HEMMA!

Kom precis hem från en helg i Leksand. Det var jag, pappa, mamma, Alex, David, Peter, Eva, A-C och Jesper som var där. Vi har haft det väldans trevligt må jag säga!! Här har vi tre bilder:
Jeppe, mamma, jag och Alex.




Hahaha kolla bara på allas miner! Det var skitkul!


I LEKSAND


Ciao!! Detta är ett tidsinställt inlägg, coolt! Jag och min familj är just nu i Leksand tillsammans med några i släkten. Familjen Eriksson och Samuelsson/Larsson rättare sagt! How nice. När vi var mindre åkte vi alltid hit tillsammans. Kommer inte ihåg så mycket mer än att det fanns stora vattenrutschbanor och en gokartbana här. Alltså på sommarlandet. Hehe.

Iallafall så kommer vi hem imorgon. Tarzan.

D-D-Dance until you get it right


Idag har jag målat. Det kunde man faktiskt se ganska tydligt efteråt på min kropp. Hade vit färg överallt, haha! Men fint vart det, så jag är nöjd. How lovely.

Imorgon ska jag och min familj upp tidigt för att åka till Dalarna. How fun! Vi och våran släkt ska dit tillsammans förstår ni, men vad vi ska göra där är fortfarande hemligt. Det kommer upp ett inlägg om det imorgon.. så håll utkik yaaaaaooo.

Jag sätter mig på första bästa plan. För hej Sofia, hej här kommer jag.

Skickade nyss iväg ett mail till min italienska vän Roberta. Det tog ett jävla tag för mig att skriva, alltså är det kanske ett tecken på att börja sätta igång med språket igen? Höhö.

Hon, jag och min älskade moster(som kommer hem till Sverige om 11 dagar BTW) var iväg på en trip till Toscana förra sommaren. ÅH. Jag saknar dem jättemycket!! Vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att jag vill tillbaka till den sommaren hur mycket som helst. Glömma allt och alla för en liten stund, how nice.
*Ser lite sliten ut men det bjuder jag på***

TORSDAG

Igår var jag på vårvik med Josefin. Gjorde b.la. årets första dopp! Haha och säkert årets sista också eftersom jag är världens badkruka. Efter lite badhäng åkte vi hem till dem. Jag, Josse, hennes familj och deras kompisar käka sedan på M&B. Sen var jag med Josses kompisar. Inte precis dem jag brukar vara med, hehe, med visst var det kul det med!

Nu är jag iallafall hemma. Ska nog bara vara inne med min bästa och kolla på film idag. Mysigt värre.

TRÅKIGT.


HOFFMAESTRO och CARL NORÉN är på Skansen ikväll!! Jag dör. Varför är inte jag där för??

BRIDESMAIDS


Igår var jag hemma och målade hela dagen. Senare på kvällen träffade jag Linn och vi strosa runt på stan lite, senare gick vi på bio lite spontant sådär. Bridesmaids. Haha den var jävligt rolig ska ni veta! Man skrattade hela filmen ut. Och speciellt när tjejen bredvid Linn fick dem värsta skrattanfallen. Haha, hon bara tjöt så alla hörde. Skitkul verkligen! Se den!!

HEY Y'ALL


Klicka HÄR för att komma till min nya spotify-lista! Jag älskar den. Mums.


När lammen tystnar


Filmen jag såg igår var egentligen inte alls bra. Eller jo, för en början var han bra, men inte sen heller! Den blev bara sjukare och sjukare så jag lära stänga av. Och det gjorde jag nog rätt i! Haha. Efter filmen vågade jag knappt kolla i spegeln, för när jag gjorde det såg jag hans ögon istället för mina. Så jävla äckligt..

söndags mys!


Ligger och kollar på en film som går på trean, "När lammen tystnar". Och när den blir lite sådär äcklig måste jag ha någonting att göra, haha, som att pillra på datorn som jag just nu håller på och gör.. Hehe. Men den är riktigt bra faktiskt!


WAKA WAKA EH EH

Har på P3 i bakgrunden och hör den här låten "Waka Waka" med Shakira. Haha det bara skriker minnen från den låten! Sommar 2010!?! Jag säger bara Italien, mitt kära älskade Italien. Förra sommaren var den bästa i mitt liv. Den var så jävla nice. Jag var hos min moster i Italien i 10 dagar. Och då hade jag mina bästa bästa 10 dagar ever.

