What goes around comes back around


Ser verkligen fram emot att åka bil ca 7 timmar imorgon! Min packning är snart klar iallafall. Skönt! Nu är det bara jobb i fem timmar imorgon som återstår! How nice.


Satan i gatan vad ont!

Idag har jag stekt i Vårvik med mina bästa tjejer. Maria, Linn och Moa! Vi träffades tidigt och cyklade dit tillsammans. Jag, Linn och Moa. Iallafall så när vi cykla dit råkade vi vurpa. Vi säger att det var Linns fel! Haha! Nejdå. Men det var såhär att jag trodde vi skulle svänga medans Linn ville fortsätta cykla rakt fram. Jag hade Moa bakpå min cykel vilket gick rätt bra ändå. Fast inte när vi ramla förstås.. Hehe sorry!

Förresten tjejer! Jag sa ju att det hade varit coolt om vi vart skadade? Alltså om vi fick något sår sådär... Så vi kunde kalla oss hårdingar osv?? Jag ångrar att jag sa så nu. Hehe. Jag har nu fått ett blåmärke på armbågen. Hur fult... 

Anyway. Vi låg där i Vårvik i flera timmar! Det var jättemysigt tills solen började bränna oss. Jag är så jävla bränd(jag som aldrig brukar bli brän, vad fan händer?!!?!)så jag vet inte vad.. Fast jag är inte röd. Utan brun, men det svider så jävla mycket ändå. Fu. Aj min kropp!

Iallafall. Nu ska jag ner och käka mat. Sen lär jag börja packa till UDDEVALLA!!!

morsning korsning

Sitter och käkar frulle! Ska snart hoppa in i durren för att fixa inför lite strand-häng med Linn och Moa idag. Kanske blir det ett årets första dopp idag? Vem vet!



När jag kommer hem lär jag packa som fan. Ska fylla husvagnen med alla mina kläder så jag är försäkrad om att jag har det jag vill ha med mig. Haha, ja det brukar ju bli så.. Man tar för mycket med sig, men inte dem kläder som man egentligen vill ha. Aja. Imorgon direkt efter våra jobb åker vi ner till UDDEVALLA! Hur grymt?

Härliga dag!

Jag tycker verkligen synd om er som var tvungen att jobba idag! Vilken jäkla värme vi har! Såg att vi hade det varmare än många andra länder tillochmed.. Kul!

Imorse(11.30) hämtade jag jordgubbar på jobbet, sen drog jag ner till stan och träffa min älskling Moa G. Vi tog med oss mat från vårat favvoställe Waynes och la oss sedan på G-Strand. Jag brukar aldrig bränna mig, men idag råkade jag visst göra det! Men så farligt är det inte egentligen. Jag brukar snabbt bli brun, men nästan aldrig röd. Kanske lite, och det får vi tacka gud för!

Iallafall så har jag haft det jättetrevligt med min Moa idag. Vi har inte setts på mer än två veckor eftersom hon den jäveln har varit i Spanien.. Jag har verkligen längtat ihjäl mig efter henne! Men nu är hon äntligen hemma, så skönt!

Perikles – Var ska vi sova inatt
Björn Afzelius & Mikael Wiehe – Flickan och kråkan - Live

Jag kolla på Allsång igår, sen dess har jag haft dessa två låtar i huvudet. Tråkigt att jag inte kan texterna bara.. Haha! Dem här två är riktiga sommmarlåtar iallafall! Så sköna.

Kom på en sak medans jag satt och kolla på Allsång...:

Jävlar vad lik Danny och Channing Tatum är!! Fan, att jag inte har kommit på det förut. Aja. Jag har alltid varit galet dökär i Channing från filmerna Step Up. Men har aldrig tyckt Danny Saucedo(stavning? namnet låter som en dipp btw) har varit något speciellt fram tills nu. Vilket läckergo svensk kille! Me like. Det är inte många svenskar som är det inte.

Got a secret. Can you keep it? Swear this one you'll save


Pretty Little Liars

bilder från helgen: marshmallows-ätning i stugan!


PEACE ARMBAND!



Hola! Idag har jag varit med Linn och hennes syrra Sofie. Vi käka på stan, tog sedan cyklarna och åkte iväg till Valbo. Yes, ni hörde rätt. Vi cykla! Jag hittade b.la dessa två armband. Hur snygga? Sen vart det en hel del köp inne på Bikbok också, bara roligt!

Nej nu ska jag kila vidare. Måste bara bli klar med min nya spotifylista, jag vill sluta lägga in låtar men det går bara inte. Haha suck. Det är typ sköna låtar, lite chill sådär. Älskar den!

Morn morn! Sitter ute på min kära balkong ...

img_8295 (MMS)

Morn morn! Sitter ute på min kära balkong och njuter av den perfekta frukosten! Macka, juice och såklart jordgubbar! Man kan aldrig tröttna på jordgubbar, trust me. Snart ska jag ta en durre för att sedan åka ner och träffa min bästa Moberg!


YES BOX!

Titta vilket fint väder vi kommer ha över Gävle dem närmaste två dagarna! Åh vad glad jag blir! Det var längesen jag var ledig från jobb när det var sånt här fint väder! Så jag är glad. Sa jag att jag var glad? Hihihi. Tycker så synd om Dennis som ska jobba hela veckan.. HAHAHA eller! Skadeglädje, moha.


