... Det är ödet."

OH

Jag har inte sett årets Melodifestival något, men av dem låtarna jag har hört tycker jag "Oh my god" Le kid är bäst. Hatar deras nummer helt och hållet men låten är helt ok faktiskt. Haha den satte sig direkt i huvudet, jag kan inte sluta nynna på den! Jag börjar bli lite galen faktiskt. Hm, jag undrar om dem har gått vidare till andra chansen eller finalen?! Jag lär fan ta reda på det, dem var ju rätt ok. Rätt ok om man tar bort alla färger och byter ut artiserna. Hehe. Tycker vi inte?


Agilitysöndag(hehe).

Tänkte bara säga att jag inte ska upp till skolan imorgon. Inte heller på tisdag. För jag är ledig. LEDIG!! Tack gode gud för att det finns studiedagar. Tack tack och tack. Så den här veckan går jag bara i skolan i tre dagar. Sen lov. How sweet?

Idag har jag som vanligt tränat agility. Först var jag med i mammas grupp, där jag hjälpte dem bygga hinder osv. Efter deras grupp var jag själv med och tränade med undomarna från Gävle Hundungdom. Mysigtmysigt. Det gick dåligare idag än vad det har gått förut, men jag fick till ett fint avslut iallafall! Jag är nöjd. Som alltid.


Aja. Ha en fortsatt trevlig söndag, för det ska jag! tarzan.


flät hysteri

Jag googlade nyss på flät hysteri. Då kom det upp en jävla bild på en orm. Jag tror det var en orm iallafall. Sjukt. För det kan ju inte vara en aslång fläta som ligger där på marken!? Eller hur? Hehe. AAAAAAAAAAAAAH. Jag hatar ormar. Usch nu ryser jag också. Era äckel ormar. Jag hatar er. Ni ska förpörskan dö. DÖ säger jag.
Jag vågar knappt röra mig nu känner jag. Hur ska jag kunna överleva i sommar? Jag kommer dö. Jag bor ju fan i skogen. På min gravsten kommer det stå "Här vilar Sofia Samuelsson, uppäten av orm". Gud jag är störd.
Iallfall. Det jag egentligen ville säga var att jag har blivit helt galen i flätor. Fy vad snyggt det är att ha en slarvig fläta sådär. Det är galet fint.

Tänk att ha en orm i håret. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH. Fy jag skrämmer ju upp mig själv.

Ibland gör man rätt, ibland gör man fel

Senaste
Låt du hörde: Ramlar - Håkan Hällström
Film du såg: Hm, jag vet inte.
Mat du åt: Toast. Varje gång jag säger toast tänker jag på tanten i cafeterian i Högbo. Hon ba: En tooooooooaaaaaaaaaaaaast. En toaaast. Skitkul!
Kram: Eh Eh. Sofie Pettersson tror jag.
Känslan: Pinsam.
Resa: Nja, jag vet inte. Åkte bil rätt mycket idag, typ till stan. Haha, och hur lång tid tog det då? 10 min.
Glädje: Hämtade ut H&M kläder på posten idag!
Dröm: Det jag kommer ihåg av drömmen var att mamma skulle säga upp sig från sitt jobb för att istället ta hand om en hundvalp. Mer kommer jag inte ihåg.
Person du träffade: Har träffat ganska många idag. Meeen, vi säger Alexander. För han såg jag för typ 5 min sen.
Personen du sov hos: Bajs mens och alla andra äckliga ord.. Med andra ord: Moa Granström. 
Personen du pratade i telefon med: Maria tror jag. Eller mamma.
Personen du fick sms av: Linn Moberg.
Gången du åt 7-eleven korv: Tror inte jag har ätit någon korv där faktiskt, haha.
Gången du var utomhus: För några timmar sen. Ska ut och åka grillor snart också. Hihihiohoho kuligt! Jag är astaggad.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Idag?
Saken du köpte: Kläder idag. Fast det var ju egentligen mamma som betalade. Hehe.
 