Jag saknar alla från förra sommaren jättemycket!! Speciellt min Blackberry(en kille som jobba på Amsterdams flygplats) som jag träffade när jag mellanlandade där. Åh jag kommer inte ihåg vad han heter ens, haha, han hade ett sånt knepigt namn! Men såååå snygg. Gosh.

Sen saknar jag ju såklart hela Italien. Allt folk, maten och alla vänner. Roberta och det där gänget i Jesolo. ÅHHHHH vilka minnen. Om några år ska jag lämna denna skithåla och flytta dit. Det står klart! Jag ska bara gå ut skolan och fixa körkort bara. Sen drar jag. Till Italien eller USA!

Här har jag en video som är från sista kvällen jag och Diddi hade ihop i Italien. Vi stod på torget i Padova med tusentals andra människor. Vi dansade tillsammans under fyrverkerierna och musiken som tillhörde. Åh. Fina minnen det där!
TA MIG TILLBAKA.


Äre gofika?


Innan jag hoppar i säng tänkte jag visa dessa läckerheter från DinSko. DinSko... Sitter det verkligen ihop? Neje. Din Sko. Visst då? Haha trött eller vad. Men skitsamma. Snygga är dem iallafall!

Och ja. Jag har börjat tänkt på hösten nu. Det kommer fan regna hela augusti månad ut.. Det känner jag på mig! Äckel väder alltihop.

Nu; some sleep. Imorgon är det lite crosskörning som står på schemat! Det var flera veckor sen sist, typ två, så det ska bli sjukt kul att få komma ut och köra lite igen. Godnatt!

Den du Linn!


Ibland kan det vara rätt bra att ha en kusin som jobbar på H&M! Dessa USA-shorts kom in i onsdags, tog slut dagen efter. Min lovely M la då undan ett par till mig! Lycklig? JA.

P-WALK


Dags för en p-walk med min bästaste mamma! Vi tänkte traska hem till farmor och farfar, samt familjen Eriksson! Låter bra. Hejs.

Yesterday you said tomorrow


Godmorgon! Här sitter jag, nyvaken. Ska snart pallra mig ner till köket för att käka frulle. Ska ta en lång och god frukost.. Fyfan vad gott! Det bara vattnas i munnen, hehe. Frukost är det bästa på dagen enligt mig!

Sen ska jag packa för att sedan åka till Linn. Ska till Smörnäs där hon och sin familj har hyrt en stuga. Mysigt värre! Jag bara längtar, mest till "Linns situation" haha. Närå nu skojar jag... Men yes, vi ses imorgon! Tarzan.

Hörru Pulver

Oh my gaawwd. Det har knappt gått en vecka sen jag sist beställde något från nätet. Och jag gjorde det nu precis också. Inte bra, inte bra! Grejerna från förra veckan har jag inte fått eller betalat in än heller. Så det här är ju kul. Sofia Samuelsson kommer bli pank efter denna sommar. Det står klart! Jag ska ju förmodligen åka utomlands också, haha om mindre än en månad faktiskt.. Eller ja, det hoppas vi på iallafall! Så snälla säg mig, hur ska jag få pengarna att räcka?? Dör.

Snygg frilla! Tänk om man kunde göra en sån du!


Swear this one you'll save


Idag är det onsdag och det betyder att ett nytt avsnitt av Pretty Little Liars kommer komma upp på cucirca.com. Jag går in var fjärde fisminut för att bli en av dem första som ser det allra senaste. Som alla andra avsnitt så slutar dem alltid sådär löjligt spännande. Och förra veckan var det galetgalet spännande! Dog nästan.

Men nej. Avsnittet har inte kommit upp än!! Jag börjar bli sjukt frustrerad här. Haha vart sjutton är mitt avsnitt? Jag bara måste få se fortsättningen, kommer seriöst dö annars.

YES! Nu har det kommit upp ett nytt episode! How nice. PLL säsong 2 avsnitt 6, here I come!


Kan inte få nog!




LIKE BOOM






Jag vill ha långt hår. Eller inte långt.. Men längre. Jag vill att min lugg ska växa ut så jag någon gång kan gå och klippa mig en frilla som Angelica Blick en gång i tiden hade!! Hur jävla snyggt??

