31/8-09

Oj, vad bra jag är på att uppdatera då! Hahha, nej men jag har faktiskt en anledning varför jag inte har bloggat på en vecka.(läs; igår och idag)
Mamma har installerat nytt internet, om ni förstår vad jag menar? Så det går snabbare att surfa och ja vad vet mer. Men internet går 100 gånger segare nu. Så det är lite drygt att skriva, för bokstäverna kommer 1 minut efter man tryckt på dem.. + att det inte går att kolla på youtube klipp! Gah! Weird.

I lördags råkade jag tugga sönder två brackets(brickor som sitter på tänderna) på min tandställning. Så idag fick jag en akuttid hos tandläkaren. Kul liksom. JAG HATAR MIN TANDSTÄLLNING. fyfarao vad det gör ont, Buh.

Nej, nu måste jag fortsätta skriva en text om Paul von Hendenburg. Jag har skrivit en mening om honom och alltihopa ska in på onsdag. Wiee!


Jag saknar AA

Busar på jobbet

Andra Avenyn börjar igen den 8 September! Läntar, någon mer? :)


Edward perfers brunettes


heart, I will wrap you, in my arms, and you'll ... t-shirts

 
                                

090922

Mitt förra inlägg råkade raderas.. Suck! Ajah. Det är ju bara att börja om.

Jag har inte bloggat på en vecka.. Eller är det kanske mer? Iallafall. Nu är jag tillbaka och kommer försöka slänga in ett inlägg varje dag. Det har hänt ganska mycket den här veckan. Diddi har ju kommit hem, skolan har börjat och ja, en massa andra saker med.


Jag är faktiskt ganska sugen på att skaffa en ny blogg. Precis som 

Linn har gjort. Men jag vet inte om jag ska skaffa på blogg.se eller på devote. Namnet vet jag redan! ;)

Ca 1½ timme kvar!

Jag orkade inte hänga med till arlanda. Jag nyser var tredje sekund så jag skulle nog inte ha klarat av att åka bil två timmar fram och tillbaka. Nu tror jag iallafall dem är på väg hem..! Lääängtar! :)

Nu ska jag försöka göra om designen lite, är så trött på vit bakgrund!! puss


Några bilder från i lördags


Bryggan och den nya bryggan ute på vattnet.


Lille prupp.
Visst är det fint?


Den här bilden vart inte så särskilt bra, men titta i ena hörnet.. Jag fick med ett bi! :) Coolt.Här är Alexander och Jesper. Visst ser dem ut som två gubbar som småspringer? Hahhhah xD 

Nej, det här får räcka! :) puss


Ridbyxor

Nästa vecka börjar ridningen igen och jag behöver nya ridbyxor.. Här är några på hööks som jag skulle vilja ha.

  
   -


Jag är mest inne på denim, beiga/bruna/mullvad och svarta. Alltså dem vanligaste färgerna. Awh, vad kul det ska bli att sätta mig i sadeln igen! Vad jag läntar!


Hahhha

 


 
Hur kan dem? Hoppa sådär på knäna? Hahhha :')


Band of brothers

Hejsan, sitter och tittar på band of brothers och käkar nudlar. Är det någon mer än mig som inte kan ta kapten Sobel(som spelas av David Schwimmer) på allvar? Hahha, man skrattar bara man tittar på honom
Nyss var mamma hemma och lämnade lite medicin till mig. Sofis mode, marabou, special K, kryss, näsdukar och en agility bok från bookus. Heh, tack<3 Nu har jag någonting att göra!

Vi får se om jag följer med till arlanda ikväll, så dålig som jag är nu måste jag nog stanna hemma..

Sjuk

Jag har drabbats av en fruktansvärd förkylning! Det började i lördags, då jag fick ont i halsen och på natten hade jag frossa och feber. Nu är jag bara jätteförkyld. Det är typiskt det där, när man har många planer så blir man sjuk.  Men jag blir frisk snart, jag vill ju inte vara sjuk den sista veckan på sommarlovet..!

I lördags var ju ju i stugan. Vi firade Natalie som fyller 20 nästa månad, för hon är i tyskland då. Och igår var vi ett gäng på brämmen. Med en påse full av halstabletter överlevde jag.. Imorgon hoppas jag på att friskna till, för senare på kvällen ska vi hämta diddi denunderbara på arlanda!! <3


Jag skulle kunna lägga upp lite bilder från helge, men jag är för slut för det.. Dem kanske kommer upp någon annan dag.

- Nu kom visst farmor och farfar.. puss och hej leverpastej!
 


God morgon

hejsan alla folks. Igår var jag med min kära vän Frida. Vi spelade kort och bara tog det lugnt.. Det man ska göra nu när det är sommarlov..!  Just nu sitter jag ute på balkongen och chillar, ska snart in igen och titta lite på tv och sen blir det en promeand med grabbarna. Jag brukar undvika skogen nu när det är så varmt ute, för jag är ju så ormrädd! Jag har nog sett minst en orm(död eller levande) varje dag nu.. Och det är ju inte bra. Heh, nästa vecka när Diddi kommer hem ska jag försöka ta med mig henne ut också.. - Hon är lika rädd som jag. Hahha.

Sen när mamma kommer hem så ska vi till Brämmen och bada. Mysigt! 

Juste, kusinen Natalie kom ju hem i onsdags från Tyskland och imorgon åker nästan hela släkten till stugan för att träffa henne.. Gud vad jag längtar. Hennes blogg hittar ni här. pussar

5 Augusti

Idag har jag varit  ute i solen hela dagen, som alla andra skulle jag tro.. Igår hade jag fullt upp med att göra fint i min garderob, jag har packat ner kläder i lådor, galjat och kastat en massa. Vi får se om jag åker till Ikea imorgon, för jag behöver fler lådor och ett skoskåp.. Skoskåpet är tydligen väldigt populär, för den har inte funnits på lager i en vecka nu..

Nej, men nu ska jag göra mig klar för en långpromenad med luddarna.. ;)

TRONES Skoskåp
TRONES Skoskåp
- Om 6 dagar kommer jag stå på Arlanda och krama om min kära Diddi, hur underbart är inte det?? :D<3


I ♥ rotting

Har haft lite problem med internet idag, så det är därför jag inte har kunnat bloggat sedan nu. Idag var jag och tittade på lampor, och jag vart helt förälskad i en hel serie av rotting. (se bilden nedan). Enligt mig är lamporna skit coola! Men det är en lampa som inte är med i "collaget" nedan, för jag kunde tyvärr inte hitta den. Men den är typ som lampa nr 2 fast mindre..!

Lots of love, soph.

10 saker ni inte visste om mig

Tänkte köra en "10 saker ni inte visste om mig" grej.  För jag har inget bättre för mig!


* Jag är en jäkel på att baka.

* Jag hatar fiskbullar och blodpudding.

* Jag är beroende av choklad.

* Jag kan inte blinka med ett öga.

* Jag tittar VÄLDIGT mycket på tv.

* Jag älskar berg- och dalbanor.

* Jag blir lätt stressad och irriterad.

* Jag har ett födelsemärke under högra foten.. - När jag var liten sa jag alltid att det var en smutsig prick och försökte pilla bort den.

* Jag har gjort riktigt dumma saker..
 
* Jag skulle kunna ge bort alla mina ägodelar för att få krama min mormor igen. Jag saknar hennes doft och hennes röst så mycket..! Hon var en ängel.. <3


RSS 2.0