arbetsförmedlings-kärringen


Abhuul schbululo

fuck you puss och kram!

han som dör av hans fötter kan döda hans fåglar?

Satt och diskuterade med Zacke om filmen Tenacious D, hur grymt rolig den är osv. Och sen kom vi in på Gullivers resor med Jack Black. Att man borde typ dö om man hamnar i Jack Blacks sko, ja eftersom han har stora skor och säkert mycket tåsvett. Hahahahahah jag älskar Zackes skratt, han är så himla random. Jag skiter seriöst på mig nu. Hejdå. hahahahah

galet!

Jag har blivit helt galen i fjädrar. Usch så snyggt.


Sofia Samuelssons kom ihåg grejimoj

Skratta inte när du träffar "killen med epan" för då ser du ännu fulare ut än vad du redan gör. Så snälla Sofia, tänk inte på eran senaste träff då du ramlade med cykeln precis framför honom.. För då börjar du skratta. Och det är så otroligt pinsamt.
Bromsa inte när du cyklar och åker i en isig backe, för då är det en ganska stor risk på att du halkar. Och typ dör. Bit dig inte i tungan när du tuggar tuggummi, det gör fruktansvärt ont.
Ät frukost så du slipper hungra ihjäl i skolan.
Gå upp tidigare så du hinner med bussjäveln så du slipper skämmas ihjäl, frysa, ramla och slå ihjäl dig. punkt slut.

nämen hallå där ed

Min buss gick för 10 minuter sen så det ser ut som att jag får cykla till skolan idag. How great. Men alltså, hur i helvete lyckas jag alltid komma försent till bussen när jag liksom går upp 1,5 timmar innan den går? Jag är för seg på mornarna helt enkelt. Så toppen.

 


Bevisa det



Idag har jag inte gjort så mycket, har för det mesta tagit det lugnt. Ja sånt där man ska göra på sändagar, hehe! Jag var med Moa en stund imorse, sen har jag också sprungit med hunden min. Vi sprang till Furuvik som är några kilomter bort. Och ni anar inte hur bra han var idag, det gick sjukt bra! Han travade fint bredvid mig hela tiden med inga stopp eller någonting. Det är ju apkul att springa när man har en hund som lyder och springer fint bredvid en. Nöjd tjej här!

Nu har jag precis kollat klart på Solsidan och Ponnyaktuten på svtplay och tv4play. Tack gode gud för att dem sidorna finns. Aja, nu ska jag snart krypa ner i sängen och tagga skola imorgon. Datakunskap och Bransch- och produktkunskap sådär på en måndag, helt ok.

På fyra ben går den som som jag gillar allra mest


Den här bilden är från min och Luddes första tävling tillsammans. Jag är så nöjd! Och jag lovar er, snart kommer det fler! Wiho.


hej jag heter sofia och jag har tråkigt, hejdå.

SENASTE
1
. Kompisen du träffade: Moa.
2. Personen du pratade i telefon med: Maria.
3. Du fick SMS av: Mamma.
4. Du kramade: Moa.

IDAG
5. Kläder: Tights och en stickad tröja.
6. Bättre än igår: Nja,

IMORGON
7. Är det: Måndag.
8. Planer: Plugga,
9. Något tråkigt som händer imorgon: Skola, fast det är rätt ok ändå faktiskt..

FAVORIT
10. Nummer: 2 som i bajs, hahahahahahhaha.
11. Färg: Svart, hehe.
12. Årstid: Vår. 
13. Saknar du någon?: Om jag gör! Så det gör ont..
14. Humör för tillfället?: Trött, jag skrattar åt allt.

FRÅGOR OCH SVAR.
15. Det första du gjorde imorse? Vakna och gick ut med hundarna med Granström.
16. Vad åt du sist? Frukost.
17. Vad irriterar du dig på?: Ganska mycket. Idioter bl.a.
18. Tror du på distansförållanden?: Njaa.
19. Vem tänker du på just nu?: Haha, gissa tre gånger.
20. Tror du att personen tänker på dig med?: Nej.
21. Vart reste du sist?: Utomlands? Italien isfl!
22. Vad gjorde du igår kväll?: Var med Moa.
23. Liknar du din mamma eller pappa?: Bådeoch vill jag säga, pappa på sättet och mamma på utseendet.
24. Ler du ofta?: Ja.
25. Välj en, kärlek, skönhet kreativitet?: Kärlek.
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: Jarå.
27. I vems säng sov du i igår natt?: Sov i en soffa, i min soffa.
28. Vilken färg har din tröja?: Grå och blå.
32. Är du en glad person?: Jodå.
33. Vad gör dig glad?: Vänner.
34. Önskar du att du var lyckligare? Nej, är lycklig.
35. Är lycka överskattat?: Haha nej.
36. Kan musik göra dig glad?: Klart! En låt kan ju förändra humöret helt.

