*


31 Juli

Hello. Förlåt för dålig uppdatering(igen). Igår och i förrgår tisdags var jag med min kära vän Frida. Vi hoppade lite agility med Rasmus, Ludde, Lillen och även en hund som Frida var hundvakt åt - Pepsi. Pepsi är faktiskt också en border collie.
Heh. Och när vi gick promenader såg det väldigt roligt ut! Hahhha, jag gick med Lillen och Ludde och Frida med Rasmus och Pepsi. Så båda vi hade en svart vit hund och en annan hund, hon en vit och jag en svart... xD - Min humor

Här kommer en bild på alla busfrön!


Det har varit värsta hundkollot här hemma dem senaste dagarna.. Hahhha :') Stackars grannarna!

Idag har jag inte så stora planer. Hjälpa pappa i mitt rum kanske? Han har typ tapetserat halva rummet. Klippa gräsmattan ska jag också göra. Nejmen nu ska jag gå. Pussochhej leverpastej!

Dålig morgon

Alexander har haft en kompis som har slaggat över här i natt. Och jag brukar ju inte ha emot det, men just den här ungen är bara för mycket. Han skrattar varje gång han ser mig..

Imorse vaknade dem vid åtta och sen dess har det varit fullt sped.. Och eftersom jag sover i hallen på övervåningen hör jag ju allt, vad alla pratar om och gör. Så njaa, jag har faktiskt inte sovit så bra i natt..!


Hemma igen

Jag har varit så bloggsugen i helgen så det har inte varit sant! Men i lördags när vi satt och käkade frukost kom det in en snubbe med familj och kallade sig själv för.. ah, jag kommer inte ihåg vad. Han var något stort, typ. Jag vart skraj, eftersom jag var tvungen att sitta på ett kontor för att få internet och det kunde jag ju inte göra när han var där liksom.. Och så var det två styckena städerskor där också!! Så nej, det vart tyvärr inget inlägg i helgen. Några bilder på "lägenheten" kommer iallafall här;


Vardagsrummet  - Jag spöade Alexander på biljard men på rally.. Var han lite bättre än mig..


Köket.

Lite kortfattat om i lördags och söndags då. I lördags var vi ju på grönan. Vi tittade på sommarkrysset och åkte massa karuseller. Eller ja, jag och pappa då. För Alexander är en fegis och mamma är höjdrädd. Jag vågade inte åka insane. För den var ju helt insane! Mamma som aldrig har vunnit på något "chokladhjul" eller liknande förut, vann stort två gånger i lördags. På samma bricka och på samma nummer! Jag säger bara, tur. <3 I söndags var vi på stan igen och sedan åkte vi hem..

Nu ska jag hoppa ner i sängen. Det blir en stor dag imorgon! Rasmus kommer hit, så det betyder att vi kommer ha tre bushundar i huset. - I fem dagar! xD


Framme i Bromma

Fan. Jag hade skrivit ett stort inlägg och sen råkade jag ta bort allt! BAJSAPA! Iallafall. Nu är vi på pappas firmas huvudkontor i Bromma och det är här vi ska övernatta i två nätter. Här finns det en relaxavdelning, två våningssängar  och det är jättemysigt här! Jag kan lägga in lite bilder när vi kommer hem igen, för jag glömde sladden hemma. 

Idag har vi kollat i affärer och ätit jättegod mat! Vi åt på Jensens Boufhus(stavning?) och jag åt en supergod oxfile! Det är nog det godaste jag någonsin ätit!
Nej, men nu ska jag nog gå tillbaka till dem andra.. Jag kanske slänger in ett inlägg imorgon innan vi far till Grönan. Vi får se hur lång sovmorgon jag tar... Take care!

Vågar man?
Insane Gröna Lund


23 juli

Det är så tomt här hemma! För en stund sen åkte vi och lämnade både Ludde och Lillen. Ludde till Minna och Lillen till farmor och farfar...Auuh, tycker det är så jobbigt att vara ifrån dem!
Iallafall. Jag ska alldelles strax börja packa! Har skjutit upp packningen tills nu, väldigt dumt gjort... Jag ska försöka komma ihåg att ta med laptopen också, så jag kan blogga under helgen. Pussar och kramar så länge!


Äntligen

Idag gjorde vi en liten tripp ut till Valbo. Åkte först till Duro och där hittade jag tapeter! Yey! Jag ska ha en fondvägg med en tapet som är full av löv. Titta på bilden nedan, fast det är fel färg. Tapetern jag köpte är silvrig, beige och vit. Och är mycketmycket finare! 
På dem andra väggarna ska jag ha en ganska mörk beige tapet. Det kommer bli skitfint!




