Ludde är våran nu!!


Han är våran nu!! :D Familjen Elfving kom vid 12-tiden idag och hälsade på. Mamma skrev på pappret och nu heter han Ragnarrök's Ludde Andersson/Samuelsson!


Boulogen

Fått blogg frossa! Så mycket att berätta, men jag finner inga ord.

Bilder från Boulogern;

Emelie. Hahha, så söööt! <3


Malin. Hon hade tydligen skaffat Jack Russell valp nu i veckan. :)<3


Linn. Och min arm... Hon är väldigt fin i sin lugg. Hon passar så bra i den! <3:)

Frida var ju såklart också med. Men hon har sagt förut att hon inte vill vara med på våra bloggar så.. :)

Efter Boulogen(slutade 12) cyklade jag och Linn till Wilma. Vi åkte senare hem till henne. Då hoppade vi agility med hennes hund Dixi och senare köpte vi glass. Sen när jag kom hem låg det en ny kamera på min säng. Mamma och pappa hade varit i Valbo tidigare idag och då hade dem köpt kameran. Så nu ska jag ut och fota lite! :D Tror Stor Ludde också hänger med. Vi får se. Pussar!


090528

Hej igen! Aktiveringsleksaken var lite rolig. :)  Man skulle lägga godisar i små hål och sen så skulle hunden snurra den med hjälp av tassarna och nosen så godisarna kom fram. Och Stora Ludde klarade det. Lillen klarade det också, men han vände saken upp och ner.. Hahhha :D Man kan utveckla det här spelet också. Men det kommer jag inte ihåg hur. Fast det står på förpackningen så. ;)
Imorgon så ska jag och min klass till boulognern om det inte regnar förstås. Där ska vi fika och ha det kul. Dem ska ordna några aktiviteter där också tror jag. Efter det ska jag vara med Linn. Vi ska till hennes sköthäst Wilma och pyssla om henne. Wilma är halt. Stackarn. Framåt kvällen ska jag nog ut och springa lite. Bara om det regnar, för ni vet ju hur ormrädd jag är! Imorgon börjar jag kl 10 och slutar kl 13! Såååå härligt!

Sista prao dagen!

Förkyld. Hes. Snorig. Usch! Jag tror jag håller på att bli sjuk..! Nu gäller det att klä på mig massor med kläder och filtar. För imorgon måste jag få träffa mina flickor! Ja, jag vet. Det var inte så länge sen jag träffade dem, men det känns som evigheter!
Idag har jag typ bara pratat med tanter på exelent avdelningen och personalen. Ena sekunden har jag haft fullt upp. Galga kläder, vika kläder, larma kläder, sätta på realappar och allt det där..! Men vissa stunder idag så har jag bara gått där. Städa kläder och haft det sådär skit tråkigt. Slutade som vanligt 16.00 idag, påväg ut ropade Gerry(min arbetsgivare) till mig och jag fick en liten present som tack för hjälpen.. Ett presentkort på 300kr på KappAhl! Wihohohoe! :D
Tog bussen hem till Gävle. Mötte upp mamma och vi gick in på Söders Zoo och där köpte vi en aktiveringsleksak till Luddarna.  Puss, bloggar senare!






Här är den. Den ser i lite tråkig ut. Nu ska vi prova den!
 







Rubrik saknas

Och mamma åka till brukshundsklubben. Så hundarna får springa av sig lite. Jag kanske provar hoppa nått hinder med Stor Ludde också, vi får se! :) <3 Ja, om det inte är någon där och tränar såklart.

Tisdag

Idag var det mycket roligare att jobba! Jag var på barnavdelningen idag igen. Men den här gången var jag på Liten tjej.(Igår: Stor tjej) Jag hjälpte samma tjej som igår med att ta ner gamla erbjudanden till nya.  Idag hjälpte jag dubbelt så många kunder som igår. Alla kom till mig och frågade fast det fanns annan personal i närheten. Hahhha! :) Och det roliga var ju att jag kunde hjälpa dem också! Och att dem vart nöjda.

Jag, Anna och Johanna lunchade tillsammans idag igen. Vi åt på sibylla.
Sedan var jag med Anna och Johanna på lagret och galgade kläder. Det var mindre roligt, för vid den tiden var man så trött i benen så man bara ville gå till barnavdelningen och titta på tv tillsammans med småbarnen.

