HAHAHA

Jag tyckte det var lite kul att både min kusin Natalie och Emelie reagerade på vilka killar jag ville gifta mig med..  Vad är det för fel på dem liksom? Hahahah! Är det bara jag som gillar killar med stort lockigt skumt hår och runda glasögon? Hm. Ja tydligen!


idk

Jag säger att jag mår bättre medans min MAMMA säger att jag ska vara hemma minst en dag till.. Hahaha, hon kan ju inte tvinga mig att stanna hemma liksom.. Fast joo.. Men hon kanske har rätt ändå. Det är bara så jädrans tråkigt att vara hemma! Man gör ju ingenting. GAAH. 
Nej nu ska jag försöka ta mig till duschen, man kanske mår bättre efter det... Eller så blir man yrare. I donno. Jag vet iallafall att jag inte vill vara kvar här hemma!

Om 20 dagar fyller min blogg 2 år! Det är värt att firas! Wooooho! Fram med dricka och tårta fan!


aaaaa...aatcho!

Hej. Nu tycker jag vi kör lite "det här visste ni inte om mig" punkter!

Jag tycker om Baby med Justin Bieber. Men bara den låten. "And I was like baby baby baby oooooh!"
♥ Jag vill flytta till ett större hus. Jag gillar inte huset jag bor i nu... Helst till valbo eller hedesunda! Det vill faktiskt mina föräldrar också, ha ett större hus. Dem kollar faktiskt på hus.... Fast tanken på att flytta gör mig lite rädd ändå. Har ju fan bott här i 14-15 år!
Jag slog nyss armbågen i tangentbordet, fy fan vad det gör ooooont! Aouch!
Jag klarar inte av att ha riktiga blommor i mitt rum. Hur bra jag än är(vattnar och sånt) så dör dem. Vad gör jag för fel? :s Just nu har jag två plastblommor i fönstren och en tom vas på golvet. HAHA!
Jag klarar inte av att ha stökigt i mitt rum. Blir liksom förbannad när det ligger grejer på golvet. Jag städar mitt rum varje dag bara för det.
Jag gillar Johan Palm, men inte lika mycket som SHREK-EMELIE.
Jag är beroende av facebook, men vem är inte liksom?
Jag grinade tidigare idag, jag kollade igenom gamla bilder på mig och mina vänner. FY FAN VAD JAG ÄLSKAR ER TJEJER!
Jag har lock för öronen.
Jag somnar med fem kuddar och vaknar med en... Om jag har tur.
Om jag ska gifta mig ska det vara med Erik Hassle eller Martin Timell... Eller Bert Ljung! Annars får det vara.


Nej nu kommer jag inte på något mer att skriva. Vi hörs!


TÄVLING

Jag är med och deltar i Emelie Dahlgrens tävling om att få vinna ett par JW ridbyxor! Hoppas man vinner för jag har hört att dem är väldigt sköna. Snygga också!



Klicka på bildern för att komma till hennes inlägg om tävlingen! Puss!


"var är fjant?" "här mamma"

Imorse när jag vaknade märkte jag att det låg en liten lurvig svart björn i min säng.. Han brukar inte(läs;får inte) ligga i min säng. Men eftersom jag är sjuk så vill han vara närmare mig. Hur gulligt som helst. Ni som har djur förstår vad jag menar.. Right? Så när jag såg honom kunde jag inte göra så mycket.. Han är ju bara för söt!
 



Vi brukar kalla honom Fjant. Hahha, från Trolltyg i tomteskogen. Det är ett litet trollbarn som heter Fjant. Kolla på klippen nedan. Hur go som helst!




kanske lite för mycket medicin...

Jag måste bara få säga att dagens bloggare uppdaterar alldelles för sällan! Jag menar, det enda man kan göra när man ligger hemma i sängen och är sjuk är ju att läsa bloggar..(..och sova.) Visst, dem jobbar och går i skolan. Men skitsamma, minst 5 inlägg borde man göra om dagen. Dem alltså, inte jag. Är det inga som tänker på dem sjuka häääär?


tagga röda mattan!

Skitsamma om man måste upp halv sju imorgon.. Ikväll är det Primetime Emmy Awards!


Bild från förra året.

BLOGG hahahahahhahha, sant!

img_6807 (MMS)

BLOGG hahahahahhahha, sant!


