hejdå 2010

AJ! Jag brände mig nyss på halsen av trippeltången och det var inte alls skönt.. Haha och det ser ut som ett sugmärke, härligt.. Iallafall. Nu snart kommer tjejerna! Och det här är mitt sista inlägg för i år. GOTT NYTT ÅR!! see u.

det är nyår för sjutton

Tänkte ut och springa en sväng nu, och medans leta efter lite dekorationer som man kan ha på bordet ikväll. Hehe, önska mig ett lycka till. Och gott nytt år förresten!


Myser galet framför hockeyn. Woho! Haha oc...

img_2898 (MMS)

Myser galet framför hockeyn. Woho! Haha och ja.. mys lär nog vara mitt favoritord.. Eller typ mums. Det säger jag också rätt ofta. Sen får jag också ursäkta för att jag uppdaterar med ca 7 inlägg om dagen.. Men hallå, det skadar väl ingen egentligen? Jag har ju äntligen fått intresset tillbaka.. Så nu jävlar!!


Victoria's Secret Fashion Show


Tagga!
Fram med chipsen och läsken för pörskan! Snart börjar det.


1060:e

Det här är mitt 1060:e inlägg, woho! Ikväll har jag inga planer alls så jag ska nog krypa ner i sängen och kolla lite på Ugly Betty och ta det lugnt bara. Som alla andra kvällar, hehe. Aja. Alla säsonger finns på CUCIRCA, så för någon dag sen började jag titta på Ugly B helt från början. How sweet är inte det? Jag bara älskar henne.

Ojoj jag saknar verkligen inte min tandställning.. hahaha fyfan!


sneak peak..

Imorgon ska jag inviga det nya året tillsammans med Linn, Emelie och Julia Knorresson! Fan, vad jag längtar!! Jag älskar er mina små.. kvack kvack! Fast lite synd är det ju att man inte kan fira med alla man älskar, lite mycket faktiskt!

Aja. Det här året kommer sluta så himla bra, för just nu har jag världens bästa omkring mig. MYS! Och jag känner på mig att 2011 kommer vara minst lika bra som det här året har varit. Mer mys, haha!

Och jag lovar, jag ska ta så många bilder jag bara orkar imorgon för att sedan smälla upp dem här på bloggen och face, tihih!

PHEW

Jag behöver inte skjuta mig. Det var ingen astma. phewphew. Men jag lär ändå vila i flera veckor till innan jag kan börja träna igen.


HAHAHAHA kolla näsan!


Amen gudans

Mamma ringde klockan 8 och berättade att jag hade fått tid hos läkaren klockan 10. Så det var ju bara att kravla sig upp ur sängen och hoppa in i duschen då. Nu är det klart iallafall, så nu ska jag bara äta lite frukost för att sedan åka iväg. Jag har haft lock i öronen i snart fem veckor nu, haha! Så det kan ju vara bra att kollla upp det tänkte jag, utifall att liksom. Läkaren sa att det kan vara astman som har kommit tillbaka. För jag hade astma när jag var liten. Men om det är astman...! Då skjuter jag mig själv. Eller nått. Pusshej.


aw.

Jag hatar facebook

Bajsbook.


I'd rather be with you whenever, than without you all the time

.

Onsdag

Kom nyss in från en härlig promenad med Ludde. Jag gick en längre sväng så då lämnade jag den lilla hunden hemma eftersom han har problem med sin rygg. Anyway, det var jätteskönt!

Nu kom mamma precis hem och har med sig min surfplatta som jag fick av henne och pappa i julklapp. Jag har verkligen ingen koll på dem där så det ska bli spännande att se hur den fungerar. toodles.

 


Nämen hallå där snygging

Musikgud.




Helt slut

Mitt vänster ben har somnat. Hela förbannade benet, aj! Och bloggen ser ju inte heller riktigt klok ut, haha men den får duga tills vidare!

Upt. Den ser mycket bättre ut nu! Men det är bara framsidan som gör det. För om man trycker på ett speciellt inlägg eller om man vill kommentera tillexempel så blir sidan helt fuckad. AAAAAAH, inte kul! Men jag lovar, jag ska lyckas.

what the fucking fuck

AAAAAH jag har förstört min blogg. Den ser förjävlig ut, haha! Kul jul. Aja, det här ska jag lösa.

