GAH

Jag bytte nyligen tema på bloggen för den tidigare var så ful, men jag får inte upp menyn på sidan.. Jag blir galen! Jag kanske kan få lite hjälp av Emelie, som ligger hemma och är sjuk. (a) Krya på dig gumman! <3

So gubbarna och en till

Sitter och skriver ner punkter om 'dem fyra gubbarna' vi har i läxa. Stalin, Hitler, Mussolini och Francisco. Fatta hur jobbigt det är? Är nu på den tredje gubben, jag har skrivit en och en halv sida om varje.. Suck! Imorgon har vi läxförhör på dem, och som tur är får vi ha våra anteckningar med ;)

Det är väldigt tur att vi får ha anteckningar med oss. För jag har inte kunnat tänka klart på hela vecka, eller ja. Från i söndags. Men gud, jag får inte avslöja för mycket, mer än att jag håller på att bli galen! Jag är fruktansvärt avundsjuk på en tjej som jag också småhatar.. hahhhahha x)

Imorgon ska jag till Wilma för att rida och träffa Camilla, som är ägaren till mimosen. Imorgon blir det ingen Högbo för mig, men nästa gång är det ridning igen och då ska vi hoppa! :) Jag längar, jag längar mer än vad man kan tro.. <3

p.s LINN, jag kan inte kommentera din blogg.. Jag förstår inte varför men...? Typ halva sidan försvinner när jag kommer in på din blogg, skitknäppt :s Så du vet! :)


Awh

Jag var bara tvungen att lägga upp den här. Ser ni mig? x) Jag och den käraste Shelley, för typ 5 år sedan?? x) Den käraste lilla ponnyn som stegrade och bockade så jag bet mig i tungan på fem olika ställen! Fråga mig inte hur jag kunde det men.. Uscha x)




Idag hängde jag ju med Linn till Grs. Det gick jättebra för henne! Efter ridningen så åkte vi till brukshundklubben för att träna lite agility och lydnad. Idag gick det väl sisådär. Ludde är snabb och duktig men det är bara det att ibaland så lever han sig i sin egna bubbla och skiter fullständigt i mig. Men det är bara att träna! Annars är vi två ett jättebra team! :)<3


Högbo imorgon

Ridningen är mitt liv. Om jag inte får känna doften av hästskit och värmen från hästarna kan jag liksom inte leva! Det är så mysigt att vara i stallet och bara ta det lugnt. 
Vi måste verkligen hålla hårt i det vi älskar, för i den andra sekunden kan det vara borta. Helt borta, och nu snackar jag inte bara om ridning utan om allt.


Imorgon ska jag och mamma(och kanske Frida) stå i cafeterian.. För imorgon är det dressyrtävlingar för både ponny och stor häst på utebanan. Och inne klockan fyra är det Hoppträning/Clinic med PONTUS WESTERGREN!! Fem toasters. :)


Caballos

Det är väldigt mycket i skolan nu. Hade matteprov igår som inte gick så himla bra..Fast jag var ganska förberedd. Idag var det spanska prov, som gick väldigt bra och efter det hade vi "sjungprov" på musiken. Vi sjöng  typ hela tiden i 60 minuter, fatta hur hes och torr man var i halsen efter det! Hahha, men det var väldigt kul, iallafall. :)

När jag kom hem gjorde jag en kladdig kladdkaka och åt upp en fjärde del av den. Jag var så hungrig och orkade inte göra något annat, men ibland får man vara onyttig. (a)

Efter det kopplade jag hundarna för att gå en långpromenad och var precis i dörren när jag fick sms av Linn, som ville ha hjälp med Wilma. Så jag sprang in igen och bytte om till ridkläder och cyklade till stallet istället. x)

Vi red lite dressyr på banan och galopperade i skogen, jättemysigt! Efter Wilma åkte vi till nästa häst. Till Frida. Linn red Frida på en fotbollsplan. Jag och Julia byggde lite hinder som hon hoppade. Det var också kul, förutom att myggen hållde på att äta upp mig..
Och nu är jag äntligen hemma!