Förresten! Jag fick en ny kompis idag. På jobbet. Det började med att den lilla tjejen(kanske på 4 år) kom fram till mig och gav mig en blomma. Bara sådär. Hon hade tagit den från mataffärens entré-dekorationer, hehe. Jag antar att hon var uttråkad eftersom hennes mamma var inne och handlade. Iallafall så började vi prata, jag bjussade på gubbar och sen när dem skulle åka fick jag världens gulligaste leende av henne. Åh jag bara smälte! Vilken tjej. Haha. Jag har fortfarande ett leende på läpparna, kan inte sluta le!


WAITING SUCKS


Det är fem dagar kvar tills jag och min kära familj bilar ner till Uddevalla för att kolla på motocross VM i två hela dagar. Jag dör av längtan! Jag vill bara skrika ut och berätta för alla hur lycklig jag är. Hur mycket jag älskar sporten, och hur snygga muskler alla boys har.. Haha nejdå. Men jag vill att det ska bli fredag eftermiddag NU!!!!!!!!!!!

Tror det inte blir så mycket bloggning den här veckan, min nya favoritserie "Pretty Little Liars" tar upp för mycket tid. Hehe.

HJÄRTAT


Gav nyss mamma två presenter som var från hennes syster. Min moster alltså. Hon fick dem finaste presenterna man någonsin kan tänka sig. När mamma öppnade dem kunde hon inte hålla tillbaka tårarna, inte jag heller. Så vi stod där i köket och kramade om varandra hon och jag medans vi grinade ikapp. Min moster är så fin. Så underbar. Mamma och jag har den mest finaste och vackraste personen i våra liv, och vi kan inte vara lyckligare! Vad har vi gjort för att förtjäna det här egentligen? Vi är så tacksamma för att få ha henne i våra liv. Åh vad jag saknar henne. Vårat hjärta.

Btw. Se bilden ovan! Jag tror att det där huset och den där bilvägen är med i filmen "Letters to Juliet". Är ganska säker eftersom bilden är tagen i Toscana(tagen av mig såklart, duh) och den filmen var just inspelad i Toscana(Italien för er som inte fattar). När jag, min moster och Robi var i Toscana förra sommaren var vi helt galna med våra kameror, vi tog kort överallt bara för att vi ville ha med varenda scen som var med i "New Moon" som dem nördar vi är.. Haha! Men fatta vad coolt. LTJ är en jättefin film, den rekomenderas!


HÖRDE JAG TANT?!!

´
Min älskade älskade älskade mamma fyller år idag! Grattis världens bästa mamma på din 40-års dag!! Nu är dagen äntligen här mamma! Dagen då du får fler semesterdagar!! Hahaha.. Hon har gått i flera år och sagt att hon vill fylla 40 så hon får mer semester. Vilket hon nu har. Haha, love u!

Det här är ett tidsinställt inlägg. Förmodligen är vi kvar i stugan och firar mamma. Men vi åker hem senare på kvällen. See u then.


VIKEN!

Hallo Hallo! Det här är ett tidsinställt inlägg. Jag är just nu i stugan förstår ni. Jag och släkten har det säkert lika trevligt som vi alltid brukar ha det tillsammans. Jag hoppas det är bra väder bara.. Men det får inte vara för varmt heller. För då är ormarna ute och jag har ju planerat att springa lite när vi är där! Sist vi var där(påskas) såg jag en stor jävel. Fyfan. Men vad gör man.

Våran stuga(eller ja farmor och farfars stuga) ligger hur bra till som helst. Vi har bara några meter ner till bryggan och grannar har vi knappt. Så när man är där är det hur lugnt och skönt som helst.

Förresten! Jag ska börja övningsköra i helgen. Wiho! Pappa tyckte det var en bra ide att börja köra på en grusväg ute på landet så det inte händer oss något. Haha va fan tror han om mig? Så svårt kan det ju inte vara. Eller?
  
Min hund är inte som andra hundar. Han sover JÄMT upp och ner, och i trånga utrymmen. Haha freak..

it can't rain forever

Ciao! Efter mitt jobb idag var jag så jäkla slut så jag gick och la mig och halvsov lite sådär i 4 timmar! Bara skönt. Men nu är ju frågan såhär, om jag kommer vara lika trött efter morgondagens jobbpass så är det ju ingen chans att jag kommer orka fira midsommar i helgen! Eller hur?? Det blir inte mycket festligheter då jag ska vara i stugan med släkten hela helgen, men ändå! Jag kommer sova bort midsommardagen, haha..

Aja. Vad har hänt mer denna eftermiddag? Jo jag har gjort rent mina allt för skitiga cross stövlar. Anteckna! Sen har jag städat mitt rum, fast jag förstår inte varför jag gjorde det eftersom det kommer bli lika stökigt imorgon. Sen har jag också tittat på några avsnitt av min nya favoritserie. Pretty Little Liars, hur bra?

FAN! Imorgon drar vi ju till stugan..Och jag har inte packat än! Bajs. Orkar inte!