Nu är vi nöjda efter en hel dag shopping, ...

img_8891 (MMS)

Nu är vi nöjda efter en hel dag shopping, och jag vann såklart! Flest påsar, hehe


måndag

Det verkar som att alla ska till stan och valbo idag, för att det är mellandagsrea. Herregud alltså, jag fattar inte att dem orkar trängas sådär! Så därför stannar jag hemma idag och tar det lugnt. Ska ladda upp inför imorgon istället, Kista galleria med mamma, Diddi och Maria låter väl rätt ok? Hihi. Hoooowdy dudy! Här ska pengar slösas.

Oj


HAHAHAHAHAHAH jag dör! Vem tror du att du är? BLONDAA eller? Nej det finns bara en Martin Lilja och det är inte du vännen.


Ni får gärna kolla klart på den här videon om ni vill. Jag stoppade då han började hångla med spegeln.. mums? NÄÄ. Sjuk kille.

Fy helvete, mamma rädda mig!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH fyfan vad rädd jag är! Jag sitter och kollar på filmen Mirrors i mitt rum nu, skönt att det är ljust ute iallafall. Den är lite äcklig om jag säger så. Jag har bara kollat i 20 minuter och har inte hängt med så mycket, men den där killen är just nu i ett mörkt hus och lyser med en ficklampa på en spegel. Man ser handavtryck på glaset men det går inte att ta bort dem, hur mycket han än försöker. Då fattar man ju att handavtrycken är på andra sidan av glaset. Läskigt. Och jag kan inte sluta tänka på den gången jag sov hos Maria när vi fick syn på ett jävligt stort handavtryck på hennes fönster. Haaaaaaaaaaaaaaaha, jag är rädd. Och jag älskar det.



söndag

Jag ligger just nu i sängen med två duntäcken, två filtar och ett överkast över mig, men ändå fryser jag? Sjukt. Jag har inte sovit så bra inatt och jag mår inte så bra nu heller så det är ju lite piss. Jag skulle inte bli förvånad om jag har ätit för mycket lax så jag har ont i magen för det. Haha jag skoja, fast pepparlax må vara det godaste på julbordet!

Idag har jag inga planer alls, sova och bli varm tycker jag låter helt okej. Tjillevippen.

sweethearts

Jag vet inte vad jag ska säga. Hahahahahahahahaha! Vilket jävla drama alltså, kan det aldrig få vara bra någon gång? Det är aldrig lugnt. Nu när jag ändå är igång så vill jag bara säga att jag saknar mina två shreks så jävla mycket. Mina små kycklingar. Kvack kvack!


GUCCI MASTERS 2010

Har precis kollat klart på reprisen från Gucci Masters i London(från förra veckan) nu och lite förvånad vart man ju när Luciana Diniz från Portugal kom in där och hade inget träns på hästen. Bara tyglar och bett. Coolt!
 
 
Nej nu ska jag sluta plåga mig själv genom att kolla på hoppning. Hm, va fan ska jag hitta på nu då? Film?!