Det är verkligen roligt att jobba i butik, men man blir bara så trött i fötterna! Jag tror jag har skött mig ganska bra nu dem här två dagarna... Man kanske får någon belöning i slutet av veckan? :)

Efter jobbet åkte jag till tandläkaren. Dem var lite sena så jag fick vänta 35 minuter tills det var min tur. Men det var ganska skönt att sitta där. Man fick vila fötterna. Sen när det var min tur kom min tandläkare med en påse som var full av tandborstar och tandkräm och gav den till mig. Som tacken för att jag orkade vänta. :) Så nu ni! Nu har jag tandborstar som räcker hela året! 

Vi får se om jag bloggar mera senare :) Pusshej!







 

Första dan

Jag kom hem så sent Diddi, så jag hann inte blogga innan du slutade! Sry. Bättring imorgon! ;)

I morse cyklade jag ner på stan. Tog en väldigt tidig buss för jag ville komma tidigt. På bussen träffade jag en kille i min klass som skulle praoa på Intersport. Pratade med honom och sen stack han till sin plats när dem öppnade på Kappahl.

Inne på Kappahl träffade jag två tjejer, Johanna och Anna. Som också går på min skola, men dem går i sjuan. Dem skulle tydligen också praoa där. :)

Först fick jag städa underkläder och bad på dam. Det var väldigt tråkig men ändå roligt.
Sen lunchade jag med Johanna och Anna. Åt mumsig pizza slice. Där vi satt, satt också Jakob och en till kille som också praoade på Intersport. Dem hade 75 minuters rast och vi typ 20 min. Värsta skillnaden!

När vi kom tillbaka fick jag ett lite roligare jobb. Jag fick vara på barnavdelningen med en tjej som var jättegullig. Vi möblerade om kläderna eller vad man ska säga. Flyttade om liksom. ;) Sen fikade vi tillsammans med tre andra tjejer. Vi pratade om Engelska skolan b.la. xP Efter fikan fortsatte jag jobba på barnavdelningen och inne på lagret. 

Jag skulle egentligen sluta vid 16.00 men jag jobbade över 20 minuter idag, för imorgon ska jag till tandläkaren och det är kl 16.00. ;) Men efter jag slutade gick jag och kollade i affärer. Jag köpte b.la. en t-shirt i oversize! Sen gick jag till bussen. Där träffade jag min gamla no-lärare Wynyard med sin flickvän. Pratade lite med honom. Insåg hur mycket jag saknade honom. Vaple vårtan är inte så himla nice...!!

See ya!

Voff!

Pappa hjälper mig att hitta kvittot till min kamera. Så jag kan lämna in den eller kanske få en ny. Men vi hittar inte kvittot. Dem har antagligen slängt det.. Då måste jag nog köpa en ny. Inte precis så himla kul.. Iallafall.
Jag är väldigt nervös inför imorgon. Då ska jag praoa på KappAhl ute i Valbo. Så det är en bit ut att åka. Jag ska cykla ner till stan och på stan tar jag bussen till Valbo. Spännande! Undra vad jag kommer få göra? Kanske inte stå vid kassan då, men packa upp kläder och sånt blir säkert!

Jag ska nu ta reda på hur man mobilbloggar(så jag kan blogga under dan) och sen så ska jag läsa ljudet av ditt hjärta. Emelie har nästan läst ut fyran..!!

Baka en liten kaka

Nu har jag precis satt in en kaka i ugnen. Jag hade glömt bort hur kul det var att baka och hur gott det var sen att äta den sen när den blivit klar! Jag kommer absolut att baka oftare nu. Kanske redan imorgon? :) 
Vi har bjudit hem farmor och farfar på middag idag, dem kommer om någon timme. Det blir grillat idag igen! Mumsigt! :)

Igår åt jag grillat hos Frida och sen i pausen i Robinson cyklade vi hem hit igen. Vi tittade klart på Robinson här hemma och sen efter det tittade vi på twilight. ;) Första gången för Frida, men åttonde gången för mig. Jag förstår inte varför jag aldrig lessnar på den. x) Den har börjat hackat nu också. Det är en stor spricka i skivan. FAAAAAAAAAAAN!

Iallafall. Sen gick vi o la oss. Lilla Ludde sov i min säng vid mina ben men BC Ludde visste nog inte vart han skulle sova någonstans.. Han gick upp till mig och Frida, la sig mellan våra sängar eller under Fridas säng. Han väckte oss flera gånger på natten. Lika så med mamma och pappa. Jag tror/vet att han springer runt för vi ligger lite utspridda. Han vill nog att vi ska vara på samma ställe. Inatt ska vi ta in hans tygbur, vi tänkte att han kanske vill ligga i den. Eller så kan vi stänga in honom i mamma och pappas sovrum så han stannar på ett ställe.. :/  

Nej men nu ska jag ut och kasta pipbollen till Lillen och träna lite med BC Ludde. ;) Jag och mamma har bestämt att hon tränar koppelträningen med honom (fast det gör man ju ändå på varje promenad men att hon tränar hårdare typ) och jag kör lite tricks, agility och ja, saker som får han att tänka lite.