Imorgon ska vi åka till mammas kollega Minna och lämna Stor Ludde hos henne. För vi ska till Stockholm i helgen och då måste någon ta hand om hundarna medans vi är borta. Lillen ska få vara hos farmor och farfar.
Sen ska vi också hem till familjen Eriksson och fira Peter. Han fyller gubbe... Vi har inte hunnit köpa någon riktig present till honom, så idag när vi handlade mat så köpte vi lite "småplock" till honom. Ölkorv, marabou choklad och en norrlands guld. Men vi glömde det allra viktigaste, en Fantomen tidning.  - Det var Alexanders ide. Hahha x)

Nu ska jag fortsätta läsa andras bloggar. Och sedan ska jag titta på Transformers! Ha det så gött.



 


090721

Pappa spacklade klart mitt rum idag! Så nu är det bara att hitta dem rätta tapeterna. Jag är inne på beiga enfärgade tapeter. Men ja. Jag ändrar mig ju varje dag, så imorgon är det kanske stora lila mönster jag vill ha? Gud, vad svårt det är att hitta tapeter...

Dem här möblerna skulle jag iallafall vilja ha.


Fåtölj - Ikea


Förvaringspallar - Åhlens. Vill också ha den fina pläden men det står inte i Hus&Hem vart den finns. Ngn som vet?



Klaffbord - Ikea. Tänkte måla den vit och ha den som ett skrivbord. Den är större än den ser ut!

Bilder från helgen

Kameran fick slut på minne och batteriet blev helt slut. Ja, jag älskar att fotografera. Fast bilderna inte alltid blir så fina..

Klicka för att förstora!  
                            


Bild 1 - Ludde simmar ut till dem andra på bryggan.
Bild 2 -  Emil tränar simtag.
Bild 3 - Här är han påväg att hämta grodblad och gula näckrosor.
Bild 4 - Alex palex. Den här bildern har han tagit på sig själv.

Bild 5 - Farmor och farfars katt Findus.
Bild 6 - Findus igen. Hahha, tjockis..!
Bild 7 - Emil hänger i hängstolen.. Säger man så? Hängstol..
Bild 8 - Söööööt!

Bild 9 - Lillen vaktar huset.
Bild 10 - Findus.
Bild 11 - Ludde och min faster Eva. Här är vi på en badställe. Vi åkte både bil och båt dit.
Bild 12 - Ludde.

Bild 13 - Eva, pappa och min kusin David.
Bild 14 - Utsikten från klipporna
Bild 15 - Farfar, Maria och Marcus spelar kort.
Bild 16 - Pappa, Alex och David.

Bild 17 - Alex och pappa.
Bild 18 - Mamma och Emil.
Bild 19 - Pappa, David och Alexander.
Bild 20 - Alexander gjorde får av kottar och sedan sjösatte han dem.

Hahha, det här får räcka! Nu ska jag ut och bygga en agilitybana innan det börjar regna... ;)

Stugan

Om en timme eller två ska vi åka till stugan. Det ska bli superskönt att komma dit. Stugan innebär sena (plump)kvällar, bada i Dalälven, sola, åka båt och sist men inte minst fiska! ;) Jag ska ta jättemånga bilder, som jag förmodligen lägger upp på bloggen när jag kommer hem sen på måndag. Take care!


Han är bara för söt..


Avada Kedavra

Ja, vad ska jag säga? Filmen var helt fantastisk! Jag finner inga ord. Jag vart helt paff i slutet av filmen. Jag var inte beredd på det som hände.. Vill inte avslöja för mycket.  Men den var bra, jättebra! ;)



Harry Potter

Hela familjen ska gå och se Harry Potter och Halvblodsprinsen ikväll! Jag vet inte hur längesen jag gick på bio med familjen, så det ska bli kul! ;) Dock fick vi inte så bra platser. Fjärde raden längst åt häger, tror jag.

Nej, men nu måste jag göra mig klar. Bloggar när jag kommer hem sen igen.



Headern

Imorgon tänkte jag göra en ny header. Det brukar ta väldigt lång tid för mig, så jag kanske inte blir klar ens. Men jag ska försöka hinna! Tänkte mig att den skulle vara typ silvrig, svart och guldbrun aktig? 


EC stands for Edward Cullen.




Redigerad av mig. Hjärtat är lånad från google.

Nedräkningen börjar - 28 dagar kvar!

Hittade inga fina tapeter idag heller. Igår var jag inne på enfärgade tapeter. Men nu har jag svårt att bestämma mig...! Enfärgade eller mönstrade tapeter? Fondvägg eller inte? Gah! Jag funderar så det knakar..