Jag skrattar idag, kanske gråter jag sen


Prata nyss med Moberg i telefonen. Kan inte säga så mycket mer än det här: HAAAAAAAAAAHA. Om jag hade varit i hennes situation nu hade jag bara velat dött. Det är så roligt så man kan inte sluta skratta. Hahahahahahaha. ♥

Rainy days and Mondays always get me down


Denna regnpissiga måndag har jag varit med farmor och farfar. Det var tur att farfar kom hem till oss imorse(okej kl2, men det var morgon för mig) och hämtade mig. Annars hade jag nog bara suttit inne och deppat över vädret. Haha! Iallafall så hängde jag med dem hem, blev b.la. bjuden på en av de bästa pannkakor i världen(farmors och min mormors pannkakor ligger på delad etta!)

(Haha det vart många parenteser i detta inlägg, inte med meningen!)

Nu ska jag fortsätta kolla på "The time traveler's wife". Den rekomenderas verkligen!


haha men gubben då..




FROM NOW UNTIL FOREVER


Låg och halvsov sådär i min nya 180 säng(WOHO) alldelles nyss, och väcktes av brandlarmet! Haha. Jag trodde vi skulle dö. Seriöst. Men vi klara oss som tur var! Brandlarmet gick på utan orsak.. Men hur? Batterierna? Fyfan. Läskig känsla det där.

FAN. Nu tjuter det igen! Kan inte fatta att jag skriver om det här ens heller. Haha. Jag har en känsla över att det inte kommer bli så mycket sova inatt.

SOME NEW


Det var inte med meningen att munnen skulle bli så där fuckad.. Men man kan ju inte vara perfekt hela tiden.. Hehe. Nu är min blogg lite uppfräschad iallafall. Helt ok!
Nej, nu ska jag iväg och göra andra saker!! ciao!

2 bilder i 1


Igår jobbade jag min sista dag. Hur skönt? Så nu ska jag verkligen börja mitt sommarlov på riktigt! Vi har typ halva kvar och jag känner att jag inte har hunnit med så mycket än.. Så nu jävlar ska jag ta tag i det!

Förresten! Jag drömde om Martin Lilja(Blondaa) inatt! Haha, så ni kan ju förstå hur bra jag mår idag.. Som det fan jag är. Är så galet kär! Hehe.

ajaj

Fyfan vilken mardröm jag hade inatt! En del av den kändes så verklig. Så jävla jobbigt! Jag mår typ dåligt över det här.. Haha. Vill knappt berätta vad som hände eftersom den kändes så verklig. Men den som skadade mig vet jag att den aldrig skulle kunna göra det i verkligheten. Så jag försöker tänka på det istället, och försöka glömma drömmen. Iallafall den delen av drömmen.

Sen drömde jag en massa om klassen också, eller ja, jag var i klassen men bara några av dem var där(som vanligt då) Hehe. Det var andra som jag kände där med. B.la. Mr Pee(Moa våran kärlek!!!). Bara av att jag såg honom så började jag skratta. Jag verkligen asgarvade! Skönare människa finns inte, trust me! Så jag undrar hur jag egentligen såg ut när jag sov inatt. Först var drömmen helt fruktansvär, så jävla jobbig.. men sen vart den helt löjligt rolig! HAHA.

Ojoj. Mer hinner jag inte skriva eftersom jag lär dra till jobbet. Tarzan!

I'M SAILING


Hur snygga var inte dem här grejerna då? Enkla men snygga. Åh vad jag vill ha Monki. Varför har vi inte Monki i Gävle för? Och varföööör har dem ingen nätbutik?!

Aja. Nu ska jag ha Eva och Adam maraton. Perfekt slut på denna fredag tycker jag! Ska sen se till så att jag lägger mig tidigt ikväll.. Ska nämligen upp och jobba imorgon! Ingen sovmorgon på mitt sommarlov här inte. No no.

PLL


Ligger och kollar på det senaste avsnittet av Pretty Little Liars. Hur bra? Perfekt sätt att förbereda sig inför några jobbtimmar. Hoppas dagen går fort och bra idag!

Hem och iväg!

Ciao! Sitter här hemma, har precis kommit hem från Hedesunda! Igår var vi på Ön där Plura spelade. Så jäkla nice. Eller ja, bortsett från alla tråkiga ungjävlar som var där enbart för att supa sig fulla så var det jätteroligt! Jag älskar min släkt jättemycket, så vi hade det trevligt!

