Hemma

Halloj! Kom precis hem från Hedesunda tillsammans med Moa. Jag trodde det bara skulle vara vi tjejer och några från Polhem där. Men det vart visst hela Engeri-trean och vi fem brudar. Haha roligt värre! Vi grilla. Sen visade jag också upp mina volleyboll-skills. Dem finns ju knappt så det vart ju en hel del pinsamheter för mig..

Nej nu måste jag sluta skriveria. Jag ska redovisa ett "tal" inför klassen imorgon så jag måste börja förbereda mig nu. Jag har absolut ingen aning om vad jag ska prata om så vi får väl se hur det slutar..

Morning bitches!


Hej hopp! Idag är jag ledig, wiho!

På eftermiddagen ska jag iväg till Hedesunda med några brudar men nu på morgonen ska jag bara vara hemma. Det är så skönt att bara vara tycker jag, speciellt när man har huset för sig själv.

MÅNDAG

Nu ska jag försöka ta mig ett bad, UTAN att doppa min högra arm där jag har ett djupt sår sen gårdagens körning. Herregud hur ska detta gå..? Jag kommer skrika död på mig själv om jag råkar komma åt. Men men. Det ska iallafall bli apskönt att lägga sig i ett varmt bad nu när jag är så stel i kroppen, och har världens jobbigaste träningsvärk!

Senare ikväll ska jag och Emelie göra utesidan osäker. Haha party on!

SÖNDAG



Denna vackra söndag spenderade jag med min pappa ute i Skutskärs crossbana. I fem långa timmar. Banan var slagig och uppkörd så det var ganska svårt att köra idag men det gick dock mycket bättre att köra idag än vad det har gjort alla andra gånger den här veckan.

Idag vågade jag också köra mycket mer eftersom jag nu äntligen har börjat kommit ifunn med hojen min.

Precis innan jag tänkte avrunda dagens körning åkte jag omkull. Det var nog både av utmattning och av stress eftersom jag hade några bakom mig. Iallafall så skärde jag upp armen när jag vurpa, det gjorde så sjukt ont så det inte är sant.. Såret är ganska stort och ser hemskt ut. Fyfan. Men som tur är vart såret inte smutsigt så jag slipper göra rent det med sånt där äckligt medel iallafall. Skönt!

Men ni ska veta att det var ett rent helvete när jag duscha!! Haha. Speciellt när några strålar råkade komma åt såret.

Ajaj. Men jag ska inte klaga. Det är väl smällen man får ta när man kör cross helt enkelt.

Men bortom såret och vurpan så har den här söndagen varit helt perfekt! Älskart.


Om och om igen..


Jobba jobba jobba

Idag har jag jobbat i 6 timmar. Har stått hela tiden och burit en massa tunga lådor full med liter jordgubbar. Gissa om jag är trött!! Vill helst bara lägga mig ner för att dö ett tag men jag har inte tid till någon vila.. Nej för jag ska snart iväg och rida Peters häst som jag har lovat honom.

Men jag ska inte klaga. Hästen "Enya" är en tinker som är väldigt rolig att busa med i skogen. Så nu jävlar ska vi leka hon och jag! Hehe.

Kass fredag!



Fick nyss mitt jobbschema över mailen. Och det ser ut som att jag kommer jobba en hel del i sommar! Alltså blir det ingen vila eller ro för mig i sommar.. Men tänk såhär, vem kommer tjäna mest cash om inte jag? Hihi, den ni!

Nu ska jag tycka mer synd om mig själv för jag missade bussen som gick till Hedesunda idag. Min lärare höll kvar mig i skolan alldeles för länge så jag hann inte med bussen. Jävla bajsjävlar. Nu har tjejerna det säkert jättemysigt utan mig. Skitsamma. Allt har en mening brukar jag tänka, så det kanske var bra ändå att jag missade bussen? Nu kommer jag ju vara pigg imorgon när jag ska upp och jobba. Det är ju bra.

GNATT

Jag är trött som ett as. Herregude hure skae dette slute! Min natthumor är igång.. Kul.

Nej tyvärr jag orkar inte ladda upp någon mer bild! Haha, det tog för lång tid.. Men jag lovar att det kommer upp fler bilder inom kort. Nu ska jag krypa till kojs. Tjabba tjena hejdå.


Jag som hade tänkt lägga mig tidigt ikväll men se på klockan! Ajaj..

Jag kom precis hem från Skutskärs crossbana med pappa. Vi var där i fyra timmar. SWEET! Så man kan väl förstå att vi är trötta nu! Hehe.