29 augusti

Jag blir inte sjuk så ofta men när jag väl blir det så blir jag jättesjuk! Det är inte precis det roligaste som finns direkt.. Hejdå. Nu ska jag fortsätta med att tycka synd om mig själv och lyssna på deppig musik.

JULIA & JAG

Här kommer lite bilder från igår! Jag och Julia hoppade med hennes ponny Frida i skogen. Det var mys, kul att rida ponny igen! För er som inte har hängt med så rider jag bara storhäst nu.














Det vart lite suddiga bilder på mig. Dem här två vart bäst tycker jag!





jag hjärta BLONDAA

Martin Lilja skriver en blogg som heter blondaa. Han är världens skönaste människa som lägger upp världens skönaste videobloggar!! Kolla och njut säger jag bara. Fan vad jag älskar honom, så jävla rolig!

Här är några av mina favoriter!



Vart fan är min jävla hårborste Birgitta?!



fredagsmys

Idag skulle vi sluta halv fyra.. Men dem ställde in idrotten. Sweeeeeeet! Förstå att sluta halv fyra en fredag? Hur jobbigt som helst ju. Iallafall. Jag ska stoppa i mig något att äta nu. Är ganska hungrig, maten i skolan är ju nästan inte ätbar! Sodexo. Ikväll ska jag hoppträna i Högbo. Efter det ska jag vara med Julia Skarp. Det låter som en ganska skön fredag måste jag säga.

skoldatorN

Jag är hungrig som fan. Man ska kanske kila ner till köket för att hitta på något att käka... Fast jag orkar inte. ROOOOOOMSERVICE? Ikväll ska jag nog ut och äta med familjen. Min moster från Italien åker hem till sitt underbara varma land imorgon, så därför blir det mat ute ikväll! Pizza -och pastalandet. Buuh! Men i vinter kommer hon hem till Sverige som vanligt igen!

Jag bloggar förresten från skoldatorn. Ville prova om det gick att komma ut på internet. Och japp. Det gick! bye

FREJA

Sitter med klassen och chillar runt med våra nya datorer. Happy face!

BLOGG jag trotsar min rädsla genom att sp...

img_6807 (MMS)

BLOGG jag trotsar min rädsla genom att springa i skogen där man alltid hittar ormar! Fan vad jag är cool!


NineA

Jag saknar min förra klass på högstadiet. Min 9A! Men nu går inte jag där längre. Nej, nu går jag i gymnasiet. Gymnasiet. Med ett helt nytt gäng. Helt galet! Det går bra. Det gör det verkligen, men jag saknar mina förra klass så in i helvete mycket. 

 
Per, William, Andrea, Jesper, Paulina, Daniel, Emre, Hampus, Frida, Oscar, Adam, Edvin, Jakob, Ante, Ulrika, Sofie, Emelie, Linn, Virginia, Alex, Malin, Philip, Anton, John, SOFIA, Madde, Moa, Jennifer, Louise och Andre!

nighty night!

Jag har börjat fått en väldigt dålig vana måste jag säga. Skolan gör mig så trött så jag sover några timmar när jag kommer hem. Varje dag! Och sen vaknar jag till ungefär middag och det ända jag vill göra då är att somna om. Jag får bara inte låta det fortsätta såhär! Imorgon ska jag ut och springa när jag kommer hem... Det sa jag igår också förresten, att jag skulle springa idag. Men tror ni det vart av? Näää. Senare på kvällen drog jag iväg till Högbo för att rida. Jag trodde det skulle vara ovant att komma upp i sadeln igen efter en lång sommarpaus. Men det var som att man aldrig slutat!

Nu ska jag försöka hålla mig vaken tills Fångarna på fortet börjar. Jag måste nog ut och röra på mig för att hålla mig vaken.. Haha, man är som en zombie!

Förresten. Jag var skitnervös igår morse när skolan började! Men när man började prata med dem i klassen så släppte det helt. Skönt!

jag nervös? puh, nää

Jag vet inte vad jag ska säga. Imorgon börjar skolan. Yey. Det betyder läxor, prov och muntliga redovisningar. HJÄLP MIG! HJÄÄÄÄÄLP!

Jag hör nog inte av mig imorgon. Här på bloggen menar jag. För antingen är jag spöad av några mobbare på min nya skola... eller så är jag i Högbo och rider. Antingen eller liksom. ciao

agilityn idag

Snälla. Ta bort ljudet. Jag är ju för hemsk!