10.12.25

Hur mycket pengar har du på din mobil?
Har du fått en kyss den senaste veckan?
Ja.
Hur lång är du? 163 cm.
Vilken är den senaste filmen du sett? Kan du vissla Johanna.
Hur löd ditt senaste mottagna och skickade sms? Mottagna : Hemlis. Skickade : Hemlis.
Föredrar du att ringa eller skicka sms? Både och. Det kan vara rätt skönt att prata ibland, men ändå inte.
Är dina föräldrar gifta eller skilda? Inget. Dem är bara sambos.
När såg du senast din mamma? För 10 min kanske.
När vaknade du idag? Runt tolv, hehe.
Vilken är din favoritplats hemma? I min säng eller sittandes på byrån. Hihi.
Vilken plats föredrar du minst hemma? Badrummet nere.
Vem får dig att må bra? Mina bästa vänner.
Hur stor är din säng? 120x200.
Var har du bott/bor? Brynäs och bomhus, och där jag bor nu..
Tycker du om kinamat? Äääääälskar! Kärlek till kinamat för fan.
Tycker du om kaffe? Nej.
Vad dricker du helst till frukost? Multi eller oboy.
Kan du spela poker? Jadå.
Känner du någon med samma födelsedatum som dig? John, pappa och Malin!
Vill du ha barn? Jaa säkert.
Kan du några andra språk än svenska? Engelska, lite spanska och jag börjar lära mig allt mer italienska nu! Happyface.
Har du någonsin åkt ambulans? Nej, tur det.
Föredrar du havet eller bassäng? Havet.
Vad spenderar du helst pengar på? Kläder.
Äger du dyrbara smycken? Ja, kärlek.
Kan du rulla med tungan? Jajamensan.
Vem är den roligaste människan du känner? Emelie, Moa, Max och pappa. Hahaha!
Vad har du för ringsignal? Old phone.
Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Inte jag, men mina föräldrar har.
Vad har du närmast dig just nu som är rött? En dalahäst. Hihi.
Kan du byta olja på bilen? Nej.
Vilken var den senaste boken du läste? Jag kommer inte ihåg vad den hette, så bra var den.
Dansar du i bilen? Hahah ja!
När var du i kyrkan senast? Jadu, det var ett tag sen.
Hur många hål har du i öronen? Två på högra och ett på vänstra.
Har du någon piercing? Nej.
Röka eller snusa? Inget, pucko.
Om du skulle välja en ända person att vara med just nu, vem skulle de vara? Mormor.
Vem var du hos senast? Hos farmor och farfar i stugan.
Vem va hos dej senast? Jeppe och Lennart.
Bästa ämne i skolan? Inget, haha!
Vem sov du hos senast? Hmhm. Jag vet inte..
Vem var din allra första kompis? Det lär nog vara Nina, Daniel, Josefin eller Sofie. Jag har ingen koll. Men dem var iallafall mina första bästa vänner.
Har du sagt sanningen på alla frågorna? Klart!


jag är din

Jag hatar när man tar fel på tvtiderna, speciellt nu när det är jul och det är jättemycket på tv! Jag satte nyss på tvn för att kolla på Skönheten och Odjuret(det är min favoritfilm så vad gör man) iallafall men den slutade precis!! Jag blev arg. Jag hade tagit fel på tiden. Aja skitsamma, jag kan den ändå utantill i det här laget, men ändå. Jag hann se lite av slutet iallafall och fyfan vad jag grinade när han dog. Som jag alltid gör. Men sen kom odjuret tillbaka och allt vart bra igen. Han och alla andra i slottet förvandlades tillbaka till dem själva igen. Lyckligare slut finns ju inte. AAAAWH vad jag älskar den här filmen.


viken

Jag måste bara få säga att jag hatar att det inte finns någon täckning i min stuga. Fy helvete vad det är jobbigt! Jag har täckning precis överallt, men just precis inte inne i stugan. Sjukt drygt. Haha, så ja idag har man levt helt utan mobilen, rätt pest om jag får säga det själv. Men förövrigt har min julafton varit helt okej. God mat och skön släkt, det kunde inte bli bättre. Nu är jag iallafall hemma igen. Och det är apskönt. God jul.


go hjul

Alexander och min låtsas morfar gjorde ett pepparkakshus idag, som Alex senare dekorerade. Hur jävla snygg är inte den här då? Man vill ju nästan inte äta upp den. Men bara nästan.


Mums!

img_3835 (MMS)

Mums!


jag blev full på min coca cola, den jäveln hade lurat mig..

Jag måste sluta läsa hästbloggar. Jag blir för taggad! Men har jag bestämt mig för att jag ska sluta, då ska jag förbanne mig göra det också! Det är just nu det är som jobbigast, nu när jag inte håller på med någon sport alls. Haha, men jag ska kämpa. Det kommer bli så grymt kul i vår, när motocrosssäsongen börjar igen. Jag längtar ihjäl mig! Men jag kommer ju såklart fortsätta rida, jag kommer inte sluta helt. Jag har flera vänner som vill ha hjälp så det kommer nog bli några pass i veckan ändå.