Iallafall så sitter jag och äter paj just nu, ska snart hoppa in i durren för att sedan planera lite vad man ska ha på sig imorgon kväll. Det som händer imorgon har jag sett fram emot hela veckan så det ska bli väldigt roligt! Men herregud, nu får jag sluta skriva. Jag har ju en del saker jag måste hinna med ikväll!


Den här bilden är från idag. Jag tog nästan bilden i farten för jag livrädd att deras mamma skulle komma och hacka mig i huvudet eller något. Haha! Men som tur var gjorde hon inte det.

Om jag inte är för trött när jag är klar med allt tänker jag nog bjussa på fler bilder från idag. Fast min pappa är inte så bra med kameran men vissa vart helt okej faktiskt! Toodles.


TORSDAG

Tjena tjena. När jag kom hem efter skolan idag råkade jag somna på soffan. Sov i kanske två timmar men jag ska inte klaga eftersom det var två välbehövda sovtimmar. Nu har jag precis kollat klart på filmen "Wanted" som jag började titta på igårkväll.. Och fy fasiken vilken bra film!

Men nu ska jag få i mig mat för att sedan tagga till lite crosskörning. Hur nice?


ONSDAG


Tjena! Idag efter skolan träffa jag Moa och Emelie. Vi käka på Max och sen var vi ute och gick på stan en sväng. Man har det alltid lika roligt med dem där två tjejerna! Haha. Mina två små Shreks det där.

Iallafall så är jag hemma nu men ska snart dra iväg igen. Jag ska på släktkalas för Anna-Carin och Robin. Mumsigt. Tarz.

GODNATT


Har precis sett filmen "Just go with it" med Adam Sandler och Jennifer Aniston. Den var verkligen jättebra. Det hände också en massa roliga saker hela tiden så man kunde inte heller sluta skratta. Jag tror jag skrattade under hela filmen faktiskt.. Haha värsta skön! Den rekommenderas.

Det är fest hos mig ikväll och hela världen är min

Idag körde jag cross med pappa i Skutskär då vi var ansvariga för banan. Jag träna lite teknik vid sväng/kurvor bara. Det vart inte så mycket mer åk än det för mig faktiskt, men jag tyckte det räckte ändå! Jag är nöjd.

När man har en sån stor hoj som jag har är det rätt viktigt att "köra in sig" på den först innan man kör en hel bana. Man måste liksom lära känna crossen innan man kör fullt ut. Men jag är nöjd med dagens körning iallafall. Tycker det här är det bästa som finns, så grymt kul!

Känner lite i armarna nu faktiskt, haha, men det är bara en skön känsla! Jag är så glad att vi äntligen har börjat kommit igång nu. Mitt mål den här sommaren är att haka på tjejernas träning, men vi får se. Vi tar ett litet steg i taget, hehe.

NU; DUSCH!


SKJUT MIG.

Hej jag är arg. Ända sedan klockan tre idag har jag gått runt i träningskläder och försökt motivera mig själv till att sticka ut och springa. Men vet ni vad? Det går inte. Vad jag än gör för att få mig taggad så går det inte. När jag ställer mig vid dörren för att gå ut börjar mina ben att skaka av rädsla. 

Varför jag inte kan gå ut är för att jag tror att jag kommer träffa på en orm. Vilket jag ALLTID gör så varför chansa.

Jag vill ju ut och träna för sjuttsingen, men hur ska jag kunna lura mig själv? Jag kan ju inte bara passa på att springa när det regnar heller, haha.. Det jobbigaste är ju att jag bor ju på en plats där det inte alls är mycket trafik, eller hus. Så jag gissar väl på att det är här ormarna trivs som bäst.

Så snälla hjälp mig här. Jag kan ju för fan inte leva pga. dem! Ormar förstör precis allt.

Nej nu ska jag äta gräddglass och tycka synd om mig själv. Tarzan.

ps. Jag lära ta bort den tidigare inlägget "100 frågor" för det inlägget råkade visst ta upp hela bloggsidan! Haha sorry.


Dunka dunka

Denna spotifylista älskar jag något enormt. Andreas Wijk har gjort det igen! Weho.
Försommaren 2011


SÖNDAG


Igår kopplade jag och Linn högtalarna till min laptop. Och det var nog det bästa på hela kvällen! Haha ni anar inte vilket ljud jag har just nu!! Party all day long yaoo.


Gårdagens..

Det här inlägget skulle egentligen ha publicerats igår kväll. Runt klockan åtta men tyvärr hade det inte gjort det.. Så jag visar det nu istället! Så kom ihåg det, det är inte dagens utan gårdagens!