ONSDAG

Idag när jag och Dennis jobba ihop så hörde vi något jävla ljud. "Vad kan det vara?" "En mobil?" "Är det någon som ringer..?" Nä, vi kände på våra mobiler och ingen ringde oss. Efter ca tio minuter så ba: "Asså va fan är det som låter?" "Kommer det från mataffären?" "Någon bil??" Nää. Då säger Dennis att jag ska kolla min telefon igen och då ser vi att jag hade råkat satt på musikspelaren. Shakira - She Wolf var i full gång. Hahahaha. Vi kunde inte sluta skratta så kunderna trodde ju att vi var helt knas! Man fick magrutor av allt skratt. Haha vilken dag. Vilken jävla regning dag!! Fy.

Tänk er att den här låten spelades medans jag och Dennis stod och tog emot kunder. Hahahhahahahaha.. Pinsamt!

Jobb jobb jobb, pengar pengar pengar!


Jävlar vad jag är trött! Jag är så trött så jag knappt orkar röra mig. Ingen som vill bära mig till sängen eller? Nähe jag förstod väl det.

Imorgon är det jag som öppnar på jobbet! Klockan 8. Jisses vad tidigt, då lär jag ju göra kväller nu ju så jag orkar kliva upp imorgon. Men allt slit är såå värt pengarna! Imorgon ska både jag, Dennis och kanske Ida jobba tillsammans. Så jävla kul!

NU; Godnatt.

ONSDAG!

Imorse gjorde jag några ärenden på stan. Sen dess har jag legat framför tvn och halvsovit lite! Jag förstår inte varför jag är så jäklans trött hela tiden. Aja. Nu ska jag fixa mig lite innan jag åker och byter av Dennis på jobbet! Idag, imorgon och på fredag lär nog vara dem roligaste dagarna(men stressigaste) på jobbet, det är ju nu alla köper jordgubbar till midsommar! Imorgon och på fredag kommer vi jobba två eller tre stycken samtidigt så det kommer bli asroligt! See u.

ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR

Dagens körning i Skutskär gick hur bra som helst! Det går bara bättre och bättre för varje träning. Idag hade jag ett bra flyt hela banan genom. Yes ni hörde rätt, hela banan! Jag körde runt hela idag, vilket jag inte har gjort tidigare. Jag är nöjd, så jävla nöjd!


Det är förresten 10 dagar kvar tills jag och min familj drar ner till Uddevalla och kolla motocross VM! Jag älskar mitt liv just nu.

BFF

Tjena macarena! Sitter ute på min kära balkong och myser med min lilla hund. Lillen som vi kallar honom. Idag är jag som sagt ledig från jobb så jag njuter lite extra mycket! När solen går i moln lite då och då myser vi ner oss under en filt. Annars ligger vi och pressar oss bruna! Haha. Min bästis det där. Det borde vara jobbigt för honom att ligga ute i solen(han är helsvart) men han gillar det, han tycker om att ligga mitt i solen konstigt nog. Puckohund.

Gammal bild från i vintras! Vi posar framför webbkameran!


IF YOU SNOOZE YOU LOSE


my sweet balcony


Tänkte bara visa vilket jävla bra solställe jag har! Min balkong, min alldeles egna balkong. Det finns bara grannar på höger sida, och staketet runt är lagomt högt så jag skulle kunna ligga/sitta topless hela dagen. Fast det gör jag inte. Haha men ändå!

Jag har sol från kl8 på morgonen till 17 på kvällen ungefär. Hurrrrrrrr bra?

P.S på bild nr6 ser man en stor tomt. Det var på den tomten jag körde cross på för första gången. Jag tror jag invigde min första vurpa då också. Körde rätt in i en massa grenar. I år när jag provade min nya hoj(Yamahan 250) körde jag också där. Bara för att känna på lite. Då åkte jag in i samma träd. Själva stammen den här gången, inte grenarna.. hehe, den här gången slog jag i knät riktigt rejält. Jag vart liggandes i två dagar. Haha men det är sånt man får räkna med när man kör. Fast jag kommer nog aldrig köra på den plätten igen tror jag. Vågar inte.

Det var roligare när vi var barn, då tävlade jag och grannpojken med våra motorer på den tomten. Jag körde på brorsans 60cc och grannes hade sin fyrhjuling. Hahaha gulligt! Resten av barnen på gatan stod och hejade på. Ibland körde dem också.

Nu ska jag ut och njuta av min lediga dag! Imorgon börjar jag jobba igen, ska jobba hela midsommar-helgen. Hjälp.

MÅNDAG


Jag älskar när man är sådär spontan av sig! När man väl gör något sånt blir man så glad! Som ikväll tillexempel. Jag sprang ner till stan(ca 6-7km) för att hämta min cykel som stod parkerad där. När jag väl var nere på stan så tog jag en 20-minuters på ett solarium också, bara för att torra ut några äckliga finnar. Sen cyklade jag hem. Jag var borta i mer än en timme och det behövdes verkligen. Det var så skönt att bara vara och släppa allt för en stund.

Imorgon ska jag köra lite hoj med pappa! Woho.

DAGENS NYA

Idag strosade jag och Linn runt på stan. Jag hittade en massa fint som jag tyvärr inte köpte, eftersom jag trodde jag hade glömt mitt kort hemma. Jag hittade iallafall tre stickade tröjor på Vero Moda för 120 kr! Haha galet eller? Egentligen skulle dem ha gått på 600 spänn men jag fyndade riktigt rejält!

