31/12-08

Orkar inte skriva en resume om mitt år. Som alla andra bloggare har gjort.
Men hoppas 2009 blir ett bra år. Känns faktiskt som det. Men det gjorde det ju förstås förra året med, att det här året skulle bli bra. Och det här året har nog inte gått så bra.

Om jag inte hinner logga in ikväll så får man väl önska ett gott nytt år. :) Akta er för alla raketer bara! :)


Massa kramar 


Bert Ljung

Har bara varit hemma och tagit det lugnt idag. Spelat Wii, tittat på Bert och sedan har jag bakat chokladbollar och daim.. :) Mumsigt!

Just nu är min morbror John på besök.. Han och sin flickvän har varit här i 2 timmar som känns som 5 timmar.. Har aldrig tyckt om den gubben och kommer aldrig göra det. Är nog lite rädd för honom. Mer behöver ni inte veta.

Blev kär i en klänning från Åhlens som jag såg i en tidning idag. Ska nog ner och köpa den. Sen fanns det en till tubklänning som finns på Gina Tricot som jag också gillade.. Men jag kan nog inte ha så mycke tubklänningar eller toppar, så vi får se hur det blir med den saken. Men fina var dom.


Älskade ängel...
Dududuuudue
Du är min man..
Dudududuuue.
Du e stor, stark o snygg..
Hos mig så är du trygg..
Och du är miiin.


Visst är han söt? : ]














27/12-08

Har varit sjuk och sen så har jag och Alexander fått Wii i julklapp, så jag hinner inte med att sätta mig framför datan. Så det var länge sen jag skrev ett inlägg.. :) Men god jul i efterskott alla!

Nu är datan konstig.. Den har hakat upp sig på kursiv knappen.. :s Ajah.. Imorgon blir det valbo. Sen kanske en titt in på ikea..För jag fick ett present-kort av farmor&farfar i julklapp :D

Ska kanske ta ett litet uppehåll från allt bloggande.

Nä, nu ska jag göraa något annat.. puws!




Söndag

Hade planer att åka ner på stan idag. Men jag är jätteförskyld! Usch.. 
Vart alltså liggande i soffan och tittade på filmer hela dagen.

Jag har faktiskt tänkt på det här med att göra om i mitt rum.. Tror faktiskt att jag ska göra om hela mitt rum till en stor 'walk-in garderob'. Sen när man ska sova kan man ha en bäddsoffa i nått hörn..
Nä, det var kanske inte en sån bra ide.

Nä, nu måste jag sluta skriva. :)


SJUK

Hämtade Diddi på arlanda igår, superduperjättekul att hon är hemma.. <3 :)

Stan idag, julklapparna är nu klara.. :D Så imorgon blir det stan igen, men då ska jag handla lite julklappar till mig själv. x)

pappa,mamma,alex,diddi,kusin,kusin.. Hmm.. Missat nån.. Ludde har jag iaf kvar.. Han önskar sig nog ett grisöra och en ny pipboll... :P

Är nog sjuk. Har ont i halsen o huvudet hela tiden.. Förskyld håller jag också på att bli.. Kan det bli värre??

Skit ont i handen också.. xP Nä, nu klagar jag för mycket.. Men snö vill jag också ha! :(


<33


datum? ;o

Fullt upp hela veckan. Prov, ridning, klippning - Lugg (??) :)

Kommer hem sent på fredag, för vi ska hämta världensfantastiskafavoritmoster på arlanda!! :) <33 Längtar o längtar.. :) <33

PUWS! <3


Bakning

I morse hade jag, ludde, eliott och alexander snöbollskrig. Jag och ludde vann ju såklart! xD

Efter det så bakade vi lussebullar. Dom blir snart klara, så då ska vi nog smaka. MUMS!

Måste plugga. Har två prov nästa vecka. tröök!

Grattis idol-kevin, synd att inte Alice vann igår. <3 ;P 

<3


Boyce Avenue

Har låten i huvudet.. Natt och dag och varje sekund x) Bleeeeeeeding love! .





Design

Har designen tills jag har gjort en egen. Det tar lite tid.

Fredag

Undrar om Kevin och Alice är nervösa? Om ca 1 t och 30 min börjar idol!

Slutade som vanligt vid 12 och hade bra planer för resten av dagen.. Typ att jag skulle höra av mig till maria eller någon annan och sedan ner på stan för en fika. Kanske också en sista julklappshandling? Men som vanligt orkade jag inte. Fy mig! Jag håller på att bli lat.
Bussen hem sedan vart det snöbollskrig med hunden Ludde sedan kom Alexander hem och vi tittade på Harry Potter och fången från Askaban tillsammans.

Nä, nu måste jag städa mitt rum..


En vecka kvar tills Diddi kommer hem. yey! <3333 :)




Alexander, Hugo och Jonte som var pepparkaksgubbar -07


Blogg

Har tagit bort min förra design på bloggen. Tröttnade på den så nu har jag en annan som man kunde ta. Men den är ju fulare!

När jag har tid nästa vecka ska jag göra om min blogg..

Usch ja! Skolan imorron och på gympan ska vi ha dans. Man ska dansa kille och tjej.. omg!  -.-



Det finns bara töntar i klassen ju! x') herregud. Hur ska morron-dan sluta?!

Stan

Var på gudstjänst/högmässa med Josefin och mamma idag.. Det var lite kul när prästen och alla andra sjöng. Men som tur var skrattade jag inte.