Allmänt:
Ska bli skoj: Att åka grillor ikväll!!
Ska inte bli skoj att: Tvätta ansiktet. Jobbigaste som finns fan.
Sparar till: Mycket.
Pålägg som gäller: Smör och ost. Ibland sallad och paprika men det är så jobbigt att lägga på tycker jag. Haha, så oftast bara ost. Och smör.
Önskar att jag var bättre på: Släppa taget.. Och sjunga. Hahaha.
Dagens dryck: Vatten!
Vad saknar du: Hela fucking Italien. Tycker dem ska komma hit. Folket och värmen.
Vad har du gjort idag: Åkt en jävla massa bil.
Brukar du svära mycket: Ibland. Eller ja. Ja det gör jag.
Hur tidigt stiger du upp: 6:15.
På helgerna: Gör jag massa roligt, ibland tråkigt.
Vad ska du göra ikväll: Åka skridskor med Linn och Julia. Sen ska vi hem hit och myyysa i värmen.
Hur många timmar sover du per natt: Typ 7.
Vem är snyggast i världen: Taylor Lautner, helt klart! Sen kommer nog killen på brynäsmatcherna eller NEJ han i tvåan.. Han i tvåan är den finaste som finns. Seriöst.
Vad är det för veckodag: Lördag.
Favoritplagg i garderoben just nu: Ett par svarta byxor med hög midja. Från Vero Moda.
Längd: 164 cm.
Byter gärna garderob med: Kenza.
Byxa eller kjol: Byxor.
Senast utlästa bok: Har inte läst någon bok på länge, så kommer inte ihåg.
Mitt rum kan beskrivas som: Ostädat.
Mig själv med tre ord (just nu): Mätt, glad och glad.
Jag tränar: Inte ofta, hahaha.
Jag ville bli när jag var liten: Jag ville bli mycket när jag var liten. Polis, hoppryttare, kock.. mm. Min lillebror sa att han ville bli vikarie när han var liten. Haha hur gulligt är inte det då?

Nu ska jag åka och träffa tjejerna. Tarzan.


Where in heaven have you been all my life

Har åkt runt lite vartstans med mamma idag. Handlat mat osv. Först var vi in på Söders Zoo och där bestämde vi med Thomas att jag ska börja passa prinsessan Elsa på lördagarna igen. Usch vad jag saknar den där lilla envisa men otroligt söta tjejen! Mitt hjärta.

Aja. Ikväll ska jag och två snyggingar åka skridskor och sedan mysa här hemma hos mig med mat. Sikken mysig lördag, tycker vi inte?

Är du söt eller har jag socker i ögonen?

Jag vet inte hur många gånger jag slog mig själv i huvudet igår. Jävla pucko Fia. Skitsamma. Jag ligger fortfarande kvar i sängen och jobbar på en skoluppgift. "Ditt drömjobb". Jag håller på att planera mitt egna företag, hur jag ska marknadsföra på bästa sätt, hur lokalen ska se ut, personal och visitkort tillexempel. Jag kan inte sluta jobba på den för jag tycker det är så kul! Woho, det är nog första gången jag har känt så inför en skoluppgift tror jag?

Duktig Sofia. Nu är du duktig, tillskillnad från igår ditt pucko.

Nu; Frulle

Jävla klantarsel

Herregud vilken kväll. Jag har fan skämt ut mig själv. Hahahaha. Jag är så duktig så! Nej nu ska jag krypa ner under täcket och inte komma fram på ett långt långt långt långt tag. Hehe. Om man kunde spola tillbaka tiden skulle jag ha gjort det nu. Utan tvekan. Men nej det går inte. Jävla liv.. Haha hur lyckas jag?! DAMP hdfjhsfghähjsafllldjks
godnatt.

Now get ready to fall ‘cause humans don’t fly

Idag har jag varit så jädrans trött och flummig så det inte är sant. Haha vilken jävlig tröttig skönig tråkig dag alltså. Jag har skrattat så mycket så tårarna har runnit. Tillochmed sprutat ut! Usch, jag är trött. Skönt att det är 3 skoldagar kvar till lovet säger jag bara. Det behöver jag.

Nu lär jag fan kila iväg. Ha en toppen bra fredag!
 

Galet sugen man vart nu då


Give me sweet lies, and keep your bitter truths.

