Var hemma idag

Igår fick jag jätteont i halsen och imorse när jag vaknade var det värre. Men jag tvingade på mig kläder och gjorde mig klar för skolan ändå. Sista minuten så bestämde jag att vara hemma... Så idag missade min grupp på no:n att redovisa och plus så missade jag göra spanska provet. Men allt det får jag väl göra imorgon ist... ÅH JAG ORKAR VERKLIGEN INTE MED SKOLAN JUST NU!!! VILL HA LOOOOOOOOOOOOOOOOV! (y)

Nu mår jag bättre iallafall, så jag ska ändå åka och rida i Högbo. Är så taggad så det inte är sant!!  Hahhahaha :') Idag ska jag rida ett sto som heter Ina, hon är en travare. :) Idag blir det markarbete. fem tousters!




Var nyss inne på högbos hemsida och titta vad jag hittade!! Jag lovar det är inte jag, men visst var vi ganska lika? :o  Det kan absolut inte vara jag, jag har aldrig jeans på mig om jag ska rida(inte ens i stallet), jag har också aldrig haft en sådan jacka och ja, det är inte jag!! xD

091128

Efter skolan igår hämtade mamma upp mig. Vi åkte direkt till Stockholm, vi checkade in på vårat hotell i Haninge och snabbkäkade på donken för vi trodde första föreställningen i globen började kl fem, men egentligen började den sju... Hahahah, kan inte fatta att vi tog så fel på tiden!

Och imorse försov vi oss, 50 minuter! Vi ville ha god tid på oss att äta frukost så därför ställde vi klockan så tidigt, men istället fick det bli en macka och lite varm choklad istället för våfflor flingor och allt annat gott det brukar finnas.

Föreställningen imorse var helt perfekt. Vi satt på plan A men ganska högt upp, vi hade jättebra utsikt över hela banan. Hehe, fast det kan man väl säga att vi hade på andra showen också.. Vi satt högst upp , på plan C. Fast jag inte är så  himla höjdrädd så darrade mina ben under halva showen, men det kanske berodde på att det satt en liten tjej bredvid mig som hade myror i byxorna..

Nej, nu måste jag göra lite svenska frågor. Om jag inte har fel så har vi läxor i alla ämnen den här veckan! Snacka om dålig fördelning!! Eftersom jag kommer få fullt upp i veckan måste jag lägga undan bloggandet ett litet tag. Bilder från både bionatten NEW MOON och bilder från idag och igår kommer jag väl lägga upp senare i veckan! Puss så länge


GLÖMDE DET VIKTIGASTE: Shoppade en del också. B.la ridbyxor(kommer inte ihåg märket), KL ridhandskar, strumpor, stickad jacson tröja och skor. Jag ville ha ett schabrak med brodyr där det står mitt namn men det vart aldrig av. Så det får bli till nästa år! :) Imorgon ska jag sitta bänkad framför tvn och se på horse show. Tror det börjar vid 10 om det är någon mer som är intresserad? :) Och imorgon kl 22.00 är det några kändisar som hoppar, b.la. bygglovs-Matte, Rickard Herrey och Musse Hasselvall! - FÅR INTE MISSAS!!

gahahahaha

Jag kan inte godkänna kommentarerna jag har fått idag.. WEIRD!
Anyway, egentligen ska jag inte sitta här men jag är för trött för att rita läxan. Jag har lite mer än halva kvar och den ska in imorgon.


Jag kan inte säga något mer än GAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

HJÄLP!!

Jag kan inte rita. Det går bara inte, jag blir galen!!!
Nån som vill göra min bildläxa åt mig?(A)





Var bara tvungen att kopiera från KENZA

Mc Donalds eller Burger King

Blondiner eller brunetter

Surt
eller salt godis

Vanlig Cola eller Cola light

Jay Z eller Eminem

Humanoid eller Zimmer 483

Nadia
eller Lil Wayne - faktiskt så väljer jag också Nadia hellre än Lil Wayne.. hahaha

Paris eller New York

Stockholm eller Göteborg

Kaffe eller te

Adriana Lima eller Miranda Kerr

High heels eller Converse

Desperate Housewives
eller Gossip Girl

Scrubs eller How I met your mother

Blåögda killar eller brunögda

Sony Ericsson eller Nokia

Xbox eller Playstation

Utekväll eller hemmakväll

Julafton eller nyårsafton

Edward eller Jacob - BÅÅÅDA! Edward i böckerna men Jacob irl. Så i det här fallet får det bli EDWARD!!!!! <3

Ginatricot eller H&M

Ge
eller få  - Båda egentligen men det säger jag inte.. (a)

Britney Spears eller Lady Gaga - hm, den var svår.. båda!