Dagens låt: Dominos.
Dagens dusch: Gjordes alldeles nyss! Och usch så skönt det var att bli av med all sand man fick på sig idag under crosstävlingarna.
Dagens frisyr: Inget märkvärdigt. Hade utsläppt hår och luva på mig idag! Nu är det blött efter att ha tvättat det.
Dagens smink: Mascara, puder..
Dagens händelse: Har varit flaggvakt i Skutskär. Jag hade den bästa posten också för den delen, och hade solen på mig hela dagen. Så nu har man fått lite färg också, sweet.
Dagens planer: Var ju då att vara flagg. Nu ska jag snart möta upp Linn!
Dagens vill ha: Muskler.
Dagens saknad: Diddi!!!
Dagens drog: Cola.
Dagens tråkigaste: Väntan mellan åken, och att det damma så jäkligt.
Dagens finaste: Tvåan! Så vacker..
Dagens måste: Städa, men det är redan gjort nu satt!
Dagens dricka: Cola. Drack typ tre burkar idag, hur gott?
Dagens köp: Den efterlängtade hamburgaren och kall cola!
Dagens mat: HAMBURGARE.
Dagens sjuka: Max.
Dagens kärlek: Tvåan på Yamman!
Dagens mående: Trött men lycklig.


Livet!

img_6638 (MMS)

Livet!


We're gonna party like it's the end of the world


Alla andra ligger väl och sover just nu, men inte jag! Det känns som att det här kommer bli en kanondag med bra väder och trevligt sällskap så därför vill man vara vaken tidigt så man kan ta vara på det. I eftermiddag efter Sktuskär ska jag hänga lite med min kära Moberg. Vad vi ska hitta på är ännu oklart. Men vi kommer ha det lika sweet som alltid!

Nu; FRULLE.


"Lak, Jalla allihopa! Kan ni höra oss ropa?! yaooo"


Sitter och väntar på att nedladdningen av filmerna "Speed" ska bli klara! Haha. Jag tänkte att det är just dem filmerna jag vill hinna se(igen) innan världen går under imorgon. Nej skämt åsido. Men jag vill ändå se dem. Utifall att. Jag vet att jag har sett ettan förut, många gånger, den är ju en riktig klassiker! Men tvåan är jag lite osäker på om jag har sett eller inte, så den filmen har jag faktiskt höga förväntningar på.
 
Ikväll stannade jag hemma. Ångrar lite nu faktiskt att jag inte hängde med på grillkvällen men det gör inget eftersom jag hade det lika trevligt med Frida! Vi var ute och gick i nästan två timmar i H-by. Vi tog en liten catch-up eftersom det var så längesen vi träffades. Så det var bara roligt det! Men nu är jag hemma ensam igen, och har så otroligt tråkigt! Hjälp.

Skitsamma. Ska väl gå och lägga mig snart antar jag, har ju inget annat för mig..?

Imorgon bitti blir det upp tidigt och iväg till Skutskär där det kommer vara tävlingar hela dagen! Ska dock bara titta. Och äta hamburgare. Åh vad jag älskar att käka en hamburgare där borta. Det liksom hör till.. Hamburgare, en kall cola och crosstittande! Det är fan paradiset. IIH LÄNGTAR!

ÄNTLIGEN HELG!

Idag på idrotten då vi hade orientering sprang jag och Lisa runt vid högskolan och svarade på några frågor som vi fick av läraren.

Det var frågor som man skulle kunna googla men jag och Lisa var så duktiga så vi sprang runt och löste frågorna på det sättet istället.

Vi kämpade och kämpade och under hela den tiden vi sprang tänkte vi på det pris man skulle få när man vann av Danne. En varsin glass stog på spel. Och det var ju såklart det bästa priset man kunde tänka sig eftersom det var så varmt ute!

När vi kom in i mål(om hopp av att vi skulle vinna)så vart vi så arga och besvikna när vi såg att tre killar i våran klass redan var i mål. Bajs tänkte vi, men en andra plats var väl helt okej det med! Men ni anar inte hur förbannade vi blev när vi inte vann!! Här hade vi liksom sprungit runt i halva Gävle medans dem säkert hade suttit på en bänk hela lektionen och googlat fram svaren på deras mobiler.

Jag känner på mig att jag och Lisa kommer vara förbannade på det här i flera veckor, hahaha, bara för att vi inte vann. Snacka om dåliga förlorare!

Nej nu ska jag dra iväg och göra annat! Tarzan.


Va? Nej inte alls avundsjuk på italienarna...

img_3273 (MMS)

Va? Nej inte alls avundsjuk på italienarna jag ä! Nej inte alls.. Någon som hänger med till Padova en sväng eller?! Det hade inte varit helt fel att vara där med dem och chilla med lite sol faktiskt.. Eller typ Grekland.. Fast i Italien bor ju mitt hjärta så dit vill jag!! Fort.