Det här går ut på att man ska tävla med hunden. Att få hunden snabbare. Den som kommer snabbast till belöningen vinner. Enkelt eller hur? Om hunden hinner först till belöningen kommer den då bli mycket mer lugnare nästa runda. För då tycker han att han är en överlägsen vinnare. Men om föraren hinner före hunden. Då tar hunden i mycket mycket mer nästa omgång. Förstår ni? Kolla på filmerna så förstår man bättre!



Här hinner ju Ludde före mig.

  

Så därför tar han inte i lika mycket i dem här omgångerna.



Men här är han snabbare!

Jag kan skriva om filmerna senare. Nu måste jag göra mig klar. Ikväll har vi kräftskiva med massa folk. pusshej!


film från italien!

Det här är en film från sista kvällen tillsammans med Diddi i Italien. Dem spelade skön musik på en stor scen medans dem hade fyverkerier. Det var en underbar kväll. Gott sällskap och skön musik. Waka waka eh eh!



Det var Diddi som filmade. Hahaha. Hon fick typ panik med kameran eftersom dem hade fyverkerier på två olika platser.



agilityträning

I början av oktober är det agility KM på klubben och jag funderar på att vara med. Vi får se. Idag åkte jag och Diddi en snabbis till gbk för att träna lite. Diddi tog kort. Och här är dem!











BLOGG nu är jag, mamma och Diddi påväg  he...

img_6807 (MMS)

BLOGG nu är jag, mamma och Diddi påväg  hem efter en shoppingdag i Falun. Först vart det Lager 157 sen kupolen i Borlänge. Det vart ganska mycket pengar spenderade måste jag säga! Men glad är vi. Puss.


mina föräldrar är pinsamma

som i pinsamma pinsamma. Dem går in på min facebook, skriver ut bilder och sätter upp dem på kylskåpet. HAHAHAHA, fyyyy!



Notera den lilla bilden på Alexander. Hahahaha! Vem är älsklingsbarnet i den här familjen då tro? heheh.

gymnasiet. huh?

Ikväll blir det mys med tjejerna från 9A! Fy tusan vad jag saknar nian. Jag är inte redo för gymnasiet än! Eller vad säger jag? Saknar nian? Det var ett väldigt stressigt år, speciellt när man inte visste vilken linje man skulle välja. Jag vet fortfarande inte om jag gjorde rätt val. Det får man väl reda på nästa vecka.. Jo, men det kommer väl gå bra. Entreprenör på JB, egen företagare. Hm, jorå. Jobbigt bara att Maria som ska gå tredje året på entreprenör är borta den första veckan. Bajs, annars kunde jag gömma mig bakom henne!

Moa gillade Jacob i vampyrer suger. Så varsågod gumman! Ta honom du, så tar jag den riktiga. Det funkar bra för mig.



Mmmmmmh Jacob! Bild från SF


madonna santa!


KÄLLA


look-a-like

Idag har jag käkat Max med Diddi och mina kusiner. Förresten, varför min moster kallas Diddi är för att en av mina kusiner kallade henne det när han var liten.. Och sen dess har alla sagt Diddi. I italien är hon Britta. I sverige är hon Diddi. Iallafall. Sen lirade vi Wii. Senare på kvällen drog jag iväg på bio med Malin, Emelie och Moa. På premiär sörru! Vampyrer suger, typ världens bästa parodifilm! Vänta, finns det egentligen några parodifilmer? hm, det har jag inte tänkt på. Men den var kul! Alltså visst finns det parodifilmer, men jag menar som har gått ut på bio och sånt tjafs? Hm.

Anyway. Emelie är lik Kitty Galore! Och ja, jag kollade upp namnet. Det var ju inte så att jag redan kunde det.... jag lovar!


pissväder

Fy vad det regnar. Värsta spöregnet. Tror ni man kommer hem från Italien för att få lite regn kanske? NEJ! Det regnade dem sista dagarna vi var där.. Och så när vi kommer hem så regnar det ännu mer. Sommarn får ju inte ta slut än! Hallå? Den har knappt börjat för tusan.. Och skolan börjar nästa vecka, fy vad hemskt. Sommaren 2010 har gått så fort!

