Köpis idag



Var på köpis idag. Collaget här ovan ser ni ju vad jag har handlat in.

Svart jacka från H&M 289kr.
Jeansväst från Bikbok 399kr.
Beiga jeanstights från GinaTricot 199kr.

Ha en trevlig lördag så skriver jag imorgon igen. Glöm inte bort att släcka lamorna! ;) Men jag hörde att man ska vara försiktig när man tänder dom.. För det kan gå fel om alla sätter på strömmen samtidigt..

Shit vad jag har börjat gilla H.E.A.T.. Asså jag lyssnar på deras låt om o om igen.. ;o Kan det bero på min dröm?
I, I can walk a thousand miles to be with you. <3

Det dära himla fördjupningsarbetet..

Fick en kommentar av en tjej som skulle visa med bilder om hur man kardar ull på sin blogg. Verkligen skitsnällt. Men det är bara så att jag inte kommer ihåg vad hennes blogg heter och när hon lämnade sin kommentar hade hon skrivit fel hemsida.
Så om du nu Anna läser detta inlägg, lämna gärna din bloggadress då! ;) Tack så himla mycket!


Agility tunnlar

Säger bara wow!


Ska nu hoppa in i duschen och sedan titta på någon bra film tror jag. Beck kanske? Jag älskar grannen asså! ;D

Fördjupningsarbete

Håller på med fördjupningsarbetet i garnteknik som ska lämnas in på onsdag. Jag ska skriva om vantarnas historia, ganska svårt faktiskt. Men det är några i klassen som ska skriva om raggsockarnas historia. Det är mycket svårare än vantarnas tror jag. Så jag ska inte gnälla om mitt projekt, jag kan lida med dom stackarna istället! 


Ha en trevlig fredag och missa inte finalen i let's dance! ;)


AGILITY MED FLUFFEN SEN DÅ! ;D<3                                            Bild lånad av shu.se

Jag lever!

Måste bara säga att jag lever.. Det har varit ganska mycket den här veckan så jag har inte hunnit skriva ett inlägg. Det har varit massor med läxförhör, prov och andra läxor..+ sena kvällar.. Så idag ska jag försöka lägga mig 21 tror jag. Måste bara se Ghost Wisperer först. Och nej, jag låter inte tvn styra mitt liv. Kanske bara lite..?
Nu ska jag kika runt på olika bloggar.
puss&hej


*

God morgon alla! Imorse så gjorde jag min bildläxa som ska in på tisdag. Otroligt skönt för då är den avklarad!Ingenting speciellt händer idag. Farmor fyller 65 på måndag, så idag ska släkten dit på middag bara.

Idag så fyller Frida 15 år. Grattis gumman! <3

o vet ni vad! Inatt drömde jag att jag stog i ett stort svart rum och sen så kom det en kille(som vart ganska blek) mot mig och sjöng 'I can walking 1ooo miles to be with you.'  <3 Visst var den knäpp?´xD

090321

Åkte ner till stan idag. Otroligt skönt att strosa runt där. Var med Maria en stund, sen så mötte vi upp Anna-Carin, Lennart, Eva, mamma och pappa. Vi fikade på Wayne's sen så kom också kusinerna David, Kristoffer, Patrik och hans flickvän Ingrid dit.  Kulkul. ;)

[Fick en fruktansvär host attack nyss och då kom ludde springande upp för trappan och hoppade upp i mitt knä! Hahha, vilken hund ;o]

ROBINSON IKVÄLL KL 20.00! - får inte missas! Jag har verkligen höga förväntningar på det programmet eftersom jag älskade det när jag var liten. (Y)

Love SOPH


Som älskar choklad



Framför tvn ikväll blir det choklad och chips! MUMS FILLIBABBA!

Fredag

Matteprovet gick väl sådär. Vet inte resulatet än, men han lägger väl upp det på schoolsoft snart. Inget speciellt har hänt idag. Min röst är fortfarande hes, men jag känner på mig att den kommer tillbaka snart. ;)

Någon som kommer kolla på let's dance ikväll då? Nu är det ju så spännande! Bara tre styckena kvar i tävlingen. Magnus Samuelsson, Morgan Alling och Laila Bagge.. 