HAT
42. Vem hatar du verkligen?: Hemlis.
43. Har du någonsin gjort en hat-lista?: Hahahaha nej.
44. Är du en mobbare?: Japp, jag mobbar allt och alla.
45. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta?: Ja.
46. Har du blivit sviken någon gång?: Ja.

SKOLAN
47. Gillar du skolan?: Jag gillar min klass och själva skolan.. Men mindre lärarna så det är dem som gör allt pissigt i skolan. Så nej.
48. Favoritämne?: Idrott och näthandel.
49. Värsta ämne: Engelska för jag har en jäääääääääävligt kass lärare där, förlåt med det är sant!
50. Är skolmaten godare än på din tidigare skola?: Det är samma mat så det är lika gott. Och ångköket är väl helt ok! Bättre är sodexo iallafall.
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?: Ja.
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: Ja.
31. Gråter du när du skadar dig?: Nej, haha händer inte ofta.. Jag gråter mest när jag skrattar och är ledsen.

 


vakna vakna & städa städa

Snart kilar min familj iväg till stockholm, alltså innebär det att jag kommer ha huset för mig själv den här helgen. SWEET. Eller ja, jag Moa och Emelie rättare sagt. Mina kycklingar det där, kvack kvack!
 


ps. jag fixade min bloggdesign igår, så nu om man ska kommentera tillexempel så kommer sidan att stanna kvar i mitten, inläggen kommer liksom inte flytta sig till höger som det gjorde förr.. om ni fattar vad jag menar, hehe. tjohej!

STACKARS MÅRTEN

http://www.youtube.com/watch?v=t7G_JaGd714

ANDAS SOFIA, ANDAS!!! JAG DÖR, JAG HAR KOLLAT PÅ VIDEON TYP 20 GÅNGER OCH DET GÖR SÅ ONT SÅ JAG DÖR FÖR JAG SKRATTAR SÅ MYCKET. HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA.


like never before

Jag hatar att jag ska vara så förbannat bloggsugen hela tiden. Det är jobbigt. Jag orkar inte vara besatt av min blogg längre! GAH. Aja, nu ska jag kila. Ville bara säga det här och ja.. nu är det sagt!

aw.


Jag har två hjärnceller och dem kommer inte överens så speciellt bra

Skön tåzze kille man har i klassen då! hahahahah

För en lång lång tid



Sitter i skolan med Elin och vi ska snart gå till pelarsalen för att få lite kursinformation. Jag har faktiskt ganska bra koll på vilka ämnen jag ska välja för åk 2-3 faktiskt. Ojoj, nu ska vi tydligen gå. hey ho let's go.

dog nu

Sittter i skolan och försöker hålla mig för skratt, för det är alldeles för tyst här inne för att jag ska kunna börja skratta utan någon anledning. Hahahaha. Jag dör. Det är så roligt så jag kan nog kissa på mig vilken minut som helst. Mums.

hur lyckas vi vara såhär jädrans fina hela tiden?


det är sjukt kungligt, vi glider!


här, jag ger dig mitt högra långfinger

Nyss flög min iphone ner från trappen i en jävla fart. Skönt att det inte hände något säger jag bara, men det är bara en tidsfråga innan det händer något med min mobil känner jag. ÄNNU en gång. En spricka eller något skulle verkligen sitta mysigt till!



Näthandel B med Göran B

Sitter och skapar min egna butik på internet. Just nu skapar jag produkter som jag sedan ska sälja. Fast ja, den här pingvinen är jag inte seriös med, men visst var den söt då?


dum och dummare

Trots kylan så var det rikitgt skönt att gå en långprommis idag! Fast ja, vi gick till bomhus och där träffade vi på ett par jävlar som lekte med smällare. Och ni kan ju gissa hur hunden min reagerade.. Han är ju sjukt rädd för skottljud! Men jag lyckades lugna ner honom iallafall, tur det. 