Efter lite fika och de på stan åkte jag och Linn lite spontant sådär till Valbo. När vi väntade på bussen kom jag på att mitt kort låg i ena jackfickan. Haha, så då vart jag ju ganska besviken på mig själv för att jag inte hade kommit på det tidigare. Men det var nog meningen att jag skulle hålla i pengarna lite, så det var ju bra! Iallfall så gick vi på Köpis någon timme, jag hittade saker men inte Linn. Haha stackarn! Sen avslutade vi våran dag med en korv på IKEA. Den är såååå god.
 
Härliga färger! Det vart en svart likadan också, bra att ha tänkte jag.. Men den snodde mamma av mig direkt när jag kom hem så den hann tyvärr inte komma med på bild. Resten jag hittade idag orkade jag inte ta kort på. Jag tycker det känns rätt löjligt att knäppa kort på oviktiga saker och sedan lägga ut det här.


Jag hoppas du, Aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pin-kod, asså aldrig, även när du får en ny.


Hade lika gärna kunnat jobbat idag! Min lediga dag är ruined. Hittills iallafall.


Sådär ja!


25 frågor!

Röker du? Nejnej!
Snusar du? Nej har aldrig gjort det heller.
Skolkar du? Ja ibland, när man känner att man ändå inte gör något i skolan. Jag blir jämt klar fort så när några fortsätter med samma uppgift lektionen efter tycker jag det bara är dåligt att vara kvar. Sorry.
Gör du frukosten själv ? Haha ja. Men jag slipper ofta ta fram grejerna eftersom Alex äter frulle tidigare än mig.
Har du suttit i rätten? Nej.
Har du slagit ner någon? Nej, men har gärna velat gjort det några gånger.
Har du pussat någon av samma kön? Yes.
Har du varit på strippklubb? Nej.
Vad gör du när du blöder näsblod? stoppar upp en tampong i näsan? HAHAH. Kom tänka på filmen "She's the man" nu, den är riktigt bra. Det är en sån film som man kan se flera gånger. Och jävligt rolig är den också! Men iallafall så ska jag fan ta och göra det någon gång. Bara för att. Fast jag blöder aldrig näsblod, men ändå.
 klicka på bilden!

När grät du senast?
Igårkväll av utmattning.
Vem kan du prata om allt med? Med några stycken.
Har du solglasögon? Ja ett par billiga från JC. Jag vågar inte ha ett par dyrare för jag slarvar ofta bort dem. Eller har sönder.
Skriv en mening på engelska ? I love my kids.
Vem pussade du senast ?  Min vovve Ludde.
Vem kramade du senast? Hm. Tror det var Dennis faktiskt. Haha.
Vad är din högsta önskan just nu? Att datumet ska ändras till den första juli. Det är då jag och min familj drar iväg till UDDEVALLA MOTOCROSS VM.
Vad heter den hårspray du använder? Använder sällan hårspray. Men jag tycker dem billiga är nästan bäst tycker jag!
Vem gillar du? Många många många!
Vilken färg har du på tröjan du har på dig? Svart.
Har du string på dig just nu? Nej.

Känner du någon som heter Niklas? Yesbox.
Har du bärbar data? Jajamen.
Är du blyg?
Jag är jätteblyg, speciellt när det är mycket folk eller någon jag inte känner. Särskilt när dem är snygga och jag gör bort mig.. Host.
Vad tänker du på just nu?  Att det är jobbigt att var blyg.

Vad föredrar du på det motsatta könet? Muskler och fina ögon. Och personligheten såklart!
Mage,ben eller armar? Armar och mage. Mums.
Bruna,blå eller gröna ögon? Bruna ögon är så jävla vackert. Jag smälter nästan, haha!
Långt eller kort hår? Spelar ingen roll.
Charmig eller rolig? Båda!
Röker eller snusar ? Snooza. Hahaha jag är för trött för dem här frågorna just nu känner jag. Skrattar åt allt!
Vad kollar du först in på det motsatta könet ? Utstrålingen. Och dens ögon.
Hur stor betydelse har kläderna? Stor!
Gillar du någon just nu från det motsatta könet? Ja!
Gillar någon annan dig just nu? Ja.Blivit kysst? Ja.
Stått på scen? Ja.
Varit med om en bilolycka? Inte krockat, men ja.
Klättrat på berg? Nej.

ANTINGEN ELLER
Kallt eller varmt
Blått
eller rött
Regn eller snö
Ull
eller bomull
Rosor eller tusensköna
Vår
eller höst
Historia eller vetenskap
Matte eller engelska

HAR DU

ÖVRIGT
Svär du för mycket?  Ja tyvärr.
Vilken låt lyssnar du på just nu? Ingen.
Hur är vädret just nu? Kallt och äckligt.
Vart skulle du vilja åka? Italien! Ovanligt hehe?
Vill du ha barn? Ja, men om flera år.
Isf vad skulle dom heta? Det vet man nog när man ser deras ansikten.

SENASTE SOM DU
Träffade? Pappa!
Pratade i telefon med? Sofie, tror jag!
Sov tillsammans med? Det var ett tag sen. Linn slagga här senast iallafall! Men i en varsin soffa.

Phew nu är jag äntligen klar! Nu ska jag fortsätta titta på filmen "Kärlek på menyn".


OHH


Sitter i sängen och är helt redo för att gå och lägga mig känns det som. Jag är dödstrött. Men att gå till sängs innan klockan 8 är nog ingen bra ide. Så därför håller jag just nu på att ladda ner lite nya appar till min mobil. Alltid bra tidsfördriv. Om jag sätter på någon film kommer jag säkert somna så det vågar jag nästan inte göra heller.