Bilder lånade av tv4


Är en hes fia

SPT mötet gick väl sådär. Jag var hesare än vad jag någonsin har varit. Hahha.
Ni måste nu ha superbra öron(X2000) för att kunna höra vad jag säger. För ibland blir det en ljusröst som är en aning hög eller så blir det ett lågt mörkt viskande.
Vad kul det kommer bli imorgon! "/ Men som tur är har jag matteprov då, så då har jag ju bara två lektoner som jag behöver prata..

Jag har ganska tråkigt just nu. Tittar på charlieissocoollike på youtube. Någon som har sett hans (videobloggar?)  

Jag väntar också in Ghost Whisperer som är klockan åtta! <3


Tejpa fast munnen

God morgon!

Är hes som bara den. Jag pratade nyss i telefonen och jag var tvungen att skrika för att han skulle höra vad jag sa. Hahhaha. Så jag måste verkligen vila rösten så jag inte tappar den helt och hållet!
Men iallafall. Idag är jag ledig. Så himla sköönt! Det är utvecklingssamtal i skolan så jag och pappa ska dit en liten stund bara. Sen resten av dagen ska jag försöka plugga matte.


Men nu ska jag ut och gå en promenad med Ludde. 

Vi hörs!



RATTANTAJTANDE

Hehe, Imorgon.. Fråga mig inte vad det är, men. :') Nu; Plugga. Spanska till imorgon..! Elva spanska-glosor (som borde vara lätta men jag blandar ihop dem.[GAH])


Kevin är....glad      Själv blir man så glad när man lyssnar och ser på honom. :)

Yey

Nu mår jag mycket bättre, så jag ska till skolan imorgon. :') Snart ska jag ut med Ludde på promenad till Frida.. Jag måster hämta ett läxpapper.

O vet ni vad? Tisdag idag, o då betyder det att det är Desprate Housewives! ;)

Sjuk igen

Jag gick för tidigt till skolan förra veckan så jag har bara blivit sämre. Jag var aldrig sjuk förut, men nu är jag det oftare. :/ Så idag ska jag bara ta det lugnt. Försöka iallafall.


Gå in på gratismode för att bli gratis medlem och försök att samla så många poäng som möjligt genom att bjuda in kompisar till hemsidan tillexempel. När man får så mycket poäng man vill ha(för att få ett pris) Växlar man in poängen och får priset hemskickat i brevlådan! Bli bara medlem så kommer du att förstå vad jag pratar om. Kom ihåg att det är gratis! ;)  Klicka här!




 

Plugg, plugg och ännu mer plugg.

Jag har så fruktansvärt ont i halsen. Så det kommer ju bli kul imorgon när man ska stå framför klassen och redovisa en bok.. -.- Men, men. Jag ska inte klaga. ;)

Idag har jag pluggat. Jag var lite efter i skolan eftersom jag var sjuk två dagar den här veckan. Men nu är jag ikapp. Ja, förutom i matten. Jag förstår ingenting av vad dom jobbar med, och på fredag är det prov. omg! ;o

Nej nu ska jag gå och koka tevatten och sen sätta mig framför Wipeout! ;)<3 Ha det så bra! Kiss&Hugs


Melodifestivalen



Jaha. Marlena Ernman vann melodifestivalen. Jag som tippade på att hon skulle vara bland dom tre sista i tävlingen. Så fel man kan ha... Men jag undrar verkligen hur sverige röstar? :/

Jag och min familj hade lite kul här innan tävlingen började. Vi skrev på ett varsitt papper, som var numererat 1 till 11. Så satte vi sedan ut alla artisterna på olika placeringar som man trodde att det skulle sluta sen. Så här var min placering;

1. Alcazar
2. Caroline af ugglas
3. E.M.D
4. Måns Zermelöw
5. Sarah Dawn Finer
6. Agnes
7. H.E.A.T
8. Sofia
9. Emilia
10. Malena Ernman - ( Kom visst etta! ;o)
11. Molly Sanden 

Jag fick sex rätt av elva möjliga. Det var ju ganska bra. :')


L&R

Klicka för större!