Hej mina små kycklingar! Kvack kvack som Blondaa brukar säga. Åh vad jag saknar honom, hihi. Mums. IALLAFALL. Jag sitter hemma och väntar på att bussen min ska komma. Den kommer om sådär en timme, härligt. Men snälla sig mig, vad gör jag uppe så jävla tidigt för? Min buss kommer om en timme och jag sitter här helt klar. Wtf, jag kunde ha sovit en timme till egentligen. Suck. Skitsamma. Hejdå. I'M BATMAAAN.

TORSDAG

Håller på att göra mig klar för en hockeykväll tillsammans med Andrea, Linn och Julia! How sweet. Det kommer bli fett kul att få träffa tjejerna igen, jag säger bara det. Och ännu ett stort grattis till Linn Moberg som fyller 17 år idag!! Grattisgrattis gumman!

Nu lär jag skynda mig lite. Tarzan.

gobit.


Irriterar mig på killar som spelar cs på lektions tid. DÖ.


Varför är jag så förbannat trött för? Jag somnade kl23 igår, men ändå är jag jättetrött! Galet. Nu är det iallafall 20 minuter kvar till rast. Håll ut Fia, kämpa.


Ej ned;12 bokstäver.. wtf? uppppppppppp?


Jag är ledsen för den dåliga uppdateringen idag. Men jag lovar att jag ska skärpa mig. Fast inte nu, hehe, nu lär jag fortsätta lösa det här förbannade VR-krysset jag precis har börjat med. Jag har löst en del frågor men det är mycket kvar. Och jag är en sån här som inte kan sluta förren det är klart heller. Jävlar också. Jag kommer få hålla på med det här hela kvällen. Suck! Haha men har man börjat med ett kryss så har man. Det går bara inte att sluta. Idag har jag förresten lekt med Moa och Emelie. Mina kycklingar det där! Kvack kvack.


Ligger och myser med min favoritkille

Har jag kanske glömt sagt att jag är ledig idag? Det är jag iallafall, och fy helvete så skönt det är!! Nu ska jag strax göra en god frukost åt oss för att sedan göra sig klar för dagen. Men ska nog ligga och dra mig en liten stund till, man är ju trots allt ledig idag. MUMS.


vi som inte skulle bli förvånade om det sprang förbi en pingvin just nu

Vad har hänt idag då? Jo, jag har varit med Julia fram tills nu ungefär och det är alltid lika mysigt. Nu ska jag kila för jag känner att jag inte har någon lust för det här längre. Haha, det här var ju ett långt inlägg! Fast bättre än ingenting eller hur?

Tarzan.

Fjortonde februari tjugohundraelva


Jag hör smashande ljud i huvudet. Och ja, det ger en otrolig huvudvärk! Kanske ett tecken på att man har spelat det här spelet liiite för mycket? Men är man en ninja så är man.

världens sötaste

 
Emil: Såg du melodifestivalen i lördags?
Mamma:  Ja det gjorde jag! Tyckte Babsan var bäst ja.
Emil: Ah och vet du, Babsan är en kille!!
Mamma: Ah och vet du, Babsan bor i Furuvik!
Emil: :O !!
Mamma: Alltså inte hos Aporna. I hus bredvid.
Emil: :o ...aaaahaaaa.

Somliga ljus brinner aldrig ut

Den här dagen har en förbannelse över sig. Den är förbannad. Varför vet jag inte, men så är det. Den har alltid varit förbannad. Tack, jag ville bara säga det. Nu får jag snart gå på lunch också. Äntligen!


Man får en sån här "ful och läskig Donnie Darko" känsla över  bilden. Och hans ögonlock får mig att tänka på en person som får mig att rysa men samtidigt att le. Den är fin.

jag älskar söndagar


Upd. Nja, jag hoppar nog över Wallander och kör på Sherlock Holmes istället! Mycket bättre. Godnatt!

oth

Agilityträningen gick hyfsat bra idag. Men jag hoppas vi lägger upp träningen lite bättre nästa gång för idag var det lite kaos. Men jag är nöjd ändå eftersom jag har världens finaste hund. Ding ding!

Fråga mig inte varför jag just nu sitter och kollar på gamla One Tree Hill avsnitt när jag redan har sett dem en miljon gånger. Men låt mig, för jag gillar det. Mycket.
Jag blir jämt till mig när jag ser Clay utklädd som vampyr. Inte vilken vampyr som helst heller. Hett.


agilityträning på g

Jag har varit taggad på dagens agilityträning hela veckan. Och nu är det äntligen söndag. Woho. Nu ska vi bara packa hundväskan med korv och godis för att sedan åka och träna agility i 2 timmar i ett kallt ridhus. Det kan inte bli bättre. Söndag. Älskade söndag!