Nu ska jag spela Slice it! Haha verkar apkul!

I wish my smile was your favourite kind of smile



Den här låten är så jäkla fin! Kan inte sluta lyssna på den. Den och Rebecca Blacks låt "Friday" lyssnar jag på om och om igen.. Haha mobba mig inte men jag gillar den!

så jävla glad!

Jisses vad alla ska klaga på vädret! Vi är lediga från skolan och det är väl huvudsaken tycker jag? Haha skitsamma. Som jag skrev i det tidigare inlägget så har jag varit i Skutskär med pappa några timmar idag. Vädret var perfekt, även banan. Den var helt himelsk om jag får säga så. Den var jättefin, inte alls slagig eller hal. Säkert för att det har regnat dem senaste dagarna.
 
Det första vi gjorde när vi kom dit var att gå banan. Vi bestämde vart jag skulle köra, samt hur. Jag körde en mycket större sväng idag än vad jag har gjort förut. Förut körde jag lite mindre än halva banan. Så jag skulle bli van, liksom bli mer trygg. Nu idag körde jag en större del av banan, inte mycket ifrån hela faktiskt. Framsteg? Yesbox. Jag vågar mycket mer nu. Jag hoppar högre, kör snabbare och tar även snävare svängar. Och jag älskar det verkligen! Jag är så jävla lycklig.

Pappa är så gullig, hehe, han tar jämt kort och filmar. Ganska bra faktiskt, för då kan jag ju se hur jag kör och på det viset bättra mig. Men dem bilderna kommer upp här senare, lovar!


Klantarsel

Igår råkade jag klippa fel i min älsklingströja. Jag skulle klippa till den där nere vid midjan men istället råkade jag klippa hela sidan upp mot armen. HAHA. Jag kan visa en bild på tröjan senare idag så det är lättare att förstå hur jävlig jag har varit. Men förstå hur arg jag är på mig själv just nu? Jag älskar den här helt underbara stickade svarta mer än alla andra kläder. Och den är just nu helt förstörd. P.ga. mig! Aja, jag kanske kan laga den med någon svart tråd. Vi får se, annars är den bara att slänga. Snyft.

Ojoj, nu hinner jag inte skriva mer! Nu ska pappa, jag och mitt alldeles för smutsiga hår åka ut till Skutskär för att köra lite hoj.

PINCH ME

Pappa bokade biljetter till VIP-campingen på Uddevalla motocross VM till oss för någon dag sen. HAAAAAAAAHA. Förstå hur glad jag vart då eller? Uddevalla GP är årets största motocrosshändelse i Sverige. Hihi och jag ska dit, för första gången. Galet?

Så jajamen. Vi tar husbil och bilar ner på fredagen. Stannar där hela tävlingshelgen, sen på vägen hem blir det förhoppningsvis Liseberg och Ullared också. Om jag och mamma får som vi vill. Men det tror jag nog. NÅGON SOM ÄR AVUNDSJUK ELLER? Ja jag förstod väl det.











Bilderna är b.la tagna från Caronline Joelsson och motonews!

LÖRDAG

Jag och mamma har varit ute på Gävle Brukshundklubb i hela 10 timmar idag! I regn och äckelväder. Den ni! Vi käkade en grillad hamburgare till lunch. Inget mer. Så gissa om jag är helt less nu? När vi nyss kom hem var jag tvungen att grina lite för att må bättre. Hahahaha.. Nu måste jag bara få i mig lite mat så blir det bra sen.

Men jo visst var det roligt att se agilitytävlingar, men va fan.. 10 timmar? Vi fick ingen vila heller. Först var jag tidtagare, sen banbyggare och sist men inte minst i sekretariatet. Efter alla tävlingar var slut fick vi medlemmar(jag är HU egentligen, alltså inte medlem i BHK, bara mamma) i klubben städa bort alla hinder. Och hur jävla tunga är inte dem då? Haha. Men ja, det har ändå varit väldigt roligt att jobba där idag. Alla är så trevliga.

HU - Gävle Hundungdom
BHK - Gävle Brukshundklubb


Amagash

FUUUUUUCK. Mitt inlägg försvann. Jävlar vad arg jag är nu! Skitsamma. Nu är jag iallafall hemma, ska upp tidigt imorgon för att jobba på BHK. Jag och mamma ska hjälpa till helgens agilitytävlingar. Vi skulle egentligen ha varit med och tävlat själva men vi fick tyvärr ställa in det pga Luddes rädsla för skott. Kan berätta mer om det imorgon.. För nu ska jag sova. Bye.


LÄNGTAN

Herregud vad jag har varit stressad den här veckan! Men nu är det äntligen helg, skönt! Jag är ledig från jobb fram till onsdag nästa vecka så nu jäklar ska jag slappa! Liksom andas.

Jag ska träna och träffa alla vänner som jag knappt har hunnit träffa på flera veckor. Hujeda mig så skönt det låter!

JÖNSSONLIGAN


Sitter nu framför tvn där dem visar Jönsonligan på Mallorca. Vilken klassiker! Har precis avslutat en skål med jordgubbar och mjölk. Perfekt avslutning på en dag som denna om jag får bestämma. Imorgon ska jag upp och jobba igen, vi får hoppas på att det blir lika roligt som det var idag!