Imorgon ska jag och Linn cykla till Grs. Det är typ 8 km dit för mig.. x) Men jag tror att det ska bli bra väder imorgon så det är ju bra. Linn ska rida lektion där och efter det ska vi till brukshundklubben med Ludde och Dixi! :) Kanonkul. Fem toasters.

Nu måste jag duscha, lägger kanske in några bilder från idag senare.. Vi får se.


Mallis

I söndags var jag på stan med Linn, som jag också skrev i det förra inlägget.. Jag köpte en bikini, eftersom vi ska ju till Gran Canaria på höstlovet v 44! Jag måste bara säga det här, jag har trott hela tiden att vi ska till Gran Canaria men igår fick jag reda på att vi ska till Mallorca ist. x) Jag vet inte varför jag trodde att vi skulle till GC men ajah. Jag kanske råkade blanda ihop Mallorcas och Gran Canarias huvudstäder? Om jag inte har fel så heter dem båda Palma eller nått..?

På Mallis pratar man ändå spanska och det är en ö.. Så lite rätt hade jag iallafall! :) + Att mallis är finare.. har jag hört.

Sen efter stan åkte vi till Brukhundsklubben med våra hundar. Det gick väldigt bra för både Dixi och Ludde. Fast jag hade lite svårt med Ludde, han kunde inte koncentrera sig så bra när det var andra hundar i närheten. Men det är bara att träna bort! Annars är han skit duktig på att köra agility. Wow vad jag är stolt över honom. :)

Nu måste jag fortsätta med matten och sedan blire dusch. Ikväll hoppas jag på att jag lägger mig tidigt men vem vet, jag kanske fastnar framför datorn hela kvällen..

Strul

Gud vad bloggen är tråkig. Jag ska försöka göra om den lite nu tänkte jag, iallafall försöka. Men jag vet inte hur jag ska ha den. Texten ska jag iallafall ändra en annan stil på, den är så tråkig..  

Imorgon ska jag på stan med Linn och senare ska vi kanske till brukshundklubben med våra vovvar för att träna lite agility. Jag kanske får något tips av henne ;)

Btw. Jag kan inte kommentera andras bloggar! Det är något strul så ni vet. (a)



Upt: Nej, det gick inge vidare med bloggen.. Jag är så dålig, hahha! x) Nu ska jag sätta igång Harry Potter och den flammande bägaren. Det bästa med flammande bägaren är att världens snyggaste kille är med i den. Gissa vem? <3

Vampire


I am a vampire (5x)
Vampire
I am a vampire
I have lost my fangs

tralalatralalatralalalalalalala ^^




Upt: Nu ska jag lägga mig, ville bara säga att det är 62 dagar kvar tills premiären på New Moon!!


090918

Krille har en jättesnygg lägenhet som ligger på brynäs. Jag har paxat den när jag flyttar hemifrån.. Eller.. Jag flyttar nog direkt till Italien när jag flyttar. Jag ska bo nära Diddi, så jag kan ta hand om henne när hon blir äldre.
Fast jag vet inte vad jag ska jobba med.. Åh, jag orkar inte tänka på vad jag ska bli. Jag blir så galen för jag har absolut ingen aning vad jag vill jobba med..! Jag har tittat igenom "Program väljaren" några gånger men har inte fått något intresse för någon skola än. Men det kommer väl, hoppas jag.

Idag har jag haft skit ont i ena benet. Jag vet inte riktigt vad det är. Det liksom viker sig, så om jag inte är beredd så ramlar jag pladaskt ner på marken. Benet viker sig inte där vid knät utan det är uppe vid låret. Det kanske är någon sena som är lite knäpp.. Eller äsch jag vet inte. Men det är otäckt iallafall. Det känns som om benet krampar eller nått..

Nu ska jag snart krypa till kojs, jag är jättetrött! Imorgon bitti måste jag städa mitt rum. För första gången ser det ut som om en tonåring bor där. Jag ska nog också hänga med Frida till Bobby imorgon, om Frida mår bättre. :)






Rubrik saknas

Ska alldeles strax iväg på inflyttningsfest+kalas hos min kusin Kristoffer. Vi väntar bara in pappa, som är och hämtar sin cross. Den här veckan som ni kanske redan förstått så har jag inte hunnit blogga, p.g.a skolan. Det är ganska mycket nu. Det är prov hela tiden tycker jag.. Fast jag har inte pluggat hela tiden, har ridit Wilma också! :)

Oj, nu kom visst pappa. Se ya, bloggar senare ikväll!