Nu; Dum och dummare på kanal 5!

hey u.


Jag gör någonting riktigt busigt just nu.

img_6010 (MMS)

Jag gör någonting riktigt busigt just nu.


giveashitometer

Sitter och försöker samla ork för att resa mig upp, men det går inte så bra. Jag ska ut på en långpromenad med Ludde snart tänkte jag, men för att gå ut måste jag även resa mig upp ur soffan. Usch så jobbigt, det kommer jag aldrig orka för jag sitter så mysigt i soffan nu. Det är varmare inne också för den delen. Det är bara äckligt att vara ute. Mysa är nog det bästa som finns förresten. Ding ding!

What the fucking fuck. Nu jävlar SKA jag gå och sätta på mig underställ och täckbrallor.. För NU ska jag ut!! Så fort man är ute så är det ju apskönt. Bra fia, bra tänkt.


Jadu mamma!

Mamma gjorde nyss min dag. Jag fick ett mail av henne där det stod " Har du hamnat på film?" Och här är länken till videon.

Jag skrattar fortfarande, haha. Usch så kul!! Det har ju hänt att man har varit nära på att gå in i stolpar osv, men inte fontäner. Hihi. Nu sätter jag mackan i halsen, hahahahahahahaha.

pinch me


The public diary, jag bara älskar den här bloggen. Så fin!

SMILE

Ugly Betty blev precis av med sin tandställning. Woho, good for her! Vilket får mig att börja tänka på den tiden då jag hade tandställning. Fast jag vill helst slippa komma ihåg, det är förjävligt att ha tandställning. Tro mig! Men fatta känslan man hade när dem tog bort alla brackets efter 3 år med dem i munnen! Fy helvete. Det var nog den lyckligaste dagen i mitt liv, när tandställningsJÄVELN försvann.

Nej men nu ska jag sova, natti.

pruttbook

Fyfan vilken kass dag! Jag råkadade åka mycket tidigare till skolan än vad jag behövde. Så då åkte jag hem igen och åkte sedan tillbaka efter några timmar. Då hade vi engelska i 90 minuter där vi läste en bok. Sen slutade vi. Fy helvete vilken värdelös dag. Jag kunde lika gärna stanna hemma. Aja. Efter skolan skjutsade Elin och Silver mig hem till Maria och där kollade hon och jag på The Social Network. Eller ja försökte iallafall, vi båda somnade.. Jag har nog aldrig sett hela den där filmen, jag har nog råkat somna en liten stund varje gång. Haha. Men mysigt hade vi!


your weirdo

Det går inte att lägga in en video från youtube verkar det som, men jag måste verkligen dela med mig dem jag har lyssnat på hela dagen så ni får spotifylänkar istället! Hehe. Plan Three.

Plan Three – Be Still My Heart
Plan Three – Freak Show

tack för mig, nu lär jag börja jobba.

jag har moa runt halsen och amanda i örat, tjoho

 

iiiiiiiiiiiiihh


Sitter och småskriker och klappar händerna för mig själv för Justin kysste nyss Austin! Omg, jag dör av lycka. Gud, jag bara älskar att kolla på Ugly Betty! Jag är liksom Betty. Aja. Nu måste jag lugna ner mig lite och börja göra mig klar för skolan ÄNNU en gång idag. Nu ska jag dit för att ha en 3 timmars lektion med apgåsen Ås. fem toasters.

esplode

Inte ens halva klassen är i skolan och vi skulle ha börjat för 30 minuter sen, tillochmed läraren är inte här! Jag tror jag blir galen. Ojoj. Nu fick vi reda på att vi börjar 12.30 istället för 8.30! Då är det väl dags att börja trampa hem och sova lite då. Adjökens.


kaboom

Sitter och kollar på filmen 2012 och undrar om det någonsin kommer bli bra igen för dem. Men njaa, alla kommer dö och jorden kommer gå under! Right?