TORSDAG

Hej hopp! Hur skönt är det inte att solen är tillbaka då? Jätteskönt! Nu får vi hoppas på att värmen håller i sig bara. Wiho.

Jag börjar jobba om ca 30 minuter. Så det är kanske dags att börja röra sig ditåt. Vi hörs när vi hörs.

ONSDAG


Idag har jag varit på teorilektion för B-körkort. Jajamen, så nu får även jag ta mig ut i trafiken! Wiho. Fast jag har ju redan suttit bakom ratten med Natalie en gång, hehe, typ förra veckan. Och det gick faktiskt helt okej för att vara första gången iallafall. Inga motorstopp och inga olyckor. Hur bra? Men det är nog bäst att fortsätta hålla det hemligt för mina föräldrar tror jag. Haha! För Natalies skull..

Vad händer imorgon då tro? Jo, träning! Nu var det alldeles för längesen jag var ute och sprang tycker jag, så nu lär jag ju börja med det igen. Men jag kommer bara hinna ta en lätt springning, jag ska ju även jobba imorgon! Men för att få tillbaka den där tränings-vanan lär man ju börja någonstans, eller hur? 

Sen efter jobbet ska jag även åka och kolla på nya crosshandskar eftersom jag är i stort behov av nya! Eller nya och nya. Jag har inga. Haha, så illa är det!

Förra veckan beställde förresten pappa en lägre sadel till mig, och den skulle tydligen komma imorgon. Såå skönt! Sadeln är säkert bara någon cm lägre än den vi har just nu, men den centimetern kommer ändå göra det lättare för mig i min körning. Tror jag.

Nej nu ska jag ta en durre för att sedan mysa ner mig framför en film. Härligt.

LAT

Nu har jag precis kommit hem från dagens bravader. Idag har jag hängt på stan med Linn och Emelie. Dem sötpruttarna var med när jag klippte mig och efter det tog vi en lunch ihop! Eller ja, snarare middag för klockan rann iväg när jag var hos Pernilla. Men frippan vart jag iallafall nöjd med. Sweet.

Efter lite häng drog jag hem till familjen Samuelsson/Larsson på kalas. Blev bjuden på fika så det var bara trevligt. Min lillkusse fyller 12 år idag! Haha hur fort går inte tiden då?

Nej nog om att sitta vid datorn nu. Nu lär jag städa mitt rum, jag påbörjade med städningen i lördags men inte fan har jag städat klart det än! Haha skjut mig.

MR NOBODY


När jag kom hem från jobbet idag orkade jag inte riktigt uppdatera på direkten. Jag var så trött så jag satte på en film istället. "Mr Nobody" heter den. Det är en sån film som man inte riktigt har hört talas om förut. Iallafall inte jag! Så jag hade inte så stora förväntningar på den. Trodde mest att det var en sån film som man bara kunde kolla på. En film som man inte behövde tänka när man såg den.. Men jag hade fel. Så fel! Den är så jäkla knepig så ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Man måste verkligen tänka och hänga med för att förstå vad den handlar om. Jag vet inte ens om jag gillar den eller inte. Men filmen är absolut häftig, så jäkla häftig. Men bra? Nja.

Förresten så hatar jag hans hår. Hela han är så ful.. Haha. Det är det jobbigaste!

OFF TO WORK

Tjenamors! Idag är jag helt slut i kroppen. Inte kul.. Imorse var jag iväg på ett litet "möte" så ingen sovmorgon fick jag inte heller. Suck! Men jag har inte tid för att klaga nu. Nejnej. Ska nu cykla iväg till jobbet. Ses om 6 långa timmar!

Det finns inget bättre än den här underbara sporten. Jag kan inte vara lyckligare!

12:E JUNI


Jag har 82 nya inlägg på Bloglovin.. Som alltså är olästa. HM. Jag tror jag tar itu med dem imorgon istället.. Suck, måste verkligen alla uppdatera då när jag inte har tid att läsa dem? Bara för att jag inte har kollat Bloglovin en enda gång idag så ska verkligen alla uppdatera sina bloggar som tokar. Jobbigt värre.. Haha skjut mig som den bloggnörd jag är.

Vad har hänt idag då?? Jo jag har hängt med min kära kusin Natalie. Först var vi i Skutskär några timmar, sen gjorde vi lite andra ärenden. Senare mot kvällen våldgästa vi familjen Eriksson. Bara trevligt! Nej nu ska jag kila iväg till sängs. Imorgon är det jobb och annat som kallar. Yiho, bye.

Underbara söndag!


Ciao bellas! Igår vart det så sent med Linn så hon slagga här. Vi var helt dö så vi tog en varsin soffa här hemma och somna i den. Haha. Nu har hon iallafall åkt hem. Dagens planer är att åka iväg till skutskär med pappa och Natalie. Jag har inte kört på ca 3 veckor nu, så snacka om att jag är taggad till lite träning?!!

Btw. Jag har nu äntligen fått bilderna från Marias och Davids student. Jag vill jättegärna lägga upp bilderna här, men jag har alltid tyckt det har varit föör personligt att lägga upp bilder på sin släkt på bloggen.. Så ja, vi får väl se hur jag gör med dem.


SV: Maria det är jag som har boken! Sorry, du får tillbaka den snart.


don't cry. buy a bag. and get over it.