Snart ska jag dra med mig hundarna ut på en promenad.. Kul. Lilla hunden kommer jag få släpa med mig hela vägen. Han vill ju hellre ligga inne i sin varma stol. Men den stora hunden gillar pölarna, så med honom kommer det gå bra med iallafall.

bye, nu ska jag ta på mig mina stövlar. och regnjacka och regnbyxor och mössa.. och vantar. och halsduk.


need someone

Tjillevippen. Här är jag. Klädd i jeans och tjocktröja. Och lyssnar på hårdrock. Guns N' Roses med andra ord. Och har det sådär allmänt tråkigt. Jag skulle ju kunna visa några bilder från Italien.. Hm.. Nä förresten.

Jag älskar November Rain! Speciellt videon.



Det är intressant det där, att musikstilen ändras dag för dag. P.ga. vilken humör man är på. Vem vet, imorgon kanske Bieber?


för vi ska på vampyrer suger.. nananana

för fan vad vi är bra!

Gissa vilka som ska på premiären av Vampires Suck imorgon?





om inte dem självaste ninja turltes!





santa sofia

Asså nu hade jag ju tänkt att visa Italien bilderna.. Men det är för mycket! Ca 800 bilder har jag.. Och hur jobbigt är inte det att välja ut dem bästa och ladda upp dem en för en? Jag kommer ju få sitta här hela kvällen. Det tar evigheter, speciellt när man har ganska segt internet. buhu. Men kolla facebook för sjutton! Jag tror faktiskt att mina unika(men små) läsare är vän eller familj med mig. Så kolla fejjan! pusspåer!

Jag gillar min header förresten, fast den inte är hel.


home

Hallo, nu är jag hemma igen. Det har varit helt underbart! Jag älskar Italien. Men det vet man ju redan! Bilder och inlägg om det hela kommer upp ganska snart tror jag. Imorgon kanske. Just nu håller jag på med facebook. Jag har ca 500 bilder och Diddi 300! Jag vill visa alla men gud så trött jag är nu!



BLOGG Ciao! Igår vart det storshopping. Ja...

img_6807 (MMS)

BLOGG Ciao! Igår vart det storshopping. Jag vann, för jag hade flest påsar. Och idag har vi en dag på stranden. Sååå skönt! Imorgon ska vi till Toscana med Roberta!


BLOGG kass bild, jag vet. Men nu är jag p...

img_6807 (MMS)

BLOGG kass bild, jag vet. Men nu är jag på planet och vi lyfter snart. CIAO!


obsessed

Jag är typ besatt i min blogg. Hur ska jag kunna klara mig? Fast egentligen, det enda jag skriver om här är ju bara flum och om tråkiga saker.. Jag uppdaterar nog också imorgon i väntan på flyg, kanske i Amsterdam också. Bara för att ha någonting att göra.. I Italien är jag nog inne på facebook nån enstaka gång. Jag bara måste vara uppdaterad med vad som händer här! Men om vi inte hörs, ciao!


max - världens godaste lökringar

Jag käkade nyss max. Asså max är ju det godaste som finns! Men jag orkade inte hamburgaren för jag tar pomfritten och lökringarna med dressing allra först. Haha, för det är det godaste. Så japp, nu är jag tjock och mätt. Ska ner nu med en del kläder till mamma som hon ska stryka. Sen ska jag packa och jag tror det inte kommer bli sååå tungt iallafall! Sen ska jag sova, för då kommer morgondagen snabbare. tjillevippen!

nudlar e gött

Tjabba tjena. Jag äter nudlar just nu. Nudlar med biffsmak. Mmmmmmmh! Och snart ska jag trampa ner till stan för att träffa Linn! bye.


packa packa paaaaacka

Jag är glad. Förstå vad jag har längtat! Jag ska till Italien. Och nu är det bara några få timmar kvar, herregud jag kan inte förstå det! Snart kommer jag vara hos min underbara moster i Italien. I 10 dagar! 30+ varje dag? Sweeeet!

Jag har börjat tagit fram kläder men inte packat ner det ännu. Jag ska försöka att inte ta med mig så mycket eftersom det kommer bli en hel del shopping där. Huh? Har jag rätt eller har jag rätt?

Idag ska jag ner och träffa Linn en snabbis på stan och sen ska jag klippa mig. Sist jag klippte mig var nog i höstas eller typ i våras. Så det ska bli väldigt skönt.

under renovering

Ciao. Som ni ser så är hela min blogg vit. Men det är för att jag håller på att göra om den. Idag var jag med Moa och Emelie men var tvungen att åka hem för jag mådde inte så bra. Nu mår jag bättre iallafall! Så det enda jag kan göra nu är att ligga i soffan och nörda framför datorn.