Iallafall. Idag har jag städat Alexanders sovrum. Nu är det kliniskt rent! Hahha, undra hur länge det kommer vara så här rent och fint? Inte så länge iallafall, max en vecka eller två?! Jag fick 15kr som tack för hjälpen. Hahha. xP Försökte pruta upp, men han är så förbannat bestämd!

Angående rubriken. Min älsklings moster/bästa vän kommer hem till Sverige den 11 augusti! Så nu är det bara att räkna ner! Wihhhoe! Jag älskar verkligen den tjejen. Min allra bästa vän! Och såklart vi orkar med dig Diddi! Du betyder allt för oss.



090713

Hello. Var och tittade på tapeter idag. Men jag hittade inga fina! Så imorgon ska vi åka och titta på fler. En sväng ut till Ikea ska vi också göra.


Idag har jag hjälpt pappa med att spackla två väggar i mitt rum. Imorgon blir det förhoppningsvis dem andra väggarna. Slipa ska vi ju också göra, men det hinner vi kanske inte med imorgon.


Juste, ville bara säga att jag är grymt avundsjuk på alla som var på Britney Spears konsert idag..! Så grymt avundsjuk. Konserten är typ den ända saken jag har gått tänkt på idag. Och säkert kommer jag vara lika avundsjuk imorgon då det är den dära extra konserten..


Mrs Timell

Tjena mittbena. Titta vem jag hittade på google! Mannen jag en gång ville gifta mig med när jag var liten. Jag kanske var 5 och han kanske då var 35? Hahhah, usch nej! Jag ville hellre titta på Äntligen hemma istället för att titta på Bolibompa eller läsa någon saga. ;)



Nej, nu måste jag fortsätta knapra på mina popcorn och läsa Så länge vi båda andas. Så vi ses imorgon!


090712

Hejsan. Har inte hunnit bloggat förrän nu. Igår kom vi hem trötta efter en hel dag bil och shopping. Jag är väldigt nöjd med alla mina köp kan jag säga. Ehm, vad hände mer igår då?  Hm. Vi hade iallafall jättekul tillsammans!


Idag har jag varit på K-rauta, där jag tittade på tapeter till mitt rum. Hittade enkla beiga tapeter som jag kanske ska köpa. Men ska åka till andra affärer imorgon och titta på fler.


När jag kom hem rev jag bort mina "gamla" tapeter. Så imorgon bitti kan pappa börja spackla och sen ska vi åka och köpa nya tapeter.  Yey!

Nu börjar en film på kanal 5, tänkte titta på den lite. Men bloggar senare!


Jag tror jag dör

Idag har jag varit nere på stan med Maria. Vi lunchade på Waynes och sen tittade vi runt i olika affärer. Imorgon ska jag, David, Maria, Marcus, Eva och mamma till Lager 157. Hehe, längtar! Vi kommer nog åka ganska tidigt och vara i Borlänge(för visst ligger det där?) hela dagen. Men det kommer ju självklart ett inlägg på kvällen skulle jag tro.

Nej, men vet ni vad. Nu ska jag fortsätta städa mitt rum och sen ska jag titta på Twilight. Undra hur många gånger jag har sett den förresten? 20 kanske? Twilight är en sån film som man kan se flera miljoner gånger utan att man blir trött på den. Älskar verkligen Twilight, fast böckerna är ju så mycketmycket bättre än filmen.

Jag tror jag dör!





 


Hittade lite frågor

Kopiera om ni inte heller har något annat för er! ;)