Jag ska gå och kolla på julgranen nu tänkte jag.. Klämma på julklapparna, hihi.


juliä

Sitter med Julia på golvet och dekorerar julklappar. Hon är faktiskt lite mer kung än mig på det där måste jag få säga! Och imorgon är det julafton. Mums va kul.


jag och bästa tjejen

dagens bästa

..var när rektorn sa inför hela skolan att han var rädd för it-eleverna, för att dem var bleka och lite sådär allmänt skumma. HAHAHA, då dog jag.

Iallafall. Det är sjukt kallt ute nu. FYFAN! Och Moa är i thailand och jag är inte avundsjuk alls.. Fast jo.

Nu är det lov.


Sitter i skolan och i uppgift på engelskan...

img_1372 (MMS)

Sitter i skolan och i uppgift på engelskan är att man ska hitta en julsång. Man ska skicka in länken på själva videon och skriva ner låttexten... Asså what the fuck!! Så jävla onödigt, jag vill hem. Haha och förresten, imorse när jag gick förbi hallen fick jag syn på Lillen, sittandes på bänken bara sådär. Rolig vovve!


SHREK

Idag har jag varit och hämtat min moster på arlanda med mamma och pappa. Men innan vi åkte dit så hämtade jag ut min iphone som har varit på lagning i en vecka. How sweet. Så ja, nu sitter jag här och försöker ladda ner alla spel som jag hade tidigare. Ska snart lägga in alla mina kontakter också. Fyfan vad jag har saknat min touch, så galet mycket! Men nu är han här hos mig igen. Jag tror jag ska kalla honom Glenn eller Glans. Glans för att jag gillar Johan Glans, men då ska han nog inte heta Glans. Hellre Johan.. Hahahahahahahaha, jag är trött.

Nu ska jag ner och vara social med min moster som jag inte har träffat på ett halvår. Det känns så himla skönt att hon är hemma igen, så jag ska umgås så mycket det bara går med henne nu när hon är hemma över jul. Imorgon ska jag köpa julklappar och sedan vara med världens bästa brudar. Ni vet nog vilka dem är i det här laget... PUSS


pusskalas

Emelie Hermansson gjorde nyss min kväll. Hahahaha. Fan vad jag älskar er tjejer! Ingen är fan bättre än er.



Nu ska jag krypa ner i sängen för att SOVA, för dagens hoppträning slet verkligen ut mig. Är fortfarande inte frisk från min förskylning så ni kan ju gissa hur mycket jag fick kämpa idag. Men jag är nöjd ändå, jättenöjd! hejhej.


hjärta

Nämen oj! Dem ställde in idrotten idag så vi fick sluta 3 timmar tidigare. Sweet.

Just nu sitter jag hemma och taggar inför sista hoppträningen. Det ska bli tråkigt men ändå rätt skönt att få sluta med ridningen. Så vi får hoppas på att det går lika bra idag som det gjorde igår. Så man kan få avsluta det här bra.

fredag

Äckliga blogg.se krånglade som fan för mig igår! Men nu är sidan bra igen, skönt det. Nu sitter jag i skolan med Diana och väntar på att resten ska komma. Idag har vi tre timmars matte och idrott. På gympan ska vi dansa bugg och tryckare. MUMS! Ikväll ska jag hoppträna som vanligt. Och imorgon kommer mitt hjärta hem från Italien. Happyface.

hahahaha skjut mig!

jag har inget liv längre.

hoppsan!

Inte bra.. inte bra!





snorfia

Idag har jag antingen spelat mx world tour på playstation eller kollat på one tree hill. Jag är på säsong 8 avsnitt 11 på oth och HERREGUD vilket spännande avsnitt jag kollar på just nu!! Jag tror jag dör.

feberjävel

Jag älskar att vara sjuk. Jag bara älskar det! Mums.

tror jag ska ta en durra nu ja

cha cha bitches


trött

Jag har inte rört mig ett dugg idag, det är sjukt. Har för ont för att ändra ställning när jag ligger ner också. IALLAFALL, nog om klagomålen. Nu är det Världscuphoppning som gäller, kl 17.00 på ettan! See ya.

ohmy

Det är tredje advent och jag har inte köpt några julklappar än. SKJUT MIG.