Uppdatering; Kakan vart bränd! Hahhahah xD Sällan jag!

I morse

Låt bilderna tala;


Stor Ludde pös en av 'sverigebollarna' igår. Så nu har han två styckena bollar som han får leka med. Dem andra bollarna har vi gömt! Hahhha.


Idag körde jag lite slalom med Lillen. Men den stora provade också på. Det gick jättebra. Fast när jag körde med Stora Ludde så böjde jag pinnarna, så man var tvungen att ta stora svängningar. Om ni förstår vad jag menar? Typ serpentinbågar ;) - En väldigt bra övning!


LOVE YOU!


Här ser han lite små galen ut! Han spelar död. Hahha ;)


Lillen gnager på en pinne. Sötis! :)<3

Ska ta en prommis med vovvarna nu. Gud. Det känns som om det är sommarlov! Inga läxor och ingen skola på 5 dagar! Wiiihoooe!


Milow - You don't know

Är så trött så jag skulle kunna somna nu på direkten. Jag har inte sovit så mycket inatt, så det är väl därför jag är så trött. Imorgon ska Frida komma hit. Mamma och Pappa ska på 80-talsfest och ska vara borta flera timmar, så Frida ska nog sova över här också. Kuligt. :)
Nu väntar ljudet av ditt hjärta. Jag måste hinna läsa klart den så jag kan diskutera den sen med Emelie. Emelie är också twilight nörd! :D<3 Hahha. Godnatt.

Den här låten är helt underbar!





Linn idag

Idag har jag varit med Linn. Vi har hoppat agility med hundarna. Vi knäppte kort på dem med Linns kamera för min är skitkonstig! Fast våra kameror är likadana, så blir mina kort suddiga och vita streck är över bilderna. :/?

Iallafall. Ludde2(Border collien) tror jag aldrig har hoppat agility förut, så idag körde vi grunderna. ;) Det gick hur bra som helst. När man berömmer Ludde så skäller han och i slalomen så skäller han också. Man blir lite rädd för honom för han skäller så högt och det låter lite argt. Men egentligen är han ju supersnäll.  ;)
Ludde kan många tricks. Han kan spela död, sitt fint(sitter på bakbenen) m.m. Kul va? :)

Nu ska jag gå och hjälpa till med maten. Jag tror det blir grillat! Mumsigt! Sen ska jag leta på sladden till kameran, för jag hann spela in ett litet klipp på Ludde innan kameran gick bananas. Pusshej!


Nu har vi två Luddar i familjen!

Jag lever, tänkte bara säga det. För jag har haft fullt upp den här veckan helt enkelt. Så då har jag inte haft någon tid över att blogga. ;)

Mamma har länge pratat om att det skulle vara kul att skaffa en till hund. En som är piggare och yngre än Ludde. En hund som hon kunde köra lydnad med och en som jag kunde hoppa med. För någon dag sedan berättade hon att hennes kollega Minna hade en brorsa i Hudik som hade en border collie, som behövde ett nytt hem. För han och hans familj hade inte tid med honom. Dagen efter kom mamma hem och visade en bild på bordern och den var jättefin!

Idag åkte jag, mamma och Minna ut till Hudik och hälsade på familjen. Vi hade Ludde med också.
Iallafall. Vi har lånat deras Border collie på prov nu. Vi ska ha honom i några veckor och se om han går ihop med Ludde och om han trivs. Men det gör han redan! Det går som en dans.
Bordern heter..... Ludde. Jag skämtar inte! Han heter Ludde, precis som vår lilla amris gör. Så nu har vi två svart vita hundar som heter Ludde! Hahha ^^
Ville bara berätta nyheten till er. Jag får berätta mer om Ludde2 imorgon. Pusshej!


Första bilden. Visst är han fin? Det kommer absolut mer bilder.. Bara jag får igång kameran... :/

Han ligger nu under skrivbordet och sover. <3 :) - Ett väldigt bra tecken på att han trivs!



Ghosts

Titta på dem här klippen! Ja.. om ni vågar.. Mohhhaha!


På den här hoppade jag till, jag var inte beredd på det som hände.


Spoooky!

Nej, nu måste jag försöka göra klar bilden.


Snögubben Frezy


Hahha, jag kommer absolut få MVG som slut betyg. Not!

Oh yeah!