Mobba mig inte för att jag inte har hunnit sett filmen förens nu, men det dör väl ingen av. Eller jo, dem. Hahah asså jag är så himla trött nu. Jag orkar inte ens med mig själv!

brb kapa armarna av mig

Det händer ingenting speciellt i mitt liv just nu känner jag. Inget mer än att jag har dödsont i armarna pga träningsvärk. Så jag kan väl visa den här snygga outfiten av MandaMore istället! Ring ding ding! Jag gillar hennes stil stort. Så snyggt! Fast lite mer uppdatering skulle ju inte vara helt fel. Hehe. Jag hittade henne på en blogg där det är en tjej som lägger ut "dagens outfit" från olika bloggar varje dag. Den är riktigt snygg den med, kommer bara inte ihåg vad den hette.. Aja!
 


sitter och dör i skolan med dennis

Vi kollar på Hur många lingon finns det i världen och Björnbröder om och om igen. Usch, tårarna bara sprutar! Jag dör av skratt, har apont i magen. Hahaha, så skönt!



Om ni inte har sett trailen av Hur många lingon finns det i världen och filmen Björnbröder så gör det, NU!

i skolan

Jag cyklade till skolan idag, och jag ramlade inte. Woho. Det går ju bra bara man är stabil och har balansen satt! Så ja, det tog ungefär 5 minuter att ta mig till skolan idag, inte 30 minuter som det annars brukar ta. Ibland bor jag rätt bra till ändå.. byebye, nu lär jag fortsätta skriva om kroppens alla muskler.


Sådär ja

Nu är hundträningen klar och det gick suvve! Tänk, om en månad kommer jag bo i det där ridhuset på söndagarna. För då börjar träningarna för Gävle Hundungdom också. Så då ska jag först vara på mammas hundträning, sen hem och vila i två timmar och sen ska jag och Ludde träna agility ännu en timme. Alltså allt på samma dag. How sweet är inte det?! Jag älskar verkligen att agilitysäsongen börjar närma sig nu. Snart kommer det vara träningar och tävlingar varje vecka. Usch så underbart!

finare hundar kan man inte ha, tro mig!


fbk

Jag kom precis hem från Maria och Marcus nya lägenhet, och usch så avis jag är på dem! Den är verkligen underbar. Tänk er, en helvit lägenhet med mörkt fint trägolv. Mums! Anyway. Just nu sitter jag i soffan med en banan men jag ska väl snart sova. Och självklart är jag taggad på hundträningen imorgon. Som alltid! Hihi. Vi tänkte träna på slalomen lite extra mycket, eftersom vi inte gjorde det förra veckan då vi hade planerat det. För då var inte bågarna med, MEN imorgon ska dem det tydligen! Sweet.
Jag vet inte om dem ser ut såhär eftersom jag själv inte har jobbat med dem förut. Men jag tror det.. Aja, det ska bli spännande att se hur dem funkar iallafall.

Har en sån där dag där ingenting är bra no...

img_0346 (MMS)

Har en sån där dag där ingenting är bra nog. Vad fan ska jag ha på mig?!


morgon

Ikväll ska jag på kalas. Men jag vet inte vad jag ska ha på mig. Usch så jobbigt med kläder känner jag nu. Kommer jag någonsin flytta mig från sängen idag egentligen? Jag är jättetrött. Varför vet jag inte, är kanske helt slut efter drömmen jag hade inatt. Haha, den var så jävla skum alltså! Aja. Gott sov jag iallfall. ..Det tror jag också att S, A och C gjorde. Hahahahah. Sköna killar. Hejdå.


Jag just nu. Jag just nu resten av kvällen. See u.


Iih kolla, jag är snart på säsong 4! WIIIHO!

Upt: jag har aldrig grinat så här mycket som jag gjorde i det här avsnittet sen.. ja sen när då? Fyfan. Måste alla änglar dö eller? Ja tydligen.

jag har världens finaste kusiner, inget tvek



ellen

Jag lära åka hem från skolan för att jag mådde så dåligt idag, så jag har fått helg nu istället! Sweet. Fast jag mår typ pissapa. Magsjuka eller en jävligt jobbig mensvärk..? Det är frågan!

Nu: Ellen DeGeneres show. toodles.

nämen hallå där cowboy


FJÄRILAR I MAGEN. YO.

den bästa

Min moster som jag åkte ner och hälsade på i Italien i somras fyller år idag! Hon betyder just precis allt för mig! Det finns ingen chans att jag skulle klara mig utan henne. Så grattis ännu en gång mitt hjärta! Saknar dig.