Jag vaknade runt åtta idag och har inte kunnat somna om riktigt igen efter det. Drygt som fan! Anyway, jag har legat i sängen sen dess. Och innan mamma åkte iväg med Ludde på agilityträningen så kom hon upp med frukost till mig. Vad skulle jag göra utan henne?! Fast jag lär nog resa mig upp nu för att gå och fylla på servetter och alvedon. Jobbigt värre!

Vi har ingenting i skolan just nu. INGET! I matten ligger jag bra till. Och i näthandel har vi inget speciellt för vi hade prov förra veckan så jag tror vi inte kommer börja med något nytt den här veckan eftersom det snart är lov.
fan. jag har tråkigt.

snygg vovve

aj som fan

Kroppen ömmar och halsen är tjock. Kul. Resten av den här helgen ska jag stanna inne och vila upp mig så jag kan hoppa på måndag.. Hehe.


face

Moa Granström säger att hon inte ska gå in på facebook på en HEL VECKA! Hon börjar.. NU, klockan 21.00.

Sådär ja, nu är hon över prick. Stackars tjej! Gumman kommer bli helt hyper! Själv sitter man där och ödslar sin tid 24/7, så det ska bli intressant att kolla om hon klarar det.. Eller vad säger jag? Klart Granström kommer klarat!

max petterssons humor


hahahahaha, skön.

what the fucking fuck


Jag saknar dig så jävla enormt! Så snälla kom hem för i helvete. Jag behöver dig! Sönt att det bara är EN JÄVLA FUCKING VECKA KVAR NU! pusspuss, love u.


kärlek

Mina föräldrar har precis åkt iväg till veterinären med Lillen. Våran lilla amerikanska cocker spaniel, mitt hjärta. Han ska få smärtstillande för han har fått ont i ryggen och höfterna igen.. Och jag hoppas verkligen han kommer bli bra.. För jag vill faktiskt umgås några år till med min bästis. Det får inte ta slut än.


kungen

För att lätta upp stämningen lite kan jag väl erkänna att jag råkade somna med datorn i sängen igår. Så jag vaknade upp i morse med huvudet precis vid tangenterna. Kl8. Och nu har jag en jävla huvudvärk. Så ja, lite trött var man väl igår, hahaha!

look-a-like

Sitter i skolan nu och gjorde nyss ett prov i näthandel. Eller ja, test. Inte prov. Fast jo, det är ett prov. Bertils säger bara att det är ett test för att få oss lugna. Hjälper det? Eh nej. Förresten, min lärare ser ut som Pettson i Pettson och Findus. Haha jag ville bara säga det. Iallafall, jag fick skjuts till skolan idag, hur skönt som helst. Så imorse fick jag sova 50 minuter extra. Härligt.

bertils?

d: jag behöver bara säga tre ord.. Döda mig!

Kröp ner i soffan det första jag gjorde när jag kom hem idag. Sov två timmar. Käkade nudlar. Och nu sitter jag och halvsover i sängen och kollar på Ung och Bortskämd. Daniel, 22 år är ju bara för skön. Tycker vi inte? Jo!


normala tjejer


Ett år sen nu. haha, fy vad jag älskar er!

ELIN PERSSON

Vi får ju inte glömma att gratta sötnosen PUCKO PERSSON idag! Grattis Elin, äntligen är du lika gammal som oss andra! 16 ljuva år. puss.


fem år sen nu, men det känns som igår

All kärlek till dig min kära mormor. Jag saknar dig, bästa vän!


jag och ludde om några år? OHJA


asså shit

Jag orkar inte skriva något så då kan jag visa den här bilden istället. Kort tjej! Herregud. Typ 5 år sen eller? NAAAWH MIN LILLA 80CC. Jag orkar inte längre. Jag vill köra NU!


AJ

Jag råkade ta för mycket soya till maten. Och lite för mycket julmust vart det också.. Men vad gör man? Det är gott. Aj för i helvete, lite ont i magen man har nu då! Haha jag får skylla mig själv.

Nämen ojdå!! Titta vad jag hitta här då. En video som är från min och Luddes första agilityträning efter några veckors uppehåll. Från sommaren 2010. Veckan efter min trip till Italien.

hahahaha, mitt "neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehj!"