Hitta ett fel.

Två fluffar! Svart&Vit..Natt&Dag..Ludde&Rasmus<3 (Natalie! Rasmus ville inte ha sin mat. Han ville bara sitta i kökssoffan och titta på Ludde när han åt sin mat. Hahha. Så jag ställde dit hans matskål och då låg han och åt ur den. :') Så sött! <3)

Myrresa

Dagen var inte som vi planerat. Eller vad man ska säga.
Antik- och slöjdmässan var inte förren om två veckor! Så vi hade åkt till Sandviken i onödan. Men på vägen hem åkte vi till andra ställen. Som Ikea, spikhuset, ÖB och Forsbacka.. Hahha. Vilken dag asså! Men den var väldigt rolig. När vi satt i bilen hade vi många olika konservationer;

Farfar körde bilen genom Sandviken till Gävle och passerade Mcdonalds och Ica Maxi.(Det kanske bara är ni i Sandviken som förstår vad jag pratar om.) Men det var så att Mcdonalds låg framför Maxi så man såg bara en del av skyltarna av Ica Maxi. X'D
Farfar; Maxi....Maxi..
Farfar; Max..xi..
(Jag himlade med ögonen) Han passerade Mcdonalds och sen var Ica Maxi precis brevid bilen..
Farfar; Jaha, det är två skyltar. Jag trodde det hette Maxi Maxi..  HAHAHAHA ^^
o alla skrattade åt honom. x)
Han är ju för go min farfar, <3



Let's Dance

Den som åker ikväll är;

Elisabeth -  Såg faktiskt ut som en struts på dansgolvet. Stackarn hon är inte bra. Jag tycker iallafall att hon inte förtjänar att vara en av dom sista fyra i tävlingen. Vad tycker ni?



Nu är Rasmus hemma hos oss. Han sitter i soffan med Kristoffer o gosar. Jag tror att jag ska ta med mig honom och Ludde ut imorgon och hoppa lite hinder. ;) Efter det ska nog jag, Maria och farmor åka till någon slöjdmässa. Resten av dagen kommer jag att försöka plugga lite. För det är ju så skönt att slippa göra allt på söndags kvällen..


090313

Nu var det fredag igen. Jag har huvudvärk. Det dunkar inuti mitt huvud och det känns jättetungt. Kul.

Klassen gick bananas idag. Kastade pappersbollar och pappers-flygplan på varandra. Hur normalt och moget är inte det? Sen kom Ms Möllgård in på no:n. (med kakor från franska elevernas bakning igår.) Alla vart helt galna och ville ha kakorna(som säkert inte var så goda heller, men ändå) Men självklart så skulle ju alla kakor räcka till allihopa, så det var ju bara onödigt att dom skulle börja tjafsa om dem. -.- Allt skrik och bråk bara dunkar i mina öron nu också. Jag ska komma ihåg att tacka min kära klass när jag blivit döv eller nått. Nej men, uscha vad jag klagar!

Rasmus(mina kusiners hund) ska jag vara hundvakt åt i helgen. Vilket ska bli kul! Jag tror dom skulle komma förbi med honom för en liten stund sen..? Men dom har inte kommit än.. :/
Bäst jag ringer o kollar läget.




ilska

Igår kväll såg jag bara en liten snutt av ett program som hette typ Uppdrag granskning på kanal 1.  Om jag skriver om vad det handlar om kommer jag bara grina. Men det var hemskt! Jag har bara haft ilska inuti mig sen jag såg programmet. Så jag måste väl säga att slakta den jävla kvinnan. Hoppas hon får en plågsam död för fan!

Jag har hittat en tidnings artikel om alltihop!  - Den var inte så hemsk som själva programmet var..


Finns inte så mycket mer som behöver berättas. Jag har bara varit arg idag, det är säkert många som inte har sett det för jag har försökt att dölja allt med leenden och skit.