Twilight tröjorna har kommit! Jag är så lycklig! :)









Igår gjorde jag om bloggen lite, som ni ser. Headern har fått nå fnatt. Jag vill att den ska mer åt vänster. Men jag får inte till det! Vi får se om jag har tid över senare idag så kan jag kanske fixa det.  Men nu ska jag plugga lite spanska och bild, för imorgon är jag i stallet hela dagen så jag kommer inte hinna med läxorna då tror jag. Pussar och Kramar!

När man var liten

Hemma igen. Nu ska jag göra bilden. Åhhh.. VAD TRÅKIGT!



LW



Det här ser mycket roligare ut! Awwh, vad kul man hade när man var liten. :)

090517

Nähe. Det vart ingen vinst för Sverige i år heller. Norge vann stort! Men det förstod man, låten var ganska bra. Bättre än dem andra i alla fall!  Om en liten stund ska jag och dem andra åka till American take (me) away och käka pizza med några släktingar. Det blir nog fammo och faffa och familjen Larson/Samuelsson!  :)
Sen ska jag åka till din sko och köpa ett par tygskor och ett par gladiatorsandaler. Jag tittade på dem igår, fast på en annan din sko och då fanns dem inte i min storlek.  Sen resten av dagen ska jag försöka plugga lite. Jag måste läsa engelskan och göra klart mitt bildprojekt.  Tråkigt, men man måste tänka positivt. Om jag gör alla läxor idag, behöver jag inte göra dem imorgon. För imorgon har jag lovat Emil att vara med honom. Hoppa studsmatta och sånt. Nu ska jag fixa till mig innan jag drar. Pussar!



Louise



ESC 2009

Nu ska jag fortsätta läsa ljudet av ditt hjärta och sen titta på melodifestivalen. Vilket land tror ni vinner? Jag tror iallafall det kommer gå bra för sverige. Kanske topp 10? Ja, något sånt blir det. 


Hon ser ut som en gås när hon sjunger, men hon är bra på det hon gör. Go marlena!


 Uppdatering:  Vilka hemska låtar! Asså det är bara Island som är bra hittills. Jag höll på att spy när det var Grekland. snuskgubbe!

Loisew

K

Min saknad av dig är enorm.

Vet du att du är söt när du ler?
Att jag smygtittar på dej när du inte ser?
Vet du att jag älskar att höra ditt skratt?
Att jag drömmer om dej varje natt?
Vet du hur ofta jag tänker på dej?
Att du med glädje fyllde hela mej?
Vet du hur söt du är när du är sur och tvär?
Att det är dig jag håller kär?
Vet du att jag tycker om ditt sätt att gå?
Att jag önskar att det föralltid kunde va vi två!

Vet du att jag tycker om dej?


LW

Vem i twilight är du mest lik?

Min twilight sjuka tar över allt! Men ni får helt enkelt stå ut med det. :) Louise

Bella:
[ ] Du lyckas ofta hamna i trubbel.
[/] Du har ofta svårt att hålla dig på fötter.
[ ] Har du bestämt dig för något, så gör du det utan att ändra på något.
[ ] Du gråter när du blir riktigt arg.
[x] Du är envis.
[/] Tänker alltid på andras säkerhet före din egen.

 Summa: 2

Edward:
[ ] Ser dig själv som ett monster.
[ ] Du springer snabbare än de flesta.
[/] Du har svårt att hålla dig borta från dem du älskar.
[/] Du är en bra människoläsare.
[ ] Du gillar klassisk musik.
[ ] Är musikalisk i huvudtaget.

 Summa: 1

Alice:
[x] Du är sprallig och hoppig.
[ ] Ser framtiden på ett annat sätt än andra.
[x] Du tar gärna chansen att hjälpa andra att planera stora händelser.
[ ] Du har ditt egna sätt att se på mode.
[x] Du gillar att överraska folk.
[ ] Får ofta höra att du är "Liten men irriterande".

Summa: 3

Emmett:
[ ] Fysiskt starkare än de flesta.
[ ] Rå humor, skrattar åt allt.
[ ] Gillar att vara med i olika vad.
[ ] Ger ifrån dig känslan "Kraftig men bekväm".
[ ] Ger dig gärna in i en fight för skojs skull.
[ ] Ser dig själv som storebror/syster till dina vänner.

Summa: 0

Rosalie:
[ ] Många ser dig som vacker.
[x] Håller dig gärna för dig själv.
[/] Inte rädd att visa vad du tycker.
[ ] Utnyttjar andra för att få vad du vill ha, även om du måste möta en eller annan konsekvens för det.
[x] Svårt att acceptera den du är.
[/] Hanterar allt på ditt egna sätt.