Shopping är terapi


Efter skolan träffade jag Linn på stan. Vi gick och strosade runt bara vilket var väldigt skönt eftersom det är sånt skönt väder ute! Nej stryk det, nu regnar det... IGEN!!!! Sen var jag också i stort behov av nya jeans, så såna köpte jag med. Hittade en del grejer på rean också, b.la nagellack, linne och tjocktröja mm. Sweet.

Och vad hittar jag i hallen när jag kom hem alldeles nyss då? Jo ett H&M paket. Så nu är det en massa nytt i garderoben!! = Nöjd Sofia.

Nej men nu ska jag kila iväg och städa mitt rum.. För jisses hur det ser ut alltså..!


HAHA MEN TJENA!

Haha alltså jag dör. Det spelar ingen roll om det här är den riktiga Blondaa som har kommenterat eller inte. Den här kommentaren gjorde min dag iallafall!

Jag säger det igen, jag älskar min Martin Lilja. HAHA.


"titta havskillarna där ute!"


Mitt hjärta är ditt att förstöra

Ikväll såg jag det allra sista avsnittet av säsong 8, One Tree Hill. Och jisses vad jag böla glädjetårar! Det kunde inte bli ett bättre slut helt enkelt. Fast lite sorgligt är det ju, att man nu har sett alla avsnitt som finns. Men om man vill ha mer av denna underbara serie(som jag dårå) så är det bara att börja titta om!




BLONDIN-SÅ-FIN I MITT HJÄRTA!


Sitter och funderar på om jag ska köpa en "I love Blondaa" t-shirt för 149kr.. Förstå vilket jävla fynd det skulle ha varit?! Haha hur galet? Men vi får se. Fast det lutar åt ett köp faktiskt, för det hade varit så jävla coolt att gå runt med den, tycker ni inte?

Anyway. Nu är jag mätt och belåten så jag ska snart dra mig ner till spåret och springa/gå några kilometer med hunden min. Vi fick sluta efter vårat matte nationella i skolan imorse så det är därför jag är hemma så tidigt! ASSKÖNT.

Blondaa

Vilken kille!

Vart lite förvånad faktiskt när Max sa att "FreddeGredde" var Gävlebo! Lite coolt.





INTE OKEJ!

Det regnar så hårt ute så det låter som stenar som slår mot plåttaket. Lite irriterande faktiskt! Kom iallafall hem från skolan nyss. Jag cyklade hem i detta underbara väder och såhär såg jag ut när jag kom hem: Väldigt vackert tycker vi inte?. Kläderna satt som klistat på en, inte kul! 
Jävlar, nu när jag tänker efter... Jag döda ju en spindel igår!! Mitt fel alltihop, sorry.


AT SCHOOL


Tjenamors! Sitter i ett grupprum nu tillsammans med Elin, Max, Diana och Dennis i skolan. Vi jobbar på vårat slutprojekt i B&P lektionen. Men jag är nästan klar så jag orkar inte längre arbeta! För den här lektionen iallafall. Hehe.

Efter lunch ska jag och Trosnils göra speaking i engelska nationella. Jag är fett nervös.


KLÄM DEM FÖR FAN!!!

Jävla finnar! Vad finns det mer att säga? Nu går jag och lägger mig. Dö.

TRÖTT


Känner att jag verkligen inte har sovit ut den här helgen! Så snälla ge mig en dag till tack.

Nu är jag iallafall hemma efter helgens bravader! Jag har haft det riktigt trevligt men jag är just nu hur trött som helst så jag tänkte göra denna söndagskväll tidig. Så man orkar med morgondagen dvs, för imorgon efter skolan ska jag och mamma iväg och tävla agility med våran hund igen! Fatta hur kul? Jag och mamma ska även den här tävlingen dela upp våra klasser. Hon tar agilityklassen som är lite lugnare än hoppklassen. Och jag tar hopp som det är lite mer spring i. 

Fast tävlingen imorgon är dock på hemmaplan så vi behöver inte stressa lika mycket som vi gjorde sist då den var i Hofors. När vi skulle till Hofors förra veckan åkte vi fel väg, så vi vart helt galna på varandra, men som tur var hittade vi klubben tillslut. Skönt det!

Gick omkring i ditt kvarter tills det blev för kallt tänkte ut en dialog mellan oss och allt

Idag när jag var nere på stan hittade jag lite grejer! Tycker jag är värd dem efter att ha sprungit som en tok på orientereingen i skolan idag. Hehe. På vägen hem från Högskolan där vi höll till skakade mina ben och armar som aldrig förr. Jag trodde jag skulle vikas ihop och bara falla när jag tog ett steg till. Men som tur var gjorde jag inte det.