Asså förstå hur mycket den här hunden har utvecklats sen det här! Va glad jag blir!

ensamt

1. Vad heter du? Sofia Samuelsson.
2. Vad kallas du? Fia.
3. Vad vill du bli kallad? Sofia, Fia.
4. Födelsedatum? 941120
5. Stjärntecken? Sssskorpion.
6. favorit musik? Väldigt blandad.
7. Msn? Jadu.
8. Troende? No.
9. Vart bor du? - Gävlebocken.
10. Vad har du för mobil? Iphone, youphone, e.t.phone home.
11. Har du en egen dator? Skoldator bara.
12. Har du någon bästis? Ja.
13. Har du något husdjur? Två hundar.
14. Sommarens planer? Jobba och vara med vännerna så mycket som det bara går. Italien också kanske!
15. Vad älskar du mest? Mina vänner.
17. Favoritband/artist? Robyn.
18. En bra låt? Mikrofonkåt.
19. Namnsdag? Ehm,,, eh. Maj? ah nån gång då tror jag, I donno.  
20. Vad skulle du vilja heta?
Vet inte.
21. Vad heter du på din msn just nu? Sofisamuelsson .
22. Hur många olika grupper har du? Grupper? På msn eller vad?
23. Hur ser din drömkille/drömtjej ut? Pappa jag vill ha en italienare!! Hahaha eller inte. Njaa, han ska vara längre än mig, och brunett. typ.
24. Var skulle du bo om du fick välja? NY eller Italien tillsammans med min moster.
25. Vad har du på dig? Kläder.
26. Har du något i håret just nu? Satt upp det i en slarvig svans ba.
27. Vad har du gjort idag? Myst med Moa.
28. Hur mår du just nu? Njaaaa, ok.
29. Hur brukar du annars må? Bra!
30. Har du några syskon? En lillebror.
31. Vilket är ditt favoritgodis? Choklad!
32. Vad är det finaste som finns? Mina vänner.
33. Vilken är din favoritdryck? Vatten.
34. Vilket är ditt favorit tv-program? Hm.. jag vet inte.
35. Vem är din förebild? Roffe bengtsson, Potter b.la.
36. Vad är bäst med dig? Min humor.
37. Hatar du någon just nu? Hata är ett starkt ord. Men JAAA!
38. Saknar du någon just nu? Ohja, flera stycken!
39. Är du allergisk mot något? Nej. Fast jag sa att jag var allergisk mot småbröder när jag var liten. Haha, jag var nog rätt less på Alexander då tror jag..
40. Hur många bilder har du lagt ut? Vart någonstans? På bloggen? Eller face?
41. Gillar du någon? Ja.
42. Isåfall vem? Ja.
43. Vad är din civilstatus? Singel
44. Är du homofob? Haha nej!
45. Vad gjorde du igår kväll? Myste gaaaaalet med Granström.
46. Vilken är den godaste frukten? heeey apple!
47. Den godaste grönsaken? Morötter.
48. Och bästa bäret? Jordgubbar.
49. Är du underviktig? Nej.
50. Hur lång är du? 163.
51. Vad är du bra på? Skratta.
52. Något du tycker är kul? Ibland kan precis allt vara roligt. Min humor är sjuk.
53. Har du varit ute idag? Hihih, nej.
54. Vem ringde du senast? HAHAHAHAHHAHAHAHAHA, det vågar jag inte säga.
55. Vad var du senast arg på? heh.
56. Hur många hus har du bott i? 
57. Bäddar du sängen?
Ganska ofta faktiskt. Men inte alltid.
58. Snarkar du? Nej.
59. Vem sov du senast hos? Fam. Eriksson.
60. Har du ett sladdlöst tangentbord? Bärbar dator.
61. Vad lyssnar du på just nu? Jag kollar på en film, PENELOPE.
62. Vill du tatuera dig? Jo kanske. Eller nja..
63. Vilka sidor/program? Ehm. Bloggar eller? Då är det iallafall Blondaa, Emliah, moagranstrom, louisewi och jonesocggiftet.
64. Laddar du olagligt ner musik? Nej.
65. Vad stör du dig på? Fjortisar.
66. Vad är kärlek för dig?
67. Brukar du lyssna på hög musik? Hihi, ja.
68. Vad gör du om dagarna? Är i skolan, rider, vänner..
69. Tycker du om popcorn? Ohjaa.
70. Vad är din favoriträtt? Stekt ris med kyckling på kina! MUMS!
71. Har du skärt dig nån gång? Bara av misstag, inget annat.
72. Är du död? Ja, jag dör ganska ofta faktiskt.
73. Är du osynlig? Ibland.
74. Har du fräknar? Inte många.
75. Har du posters på dina väggar? Hihi nej.
76. Vilket ämne har du bäst betyg i? Just nu har jag verkligen ingen aning!
77. Vilket ämne har du sämst betyg i? No idea.
78. Favorit loka? Dricker inte loka.
 79. Älskar du din dator? JA.
80. Är din dator bög? -JA. Det är bögarnas fel.
81. Vilken är din favoritbok? twiiiilight.
82. gillar du bubblor? Bubblor, hahahah ja.
83. Bada eller sola? Sola och spana på killar i högbo. HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHA. not.
84. Åska eller sol? Va fan tror du?
85. Vinter eller sommar? Sommar.
86. Knarkar du? JA.
87. Röker du? NEJ.
88. dricker du? Ibland ja.
102. Beroende av något? Face.
103. Vem står dig närmast? Mina vänner.
104. Vad klarar du dig inte utan? Min mobil.
105. Behöver du mer kärlek? Nej.
106. Är du natt eller dagmänniska? Ingen aning. Lite natt, lite dag.
107. Vem skrev du senast med på msn? Hm... jadu. Andreas tror jag. Fast det var ett tag sen.
108. Vad skulle du ändra på om du fick åka tillbaka i tiden? En del.
109. Vad skulle du välja, åka framåt i tiden eller bakåt? Bakåt.
110. När ska du flytta hemifrån? När jag har gått ut skolan och fått ett fast jobb!
111. Skulle du kunna tänka dig att skönhetsoperera dig? Nej.
112. Vill du ha barn någon gång? Nja. Vill inte ens tänka på det nu..
113. hur stor säng har du? 120.. Skön. Men man vill ju ha större såklart.
114. Vill du ha längre/kortare hår? Längre.
115. Gillar du Schlager? Haha, nej.
116. Har du en dålig hårdag idag? Japp.
117. Favoritfärg? Lila, svart, grå.
118. Dagens händelse? Var med Moa på förmiddagen bara.
119. Vad är klockan nu då? 18:02