I need a boy here tonight, nanana


Om man vill fördriva tiden lite kan man ju alltid göra collage i Polyvore. Tillexempel om man har tråkigt en lördagskväll själv hemma i soffan.. Ett litet tips sådär.
 
p.s. Imorgon börjar agilityträningarna för Gävle hundungdom!! Jag längtar ihjäl. Äntligen.

skidor i det fina vädret

Imorse drog jag ut och åkte skidor med pappa och Alexander. Haha dem första 10 meterna var väldigt obekväma men sen när man hittade rytmen så var det ju faktiskt roligt. Wow, undra när jag åkte skidor sist.. Kanske för 5 år sen? Det var verkligen jättehärligt att åka idag, plus att vädret är på topp! How sweet. Aja. Nu ska jag vara hemma några timmar för att sedan vara med Moberg. Åka skridskor sådär en lördagskväll, hur mysigt är inte det då?!

Jag tycker vi kör en sån här "Dagens låt" också.



Italiensk reklam alltså.. så bra!

Det gick inte att hämta inbäddningskoden från youtube men här är länken iallafall: http://www.youtube.com/watch?v=_dntfod-Cbo

Så galet snyggt. Först man ba uuuh, sen ba mums! Sån här reklam ska man ha, det här säljer. Vem vill inte ha en italienare liksom?


Happy b-day älskling!

 
Ser ni vem det är? Min, bara min.


Speciell


morn morn

Känner att jag verkligen inte har fått all den sömn man måste ha för att kunna fungera men jag drar till skolan ändå. Nu på morgonen har vi livräddning på idrotten och efter lunch ska vi ha ett stort prov. Härligt, hoppas man får sluta tidigare också så man kan få ta helg någon jävla gång.


what a wicked game to play to make me feel this way

1. Det första du tvättar i duschen? Eh, fötterna kanske.
2. Gillar du kaffe? Nej.
3. Hur mår du just nu? Som jag förtjänar, eller nått.
4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på? Har ingen crush på någon.
5. Berätta om din senaste dröm: Jag vet att jag drömde om min mormor för när jag vaknade tänkte jag på henne. Men nej, jag kommer inte ihåg vad den var om.
6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det? Helt klart!
7. Vad vill du ha just nu? Juni 2011.
8. Har du räknat till 1000 någon gång? Nej, jag är för lat. Ser inte meningen med det heller. Haha.
9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den? Slickar, haha.
10. Använder du smileys? Inte på bloggen, tycker det ser så ful ut då. Men annars ja..
11. Har du träffat någon kändis? Den bästa av dem alla.
12. Gillar du keso? Nej.
13. Vilken låt hade du sist på huvudet? Do it like a dude. Apdrygt!
14. Hur många länder har du besökt? Eeeh, eh. Typ 7?.
15. Är dina föräldrar stränga? Nej, inte egentligen. Men jo stränga.
16. Skulle du kunna hoppa fallskärm? Nej. Inte en chans.
17. Glittrar någonting i ditt rum just nu? Mina ögon! Eller inte. Svar nej.
18. Brukar du hyra film? Nja, ibland då.
19. Var kommer du vara på lördag? Eh..
20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY? Ja...
22. Vad åt du till lunch? Korv med bröd istället för falukorv och ris. För jag hatar falukorv. Falukorv är det värsta jag vet! Fy fan.
23. Har du lockigt hår? Njaa.
24. När grät du senast? Inatt.
25. Har du gått in i en vägg någon gång? Alltså inte "gått in i en vägg" som "gått in i en vägg". Utan ja, jag har gått in i en vägg, men också stolpar stolar, folk, busshållplatser osvosv.
26. Favoritårstid? Vår, helt klart.
27. Vem höll du senast i handen? Hmm, jag vet inte.
28. Sover du med TVn på? Har ingen tv i mitt rum så nej.
29. Tycker du att du är gammal? Nej.
30. Är du mörkrädd? Nope.

Nu räcker det. Nu ska jag sova.

"Friendship is like thighs, they are always sticking together."