 
Jag har fortfarande inte fått tag på min kamera! Gah, jag börjar bli lite smått galen nu faktiskt. Skitsamma. Denna förmiddag har varit väldigt seg, jag låg lite extra länge i sängen och sen har jag bara suttit ute och läst en bok i solen. Hur skönt? Nu när man inte behöver tänka på skolan längre kan man äntligen börja läsa andra böcker än dem i skolan. Har alltid velat läsa "Elsas mode" av Sofi Fahrman och nu kan jag ju äntligen göra det! Dem få gånger man läser böcker är ju dem gånger man ligger ute i solen. Vilket man kommer göra mycket i sommar. Hihi. 

ÅÅÅÅH jag kan fortfarande inte fatta att det är sommar nu. Jisses vad skönt!

Massa trevligheter!

Hej hopp! Igår hade vi det väldigt trevligt på Maria och Davids student. När Marias klass drog vidare med deras flak drog jag ner och mötte Linn och Sofia på stan. Vi hade det mysigt vi tre, det vart en massa prat!

Kom väl hem runt ett tror jag. Med en kär Macdonald's påse. Dock somnade jag runt fem så det var en galet lång dag igår. Är fortfarande helt slut! Igår var det också en sån dag då jag upptäckte vilka som är mina riktiga vänner, så dem tänker jag behålla och dem andra bara slippa. Hur skönt?!

Jag tänker fylla på det här inlägget med bilder från gårdagen när jag har fått min kamera. Vi råkade visst glömma den hos Eriksson igår. Ajdå! Men jag kan lova att det kommer upp många många bilder. Det var flera stycken som sprang runt med min kamera, haha!

like baaam she's back!

Ville bara säga att jag är tillbaka! How sweet? Fast just nu hinner jag inte visa bilder och sånt tjafs om veckan som har gått. Utan jag gör det imorgon istället! Om jag orkar dvs, haha! Imorgon har jag först skolavslutning, sen ska jag ner till stan och gratta mina kusiner och vänner till deras student. Hur jag kommer hinna fira alla är ju en bra fråga! Hehe. Först och främst ska jag ge tusen miljoner pussar och kramar till mina två kusiner som tar studenten. Maria och David! Iih jag är så glad för deras skull. Jag har taggat till deras stundentfest hela veckan så nu jäklar! Haha.

Men iallafall så får vi väl se imorgon hur pigg man är. Annars kommer det upp ett fett inlägg på lördag istället. Ses då. Bye.

Bjussar på den här bilden. Haha. Bara för att berätta om vadet jag och min pappa har slagit. Eller vad man nu säger! För att jag ska få ett par nya Converse(dem är redan köpta) lär jag klippa gräsmattan hela sommaren. Haha hur bra? Gräset är ju bara roligt att klippa, så det är ju bara att tacka och bocka för.


höres och seses bitches

Jag har bestämt mig att lägga ner den här bloggen. Men bara i en vecka! Det händer inte så mycket i mitt liv just nu. Jag gör samma hela dagarna långa. Jag är så mycket som det bara går med släkt och vänner. Om jag inte är med dem jobbar jag. Enkelt och tråkigt för er att läsa!

Imorgon blir det "möte" och jobb hela dagen. Så idag har jag varit extra mycket med mina vänner och sånt. Jag får det att funka, det rullar på. Och det känns redan nu som att vi har sommarlov, man är ju knappt i skolan längre.. Haha sjukt. Jag ska jobba två dagar den här veckan istället för att gå till skolan, och sen blir det skolavslutning på fredag. Eller ja, vi ska "vinka" av treorna. Hihihihi hur bäst?!

Men vad sjutton! Nu sitter jag ju här och skriver fast jag inte vill. Fuck. Jag orkar inte skriva varje dag så det bästa vore ju att ta en paus från alltihop. Bara ett tag så man får känslan tillbaka senare. Så ja, jag börjar nu.

Efter en veckas paus kommer jag säkert ha en massa bildmaterial som jag kan lägga ut här. För just nu har jag nada. Men jisses vad bra, nu säger vi så att jag har en veckas uppehåll från och med NU. tarzan.


SKJUT MIG.

Alltså jag hatar det här! Vart fan tar mina inlägg vägen någonstans? Jag skrev två imorse och sedan ett från mobilen. Men inte fan ser jag dem här eller. Eller jo, ett av inläggen men vart fan är dem andra två då?? Dem är helt borta.. Bara sådär. Åh varför gör dem det för..? Jag hatar det här. Verkligen hatar!! Tänk om det är någon som sitter och tar bort mina, haha, och kan typ mitt lösen och de. Haha vad fult! Fast det tror jag nog inte, men vem vet.

Nej nu ska jag försöka en gång till. Om det inte funkar vet jag inte vad jag gör.

ROLE MODELS


Alltså ni måste bara se den här filmen. Haha den är så himla rolig och underbar! Jag vet inte vad jag ska säga mer om den.. Man måste bara se den för att förstå hur jävla rolig den är! HAHA. Kärlek!


Andas, andas allting snurrar runt

Idag spenderade jag denna härliga och soliga förmiddag med mamma, lite shopping på stan sådär. Det var inte meningen att jag skulle köpa så mycket men så vart det iallafall! Hehe. Men det är bara roligt.