(Nu blir det utesidan(emelie xD) Jag ska fanimig mobba någon.)


Uttråkad..

1. Vad heter du?
Sofia Samuelsson
2. Vad är det för färg på byxorna du har på dig?
Gråa mjukisar.
3. Vad lyssnar du på nu?
The killers - Human
4. Vad gjorde du igår?
Jag var sjuk. :/
5. Hur är vädret hos dig just nu?
Kallt snöväder.
6. Vem pratade du senast i telefon med?
Mamma :')
7. Det första som du lägger märke till hos det motsatta könet?
Håret och kanske ansiktet.
8. Hur mår du idag?
Så där. Är förkyld.
9. Vilken är din favoritdryck?
Vatten..! ;) Annars cola tror jag.
10. Favorit alkoholbaserad dryck?
Cider typ.
11. Favoritsport?
Ridning.  ;) Men det finns många mer roliga sporter också.
12. Hårfärg?
Brun.
13. Ögonfärg?
Brun, ;)
14. Soluppgång eller solnedgång?
Solnedgång!
15. Syskon och deras ålder?
Alexander och han är 10.
16. Favoritmånad?
Hmm. Juli eller Juni kanske.
17. Favoritmat?
Jag har ganska många ;D Men jag älskade min mormors köttfärssås och pannkakor! :')<3
18. Sista filmen du såg?
Hehh, Hide and Seek.
19. Favoritveckodag?
Fredag eller Lördag. Det beror på.
20. Favorithobbies?
Vara med vännerna, datan och självklart vara i stallet. ;D
21. Är du för blyg för att bjuda ut någon?
Men det bror på vem det är.
22. Favoritlåt(ar)?
Ehm. Jag har väldigt många. ;)
23. Sommar eller vinter?
Hmm. Sommar tror jag. Om man tar utrotar ormarna.
24. Cola eller Fanta?
Cola!
25. Hur bor du och med vilka?
I en villa med mina föräldrar och min lillebror.
26. Vad läser du för böcker?
Just nu är det ganska mkt kärlek och deckare jag läser.  x]
27. Favoritspel?
Tror jag inte har något favoritspel, men förut var det fia med knuff. Hahha ^^
28. Kan du korsa ett öga åt gången?
Haha, nej :D
29. Är du romantisk?
Nääh!
30. Hur lång är du?
Vet inte exakt men runt 160cm kanske? :/

Desperate Housewives

Tisdag. Tisdag. Tisdag. Tisdag. Tisdag. Tisdag. Tisdag. Tisdag.

Betyder att det är Desperate Housewives! :')







Sjuk

Jag kan inte sluta tänka på hur mycket jag nu har kommit efter i skolan. Men som jag känner nu skulle jag vilja vara hemma imorgon också.. Vi får se. Men nu under dagen har jag som sagt(läs;förra inlägget) bara legat i soffan och tittat på filmer. Farfar kom förbi en stund för han skulle rasta Ludde och jag fick en tidning och choklad av honom. Hur snällt är inte det? :'D

I tidningen var det ett litet quiz.. 'Vilken apa är du?' Hahha ^^ Jag vart gorillan.

                                                                   
  Bild lånad av google.


 


Sjuk

Jag stannar hemma från skolan idag för jag är så otroligt sjuk. Här utanför fönstret snöar det som bara den, stackars farmor som kommer snart och ska ut och rasta Ludde. :/ Ville också säga att jag är ganska besviken på mig själv för jag fick MVG- på bildprovet.. Asså dem dära minus sakerna får en att känna sig så dålig.  

Men nu ska jag återvända till soffan och titta på någon bra film. Men vilken..? Om jag inte hittar någon får man väl nöja sig med  dom dära jackpotts, full potts programmen...  :') <3



Rudolf

Jag är förkyld. Väldigt förkyld.. Det rinner från ögonen och jag nyser ofta.. Nu ska jag göra lite bildläxa och sen ska jag titta på Beck. Jag spelade in det igår för jag orkade inte kolla på hela filmen.. Vilket ska bli mys. Jag ska burra mig ner i soffan och ta en varm kopp te.. o choklad..? ;D Ha det bra! <3

Justja. Jag har rudolf med röda mulen låten i huvudet.. Har haft det sen kl två elr nåt..! -.-


Rudolf med röda mulen. Heter en vanlig ren. Som blivit kall om mulen. tralalalalala. Lyser väg för tomte faaaar!