Min och Moas samling på idioter har bara blivit större och större. How great! Jag vill förresten att det ska bli sommar nu, precis vad alla andra också vill att det ska bli. Jag vill ha sommarlov. Jag vill gå runt på stan med Moa en sommarkväll och säga "fan va kungliga vi är!" Och jag vill åka till Kiruna med Emelie så vi kan pussas med gamlingar osv. Ge mig sommar NU och inget jävla blask. Tarzan.


Och jag lämnar inga fotspår ens i sand


Förra veckan tipsade Andrea mig om en drama film som gick på SVT. Imorse kollade jag på Sherlock The Blind Banker på svtplay och jag föll för den direkt. Sikken bra! Jag satte igång filmen för att försöka somna till den men Sherlock var så spännande så det gick inte att sluta kolla! Haha. Fem toasters.

Jag har förresten inte sovit någonting alls inatt, iallafall inte sen halv tre så det är därför jag sitter hemma just nu och ser ut som en jävla zombie! Jag är trött som fan, men det går bara inte att sova. Någonting måste vara fel! Haha, jag har alltid varit den där som kan somna på alla konstiga ställen vad det nu än är för tid på dagen.. Aja skitsamma, jag är hemma idag!


SOMMARPLANER

 mums.

Galet spel. Galet beroendeframkallande spel.

Sitter och spelar Tap Zoo på min iphone istället för att plugga fackföreningar. Inte bra Sofia, inte bra! Men jag ska bara köpa in lite fler djur så ska jag börja plugga sen. Fast nu är det inte så långt kvar till Level 2, så jag kan ju låsa upp den banan först innan jag börjar.. Sen lovar jag att jag ska plugga! Eller.


Upd. JAG ÄR PÅ LEVEL 4!!!!! LEVEL 6 NU! WOOOOOHO.

AW

One Tree Hill Brooke and Julian's Wedding

vilken dag..!

Har precis ätit en korv med rostad lök. Eller ja, rostad lök med korv och bröd rättare sagt! Det är fan ett måste att ha med lök när man äter det här, annars är det ju inte mums!

Jag kom också precis in från en kort promenad med hundarna. Det var jätteskönt att gå idag, vilket härligt väder! Aja, nu ska jag vila ett par timmar framför några OTH avsnitt, sen är det full fart igen.


min bästis


-

Sitter och snackar med en flåsig Zacken. Hahaha, fy helvete vad kul det är. Stackarn sprang från bussen in till skolan alldeles nyss. Fast jag förstår inte varför eftersom vi börjar om 30 min. Jag förstår inte heller varför jag är här i skolan så tidigt. Eller jo, jag orkade inte ta samma buss som alla andra på hela skolan så därför gick jag upp tidigare och tog en tidigare buss. Anteckar ni? Klart.

På måndag är det alla hjärtans dag. Orka.
aw.

tror skarp och jag somnar fort ikväll!

Jag är helt slut efter dagens träningpass med Julia, men vilken skön känsla! Ikväll ska jag börja plugga till ett stort prov vi har på fredag och lägga mig tidigt. Suck och hejdå.


Kass bild, men men!

hej kom och hämta mig

Varför tentade jag inte av engelskan för???????????? Jag hatar det här. Det vi hinner göra på våra 3 timmars lektioner brukade vi göra på en timme när jag gick på IESG. Hur jävla tråkigt är inte det här då? Dö gås, dö!

HAT.


And how will you be when rain clouds come and pull you down again?

Sitter i skolan och tränar på att texta till skyltning. Det är ganska roligt men inte så lätt faktiskt. Har koll på alla bokstäver och siffor nu, hur man textar dem på rätt sätt osv. Fast mina förbannade S blir galet fula. Roligt att man har tusen S i sitt namn också! Haha, nej nu lär jag gå och ta bort all svart färg på händerna också. Tarzan.


Har mysmåndag med moa

Tänkte slagga hemma hos henne inatt också. How nice! Och imorgon ska jag träna med Julia efter skolan, nu jävlar ska vi ta i! Beach 2016 sa vi va gumman?! Hahaha, mysigt värre.

thinking what the hell

HAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAA. Min humor.