Jag hittade b.la. dessa örhängen från ur&penn idag. Hur snygga? Jag såg att Ellinorak köpte likadana för någon dag sen så jag bara lära ha dem jag med tänkte jag. Busigt!

Nej nu ska jag ut och göra något som jag inte har gjort på flera veckor.. Springa! Hujeda mig vad jobbigt.

Men hallå! Det här inlägget skulle ju ha publicerats för typ hundra timmar sen.. Vad hände?! Skitsamma jag visar det nu istället, haha sådär mitt i natten. Men skitsamma. Nu ska jag sova för jag är hur trött som helst. natt.

om och om igen... Natasha Bedingfield!


LÖRDAG

Tjena! Sitter inne nu en liten stund för att komma bort från solen lite. Vilken värme!! Iallafall så måste jag göra lite ärenden i stan och köpis idag. Idag och imorgon är mina enda lediga dagar den här veckan, så jag måste passa på att få dem här sakerna gjort då tänkte jag.. Faaast det hade inte varit fel att åka någonstans och göra första doppet i havet.. som säkert alla tänker göra idag! Men aja. Det får bli sen. Den här veckan kommer jag ha fullt upp med jobb så det inte är sant. Men som tur är jobbar jag ute, så jag får sol på mig hela dagarna när jag står där ute och säljer. Sen får man ju också pengar för det. Grymt.

Om 6 dagar är det "skolavslutning" Så jävla galet!! Skönt eller vad?!

back home

Måste bara få säga att min käraste Maria räddade min kväll idag! Tacktacktack. Säg mig, vad skulle jag göra utan den flickan?! Hon betyder precis allt för mig. puss! nu ska jag sova.

favoritbild i repris!


Morgon morgon

Jag somnade runt fyra imorse och vaknade klockan nio. Och jag är inte trött! Haha det är sjukt. Jag tror man blir piggare av solen faktiskt.. Sweet. Men det är ganska jobbigt när man vill kunna sova fast det inte går, eftersom det är så ljust ute. Men ändå! Jag saknar verkligen inte vintern då det var mörkt när man vakna och mörkt när man slutade skolan. Usch fy och blä. Hur jobbigt var inte det? Sommaren är så mycket bättre, på alla vis!

Nu ska jag ta mig en frukost. Senare ikväll blir det kanske en liten träff med Klant-Malin!! Jag har inte sett henne på flera år känns det som så det ska bli så trevligt så!


Vi hade ingen flaggstång med det gick bra ändå, vi tog en gammal kärring och slog den gul och blå


För ungefär en vecka sen åkte jag omkull med crossen. Det vart ett ganska äckligt sår på armen och några fula blåmärken lite vartstans på kroppen sådär. Inget märkvärdigt. Men nu då!! Herregud hela min jävla arm är helt gul och blå. Hahaa. Det känns som att blåmärket runt såret bara blir större och större. Och det gör så fruktsansvärt ont när någon kommer åt armen..!! Dör typ. Snart kommer väl hela jag vara full med blåmärken. Fast det är jag redan, hehe, men mer alltså!

Aja jag ville bara säga det. Alltså att man borde tycka synd om mig för det gör så ont.. Haha nejdå. Men ändå. Sen får jag också ursäkta mig för att detta inlägg vart ganska surt.. men men.

Nej nu jäklar måste jag skynda mig om jag ska hinna göra allt som behövs göra ikväll. Bråttom bråttom.

FÖRSTA JUNI!! WEEEHO

Haha det verkar som att alla ska ut ikväll! Men inte jag nej.. Sitter hemma och myser med lite choklad och film ja, haha men det tycker jag låter helt ok!

Idag var jag till skolan en snabbis bara. Jag redovisade mitt "tal" och sen fick man sluta. Hur skönt? Då åkte jag ner på stan för ett möte. Efter det hämtade min underbaraste, vackraste och bästaste Maria upp mig. Vi hämtade David och for till Köpis en sväng. Sen hem till Marcus. Förresten så hittade jag ett par sköna brallor och några smycken inne på köpis. Sen hittade jag en massa fint i Marias garderob också, hihi busigt värre! Men iallafall så har jag varit med dem idag. Vilket har varit väldans trevligt.

Just fan! Det är ju första juni idag. Eller ja, snart är dagen över men ändå! Oh my fucking god. Hur skönt är inte det här då? Apskönt om jag får säga det själv. Nu är det bara några få dagar kvar till en massa studentfirande. WEHOO.

 Romantisk håruppsättning Romantisk håruppsätning
ffffound

Trött

Godmorgon godmorgon. Kom precis på att vi börjar kl9 idag och inte 8.30. Fan, då hade jag ju kunnat sova ännu mer! Jag kan inte somna om nu heller, aja. Men lite mer sömn skulle jag verkligen inte tacka nej till, jag är så fruktansvärt trött just nu så jag vet inte vad.. Jag kom dels hem rätt sent igår, sen satt jag också uppe ganska sent med det där jävla "talet" jag ska redovisa idag. Jag känner på mig att det inte kommer gå bra. Det är inte heller någon idé att försöka för jag, som precis alla andra, har gått och blivit skoltrött. Hehe. Varför ska man som lärare sätta den här redovisningen på våran sista skoldag innan vi går gå på lov? Vi vill ha sommarlov och det är NU.

Nej nu måste jag höja volymen och börja piggna till inför skolan! Bye.

RSS 2.0