Det var för längesen för att ens komma ihåg



Nu efter några timmars pluggande brassar jag på ett avsnitt av Ugly Betty. Ovanligt att jag kollar på Betty, men det här förtjänar jag faktiskt nu efter en massa slit!

Min mattelärare har pratat i en tre kvart ...

img_0659 (MMS)

Min mattelärare har pratat i en tre kvart snart, usch så jobbigt. Så ja, hehe jag börjar bli jävligt less på ekvationer nu.  Bajsapa! Slutar om ca 3 timmar gör jag också. Yey.


skorpschnyggt

 

Jag sitter och lyssnar på lite Ulrik och bläddrar i gamla tidningar. Har är sådär allmänt chill.

Och justja fan! Idag fick jag reda på att jag inte längre är en skorpion, utan en våg. What the fucking fuck!?! Jag har alltid varit skorpion så inte fan ska jag byta heller! En gång skorpion, alltid skorpion. Hehe. Men jag kommer nog börja läsa vågens horoskop också, haha, så kan man kanske vara våg någon gång ibland när det andra horoskopet är negativt. Smartfia.

Min mage kurrar som fan.

Jag är aphungrig och alla säger att det kommer bli korv och mos till lunch. Jag tror jag dör.

Upt: Ännu värre!! Falukorv.. fifan.


omgomgomg

Åh herregud. Jag hade världens mardröm inatt. Det var värsta kriget. Det skulle ha varit en skitbra film, men va fan nu var jag ju själv med i den. Haha! Inte kul. Och alla dog utom jag. Åh herregud, jag skakar fortfarande och ändå så var det ju några timmar sen. Aja. Nu är jag i skolan och är helt slut efter den här drömmen. Inte bra.


jag kollar på Ugly Betty alldeles för mycket

Ville bara säga det.. Jag har sett 5 avsnitt idag. Eller ja, det är säkert mer än vad jag tror. Men jag vill inte få folk att tro att jag inte har något liv. För det har jag. Eller att jag är störd, som blondaa brukar säga. Typ.

   
snygg bettan


10.01.18

Jag har skrattat åt precis allt idag. Haha åå jag har haft så jäkla kul! Har varit på topphumör hela dagen också. Det var nog lunchen på Max med Elin och Marcus som gjorde det. Helt perfa. Fast nu lär jag plugga lite känner jag, mindre kul.


Jag älskar att Moa ba: huuuuh!? och Emelie ba: Iiiiiih titta! Öppen gylf har hon också, hahahaha jag dör! fina tjejer.


.

 
I januari börjar agilityträningarna för oss i GHU, Gävle Hundungdom. Mums. Då jäklar Ludde, då kör vi!


Jag borde egentligen plugga.

Men Martin Lilja distraherar mig. Man kan bara inte sluta älska honom. hihi.
bajsblondaa, hahahah

tant robert





jag dör så kul!

HAHAHHAHAHAHAHHAHA


Här har vi oss. SHREEEEEEK! hahahahaha, här har vi världens snyggaste bild på oss tre! KÄRLEK.

agility, tjalalala

Var med om en nära-döden-upplevelse på väg till hundträningen imorse. Fyfan vad halt det är ute nu! Aja, annars har det gått bra på agilityn. Ludde skällde hela tiden för att han var så taggad. Haha! Och vi körde klass 3 på banan idag(fast den var lite förenklad för våran grupp, eftersom vi är bara på klass 1) Men så ska man göra. Man ska träna lite svårare banor än vad man tävlar. Men ja, det har gått bra idag. Fast det skulle inte sitta helt fel med en till träningsdag i veckan tycker jag. Jag funderar faktiskt på att börja träna med ungdommarna igen, på GHU, men dem träningarna har väl inte börjat än skulle jag gissa på.. Så vi får se! Jag har ju annars inget att göra om veckorna nu eftersom jag har slutat med ridningen. Tjillevipp.


uppa ma tuppa

Fy helvete vilken dröm jag drömde inatt. Och det värsta var ju att den kändes så verklig. Det skulle kunna vara verklighet liksom. buhu.. Fast vad vet jag? Fan. Det kanske är det!? Fick iallafall apont i hjärtat när jag vaknade. Eller ja, jag har det fortfarande. Hatar att det ska vara såhär.. Ajaj, inte kul. ANYWAY. Nu ska jag äta en efterlängtad frukost och sen ska jag dra till ett ridhus för agilityträning med vovven min.