Stilmallen är från Elin. Hon som har den underbara bloggen http://designandmakeup.se. TACK!

Nu börjar det likna något! Vill bara få i ordning på texten. Vill inte ha den i mitten, arrgh!


prom night

Jag såg nyss en film som hette Prom night. En thriller. Väldigt bra MEN väldigt läskig! Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den.. Efterråt var jag iallafall tvungen att tända lampor omkring mig så jag hade lyse in till toan och sedan in till mitt sovrum. Förstår ni? Jag gjorde allt för att inte vara i mörkret. Lame, i know! 

Den här mördaren mördar alla Donnas(huvudpersonen) vänner och familj för att han vill åt henne. Han är liksom besatt i henne. Det blir värsta massmorden. Han kom oftast på en bakifrån. Typ att man såg honom i spegeln och vips så var man död. Hahaha, bra beskrivming va? Men jag är trött. Och rädd. Ok? Iallafall. Så nu har jag vänt på mina speglar, i badrummet och i mitt sovrum. Taklampan och fönsterlamporna är också tända. Vi får se om jag vågar släcka dem senare. Heh, men nu är jag väl åndå lite för fjantig. Conclution: Den var verkligen skitbra men läskig. Fast bra läskig. Nej, nu måste jag sova här känner jag. Imorgon ska jag hänga lite med dem shrekliga mesiga fotonördarna Moa och Emelie!

Skönt att min bal är över. Hah! Jag hade nästan glömt den i trean. Åh fan!


JJJ-etline!

Nu när jag ändå inte har något att göra så kan jag lika gärna visa en bild från förra veckan. Då jag var på Grönan med min familj! Hahaha, jag älskar Alex på den här bilden! Han skrek som en tjej och jag bara asgarvade åt honom. 



:'D

fyfan

Jag ska ALDRIG aldrig aldrig aldrig aldrig ut i skogen igen. ALDRIG! Idag när jag var ute och sprang så träffade jag på en stor svart jävel. Såklart, att jag alltid ska se ormar! AAAAAAH! Alltid. Uh, jag kan inte förstå att jag skriver om det här. Jag är helt förstörd! Tårarna har jag precis fått stopp på. Jag hatar det här. HATAR! Vissa tycker det här är hur löjligt som helst, "Vaddå? Det är ju bara ett litet djur som är mer rädd för dig än vad du är för honom" Men så är det inte, inte alls!

Asså ödlor, spindlar, ja allt sånt skit går ju bra. Men djur som inte har ben, är bara UUUH!


andra augusti

Ciao. Att mobilblogga fungerar tydligen nu. Ni förstår inte hur många gånger jag har försökt. Haha! Men nu går det. Perfa. Då har jag något att göra på flygplatsen på fredag. Innan jag lyfter menar jag. Jag anar att jag kommer få det ganska tråkigt. Jag reser ju själv den här gången. Jag kommer mellanlanda i Amsterdam och där kommer jag ha 2 timmar på mig. Vad ska man göra då? Gå in på internet och smsa på mobilen är nog inte en sån bra ide. Det kommer väl kosta en hel del.

Guuuud vad jag längtar. Jag vill gå upp tidigt på en fredags morgon NU!

BLOGG testar, weho!

img_5249 (MMS)

BLOGG testar, weho! Cool bakgrundsbild jag har huh?


M.E.S

Vad skönt det är nu med lite sol! Idag tror jag det var 25 grader som högst. Skööööönt! Men nästa vecka får det gärna regna för då är jag i Italien. Mohaha, nej jag ska inte vara dum. Bara lite. Sol vill vi iallafall ha! Fast nu är det molnigt ute igen. Frågan är om man ska ha en klänning på sig ikväll? Jag ska ut och äta med mina shrekmesiga kompisar. M.E.S. Moa, Emelie, Sofia. Värsta gänget liksom! Hm, jag kör nog på klänning. Och vita nya converse! Men jag fryser ju så hemskt. Men jag kör på det ändå! byebye

Här kommer några bilder på mina två hundar. En hund är matgalen(ledtråd; den lilla svarta) och en annan som bara är gggg-galen!





friiiisbeeeee!


RSS 2.0