Efter nån timme sådär gick jag och mamma till Mingel & bar o fika. Sen bestämde vi oss att shoppa lite och nu är vi hemma.

Det händer mycket i veckan så det kommer kanske inte kommer nå inlägg. Kanske på torsdag elr fredag. Tror vi har 2 prov. Men jag ska till tandläkaren också. Kanske ringer till Maria på fredag och se om hon vill fika på stan elr nått :)<3 pusshej!

7/12-08

För precis 3 år sedan dog min mormor. Vi i familjen saknar henne sjukt mycket!
Varje natt får jag upp bilder av henne. När hon var ung(kort) och väldigt många bilder från när hon var på sjukhuset och var sjuk. Blek och svag. Usch! Hemskt!

Jag saknar henne så himla mycket.. Då måste nog mamma och hennes syskon sakna henne mer än dubblet så mycket som jag! Det var ju deras mamma! Jag skulle nog inte klara av om mamma dog. Fan. Stackars oss som förlorade en så bra människa som mormor.


Vill bara att hon ska komma tillbaka! Fan. Nu grinar jag också. bye <3


Idol

Var på stan med pappa nyss. :) Kul. Träffade Ms Everlönn på H&M och sedan Ms Hanson på torget lite senare. x) Så idag har jag träffat fyra lärare på stan. Idol har nu också slutat. Tyckte Alice var mega bra! Kevin var också bra på den dära första låten han sjöng. Den andra låten lyssnade jag inte på. Orkade typ inte.

Nu kommer den. Listan som alla har väntat på!

Presentkort på Ikea - Vill kasta bort nästan alla möbler och in med nya! Fräscha tapeter också! Beige, kanske (?)
Pengar
Ridkläder - gärna varma o sköna!
Laptop
Kläder - Gärna mjuka paket också. hahha x)


Ähh, kommer inte på nå mer. :) Kan kanske göra ett litet 'kollage' av saker jag vill ha. Men det tar kanske tid men när jag är klar kommer den upp på bloggen. 

hejs!





Shenae Grimes

Vet faktiskt inte vem hon är men hon har en väldigt söt outfit! Me like.. :)

 


 




 






















5/12-08

Alltså fredag idag och vi slutade runt 12.30. Bussen hem sen åkte jag ner till stan med farmor. :) Hon bjöd mig på fika och en t-shirt. :P <3 '

Snart ska väl jag ner till stan igen, men nu med pappa. Vi ska först skjutsa mamma till nå julfest.

JAG SAKNAR DIDDI! 14 dagar kvar..

Torsdag

Följde med Linn till Cocktail igår.. Kul men kallt! Hoppas man får hänga med dit igen :P <3

Idag har det varit en ganska tråkig dag. Sov nästan på svenskan när Ms Mattson läste nga stycken ur "Den svarta Katten" som är ASTRÅKIG!! Handlar typ om en gubbe som har levt med djur i hela sitt liv och älskar dom jättemycket men sen tröttnar han eller blir typ irreterad på sin katt och fru så han mördar dom.. Helt galet.. -.- Sen läser Ms Mattson rättså långsamt så hela lektionen på ca 50min gick åt.. okey? Men det var faktiskt bra att hon läste för då behövde vi inte jobba.. :P ''/ Usch..

Nu väntar jag på att ma och pa ska komma hem så vi kan åka till Läkerol Arena och äta mat på resturangen där, med robbans familj.. Asså pa's jobbakompis.. elr nått.. :P Kanske blir kul. Har inte bestämt mig riktigt.. En sak vet jag att jag ska ha på mig ma's stora röda jacka så ingen känner igen mig. För i den drunknar jag nästan i. Blir nog lite pinsamt om jag träffar ngn där.. x] Asså vi blir typ 8 personer.. Så det är 4 vuxna och 4 barn.. Jag är äldst av barnen också.. ;o Brynäs kommer säkert också förlora för jag kommer ju vara där.. Dom förlorar jämt! När jag är med..

Näh, nu måste jag sluta. pusshej!




Är du snäller så kan du få...
Men är du stygger så får du gå!

<3

..

fan..

Måndag

Måndag igen o usch vad jobbigt.. Betyder alltså att vi gick till 15.35 och sen fick jag skjuts hem av pappa och sen har jag bara slappat.. Farmor och farfar var också förbi en liten stund. Farmor hade typ haft sina vänner/tanter hemma hos sig idag och hade bjudit dom på mat och det blev mat över, så vi fick det.. x) hahha..  Sen ville hon ju kolla med mig om jag hade haft det kul i helgen, i sthlm och det hade jag ju.. :D

Ni vet väl att jag o pappa har crossar? iaf.. Pappa håller på att sälja sin cross och idag ska det komma hem en kille som ska kanske köpa den.. Tråkigt för jag vet att han älskar den och alla vill väl ha en sak som man brinner för? o det har ju han.. Men det kanske blir en ny lite närmare sommaren.. När vi har tid och pengar.. Jag skulle också vilja ha en ny cross.. Är nog förstor för min nu.. hmm. Vi har båda Honda för er som undrar.. x] Älskar  det verkligen men visar det nog inte så mycket för jag är ju tjej och sånt.. Ajah. pöööööws! <3



Hahha, där är jag.. Ful som vanligt men det är verkligen ASKUL att köra!! Fast man inte är direkt fin... :P Vill inte heller förstora den för då blir den ganska suddig.. men ni ser väl? x)

RSS 2.0