Ludde

Nu ni..! Jag har lagt upp tre klipp på youtube på när Ludde och jag leker i snön.. :'D Ni får stänga av ljudet för jag pratar 'bebis-språk' med honom...  HAHAHA ^^ Men jag försökte att inte prata så mycket med honom. x) På det sista klippet så håller han på att fälla omkull mig.. Han tyckte väl att jag var dryg med all filmande. :') <3

Här kommer dem..

 
Här hoppar han ett vanligt hinder som jag själv har byggt.. x) 
 


Här är det slalom.. Det brukar gå fortare på sommaren när det inte är snö.. -.- ;P


Hopp med fluff.

Vad händer i dag då? - Jag solade imorse med mamma så jag ska duscha snart. Men sedan skulle jag vilja gå ut och hoppa lite (snö)hinder med fluffen Ludde.  Det är bra väder för det nu. Jag  måste göra klart matte-läxan också. Men annars ska jag bara ta det lugnt. Ladda upp för en ny vecka bara.

Amerikansk cocker spaniel hoppar Agility..
- Så titta. Amrisar kan dom med!  ;)


Flushed Away

Nu ska jag titta på Flushed Away/Bortspolad! En sjukt rolig tecknad film. :'D



Dagens

Jag tänkte visa vad jag köpte idag med bilder men jag är inte på humör. :'( Nu tittar jag på Melodifestivalen och jag vet inte varför. Det är ju så dåligt men man känner också att man måste titta på det..?

Dagens bästa; Köpte vita converse för 599kr! ;)
Dagens jobbigaste; Allt som hände idag. Både på morgonen och på eftermiddagen. Fan, varför händer allt det på samma dag? :(
Dagens läntan; När jag längtade tills att få prov-smaka min chokladpaj och den var skitgod för er som undrar! ;D
Dagens låt; The killers - Human
Dagens hemsida; Alla bloggar och hrk's snygga hemsida där jag är med på deras header.. x)
Dagens aktivitet; Var väl på stan och sen i valbo.
Dagens måste; Dammsuga mitt rum. -.-


R.i.p. Nisse

Tyvärr så dog min kära hamster idag. Han var pigg o så imorse, men sen när jag kom hem från Valbo var han död. FAN! :/ Han var verkligen speciell och han blev 3 år! Vilket är ganska gamalt för en hamster. rest in pease. <'3


pissenisse.

Valbo

Ändrade planer. Pappa och mamma skulle till stan, sen valbo och handla så då följer jag med dem. Inga hopptävlingar blir det för mig idag. Väldigt synd.

Chokladpaj

Var i skolan till halv ett. På matten stod Mr Hedgepeth framför klassen och sjöng en liten truddilutt.  Han är ju för rolig. :')


Den här dagen har varit ganska weirdo och nutso.. Jag har gått och sett i syne eller vad man ska kalla det, jag har sett saker som egentligen inte ska vara där.  Jag har hört och känt rysliga saker som om att någon ska vara i samma rum eller titta på en. Fast det inte är det. Allt var så verkligt!  Jag håller på och blir tokig rättare sagt.


När jag kom hem från skolan bakade jag en chokladpaj. Den är godast efter några timmar så jag ska smaka imorgon. Den här pajen är så himla god! Bild kommer längre ner på inlägget. Vågar jag säga att det tog 2,5 timmar att göra den? ;o Men den stog ju i kylen i 30 min och gräddades i 10 min.. xD


Nu är det Hjälp på tvn. Jag har ju humor, men inte sån humor som Hjälp har. Jag blir bara förbannad när dom skämtar. Efter det är det ju Let's dance igen. Jag tror Elisabeth åker ut. :/ Vilken tror ni?