Iallafall så hade jag det väldigt trevligt med Moberg på stan idag.

Nej nu ska jag återvända till lite mer Prison Break-tittande för att sedan somna om. Woho. Det duggar ute så det låter sådär härligt när regnet slår på plåttaket. Mysigt! Alltså passade den här kvällen perfekt till att bara stanna hemma idag. Sikket flyt.

Laugh-Cry-Repeat


Tjenamors! Sitter i ett grupprum och jobbar på min "Drömaffär" med Mohamed och Dennis. Jag är typ klar medans resten har en del jobb kvar, how sweet va?

Jag slutar iallfall om en halvtimme ungefär. Då drar jag ner till stan och träffar Linn en snabbis. Sen ska jag hem! Ikväll blir jag hemma med mamma och pappa för dem sa att dem ska köpa hem kinamat. Då lär man ju stanna hemma och äta det tänkte jag. Haha! Jag kommer nog inte heller orka göra något mer idag heller tror jag. Är  ju helt slut efter dagens idrottspass.. Så ja, denna fredag ska jag spendera hemma i sängen med mig själv. Sovandes. Längtar!


SKAKAR

Va nej jag har inte pluggat något hårt ikväll jag ä. Nej har bara kokat ihop 1 400 ord i ett arbete bara. Och är jag klar dårå tror ni? Nej, men nästan. Jag dör. Jag skakar....! Mina fingrar har haft värsta hettan den här kvällen. Har skrivit på mitt skolarbete som fan! Duktigt gjort av mig tycker jag! Hihi. Fast nu är jag helt slut. Mina fingrar skakar. Haha. Så nu är det stopp för idag. Det blir bara slarvfel nu när jag skriver för jag orkar inte lyfta mina händer något mer. Heh.

Men snart så, snart freeeeedom! Det är bara det här arbetet som ska in innan den 22:a, sen hoppas jag iallafall på att vi inte har så många fler arbeten i skolan. Kanska några små. Hur skönt är inte det då? Jävligt skönt ska ni veta! Jävligt skönt.


Drunkar av allt skolarbete. Dööör.


GE MIG SOMMARLOV! Hejhej. Jag sprängs snart. Jag vill ha ledighet så mycket så jag tror jag dör. Precis som alla andra säkert också känner. Usch, fy och blä. Varför ska man bo i äckliga kalla Sverige för? Visst, jag älskar mitt hemland, men inte lika mycket som dem varmare länderna. Typ som Grekland. Hur skönt skulle det inte ha varit då? Ligga på stranden och pressa om dagarna och festa på nätterna? Helt ok, helt ok. Men nej, det är bara drömmar det. Jag är fast i kalla Sverige medans alla andra åker utomlands känns det som. Fast det är inte rikigt sant, men ändå! Ni fattar ju vad jag menar iallafall..

Så snälla snälla gud, kan det inte bli juni månad snart? Ge mig den 10:e juni innan jag spricker tack!!


JAG HJÄRTA TIMMY


Maxiboiii visade mig och Elin den här killen för oss idag. Först tyckte man han bara var pinsam men han är ju riktigt bra! Ett riktigt Gaga-fan är han, hehe. Och jag har börjat älska honom jag med, har nog sett alla hans videor nu och ska fortsätta med det. Jisses så söt!

Jag älskar förresten hans "Eewh" på 3:54 minuter. Haha så sjukt bra!

SOPHIA SOMAJO



http://youtu.be/K4yhHodVuiw- Stockholm Calling

Jag älskar alla Somajos låtar. Så sjukt bra!

HEY HO

Igår solade jag hemma hos Eriksson i fyra timmar med Maria. Så nu jäklar är jag brun! Eller det är på g iallafall.
Sen käka vi Max för Peter hade lagat någon äcklig mat, typ vitabönor. Haha iallfall. Sen stack vi två ut på en promenad i solen, suuper skönt! Sen hade vi en liten bastunight. Och ja, det var lika härligt som det låter. Sen slagga jag över hos dem också. Men nu är jag hemma igen. Kom precis hem från skolan där jag skrev ett prov på svenskan. Gick helt okej tycker jag, men vi får väl se resultaten sen.. Anna är ju som hon är, höhö.

När mamma kommer hem idag ska vi dra iväg till Hofors! Vi ska båda tävla i agility. Mamma tar agilityklassen och jag hoppklassen. Vi ska tävla med våran Border Collie Ludde såklart. So yeah, vi hörs när vi hörs. Inte ikväll iallafall, för det orkar jag nog inte!