Summa: 3

Jasper: 
[ ] Många kommer till dig för att få tröst.
[ ] Har en lugnande verkan hos andra.
[ ] Har levt ett annorlunda liv, men insett att det du lever nu är bättre.
[x] Håller dig på avstånd när du märker att saker blir för svåra för dig.
[ ] Fightar gärna för skojs skull.
[x] Blir lätt frustrerad när ingen förstår dig.

Summa: 2

Carlisle:
[/] Har lätt att hantera sådant som borde vara svårt för dig.
[/] De flesta litar på dig.
[ ] Vill leva för att kunna hjälpa andra till ett bättre liv.
[x] Du håller din familj närmast av allt.
[ ] Du får lätt nya vänner på grund av ditt sociala liv.
[ ] Du skulle inte klara av att leva själv.

Summa: 2

Esme: 
[ ] Du ger alla en chans att bli älskade.
[ ] Du får ofta höra att ditt hjärta är gjort av guld.
[x] Du låter dina närmaste göra det dem tror är rätt för att få ett bättre liv.
[ ] Du accepterar ditt liv på grund av vilka du lever med.
[x] Du skrattar åt det mesta.
[ ] Du älskar att vara social.

Summa: 2

Charlie:
[ ] Du använder ofta orden "Safety First" när du arbetar.
[/] Du har svårt att ta emot komplimanger.
[ ] Du är helt inne i sport. 
[ ] Dina köksvanor är inget att skryta om.
[ ] Du står nära naturen.
[x] Vill det bästa för dina närmaste.

Summa: 1½

Jacob:
[ ] Du har mycket muskler.
[ ] Du skäms inte för att du gör vad som helst för att få det du vill ha.
[ ] Du är helt inne i allt som har med bilar att göra.
[ ] Din familj och du bor lite avskilt från resten av civilisationen.
[/] När du väl börjat älska någon, så kan du inte sluta älska personen.
[ ] Du har lätt att förstå dina närmaste vänners tankar.

Summa: ½

Renesmee:
[ ] Man har svårt att motstå dig.
[ ] Du visar lätt hur vad du tycker och tänker.
[x] Är inte så pratglad av dig, bara när det väl behövs.
[ ] Är en perfekt blandning av dina föräldrar.
[ ] Vissa ser dig som ett hot, andra bara som en gåva till världen.
[ ] Oftast glad för ingenting.

Summa: 1

Resultat: Både Rosalie och Alice

090515

Matteprovet som jag hade i morse gick väl sådär. Man hade lite press på sig, för om jag eller någon annan i klassen inte klarar provet kommer vi bara ha på oss till på tisdag att göra om provet.. För på tisdag nästa vecka har vi deadline och då måste allt vara inlämnat och alla prov måste man ha klarat för att man ska kunna få ett betyg i det ämnet.
Sen hade vi noprov lektionen efter. Vårtan hade vi. Det provet gick också sådär...
På engelska käkade vi godis och läste Lord of the flies. Vi fick en till läsläxa. Kul.


-> Lou


Dem kommer om ca 3 dagar!









Loisew


I don’t want to call you my friend anymore

Eftersom jag gör allt för dig! Men jag får ingeting tillbaka. Jag får blickar och suckar som tack. Jag känner mig värdelös i närheten av dig, och det vill jag inte känna nå mer. Hejdå.
 Det är så skönt att skriva av sig. All ilska man har i sig försvinner då. Iallafall lite..
Om några minuter kommer pappa hem och vi ska på möte i skolan. Det är ett klassmöte för både elever och föräldrar. Tre elever ska komma. Jag, Moa och Andre.. -.-
Sen efter mötet ska jag plugga till dem proven vi har imorgon. No och matte. Sen ska jag försöka lägga mig tidigt ikväll. Jag har varit så arg och trött idag så jag behöver verkligen sömn. Fast inte mer än vad Louise, paulina och sofie behöver för dem var på Beyonce's konsert i sthlm igår. Usch vad jag är avundsjuk! Men nu måste jag gå. Pöösss!


Eftersom jag inte bloggade igår..

Nämen. Våran lilla vampyr fyllde år igår! Grattis Robert Pattinson. Han fyllde 23 år..!
Hmm.. Om han är 23 och jag är 14.. Då är det bara 9 år emellan oss! Det är inte så mycket. Eller hur? ;) 


Jag längtar tills den 20 november..!

                                                                                                                   --> LOU

Onsdag

Nu är jag hemma efter en låång skoldag. Den känndes verkligen lång och tråkig. Men det var väl för att Emelie var hemma och var sjuk!
Nu ska jag bara äta lite mat och sen drar jag till Högbo!