Personlighet eller utseende

Pengar eller kärlek

Chips eller ostbågar

Att aldrig mer få äta chips eller att aldrig mer få shoppa skor - Älskar chips, men man kan ju faktiskt leva på choklad och nudlar istället!

Att alltid gå runt och lukta lite prutt eller att prutta 100 gånger om dagen

Att aldrig mer få skratta eller att aldrig mer få lyssna på Tokio Hotel - det gick inte att ta bort överstrykningen.. x)

Att alltid gå runt och vara olyckligt kär eller att aldrig bli kär - svår..

Att aldrig ha en pojkvän eller att aldrig ha några riktiga vänner

Ingen rubrik här inte!

Jag började inte ens på bildläxan, gick bara runt i huset och plockade fram lite föremål som jag ska använda. Läxan är att man ska rita av minst tre saker på två sidor. Den här läxan har alla i klassen, men på olika nivåer kan man säga. G nivå, VG nivå och MVG nivå. Jag gör VG läxan.. Då ritar man av minst tre föremål på två sidor i både färg och ingen färg.. 

Imorgon ska jag rida d- ponnyn Ina i högbo.

Usch nu är jag trött. Pusshej!

Dohh

Imorse var jag hos Wilma. Sen åkte jag och mamma till köpis. Och nu sitter jag här och håller få panik för vi har en bildläxa till på torsdag. Fast vi har haft på oss två veckor att göra den så har jag skjutit upp det varje dag...

OM PRECIS EN MÅNAD SÅ KOMMER DIDDI HEM!! YEEEEEEEEEEEEEEEEEY


finbild

för en vecka sen

var jag hos mimosen och knäppte lite kort. Här kommer några på henne för er som kanske inte har sett henne tidigare.. :)



SÖTKORV!



JUSSTE

Glömde säga att jag fyllde år igår. Släkten kom. Vi bjöd på smörgåstårta och köttbull- och korvspett med pasta. Mamma skrattade när jag tog lite spett och sa att det var lugnt och att jag kommer tycka om smörgåstårta när jag blir lite äldre. Men sin lilla mors röst. Om ni förstår vad jag menar.. x)

Av min familj så fick jag ett jättefint fat med två stora ljus, en tub sjal och sist men inte minst BILJETTER TILL GLOBEN HORSE SHOW NÄSTA HELG!! 27-28 NOVEMBER!! :)

Var bara tvungen att visa vad vi(jag och mamma) ska se på fre och lör. Avundsjuk Linn??<3

Fredag: 19.00 - cirka 23.00- Premiär

  • Invigningsceremoni
  • Invigningsprogram
  • Stafetthoppning med Stjärnor och landslagsryttare presenteras av Hästmagazinet
  • Internationell tidshoppning
  • Frieserkadrilj i svår klass
  • Shownummer med holländska varmblod, bland annat "tuigpaarden"
  • Internationell hoppning - Isuzu
  • JF PIGNON
  • Julavslutning med St Nicholas

Lördag: 09.00 - cirka 14.00. Dressyr - FEI World Cup™ Dressage Grand Prix

  • Domarceremoni - Judges ceremony - Le érèmonie des Juges
  • Globen Ponny Kür Cup Final presenteras av Sjöhagen Wear
  • FEI World Cup™Dressage - GRAND PRIX
  • Briars avskedsföreställning

Lördag: 15.30 - cirka 17.00. FAMILJEMATINÉ - med Owe Sandström. Värd Metro

  • Inledningsprogram
  • Internationellt shownummer med häst, hundar, getter
  • JF Pignon special för de yngsta
  • Torneamentum- riddarspel
  • The Muppets
  • Ryttar-Agility med landslagsryttare och deras hundar
  • Shetland Steeplechase
  • Schack
  • Stor o liten
  • mm. mm
  • Julavslutning med St Nicholas

 

6 dagar kvar! :)


GD recension

Imorse när jag gick ner för att äta frukost slog jag upp tidningen och på ena sidan så hade Eliason från GD skrivit en filmrecension om New Moon. Han tyckte den inte var bra och skrev att han funderade på att sätta ett godkänt på filmen eller inte. Han satte en etta av sex möjliga på New Moon. Jag kan inte fatta det!!
Men iofs, det är en ungdoms film. Så varför är det en vuxen man som skriver recensionen och betygsätter filmen då??

New moon var absolut helt fantastiskt! SO FREAKING AWESOME! Natten var helt underbar, gott folk och en massa goda popcorn. Fast bredvid mig så satt en stinkade kvinna och hennes cp störda vänner som också stank. Och framför mig och Emelie satt det en tjockis som knappt fick plats i stolen. Så när man pulade ner popcorn i munnen så höll man ju på att spy... Men annars var det helt, helt underbart.


En bild från sista scenen!


JAG SKA BARA..