"Hörru Pulver!! ...Aah Nicko"

Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så såg jag tre ormar idag. Tre jävlar på knappt några meters avstånd. Höll tillochmed på att köra över den första jag såg! Fan, jag skrek så mycket så jag höll på att åka av vägen. Inte bra, hehe. När jag fick syn på den tredje hade jag inte hunnit andas efter den andra ormen, men när jag fick syn på den sista lilla jävla huggormsjäveln orkade jag inte bry mig längre. Hur mycket jag än skriker och grinar åt dem så kommer dem ju inte försvinna för det. Det är bara att vänja sig. Usch.

Ville bara säga det. Nu ska jag ta en durre för att sedan lägga mig och läsa boken vi har på svenskan. Inte kul, inte kul.

Satt och pratade om gamla barnprogram med Diana, Maxiboy och Marcus idag. Kom då på hur mycket jag älskade Pulver och Nicko i Trazan och Banane när jag var mindre. Hahaha, finns det någon med sämre humor?? Dör.

Jag hoppas alla är ute och myser i solen j...

img_9224 (MMS)

Jag hoppas alla är ute och myser i solen just nu.. För annars tycker jag fan synd om er! Det är ju Thailand ute för sjutton, woop! Nej, nu ska jag käka upp min sallad, sen ut och gå med havreturbon i skogen. Jag såg förresten tre ormar påvägen hit, så nu vill jag fan inte se fler!!


Äckliga söndagar


Den här veckan kommer bli åter en vecka där det är full rulle hela tiden. Flera grejer är på gång just nu. Men det är bara trevligt så jag ska inte klaga! Hehe. Eller så är det inte så mycket som händer egentligen, jag kanske bara tror det, för just nu har jag så jädrans mycket i huvudet så jag vet inte riktigt vad det är som händer. På onsdag ska jag tävla agility med Ludde iallafall. Det vet jag for sure.

Nu ska jag kolla klart på filmen som jag just nu kollar på. Den hette något med Wrath of Cain. Sen ska jag sova. Imorgon är det skola först och främst. Och då ska jag plugga som fan så jag snart blir klar med mitt slutprojekt i B&P/P&F lektionen. Sen får jag andas. Iallafall på den lektion. Phew.


Bjussar på min vår- spotifylista


vår 2011


STÄDDAG UTE PÅ HUNDKLUBBEN

Idag har jag varit ute och städat på brukshundklubben med mamma och resten av alla tanter och gubbar som brukar träna deras hundar tillsammans med oss. Vi är så många som är medlemmar så det var riktigt tråkigt att se att det bara var jag, mamma och några gamlingar(40+) som bryr sig som våran kära klubb idag. Idioter kan man ju tycka. Men nu är våran hundklubb ren iallafall. Wei.

Jag har spolat rent agilitytunnlar och städat hela hinderförrådet. Jobbigt! Men som belöning fick jag med mig ett par vinylskivor som vi skulle ha slängt annars. I höst ska jag göra om mitt rum, eller ja bygga ut, och då ska jag ha en stor hylla längs väggen där jag kommer ha vinylskivor ställda. Jag ser det här framför mig och det kommer bli gör bra. Lovar. Lite Peyton Sawyer stil sådär, hur galet?!

Senare idag tänkte jag åka till hästen min, träna lite från marken med henne. Eftersom jag lär börja med lite respektträning nu när hon inte lyssnar på mig. Den jävlen, haha nej jag skojar.. Men det får bli imorgonkväll istället. För jag har inte det tålamod man måste ha för att kunna arbete med henne just nu..
 
Snodde bilderna från Emelie. Dem är från igårkväll!

'Cause it's a bitter world and I'd rather dream

Yey det är varmt ute! Eller ja varmt är det väl inte, men det är iallafall bättre väder än vad dem andra dagarna den här veckan har varit! Skönt. Vad händer ikväll då? Jo jag ska träffa Bella, Cicci, Linn och Emelie på stan! Sen får vi se vad som händer. 

Imorgon ska jag iallafall upp tidigt för att ha städdag på hundklubben med resten av alla medlemmar. Blir trevligt det. 

Vore inte helt fel att se ut såhär btw. Äckliga Sverige är för kallt, buhu. Så färgen man fick under påskveckan har försvunnit helt nu, suck. Här bjuder jag er iallafall på en bild som är från min bästa sommar någonsin. Italien 2010, jag kommer inte glömma dig! 

LÖRDAG


Inatt drömde jag så himla skönt! Jag säger inte vad som hände, inte heller med vem. Men jag är så kär i min dröm så det inte är sant. Fan att det inte var verklighet.

ÄNTLIGEN HELG!