Höger- eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: Trött och uttråkad.
Favoritgodis: Choklad.
Är det nåt du absolut inte äter: Fiskbullar.
Kläder just nu: Gråa mjukisar, grönt linne och vit cardigan.
Musik just nu: The Jackson Five - I Want You Back.
Vad sa du senast: Give me ten! - Har utvecklat give me five med Lillen..
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Hm. Stenålden kanske? Eller framtiden.
Sommarplaner: Vara med släkt och vänner och bara ta det lugnt.
Fisk eller badkruka: Hm. Det är olika.. Jag badar inte om det är under  22 grader men om det är över är jag en fisk! :)
Saft eller alkohol: Inget av dem.
Hur många kuddar sover du med: Tre.
Favoritväder: Faktiskt både sol och regn. Mest sol.
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Dator med internet, ombyte och mat.
Spelar du nåt instrument: Nej.
Morgon- eller nattmänniska: Nattuggla.
Sparare eller slösare: Förut var jag en riktig sparare men nu är det slösare..
Bästa film: Awh! Det finns så många underbara filmer.. Så jag vet inte riktigt.. Kan inte bestämma mig.
Tror på liv på andra planeter: Mmhmh.. Ja.
Kommer du ihåg din första kärlek: Ja.
Älskar du henne/honom fortfarande: Tycker om iaf. Som vän.
Har du några homosexuella vänner: Nej, inte vad jag vet.
Tror du på mirakel: Ja, det gör jag väl. Fast det händer kanske inte så ofta?
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja.
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Ja, fast ibland kan mitt humör svänga om rejält och då vet man inte vad..
Ser du på kärleken som ett misstag: Nej.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2
Bio eller promenad: Både och.
Är du kittlig: Nja, eller jo det är jag.
Snarkar du? Nej.
Stjärntecken? Skorpion.
Rädd för insekter? Ja.
Äckligaste insekten: Typ alla.. Fästingar kanske.
Det här är jag bra på: Frysa och äta choklad.
Bästa bok? Alla twilight böckerna av Stephanie Meyer.
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Att kunna flyga.
Vad vill du jobba som? Jag vet inte..
Chips, morötter eller godis? Chips.
Pizza eller hamburgare? Hamburgare på Max.
Skriver du dagbok? Ja.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Nej. Jag ska iallafall inte pierca mig.. Usch så fult!
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Jag vill ha ordning och reda! Om mitt rum är stökigt mår jag illa..
Gungar du på stolen? Nej, kanske ibland.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Nja.. Tror inte det..
Vilken hand håller du gaffeln i ? Höger.
Är du rädd för blod? Nej.
Saltar du på maten? Ibland.. Det beror på vad det är för mat..
Gillar du att sjunga? Ja, men bara ingen lyssnar på..
Anser du att du är stark? Nej.
Brukar du sola? Ja, men inte för länge och inte heller för ofta.
Vad gör du om du får hicka? Skrattar.
Röker du? Nej.
Snusar du? Nej.
Använder du knark? Nej.
Kaffe, te eller inget? Te eller inget.  


090709

Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på någon bra film. För det finns inte så mycket man kan göra i sånt här väder...


Om du dör mamma, då tänker jag leva. För dig.

Hej hopp. Vilket tråkväder vi har! Vart tog det fina vädret vi hade förra veckan vägen? Sitter nu i en varm fleecetrjöja och lyssnar på River Flows in You. Den är så otroligt vacker tycker jag! Igår köpte jag boken Så länge vi båda andas. Jag tänkte börja läsa den ikväll. Och så fort jag har läst ut den kommer jag ringa till Emelie så vi kan diskutera den. Hahha :')<3
Idag har jag bara varit hemma. Har tittat på I taket lyser stjärnorna en gång till. Jag grinade den här gången också. Inte genom hela filmen som jag gjorde första gången, men nästan.. Nu måste jag gå!


090706

Hej hopp. Jag har försökt att blogga idag. Men datorn har varit upptagen hela tiden, så.  

Idag har jag hängt med pappa till hans jobb för att hämta en grej. Sen en snabbis ner på stan där vi b.la hyrde några filmer. I taket lyser stjärnorna och Benjamin Buttons otroliga liv är några av dem. Sedan åkte vi och handlade på Kvantum där jag fick hjälpa Maria att sälja jordgubbar. Hahha. Kanske, bara kanske får jag sälja jordgubbar nästa sommar! ;) Göbra!
Och nyss var jag på Brukshundklubben. Det var ganska många hundar där, vilket var bra så jag kunde träna hundmöte med SL. Sen hoppade vi lite agility där också. ;)

Imorgon ska jag försöka slänga in ett inlägg. Men det kan jag inte lova. Ska till tandläkaren kl 13.00 och sedan ska jag träffa Emelie på stan. Senare på eftermiddagen ska jag och mamma åka till en park och träna Ludde igen.

Nu; Jordgubbar, choklad och film!


5 juli

Nu är det dax att sova. Vaknade tidigt imorse så jag är ganska trött nu.
Det vart visst inte så mycket bloggande idag. Men det tar jag igen imorgon istället!


090704

Hejsan. Vaknade för en timme sedan. Har ätit frukost och ska snart fixa till mig lite. Om några timmar ska jag träffa Maria på stan. Sen får vi se vad som händer efter det.  Kanske en sväng ut till Skutskär där det är agilitytävlingar. Nej, men nu måste jag kila. Take care!


090703

Förlåt. Förlåt. Förlåt! Jag har inte bloggat på... en vecka kanske? Men jag ska absolut skärpa mig.

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Fotat på olika saker. Och vet ni vad?! Idag såg jag nog den största huggormen jag någonsin har sett.. Fyfan vad äckligt det var! Som tur var den död, men ändå..!!



Bara för att jag inte har uppdaterat på väldigt länge nu så slänger jag in en bild på mig. Pusshej!




Upt: Jag har strul med designen. Ska försöka fixa det imorgon. Klicka på något annat inlägg så förstår ni vad jag menar.

RSS 2.0