Nej nu ska jag fixa mig lite inför sommarkväll. Ska träffa mina bästa bästa tjejer! Jag har verkligen noll inspiration på klädval just nu så det får nog bli samma kläder som jag har haft på mig dem senaste två dagarna. Haha, men det funkar det också!

Haha vad roligt. Jag googlade några kompisars namn på google, och då kom den här bilden upp! Den är från förra årets sommarkväll. Gud vilka minnen! Det är Emelie, Linn, jag, Frida, Madde, Julia och Moa! Haha våran "shoepower" är bäst.

TISDAG


Morsning! Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Har en del att göra här hemma.. Ikväll blir det av mot ön i Hedesunda iallafall. Ska dit med Maria för att sedan träffa på familjen Eriksson. Åh så kul det kommer bli! Det verkar som att många många ska dit också, alltså ännu roligare! Kommer hem imorgon. Ciao.


löpning på g


Brassar på mig springbyxor och sticker ut och springer om ett tag.. Tror jag behöver lite träning nu faktiskt! Det enda jag gör är ju att köra hoj, man behöver lite annan träning också. Någonting som jag skulle vilja träna mer är stryka, men hur tråkigt är inte det? Är verkligen inte alls taggad på sån slags träning. Tyärr. Springning gillar jag iallafall! Så sjukt skönt. Aja, tarzan!

Helgen!

Nu jävlar har jag varit kass med bloggandet! Min egna blogg bryr jag mig inte om så mycket längre, men andras bloggar! Jag har inte läst någon sen ja, i torsdags? Hade 94 olästa inlägg på bloglovin alldelles nyss. Och nu har jag äntligen kollat igenom dem. Phew. Varför ska jag vara så himla besatt i dem för? Det är ju så tråkigt att läsa, egentligen.

Aja. Vad har jag gjort i helgen då? Jo mina föräldrar har varit borta. Så jag har haft värsta kalaset med Linn här hemma hela helgen. Vi har kollat på skräckis. Eller ja mest Linn, jag vågade inte kolla. Så hon fick berätta för mig vad som hände. Stackarn. Haha. Någon som har sett "The Omen"? Usch.

Men trevligt har vi haft det iallafall. Kanske lite mindre trevligt när en från mitt jobb ringde och väckte oss imorse. 8.50 ringde hon och berättade att jag skulle jobba. Jag hade alltså kollat fel på schemat och trott att jag skulle jobba em istället för fm. Men nejnej. Så vi stressa ihjäl oss imorse, jag och Linn. Jag hade ca 10 minuter på att bli klar eftersom jag började 9.. Hur kul?! Men bortsett från morgonen så har jag haft en perfekt dag! Jobbtimmarna gick riktigt fort eftersom det var så roligt, sen efter det har jag varit med min kära vän Moa G!

Nu; MAT men min kära family.


HP


Är hemma. Sitter på golvet och har sån där riktig energi i kroppen, men det går nog över snart. Jag är trött, eller är jag egentligen det? Iallafall så vill jag sticka ut och springa men ändå fortsätta med min Harry Potter maraton. Klockan är sådär jobbig just nu, hon är halv fyra. Man vet aldrig om man ska gå och lägga sig eller fortsätta vara vaken tills det blir morgon vid den tiden... Åh jag hatar när det blir så!

Aja. Tar nog springningen imorgon istället. När det är ljust. Hehe, fyfan vad trött jag är......

Nu; Harry Potter och den flammande bägaren!


"Nu ska ni få se på action!"

Hur jävla söta barn? Säger bara, kom hit så jag får käka upp er!! Hahahaha så jävla sköna. Kolla bara på 0:03!

TIME FOR GP

Träningen igår gick hyfsat bra. Gjorde lite övningar med koner, tränade lite grund. Sen tog jag också något varv på banan. Men tog det dock väldigt försiktigt eftersom det var snorhalt! Fast det var ju bra träning ändå. Så jag är nöjd.

Här kommer bilder från helgen:

 






Italienaren Antonio Cairoli. Så jävla grym förare!
 



På söndagen satt vi hela dagen och kolla från berget! Värsta härlig känsla. Vi och typ 12 000 pers till! Haha hur grymt? Samanlagt var publiken säkert runt 24 000. Eller mer..