Daniel och Ante gjorde små ja, vad ska man kalla dem? Dikter kanske? Om mig och Linn idag.  Här är en av Daniels: Sofia min sofia, du bor i Gävle och jag i viken. Faktum är att det gör mig besviken. Hahhhaha. Fast Antes dikter om Linn var lite mer.. personliga.. x)


Louise

Lazyday today

Jag har haft problem med bloggen idag. Man såg bara halva sidan när jag loggade in... Det var jätteknäppt! Men nu är det som det ska vara, tur.
Idag har jag haft det tråkigt. Jag har varit väldigt lat. Jag har gått i mjukisbyxor och linnet som jag sov i hela dan. Hahha. xD 
Igår när jag skrev ett inlägg så hade jag en liten 'tävling'. Den som var snabbast och gissade rätt på frågan, skulle då få sin blogg länkad i alla mina inlägg jag skriver under en vecka.. Den som var snabbast var.. *trumvirvel* Louise! Hahha, gud vad töntig jag är.. Så idag börjar jag med länkningen. Inte för att hon kommer få så många läsare men det är ju en god gärning.. ;)

Nu ska jag kila ner och äta Ben & Jerry's Cookie dough med familjen. Ha det bra!<3





Heck yeah!



Wooohooo. Jag visste ju att den skulle komma ut år 2009! Men inte den 20 November. Vem är det som fyller år då tror ni? Den som svarar rätt får en länkning till eran blogg i mina inlägg under en hel vecka! ;D<3 Wihhooo!

090509

ALLA TJEJER GÖR TESTET
tonåren / kärlek / vänner / mogenhet / nöjd med

Tonåren
Hur gammal är du? 14
Har du det bra hemma? Jo, men det har jag ;)
Har du bra självförtroende? Nja.. ibland och ibland inte
Kan du lita på dig själv? Ja, det kan jag väl
Hur tycker du att ditt liv är? Ganska bra
Har du ett bra liv tycker du? Sådär, eller jo. Jag har ett ganska bra liv
Vill du ändra på något i ditt liv? Ja
Är du nöjd med din kropp?  Nej
Något du vill ändra med din kropp? Japp

Kärleken
Har du någon kille/tjej? Nej
Vill du ha kille/tjej? Jaa, det vill jag
Gillar du någon nu? Njae. Kanske ;)
Trivs du tillsammans med någon kille/tjej? Jaa, många
Gillar du långa eller korta förhållanden mest? Helst långa

Vänner

Har du bra vänner? Aah, det har jag!
Du tycker om att va med dina vänner? Hahhah, Ja x)
Har du många vänner? Ja, det har jag väl
Vad heter dina bästa vänner? Mina flickor såklart. E, L, Foch M ;)
Vad är bäst tycker du, med få bästa vänner, eller med många som man inte kan lita till hundra? Bästa vänner

Mogenhet
Har många sagt att du är mogen för din ålder? Ja
Har många sagt att du ser äldre ut än vad du är? Ne, det är nog tvärtom faktiskt.. HAHHA

Har du fått höfter? Ja
Tycker du mer om att vara på stan än att vara med kompisar hemma och "leka"?  Hahaaha, ja ;D
Du älskar att shoppa? Yes!

Nöjd med?
[x] Ögon
[x] Näsa
[ ] Händer
[ ] Fingrar
[ ] Naglar
[x] Ögonfransar
[x] Läppar
[x] Öron
[x] Ögonbryn
[x] Ben
[/] Ansikte
[x] Hy
[ ] Lår
[x] Hår 
[x] Röst
[ ] Fötter
[ ] Tår
[x] Rygg
[x] Armar
[x] rumpa
[x] mage
[/] helheten

/sof

 

Awesome

Klippen har funnits länge på youtube så det är nog många av er som redan har sett dem hära klippen.
Jag vet inte så mycket om det här. Men det är iallafall fångar som dansar.. Hahah. Titta på klippen, det är värsta coolt ;)

I need a hero



Thriller
 
 

Tell me & lies

Undra vad dem har gjort? För att få uppleva något sånt här roligt?! Fast egentligen vet jag ju inte hur dem har det. Men det ser väldigt roligt ut ;)<3

Blunt&Pausini

Jag tror det var många som reagerade på mitt förra inlägg.. När jag skrev det så tog batterierna slut till mitt sladdlösa tangentbord så jag kunde inte skriva hela inlägget. Hahha. Jag hittade inga batterier, men jag sparade inlägget ändå. Nu har jag hittat batterier.