Slalom baby slalom




howdy dudy


Sätter nog på lite Gossip girl nu för att sedan sova. Taggad på hundträningen imorgon är jag också! Fy fan vad kul det ska bli. Vi tänkte träna stenhårt på slalomen mamma och jag. Yeah. Dutti vovve vettu!

such a beautiful disaster

Haha asså vad fan har hänt med brynäs? 5-0 idag mot skellefteå. How sweet? Jag och Moa var och kollade och uscch vilken lyckad kväll. Vi var också påväg på att ta med oss småkillarna hem, dem som spelade i pausen. Lite mycket gulliga dem är alltså! Ramlar och håller på, hihi. Aja. Nu lär det fan bli sommar snart, man frös ihjäl idag! Inte kul. Så nu jävlar, bort med snöhelvetet! Fast jag måste hinna åka skridskor innan våren kommer kom jag på. Det är ett måste. Sen så.


negerbollar. mums.

Inatt sov jag med Moa och Emelie. Vi kollade på någon skum film men jag råkade somna så jag vet egentligen inte hur den var. Hehe, sällan jag somnar. Anyway. Kvällen igår var jättemysig och behövd. 

Nu är jag hemma iallafall och har precis gjort negerbollar. Mums säger jag bara! Hihi, och kommer ni ihåg att man alltid gjorde små bajskorvar av degen när man var liten? Det gjorde(läs; gör) jag iallafall. Bollarna är ju godare om dem ser ut sådär. Typ avlånga korvar. Hehe.

jag sitter i skolan och har tråkigt

Jag kommer från: Pappa -> Mamma -> Gävle BB
Vad heter du: Sofia Anna Katarina Samuelsson.
När fyller du år: 20 november.
Tycker du om någon just nu? Ja det är klart, jag har en del kycklingar alltid kommer finnas i mitt hjärta!
Jag samlar på: Minnen.
Gröna eller röda äppeln: Gröna!
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Maria och Moa.
Gillar du golf? Nja, hehe. Men är rätt ok på wii. Om det räknas?
Vilken tid gick du upp idag? 06.45.
Har du sovit i din egna säng inatt? Jao.
Har du sovit ensam inatt?  Jao.
Vem sov du sisst med? Have no idea, kanske Maria.. Eller typ, nej jag vet faktiskt inte..
Har du strumpor på dig nu? Beiga.
Hur svarar du i telefon? Hallå? / Ah?
Vad ska du göra ikväll? Vara med mina shreks. MOA OCH EMELIE!
Är du bra på att laga mat? Är kung.
Gillar du att dansa? JA. Ska nog göra det snart.
Hur vig är du? Alltså.. Nja.. 
Vilken är din favoritglass? Vet inte, b&j's kanske? Har ingen koll.
Tror du på ett liv efter döden? Ja det gör  jag absolut. Det är omöjligt att livet bara kan ta slut.
Bor dina föräldrar tillsammans? Yoyo, yeah.
Är du morgon eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska.
Vilken ögonfärg har du? Bruna som bajs.
Vilka hårfärger har du haft? Olika nyanser i brunt. Från ljust till rikitgt mörkbrunt.
Har du någon gång gråtit dig till sömns? Ja, det har hänt.
Äru beroende av något? Mina vänner!
Senaste låt du hörde? Collide - Howie Day.
Brukar du bädda sängen? Slarvigt men ja.
Har du kysst någon den sista veckan? Nej.
Vem kramade du senast? Moa eller Mamma.
Var du glad igår? Njaaaaa..
Sminkar du dig? Ja.
Känner du dig värdelös? Nej!

jag har hittat en ny älskling!

Iiiiiiih jag har hittat en ny låt som jag har lagt till mina favoriter. Vanlig dag av Ulrik. Jävligt söt kille det där, haha! Skitbra låttext också.