moa och lillen

Imorse vaknade jag och såg det här. Jag var för trött för att säga åt honom att gå ner så då tog jag fram mobilen och tog kort istället på dem. Sen somnade jag om. Haha, gulligt.



Min hund är nu bästis med Moa Granström. Inte Andreas!


NYA


BLOGG jag är ledsen för den kassa bilden, ...

img_8838 (MMS)

BLOGG jag är ledsen för den kassa bilden, men jag är ute och går så det är för kallt för att ta en ny,  haha! 2 minuter innan bussjäveln skulle komma tänkte jag såhär, nä jag ska fan gå till skolan. Så ja, nu går jag. Det går fan fortare att gå, hejhej.


uppe med tuppa

Jag vet inte om jag är en nattuggla längre. Jag brukar somna runt tolv på kvällarna, och då är jag sjukt trött. Och nu på mornarna har jag börjat piggna till lite mer än vad jag gjorde förr. Fast man behöver ju inte vara en morgonmänniska för det, men ändå. Idag är jag iallafall glad. Det är fredag.

Nu ska jag börja göra mig klar för skolan. Idag har vi tre timmars matte och idrott. På gympan ska vi spela basket, helt ok tycker vi inte? Jo. Och efter skolan ska jag ha hoppträning ute i Sand(bög)viken, men jag är inte alls taggad på det. Hoppas det blir snöstorm som förra veckan, så jag kan stanna hemma. Hehe. Det var för jobbigt att ta sig ut på motorvägen då. Iallafall, ikväll blir det idolmys!

BLOGG Markus: åh jag har två kort över tio...

img_8052 (MMS)

Markus: åh jag har bara två kort över tio.. Jag: och jag har tio över tio:DDD WOHO lite bra man är på rasterna då! Presidentfia.


RSS 2.0