Nu är jag hemma från Högbo. Det var kallt och blåsigt. Regnade gjorde det också. Det började spöregna när vi var på väg hem så det var ju bra, för mig och mamma dårå. Men det var kanske inte så himla kul för dem tävlande och funktionärerna i regnet. Stackarna ;)



Dagens låt; Primavera in anticipo<3

Spelar ingen roll att jag bara förstår vissa ord hon sjunger, för den här låten tycker jag ändå är en av dem bästa jag har lyssnat på faktiskt. <3

Högbo spelen

För er som inte vet vad Högbo spelen är så är det stora hästtävlingar som arrangeras på min ridskola hrk. Det började igår och tävlingarna slutar på söndag. Själv ska jag dit om några timmar och vara funktionär. Flaggvakt ska jag vara. Det är ungefär 500 tävlande idag, så dem hära tävlingarna som hålls varje år blir bara större och större. Kända ryttare som Malin Bayjard och John Wickey brukar vara med och tävla. Jag vet inte om dem är med i år.. Men det är iallafall duktiga ryttare som är med.. Vi får se om jag är funktionär imorgon också. Det beror på om mamma orkar skjutsa ut mig. ;)

Idag då. Solen skiner ute men det blåser ganska mycket. Man tror att man ska flyga bort för det blåser så kraftigt.. Idag hade jag bara tre lektioner,matte, no och engelska. På matten hade vi qui 


Regnet det bara öser ner...

Jag har inte bloggat något sen i söndags men det beror på att jag har haft fullt upp.

I måndags var det min 'lilla olycksdag' kan man säga. Det var en ganska seg dag och det var på gympan mina små olyckor började. Vi körde evighetsjaga utomhus och eftersom det hade regnat på morgonen var gräset ganska blött och halt. Men vi skulle ändå ha gympa ute i kylan så.. Iallafall.
Jag sprang och hade en person från andra laget väldigt nära mig och skulle precis sträcka mig fram och ta den personen(jag kommer inte ihåg vem det var). Men sen så kom den dära svängen.. Svängen där min kompis Linn hade precis halkat på några minuter innan.. Där ramlade jag med. När jag precis skulle ta personen, så ramlade jag mitt framför det andra laget! Några skrattade, några suckade och några skrek och sa tröstande ord.
Sen efter den händelsen så glömde jag mina nycklar i omklädningsrummet, men jag kom på det ganska fort så jag gick tillbaka in och tog dem. När jag tog nycklarna la jag undan mina gympaskor, så jag kunde få en hand över att stoppa mina nycklar i min ficka. Men sen glömde jag skorna och fick dem av Sofie dagen efter. Jag glömde mobilen i skåpet och på bussen ner till stan kom jag på den och tänkte.. 'Bara för jag inte har någon mobil just nu kommer jag att vara helt beroende av den resten av dagen'  Och så var det också.
När jag kom ner till stan gick jag in till tandläkaren(för det var anledningen varför jag åkte ner till stan) och satte mig på en vänt stol utan att anmäla mig.. För man behöver inte alltid göra det för jag vet redan vart jag ska gå eftersom jag är där väldigt ofta.. Men iallafall. Så kom min tandläkare där och tittade på mig(trodde jag dårå) och sa ' Ja, varsågod'. Samtidigt som jag reste mig upp och var på väg till min tandläkare reste personen som satt bredvid mig upp och vi tittade frågande på varandra.. Min tandläkare sa att det var den andra personen som hon skulle ha. Så jag hade fel på både datum och tid. Väldigt roligt.. Not.
Tog bussen hem och när jag kom hem möttes jag av en orolig mamma.
Hemma stickade jag på mina vantar och jag glömde att markera tummen(som man gör när man stickar vantar, för man stickar tummen sist.) Eftersom det är viktigt att markera tummen och jag hade glömt det fick jag ta upp en decimeter ungefär och det var inte heller så kul. Men jag fick en cykel av farmor senare på dagen så dagen slutades iallafall bra.. :)

I tisdags var det väl bara en vanlig dag tror jag. Jag kommer inte ihåg så mycket. Jag stickade väl mina vantar och farmor och farfar var på besök.
I onsdags åkte jag och mamma ut till Högbo. Våran ridskola, vi hade båda teori. Inte lika kul som att rida men teori är ändå ganska intressant.
Idag har jag pluggat lite matte och spanska. Stannade kvar på skolan med Emelie och jobbade So. Det var små skitungar som sprang och lekte i student hall så man kunde inte koncentrera sig..
Nej, nu måste jag sluta skriva. Puss! ;) 


 


Igår

En kort video från igår. Jag trimmade videon litegrann för jag nös när jag filmade och jag tyckte inte det skulle få vara med. Hahhaha! :D Så den är väldigt kort men..