Tänk om man satte allt i perspektiv
Man kunde vara fattig och sjuk i ett annat liv
Inte ha några vänner, familj eller nån hund
Ingen som bryr sig om en, ens för en liten stund

Men jag har det bra idag
Jag har det bra idag
Det är en vanlig dag och jag har det bra
Jag har det bra idag



yo.

 

Jag håller på att städa mitt rum. Men det går inte så bra. Hehe. Jag springer runt och fotar på saker istället. Det är ju mycket roligare! Närå, nu ska jag väl sätta igång med städningen så man kan lägga sig snart. Herregud, vilken dag säger jag bara..

...



Efter skolan idag ska jag ner till stan för att vara med Moa en liten stund. Vi ska såklart vara på vårat stamställe i några timmar. Sweet!

att se den här är ju bara ett måste!!



ICA JERRY för pörskan.

Tylor Hilton


fin kille

hemlisar

Idag gick jag och Elin upp till teknik en stund.. HAHAHAHAHAHAHHAHAH. Och ja, vi kommer aldrig, aldrig komma tillbaka dit upp igen! Elin berättade sen för dem andra att jag hade skämt ut oss för att jag dog av garv när vi var där. Det är sant, men vad fan skulle man göra när dem gjorde sådär. Hihi, mer säger jag inte! Sen gick vi också nästan vilse på väg ner till våran avdelning igen. Men ja, aldrig mera övervåningen på JB säger jag bara. Hoho.

when a woman loves, she loves for real



Okejokej, nog med alla röriga inlägg som handlar om precis allt! Nu lägger jag mig, och sen får vi hoppas på att jag vaknar av larmet imorgon bitti. För det var ju inte så roligt imorse om jag säger så.


DAGENS LISTA

När min mormor levde brukade hon, jag och mina kusiner åka ut till Owes. Hon kunde gå där i flera timmar och när man äntligen var klar så fick man alltid någon godis och korv från kafeterian. Efter hennes död har jag inte varit ut till Owes förrens idag. Idag var jag och mamma dit och vilka fina minnen man fick tillbaka då! Och den där korven som jag har gått och längtat efter hela dagen var slut. Så det vart ingen korv.. Men godis, haha!

Aja. Nu kör vi en dagens:

Dagens humör: Väldigt olika, men glad för det mesta. Men är rätt jävla arg också.

Dagens mående:
Otroligt lycklig men ändå inte.

Dagens borde:
Ut och springa, men tror ni jag kommer göra det? Neeej.

Dagens frisyr:
Utsläppt och lockigt.

Dagens smink:
Inte mycket. Foundation och mascara typ.

Dagens klädsel:
Svarta byxor, grå tunika och stor svart halsduk.

Dagens planer:
Gå och lägga mig i tid.

Dagens materiella vill ha:
Gevär!

Dagens fundering:
Ska man ta och åka till Kiruna en sväng kanske? Tar Emelie med mig isfl! Hehehehe.

Dagens beroende:
Owes korv. HAHAHA, det låter fel men vad ska jag skriva då? Stekt korv med bröd tack! hehe.

Dagens tråkigaste:
 Satt kvar på skolan en timme för att få skjuts av mamma.

Dagens längtan:
 Owes korv, och tror ni jag fick någon? Nää.

Dagens superlängtan:
OWES KORV!!

Dagens tidning:
Har bara läst mitt horoskop i GD idag, hehe.

Dagens låt:
FUCK YOU - CEE LO GREEN


bored


Jag slutar om en timme och jag har absolut ingenting att göra. Jag. Blir. Galen.

kung

Sitter i min kungliga stol i skolan nu, och myser för fullt! Jag och Dennis är klar med våra uppgifter så han sitter bredvid och nördar medans jag lyssnar på min kungliga musik. Bon Jovi med andra ord, hehe. Jag tror det bara är vi som är klara..  Aja, snart är det lunch också. Sweet, för jag är aphungrig!



Det vart en massa kung i det här inlägget, men är man det så är man!


ska man gå och lägga sig nu då kanske?

Njaaaa, ett Ugly Betty avsnitt till! Sen så.