.. spela lite shrek med Emil. Sen ska jag skriva om hur underbar torsdags natten var!!! :D <3

Puss så länge


Bästa födelsedagen ever

Jag vet inte vad jag ska säga. Det behös egentligen bara ett ord, eller ja. Sex ord rättare sagt.

JAG SKA SE NEW MOOON IKVÄLL!!!!!!!!!

Kan inte fatta att dagen äntligen har kommit! Jag kan inte fatta att jag ska få se NEW MOON ikväll! JAG KAN INTE FATTA ATT JAG SKA FÅ SE NEEEEEEW MOOOOOOOOOOOOOON!!!


Ajjjhh

Efter skolan idag så gick jag till skolans SYV, Ms Skanser. Vi kom fram till att vi två och kanske Moa i klassen ska till John Bauer den 27:e och hälsa på, se hur dem arbetar och sånt.

Sen gick jag och Frida till stan en snabbis och nu är jag här. Hemma.
Tittade nyss på Andra Avenyn på svtplay, jag somnade efter halva och jag orkar verkligen inte titta om den.. -.-x)

Nej men nu måste jag gå och göra något nyttigt, kanske städa lite i mitt rum eller ta en kall dusch så jag vaknar riktigt. Men först och främst måste jag ta en till alvedon, var hos tandläkaren igår och efter varje besök där så har man skit ont i tänderna. Speciellt när dem spänner tandställningen. Uscha!!!

Ja,  man kanske ska skaffa sig en lugg och glasögon... Som Emelie sa! Låta brynen vara och skaffa blåa gummisnoddar och pang så blir man en ugly!


Btw. Jag älskar Ugly Betty! Först och främst så missar jag aldrig ett avsnitt och för det andra så är hon ju asgrym!

















bara några rader..

Igår var jag i högbo. Hade dressyr med Ina, hon gick jättebra trots hon är en travare. Nu sitter jag och knaprar på en macka och om någon minut ska jag och Frida till Borgis.  

 

 

 


Mallorca del 3


Utsikten från våran balkong. Dem stora ljusstolparna är bungy-jump, det var askul att stå och titta på när fulla turister åkte i den där, hahaha gud vad dem skrek!








Nu får det räcka med bilder! :)


Mallorca del 2

Idag åkte jag ner på stan med mamma en snabbis. Jag fick med mig en klänning, tröja, trosor, mjukisbyxor och en t-shirt med mig hem. Sen när vi kom hem så satte jag direkt igång med lite läxor fram till alldelles nyss.

Här kommer lite mer bilder från mallis.

 
Kan inte fatta att mamma vågade sitta på den där kanten! Det var ett rakt stup bakom oss. Den dagen åkte vi galna serpentinvägar till Valdemossa.




Här är vi i Palma, utanför katedralen.


Underbara poolen och underbara palmerna!




Mallorca del 1

Här är några bilder från när vi var i Palma. Vi tittade på gamla byggnader, t.ex den fina katedralen. Vi fikade på mysiga fik och shoppade loss i 'gamla stan' och i ett köpcentrum. Där jag b.la köpte en brun skinnjacka och jeans.













Usch, nu är jag för trött för att lägga upp fler bilder! Den sista bildern tycker jag iallafall mycket om. Och jag är förälskad i katedralen, så dem bilderna tycker jag också om. GODNATT!

Well, I'm back!

Förlåt. Jag har skjutit upp bloggandet varje dag sen vi kom hem från Mallorca, och hur många veckor sedan var det då? Nästan 3 veckor! Jag har gått varje dag och tänkt 'nejmen jag behöver inte blogga idag, jag kan gå in imorgon istället och kanske lägga ut lite bilder från mallis.' Men somsagt. Har bara skjutit upp det. Men nu har jag tagit mig i kragen och äntligen börjat skriva.

Just nu tittar jag på twilight. Igen. Hehe. Var bara tvungen att titta, för på tv1000 har dem premiär för den filmen som uppvärming inför New Moon. Som jag, Malin och Emelie ska gå och se på torsdag, eller ja. Den börjar tolv på natten så man kanske säger istället att vi ska se New Moon den 20 November istället för 19:e... Spelar roll, man får säga hur man vill! 
På fredag fyller jag och min pappa år. Japp, ni som inte visste det så fyller jag och min pappa år samma dag. Och på kvällen ska vi ha släktkalas men jag kommer vara helt död eftersom natten innan kommer vi tre tjejer bara sova i 3 timmar! Sen måste vi upp för att gå till skolan.. Hahahahaha <3 Men man kanske kan sova när twilight visas för den kan man utantill vid det här laget. x)

I nästa inlägg kommer mallorca bilderna!!



Nu har jag också skickat in en bild till libresse årets häst! Som avslutas den 29 November i Globen Horse Show. Klicka nedan för att rösta på mimosen! <3

Årets Häst 2009

RSS 2.0