Dagen i bilder;




Bilden längst upp till höger är inte den jag bakade, det var den bilden som var i själva reseptet men jag kan knäppa kort på min imorgon..! Det ska bli så gott. ;) Mumsfillibabba!


The Script on Ghost Whisperer

Nu; Ghost Whisperer!





Idag

Idag på spanskan bakade vi en sockerkaka med citron i typ. Sedan kom Ms Everlönn in på so:n och bjöd oss på sockerkakan. Resultatet var väl sådär kan jag säga. Kakan smakade mycket utav citron och bakpulver. Inte precis ett av dem bästa bakverk jag har gjort, iallafall.

Vad händer idag då? Jag tänkte fortsätta med min stickning(eftersom jag hade fått fel stickor av Ms Bilski och var tvungen att börja om från början.)

I helgen blir det tävlingar i Högbo. Hoppning på lördagen. Det är många man känner som ska vara med och tävla, så det ska bli kul att titta. Jag skulle vilja börja tävla jag med. Dressyr eller hoppning, spelar ingen roll.
Men jag känner också att jag skulle vilja satsa på hundarna också. Liksom gå ngn kurs med Ludde i agility, i sommar. Det vore fantastiskt att göra både och.

Men som slutsats då: Sofia är ett hoppfreak. Som min lärare sa till mig förut. x) 


Bild lånad av google.


Bild lånad av google. (Fick med den bästa hundsorten också!- Amerikansk cocker spaniel.)


JAG DÖR!

Hahha, det här är ju fan underhållning. Jag och min humor alltså. xD


090203

Nu går det ganska många bra filmer på bio. Jag vill se t.ex. Australia, Benjamin Buttons otroliga liv, borta bäst hemma värst och män som hatar kvinnor. Alltså väldigt många, men dem kommer ju hinna sluta gå när jag väl har bestämt mig att gå. Hah, om ni förstår vad jag menar.  Som t.ex. Twilight och under taket lyser stjärnorna. Dem filmerna har ju slutat gått på bion nu och om ngr veckor kommer dem komma ut som dvd. -.- Jag kan nog inte vänta till dess. -.- Jag måste se dem! Jag har både läst böckerna och dem var jättebra, så jag måste se dem innan jag ruttnar.


Nu kom mamma hem. Hon håller i en korg med massor med choklad i. Det jag vet är att en kille på hennes jobb skulle sluta och hon fick en present av honom, hon var snäll. För han hade typ varit ganska mycket ledig men det var för att mamma inte orkade med honom. Mer säger jag inte men WOW! Då är det bara att fjäska för henne efter maten så får jag smaka lite! Mohahahaha.


Justja. Jag har lock för öronen. Det har jag nästan haft hela dagen. ÅH!


Helgen

Nu är jag hemma igen från stugan. Det var inte precis som jag hade tänkt mig att det skulle vara.. Första dagen var väl helt okej. Liksom skönt att vara där o så. På eftermiddagen var vi och fikade i skogen och sedan grillade vi korv på gården. Lite senare åkte vi till gammelmorfarn Axel som är 92 år. Han bjöd på karameller(som är en aning hårda och inte så värst goda.) Men iallafall. När man väl är där och hälsar på blir han ju så glad och bjuder jämt på karameller så man måste ju smaka. Hahahah!
På lördagen fick jag ont i halsen och jag tror också lite feber. Jag låg bara i sängen och  läste boken Om jag kunde drömma.  Åt ett dussintals halstabletter. Inget mer på den dagen hände. Väldigt tråkigt. :/
Idag har jag också ont i halsen, det gör så ont att prata men det går väl snart över.

Imorgon är det skola! Åh nej! Jag orkar verkligen inte med alla prov och läxor. En vecka till kan vi väl ha på sportlovet?
Oh, jag måste vara positiv.
Vad är det för ngt som jag ser i fram emot den här veckan då?  Ridningen såklart. Kompisarna. Alla bra tvprogram som börjar den här veckan.. Eller ja.. Desperate housewives iallafall. :)

Puh, nu är jag mkt gladare. Puss o hej.

RSS 2.0