Åh nej inte jag, inte nu

Skit bajsapa! Jag tror jag håller på att bli sjuk... Jag har skitont i halsen.. Vad ska man göra för att få bort det? Halstabletter och te brukar inte funka för mig. Åhh, hjälp mig någon!! :(


Style by mats

Sitter och kollar på style by mats galna youtube klipp. Gud vad jag älskar han asså! Han är så skön. Alla har väl läst hans blogg 1000apor? Den är så grym,



'får jag fråga, kommer ni från stockholm?'
'nej'
'tack, hare bra...  kunde man ju aldig missa'
 hahhahahha xD




'här har dem dukat upp en buffe för alla modellerna'
'läckert va?'

hahahahah x)

Har ingen aning om vad det är för datum

Idag har jag gått och slösat bort en hel dag. Har inte gjort något speciellt. Hade planer att plugga hela dagen, men jag råkade sätta igång filmen en ö i havet ist. Thihiih. Så jag får väl plugga imorgon kväll istället... Men först måste Microsoft office installeras klart.. Kommer ni ihåg när våran dator kraschade? Alla program och dokument försvann, utan bilderna då.. Buhhu..

Imorgon ska jag rida Wilma med Linn som ska rida Frida. Det kommer bli jättemysigt med en tur i skogen och sedan lite fika i stallet. Jag längtar! :)

Prom

Killarna i våran klass pratar mer om balen (som vi ska ha i slutet av nian) än oss tjejer. Ante och hans 'gäng' har gått runt och frågat tjejer om dem vill gå på balen med dem.. Ante vill så gärna gå med Linn.. Hahhha, stackars Linn. <3

Killen på bilden nedan ska jag iallafall gå med. Inget snack om den saken.



Emelie, edward är min, bara min! :)

090910

Sitter och pluggar lite engelska, för imorgon har vi läxförhör på nationaliteter och på lite ord. Ska fortsätta plugga lite på det nu och sedan blir det Idol!

Efter skolan idag åkte jag till polisen för att få nytt pass. För på höstlovet drar vi ju till Gran Canaria! Hur underbart låter inte det?

New Moon


THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON

OMG, 73 DAGAR KVAR! Jag vill så gärna se när Edward lämnar Bella i skogen, och när Jasper slänger sig över bella när hon skär sig på ett papper, och när hon träffar Laurent i skogen, när jacob räddar henne, och förvandlas till varg, och.. och!!

Awwwh vad jag längtar! <3



Klockan åtta ikväll kommer jag såklart sitta bänkad framför idol, och direkt efter är det Andra Avenyn. Yey, jag älskar min tv!

Min bok har fått ett nytt bokmärke



Här ser ni också en liten del av min nya tapet. Vad tycks? ;)



I love you, I love you, I love you, I love you, I love yoy, I love you


7/9-09

Sitter och tittar på Twilight just nu. Jag, Malin och Emelie pratade så mycket om Robert Pattinson idag, så jag var bara tvungen att se den igen. För kanske femtioelfte gången! :)

Idag var det en ganska normal skoldag. Vi hade matteprov(som egentligen skulle ha varit nu på onsdag) och spanskaprov. Våran spanskalärare ska sluta, whiie! :) Hon skulle tydligen flytta till Gbg men jag tror faktiskt inte det.. I donno.

Btw. För alla AA- fans. Andra Avenyn börjar imorgon klockan nio, men Riverside har premiär idag. På Svt play, alltså det sänds inte på tv. Capish? 



Gah

Gud vad bloggen strular. Eller nej, hela blogg.se strular. Gah jag blir galen!!!

Ska alldelles strax gå och borsta tänderna, sen ska vi åka och titta på tävlingar. Wieeh.

Axel 94 år!