Don't know anything about me

God morgon. Istället för att lyssna på shadow of the day flera gånger på raken har jag fått en till favorit låt som jag nu istället spelar sönder. Det är nämligen You don't know med Milow. Den är grymt bra! Visst håller ni med?



22.45

Jag mår inte så himla bra. Jag är yr och mår illa. Kan kanske bero på att jag har för lågt blodtryck. Vet inte. Men jag tänkte köra på en tidig kväll, ska bara in i duschen en snabbis.

Barn- och hundvakt

Idag har jag kollat runt på olika cykelaffärer för jag tyckte jag behövde köpa en ny cykel. Pappa(som är dagens ängel) skjutsade mig till alla cykelaffärer i stan. Men iallafall så köpte vi en svart monark på stöveln. Jag skulle egentligen vilja ha en skeppshult eller kronan, men dem som fanns hade tillexempel ingen fin korg eller liknande så det vart monarken. Jag är nöjd. Nu kan jag cykla till skolan som vanligt folk.

Annars har jag bara varit hemma. Goda vänner till oss var tvungna att jobba idag så vi fick äran att passa deras barn och deras hund. Elsa(dottern på 3 år) hoppade studsmatta med mig nästan hela dagen, samtidigt som vi sjöng här kommer pippi långstrump, björnen sover och små grodorna. Hur gulligt är inte det? Elsa har ju också en storebror som är på 10 år som vi också var barnvakt åt, men han var med Alexander. Sen har ju familjen en hund också. En valp på bara 4 månader som heter Doris. Hon var en liten söt korv precis som Elsa. En stor liten busig valp som dreglades typ hela tiden. Klumpig var hon också. Men sååå söt.
Det var väldigt roligt att ha dem tre busiga filurerna här hemma, men det var så otroligt skönt när dem åkte. :)

Färg har jag också fått idag. Jag har suttit på min lilla egna balkong och läst Lord of the flies, en engelska läxa. Stickat har jag också gjort. Jag har tapppat bort en sticka. Undra vad textilläraren kommer säga på onsdag? Anyway.
 
Det kommer kanske upp en video och bilder på Elsa och Doris senare. Men nu ska jag sätta igång och städa mitt rum. Pussar och kramar!


Edwardfeber

Mamma hade visst köpt twilight idag när hon var och handlade! Hon hade gömt den så vi kunde titta tillsammans. Aawwh. <3 Kan det bli en mysigare fredag? Svar nej. :)
Äntligen får jag träffa Edward igen. Min, min egna vampyr. Varje kväll när jag läser boken har jag alltid drömt mig bort till honom. När Bella Swan är i Edwards famn är det som om att jag är Bella och jag är i hans famn istället för henne. Han älskar mig lika mycket som jag älskar honom och att vi inte kan vara borta från varandra.. Vi hör liksom ihop. Fan. Varför finns han inte på riktigt? Och alla andra medlemmar av familjen Cullens? Iallafall. Nu; TWILIGHT


Om ni har tråkigt..

Gå in på den här länken; http://thedogpaddler.com:80/RandomUploads/Ball/ball.htm 

Klicka på bollen så den ändrar färg.

My biggest fear ever

Jag kom nyss hem från en liten promenad med Ludde. Jag går på helspänn och väntar på att det ska hoppa fram någon orm från buskarna hela tiden när jag går. Det är verkligen läskigt för jag skrämmer upp mig mer o mer. Och det här är bara början av sommaren. Hur ska det hela sluta? Jag är skiträdd för ormar. Bara man nämner ordet orm ryser jag till.
Hur många ormar har ni sett i år? Jag har sett en levande och tre mosade.. Men jag är så himla rädd ändå, fast man inte ser dem så ofta.. Hur ska jag kunna gå ut med Ludde nu när jag är så här rädd? Jag har aldrig varit så här rädd förut.
Snälla Fredrik Praesto.. Jag behöver dig! 




Fredag

Det är kanon väder idag,  här hemma är det runt 26 grader. Otroligt skönt! Det blir nog inte så mycket bloggande idag. Nu ska jag ut tillbaka till solen och läsa någon bra bok. Igår kväll läste jag ut dem sista sidorna i När jag hör din röst. Den var också jättebra, men jag älskar den första boken. Den var liksom underbar... helt underbar. Jag tänkte köpa tredje boken imorron. Yey! ;)

Bilder från igår.

Valborgsmässoaftonen firades med faster och hennes familj i bomhus.


Smällare och raketer.. Uscha. Man kanske skulle kunna dra ner lite på dem och så kan ju föräldrarna passa ungarna bättre. Undra hur många skadade det vart iår?


Fast dem hör ju ihop med valborgmässoafton, men ändå.

RSS 2.0