Var tvungen att låna den här bilden, bara för att visa hur stort det här är. Lite synd att dem flesta inte vet om denna stora motocrosshändelse som tar plats i Sverige varje år.. Säkert för att det inte går så bra för våra svenska förare.. Men ändå.  Hur stort? Och hur kul?

Lak, Jalla allihopa

Ciao! Denna dag har jag spenderat ute på Brämmen med familjen Eriksson. Väldigt trevligt! Nu ska jag ner och käka för att sedan tagga till lite träning i Skutskär. Har inte kört hoj på jättelänge så nu tycker jag att det är dags igen! How sweet. Hoppas att huvudvärken som är kvar från igår går över innan dess bara. Men det blir inget jättepass så det kirrar jag nog ändå.

P.s Bildspelet ovan är från helgens VM-deltävling i Uddevalla. Snyggt!

TORSDAG

Nu tänker jag berätta om något så fruktansvärt pinsamt. Eller nej, så pinsamt var det egentligen inte, men just då ville man bara dö. Men det kunde ha gått värre vilket jag är tacksam över att det inte gjorde. Och det här händer typ alla så det är inte så farligt ändå. Haha. Aja!

Såhär var det iallafall, jag var på en camping. Tror det hette Mellerud? Är inte säker. Jag gick iallafall runt där och var så jädrans arg p.ga min kassa täckning. Jag var på hela campingen och fick aldrig någon plupp. Iallafall så gick jag in och prova på toan, jag satt där och pilla på telefonen medans jag satt på toa TILLS det kom en tant(okej inte tant, kanske 50! När är man tant förresten? Är det runt 50?) Anyway. Hon kom och öppnade min dörr, jag som trodde jag hade låst den, men nej nej! Haha så jävla äckligt pinsamt. Jag ba: OH SHIT. Hon ba: HAHAHA nu var det en som glömde låsa dörren efter sig! Åh jag dog. Och hur roligt var det för mig sen när jag skulle ut därifrån då? Haha. Alla hade ju hört.

Nej nu ska jag ner och käka frulle. Kilar sen iväg för lite strand-häng! Perfekt dag för det ju. Tarzan.


HEMMA!


Jisses vad många mil jag har åkt bil nu dem senaste dagarna. Men jag ska ju då inte klaga eftersom jag har haft det bäst. Iallafall i Uddevalla och Göteborg! Men det där med att campa med husvagn är nog inte riktigt min grej. Vill ha min egna säng, dusch och toa tack! Aja. Bilder från VM kommer upp senare. Nu ska jag läsa alla mina kompisars bloggar som jag har missat i några dagar. Måste få lite update! Tur att man har Bloglovin.

Men sen kan jag lova att det kommer upp en fet bildbomb!


Tänkte bara säga att vi är på hemfärd! Så ...

img_9734 (MMS)

Tänkte bara säga att vi är på hemfärd! Så sjukt skönt.. Aja, vi hörs mer ikväll när jag har kommit hem. Här har vi en bild från helgen:


Är ledsen för den dåliga uppdateringen.. M...

img_1825 (MMS)

Är ledsen för den dåliga uppdateringen.. Men just nu vill jag inget hellre än att bara vara. Just nu sitter jag på en klippa i malö(?) det är en mysig ö några mil från göteborg! Och har det sådär bäst. Tänk skärgårdsdoktorn, eller saltkråkan-känsla..! How sweet? Nej nu ska jag njuta lite mer av min semester! Tarzan.


Man ba trivs!

img_4073 (MMS)

Man ba trivs!


Tjenamors! Sitter i bilen påväg ner till U...

img_0069 (MMS)

Tjenamors! Sitter i bilen påväg ner till Uddevalla! Vi har ca 2 timmar kvar, skönt!! Är taggad till tusen, och jag känner på mig att den här helgen kommer vara helt topp! Får ursäkta för min kassa kvalité på bilder nu när jag är borta.. Men bättre än ingenting right?


Vi hörs när vi hörs!

Jag hoppas dessa jobbtimmar går fort idag! Visst jag älskar mitt jobb, men man vill ju komma så fort iväg från Gävle som möjligt idag. Enligt mina beräkningar kommer vi komma till Uddevalla runt 11 ikväll. Jisses.

Nej, nu är det dags att börja dra sig till jobbet! bye.

RSS 2.0