Axel, min gammelmorfar fyllde 94 år idag. Vi var i Hedesunda och firade honom hela dagen. Tänk att han är  så pigg och glad fast han är så gammal. :)

Jag ska nog gå och lägga mig snart, jag och mamma ska på agility- och hundutställningar i Sandviken imorgon. Min faster A-C ska ställa upp i en tävling med Rasmus. Hahha, det ska bli väldigt roligt att se! ;) Vi ska nog ta med Luddarna också. Det är en väldigt bra träning för Stor Ludde att träffa många nya hundar.

Imorgon om jag har tid så ska jag skriva om Luddes utveckling, sen vi fick honom. Vi har haft honom i ca 3-4 månader och nu han är en helt annan hund! Han lever inte längre i sin egna bubbla.

Ni betyder allt.


Jag älskar våra hundar! - och mina bilder!


Puss


Det värstaste som har hänt mig

hände alldelles nyss. Imorse när jag satte på datorn kom det upp en vit text med svart bakgrund på skärmen, där det liksom stod select R. Jag tryckte på 'R' gång på gång, men det hände iget så jag slog av datorn igen. Sen efter vi hade kommit hem från Axels 94-årskalas(berättar om resten av dagen i ett annat inlägg) så provade jag igen. Och det hände inget då heller.

Mamma kom upp, provade några gånger, inget hände. Men efter nått tag sådär så fick hon äntligen igång den. När själva start grejjen kom så var det bara ett få tal ikoner där(kanske hälften av dem vi brukade ha). Vi gick in på outlocken, där alla mejl var borta, på mina bilder, där alla bilder var borta och allt som fanns på alla program var borta! + Att internet inte funkade!

Jag fick värsta panik eftersom alla bilder, videor, musik jag hade på datorn var borta. Alltså hela mitt liv. Jag kunde inte tro att det var sant!

Vi stängde av datorn för att vi inte orkade installera allt som vi hade förlorat. Jag gick in på mitt rum och lyssnade på lite musik. Och då slog det mig, PICASA! Där kanske alla bilder var.

Så jag satte igång datorn igen, öppnade picasa och då såg jag att där fanns alla bilder! Alla tusentals bilder jag knäppt genom åren! Dem var inte borta, dem fanns hela tiden på picasa. Puh, jag kan fortfarande intt fatta att det är sant! Mina älsklingar, awh!

Hahha, ni tror väl att jag är knäpp nu va?

Vilken dag





Äntligen fredag!

Ska alldelles strax börja titta på Slumdog millionaire, har hört att den är väldigt bra. Så jag har höga förväntningar! ;)


Idag slutade vi ganska tidigt. Jag och Linn åkte ner till stan för att köpa lite medicin till hennes mamma som är jättesjuk. Och sedan vidare till Linns pappa. Vi bytte om där till ridkläder och åkte sedan ner till Wilma för att rida. Wilma är en jättemysig häst ;) Gå in på Linns blogg, jag tror hon lägger upp lite bilder där om idag senare! ;)

Nu ska jag hälla upp en stor skål med chips och ett glas iskallt vatten! Mums!

Nu är det klart!

I Oktober ska jag och min familj till Kanarieöarna. Till GRAN CANARIA! Superbien huh? Låt bilderna tala!







 

Yeyes, äntligen. Magaluf har kommer jag!



M & R in my life

Det ända jag har gjort idag är att jag åkte en snabb sväng ut till valbo och köpte ridkläder och hundkoppel. Och sen efter det så har jag bara suttit vid datorn och kollat på youtube klipp på Robert Pattison och på Michael Jackson. x)  



MJ



Rob


Nu ska jag hoppa in i duschen!




Yesbox

Ännu en skoldag avklarad. Idag gick vi till halv tre. Sista lektionen var No i 90 minuter, och sitta på "pallarna" i klassrummet är ingen höjdare kan jag säga!
Sen efter skolan köpte jag två nya mappar och en liten kalender på kontorsvaruhuset. När jag kom hem så såg jag att kalendern var för år 08-09 och inte 09-10 så jag måste köpa ännu en ny kalender sen, när den går ut nästa år. Yey!  

Nej, men nu ska jag finputsa so läxan som är tills imorgon och titta på 2 1/2 män! Det är så jäkla kul. ;)




RSS 2.0