Herregud säger jag bara. HERREGUD. Idag cyklade jag till Högskolan där våran idrottslektion höll till. Där gjorde vi ett konditionstest och sedan lite orientering. Efter det skjutsade jag och Elin oss varandra på min cykel hem till mig. Och hur många kilometer är det hem till mig då typ? 8! Här hemma duschade vi för att sedan dra till skolan på cykeljäveln igen. Vi käka lunch där och hade en 3 timmars lektion med Eva. Sen cyklade jag hem och bytte om till ridkläder. Cyklade ännu 7 kilometer till Mårtsbo där hästen min står. Hon är en jävla problemhäst så jag måste lägga ner mycket tålamod och kraft på henne. Det skulle aldrig ha gått om inte Peter och hans fru red ut med mig, jag skulle ha brytit ihop! Så jobbig är hon. Skitsamma. Nu sitter jag här med choklad och vatten framför en film iallafall. Men jag kommer snart somna om tror jag, för jag är helt fucking slut i kroppen. Vilken dag.

Imorgon ska jag vara barnvakt. Jag ska kliva upp kl8 med andra ord.Trevligt.
  
 wehearit

TJOCKFIA

Tjenamors mina små kycklingar. Jag ligger just nu i min säng med värsta fullproppade magen.  Jag slängde nyss i mig en stor brugare och pommes! Mums. Det jobbigaste är att jag inte orkar röra på mig nu. Haha!

Anyway. Idag efter skolan drog jag och mötte upp Emelie på hennes skola. Vi träffade senare Linn på stan som följde med oss och käka på waynes. Sen strosa vi runt på stan tills det var dags att dra hem. Jag bytte bara om till varmare kläder när jag kom hem, sen drog jag och pappa iväg till Skutskär för att kolla på enduro. Kom kanske hem för en timme sen. Men ja, gissa om jag är helt slut nu!

Jag hade planer på att sticka ut och springa idag också, men tyvärr räckte inte tiden åt. Men imorgon ska vi göra det på idrotten iallafall. Vi har först konditionstest på 3 km och sen orientering på det. Sweet.

Nej men vet ni vad. Nu ska jag rulla in till badrummet och borsta tänderna för att sedan sova. Jag är för fullproppad och lat för att orka duscha. Hehe.

I skolan

Hejhopp gummisnopp. På lunchen drog jag till tandläkaren och sedan hem en stund. Gick även ut på en lunchprommis med hundarna mina. Värsta skönt! Nu är jag iallafall tillbaka i skolan. Sitter ute i sofforna med Elin och Dennis. Elin sitter och snackar med sina polare på facebook och snackar islandshästar medans Dennis sitter och ritar av oss i paint. Herregud, om jag blir ful kommer jag mörda honom!! Säger bara det.

Efter skolan ska jag ner till stan och träffa Emelie. Gissa om jag har saknat henne nu när hon har varit borta i USA i flera veckor?


Dör lite här

Linn gjorde nyss min dag! HAHA. När jag läste upp texten för mamma höll vi på att åka av vägen, så mycket skrattade vi! Hahaha våran humor alltså..


ONSDAG

Idag hade vi nationella i engelska. Jag har ingen aning om hur det gick så det får vi väl se senare antar jag! Vi fick senare sluta tidigare från matten med Roger. Hur skönt? Jag drog hem och sov några timmar. Verkligen behövda sovtimmar också för den delen. Nu har jag precis käkat och ska strax iväg till stallet. Woop. Ikväll händer det ingenting mer än att jag ska fortsätta med mitt slutprojekt som jag har i Bransch- och produktkunskap. Jag tycker verkligen om den här uppgiften så det är bara kul att jobba med den, fast det jobbigaste är att den är huuur stor som helst så det tar jättelång tid! Jag vill ju att allt ska vara perfekt såklart, så därför tar den en sån stor plats. Suck, jag orkar egentligen inte, men vad gör man då?!

Ojoj, nu börjar tiden rinna ut! Nu lär jag skynda på mig ridkläderna för att sedan åka och rida Skorpish. Jag vill ju inte det ska bli allt för mörkt när jag är ute och rider, duh.


THE TOWN

Tänkte bara säga att jag äntligen är klar med städningen! Sweet. Nu sticker jag ut och springer en liten sväng för att sedan ta en låååång och varm durre. Efter det ska jag hoppa ner i min nybäddade säng helt själv och kolla på någon film. Det lutar faktiskt åt The Town! Jag hoppas den är lika bra som alla säger att den ska vara. Och inte allt för läskig eftersom jag sover ensam inatt. Hihi.


Alltså herregud. Dem här "nunnorna" ser jävligt äckliga ut! Hoppas jag inte skiter på mig eller något. Haha, men vem vet?

Tävling på g!