Jag är snart på säsong 3, ja tack jag har ett liv! Eller?

trött

Orka ha idrott som första lektion på måndagar. Orka att börja 08.30 och sluta 15.30 VARJE DAG. Välkommen tillbaka till skolan säger jag bara. Fan, jag som tyckte det skulle vara skönt att alla rutiner skulle börja igen, men herregud vad jag ångrar det just nu. Orka skolan..! Skjut mig.


i skolan

JAAAAAAAAAAAA vi har en ny lärare i svenska. Fy helvete va skönt! Nu har vi bara APgåsen en gång i veckan, i engelska. Phew, alltid något.

BC L

Imorse var jag med mamma på hennes agilityträning. Jag har inte hoppat Ludde sen... ja sen när då? Höstas typ? Aja det var sjukt längesen iallafall. Så jag fick köra lite med honom idag jag också. Och gud vilken fin hund man har! Hihi. Och allt det här får man väl tacka mamma för.

 


BITE ME

.

va fan culo


Idag ska jag vara med min kusin. Och gud så skönt det ska bli! Jag känner verkligen att jag behöver en kväll tillsammans med henne. Vi ska basta, ta det lugnt och skita i allt och alla en liten stund.. Sweet.

da OZMAN


Jag är ledsen för den dåliga uppdateringen men jag känner att jag inte har någon kontroll längre, eller nått. Heehe. Det är helt tomt liksom.. Aja! Så ja, vi hörs och ses när jag har fått intresset tillbaka. D.v.s om en timme eller nått.. Haha, pusshej.

självaste granström

Moa fyller 16 år idag! Utan henne är vi inte SHREK.. Så grattis grattis världens finaste tjej!


haha så snygga!

UGLY B

Åh jag hatar att jag är så känslig när jag kollar på film. Hehe. För jag grinar floder just nu. Herregud. Santos är död. Han kommer inte komma tillbaka. Han är borta, för gott... Åh herregud. Jag bara måste kolla på ett avsnitt till. Sen ska jag sova, jag lovar.

SHREKBRUDAR

Nu ska jag ner på stan för att träffa Moa och Emelie! Vi ska som vanligt sitta på vårat stamställe och prata i flera flera timmar!!! Hohoh.


converse, brillor och shorts? ja tack


bildkälla ge mig sommar.

Jag är ledsen för den dåliga uppdateringen men jag är tillbaka,,, snart!


jahapp


Oh my fucking god. Det är klart nu.. Jag är inte längre medlem i Högbo Ridklubb. Jag finns inte med där längre. Det är fan sorgligt! Men ganska skönt ändå. För nu kommer jag få mer tid för Thereses hästar och i vår ska jag satsa ALLT på crossen. How sweet. Eller?

jag saknar åland... och 9A!

HAHAHAHAHA kolla William!!!! Jag dör.


AJ

Jag har sovit jättedåligt inatt. Fy Sofia, inte bra! För 5 timmars sömn går bara inte, det ska vara minst 8 för att få mig att funka. Aja, ikväll ska jag lägga mig tidigt. Jag lovar!

Aja. Vad har jag gjort idag då? Jo jag har sagt hejdå till min moster som just nu sitter på planet tillbaka till Italien. Jävligt synd.. Sen har jag också varit ute på en springrunda med Ludde. Han var väldigt dryg i början, drog osv. Men sen när vi båda kom in i det så gick det väldigt bra! Iih, jag är så stolt. Förstå hur mycket han har utvecklas. Man kunde ju knappt gå med honom i koppel för två år sen då vi tog över honom. Och se nu. Fast ja, det är en bit kvar.

 
saknar den gröna marken nu ja!


lite från nyår

Det här är verkligen inte alla bilder, men om jag lägger ut dem så kommer alla tro att vi är galnare än vad vi redan är. Så ja, det får räcka med dem här bara. Det tar aplång tid att ladda upp dem. Jag är helt slut, hehe.
  

   

    




fenomenal

November Rain. Det finns ingen bättre, jag lovar.



Nu ska jag sova.


HAHAHAHAH

Min, Moas och Emelies humor är på 1.17! Men kolla på hela.

Dog typ.


antemcykel

Jag är helt död. Haha. Men tack för en underbar kväll igår tjejer!! Så mycket som man skrattade igår har man inte gjort på väldigt länge kändes det som. Hihi. Och Julia då! HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHA, vilken jäkla skön brud! Nu lär jag hoppa in i duschen för att vakna till..

RSS 2.0