 


Bråka inte med mig! Jag kan karate, kung fu, judo, jiujitsu och 16 andra farliga ord


Jag plågar mig själv genom att kolla på bilder från Italien sommaren 2010. Inte bra, men vad gör man när man saknar sin bästa vän?


Count the stars, watch the waves, absorb the summer sun and think of me


Hejhej härliga söndag! Jag har fullt upp med att kolla på tv den här kvällen ska ni veta. Först såg jag Ponnyakuten sen Solsidan och nu Timeout. How nice! Och om en halvtimme blir det Wallander också, herregud.


om jag säger såhär, det här är två mattanter

Dagens låt: Do it like a dude - Jessie J OCH Going out tonight - Carl Norén
Dagens frisyr: Plattat hängande.
Dagens make up: Inte mycket, mascara och foundation.
Dagens klädsel: Svarta byxor med skinndetaljer, en tröja jag gjorde själv i nian och en halsduk på det.
Dagens dricka: Cola och vatten.
Dagens mat: Macka på waynes, fika på M&B, fruktsallad OCH kyckling. Mums vilken dag alltså!
Dagens godis: Waynes-killen, hihihihihihi.
Dagens film: I rymden finns inga känslor.
Dagens tidning: Har inte läst någon idag.
Dagens vän: Julia Skarp!
Dagens person: Gubben med hunden i det röda kopplet.
Dagens vill ha: Väska.
Dagens saknad: Jadu.
Dagens köp: Tröja och mascara, samt käk och fika.
Dagens bästa: Julia och jag.
Dagens sämsta: Inget. Allt har varit buena.
Dagens internetsida: SVT och bloglovin.
Dagens beroende: Nja, inget speciellt.
Dagens roligaste: Hela Julia, haha!
Dagens blogg: Min såklart!

cp lycklig



Kollar på shrek den tredje och saknar mina bajskorvar


Robert Pattinson.. Sofia Pattinson?


Det är inte mitt fel att Pattinson är så förbannat snygg, så ni får helt enkelt stå ut att han är med i vart och varannat inlägg. Faktiskt! Nu är det iallafall dags för mig att kliva upp ur sängen, men om jag fick skulle jag ha velat stanna kvar här hela dagen. Men men..


trött

Sitter och pratar med min bajskompis i telefonen så jag orkar inte skriva så mycket. Ville bara säga att jag inte är drunken. Drunken? Hahaha, äh skitsamma! Jag lever. Idag orkade jag simma mer än vad jag trodde och det var ju rätt nice. Nu har vi snackat i tre timmar, googlat på bajs och urin.. Tror det räcker för idag faktiskt. Tarzan!

fortsätt simma fortsätta simma

Idag på idrotten ska vi simma och ha livräddning. Herregud säger jag bara. För att få G lär man simma 40 längder och 20 ryggsim, för att få VG lär man simma 60 längder osv. Oh my fucking god, aldrig att jag kommer orka simma så mycket. Max 20? Aja, nu ska jag äta frukost, taggad är jag redan men vette fan om jag kommer bli det när jag kommer dit.


Mums! Fast han ser ut som min mentor jag hade i 6an.. mindre mums kanske. Hehe.

bajs majs

Den här dagen har varit pissigare än piss. Bokstavligen talat. Aja, skitsamma. Jag ska spendera den här kvällen med läxor och sen hoppas jag på att det blir en tidig kväller. Godnatt.


haha

Min, Zakkes och Dennis powerpoint till imorgon är GRYM. Se så snygga vi är!


misplaced trust



Jag och Zakke sitter och slåss om vart vi ska ha våra ben någonstans, han ger sig aldrig heller. Det är krig.

årets vurp

Det här var absolut sista gången jag cyklade till skolan. Inte innan våren iallafall. Inte en chans att jag kommer hoppa upp på den där innan isen och snön försvinner igen! Jag gjorde årets vurpa imorse. Usch så jobbigt det var. Och ja, det ska bli så härligt så att gå runt imorgon med stora blåmärken på kroppen när vi ska simma. Hehe, jag lyckas alltid!
Nu ska jag jobba lite, tarzan!
 

cat you



hej här är jag!

Ikväll ska jag vara med världens mest skönaste brud. Så jag längtar!



Upd. Nu drar jag och tjejen min till läkerol för att kolla på h-rumpor, hejs.

RSS 2.0