Om två veckor ska jag och Ludde iväg och tävla agility! Vi har inte tränat på kanske en månad nu så jag är riktigt taggad på att börja köra igen. Så ja, vi lär väl kanske åka in till klubben i helgen för att få in känslan lite mer innan vi tävlar.
Sen blir det nog vila fram till tävlingsdagen. Vart vi ska vara säger jag inte förren den dagen är kommen. För jag vill inte att någon ska komma dit och kolla. Haha, för då kommer jag skita på mig av nervösitet. Det är första gången vi tävlar i en annan stad iallafall. Värsta coolt.
  
Nu ska jag(läs;måste) städa mitt rum för det ser verkligen hemskt ut. Lite äckligt faktiskt! Sen när blev det såhär stökigt förresten? Jag har det alltid städat i mitt rum, hela min övervåning också för den delen, men nu i några veckor har jag inte orkat tagit reda efter mig lika mycket. Hehe. Såå just nu ligger det klähögar på golvet tillsammans med äcklig disk som är några dagar gamla. Haha. Bra jobbat Sofia. Är det ens lagligt det här? Att ha det så här stökigt?! Aja, tarzan på ett tag.


PANIK

Det här jävla bajsvädret vi har ute får mitt huvud att vilja sprängas. Jag skulle kunna tvinga mig till skolan ändå om jag ville, men eftersom jag har "världens rörigaste klass som någonsin har funnits på skolan" som rektorn brukar säga, så stannar jag hellre hemma än att min huvudvärk ska försämras ännu mer. Haha. Så japp. Jag stannar hemma idag. Men vad ska jag göra? Mer än att mysa med världens bästa killar menar jag..?

Upt. FY SJUTTSINGEN! Det snöar ute. Börjar vintern om nu eller vadå??

MÅNDAG

Just nu hade det varit väldigt skönt att få slänga i sig en chipspåse eller två. Men nej. Vi har INGET snacks hemma. Inget alls. Eller jo, äckligt godis från påsk och kakor. Men hur äckligt är inte det då? Aja. Det är väl ändå dags för mig att lägga mig snart, är sjukt trött! 

Idag hade jag en riktig kass dag, så morgondagen kan bara bli bättre! Skönt. Imorgon efter skolan ska jag iväg och rida. Woho. Jag är riktigt tagg på det eftersom jag trivs väldigt bra med folket i stallet och med såklart själva hästen, Skorpan. Jag tänkte gå till en ridbana med henne och göra lite övningar. Lite dressyr sådär. Eller så rider jag bara ut en långsväng i skogen? Hm, vi får se hur jag gör. Det kommer bli bra vilket fall!

ajaj

Idag har jag klippt mig hos en jättetrevlig tjej. Man trodde det skulle bli bra, men det här vart så jävla misslyckat så jag tror jag vill dö. Seriöst. Så jag måste göra om det, måste måste måste!

Den här veckan har jag fullt schema så jag lär väl gå i uppsatt hela veckan ut för att någon gång nästa vecka gå till en bättre salong. Varför skulle jag ända in i saltpastillens havsorkan vara så dum för? Att gå till ett helt annat ställe än vad jag brukar trodde jag skulle vara helt ok ändå, men nej. Det vart katastrof det här! Usch fy och blä.
 

 


MORS


Från och med du, f*ck u.


Ligger i min säng nu och är helt jävla slut. Vilken helg! Det har varit fullt ös hela tiden så nu är det bara skönt att få ligga stilla och vara för mig själv. Jag skulle vilja se en film innan jag lägger mig, men jag kommer nog somna vilken minut som helst faktiskt så det är väl ingen ide. Hehe.

Imorgon är det skolan som gäller. Helt ok faktiskt. Sen vill jag ju hinna träffa Emelie också, som är nykommen hem från kära USA. Klippa mitt hår skulle också sitta fint, för det ser hemskt ut just nu.. Men frågan är om jag vågar göra det på något annat ställe än People? För om jag ska dit lär jag ju boka mycket tidigare. För jag vill ju helst bli klippt nu. Haha, vilken jobbig situation det här blev! Men aja, vi får se hur det blir. Adjö.

SÖNDAG

Imorse red jag ut med Peter och hans fru, vilket namn jag ALLTID glömmer bort. Hennes tinker heter iallafall Hero, hehe. Vi hade det väldigt trevligt iallafall, dem är så sköna dem där två! Hehe. Det var väldigt skönt att få komma ut på en ridtur igen tycker jag, jag hade faktiskt saknat det lite. Om ni undrar hur det gick, så gick det bara bra med Skorpan, som hon heter, hon försökte bara testa mig lite. Hehe. Men det är bara kul!

Har precis klickat hem lite kläder från H&M. Men bara dessa kläder kommer nästa vecka, fast bättre än ingenting, eller hur?

RSS 2.0