Ciao mjaou.

Här sitter jag. Med musik i öronen. Och drömmer mig bort.


Undra vad det här är för plats.. Jävligt många duvor är det iallafall..

Det måste nästan ha varit på markusplatsen jag började bli rädd för duvor. Hahha. Dem flög på ju en och minst 8 stycken duvor satte sig i en tjejs luva kommer jag ihåg. HAHA. Den 6 Augusti landar jag i denna underbara stad. Sen möter min bästa moster upp mig och vi åker vidare till Padova! Fy fan va NAJS! Sen ska vi parta och shoppa oss panka. Sen åker vi båda hem till Sverige igen. Typ två dagar innan jag börjar skolan igen. Thihi!

"Hallå Sofia.. Vem är Dary?"

Jag har haft lite fullt upp, så det är väl därför jag inte har kunnat uppdatera på några dagar. I onsdags hade vi spexfoto, vi i min klass hade Barney i How I met your mother - tema. Så vi hade kostymer med slips. Det var verkligen assnyggt! Hehe.

 


Weeeeho

Sådär ja, nu är det en ganska stor chans att jag kommer få sälja jordgubbar i sommar. VI GIIIIILLART! Nu ska jag dra iväg till stallet för att rida.

Jag hjärta poncho-girl

Fick nyss reda på att den sista säsongen av käraste Ugly B börjar på tisdag kl 20.00! Fy faaan va kul!


Hedesunda idag

Idag har jag varit och kollat på pappa som har kört sin första crosstävling den här säsongen. Han fick en kanon start och låg bland dem 10 första, men sen kom han lite efter och hamnade slutligen på en 22 plats utav 30. Men han borde vara nöjd ändå! Det här var hans första crosstävling med sin nya KTM 450, och sen var det också säsongens första tävling för honom.. Och han har haft problem med ryggen hela veckan, igår var han så pass dålig så han inte kunde gå riktigt, men han är envis. Hahha. Nästa vecka blir det ut till Hofors om jag inte har fel!

Två bilder från idag:


Man blir så himla sugen på att köra när man är och tittar, men jag har nu bestämt mig att satsa på nästa säsong istället.. Idag kommer en kille som ska köpa mina stövlar och lite andra saker, sorgligt!

 

Årets jävla piss sommarplåga!

Först var den bra, sen blev den bättre. Men nu, nu spelas den ju för sjutton hela tiden!


sorry!

Det är något jävla virus i datorn så därför har jag inte kunnat uppdatera på några dagar.. Suck! Igår var det iallafall IESG's eurovision och efter det drog vi tjejer vidare ner till stan och sen hem till Madde. Det var en sjukt najs kväll tjejer, är glad att jag har er. 

 
Näst bäst igår! Hahahaha x'D


Hundskrället

Har jag någonsin sagt att jag älskar min hund? Han väckte mig imorse genom att krafsa på min dörr.. Hahha, tur det, för jag hade försovit mig i 45 min.

Kom nyss hem från Högbo, då jag red Paddan. Hahha, Jojjo, min tränare tycker tydligen det är skit kul att sätta mig på stora hästar. Det blir bara större och större för varje gång. Men yes, det gick bra idag. Han var dock svår att ställa i höger varv, han kändes som en banan. Hahaha!

Lillen är en hund, jag lovar. Tror jag.

 


Frågor från Emelie!

Har tråkigt, så nu lägger jag in lite frågor som jag hittade på Emelies blogg

Har du på dig idag? Jeans, tröja och en stickad kofta.

Har du kramat någon det senaste dygnet? Yesbox.

Har du pussat någon det senaste dygnet?
Nej

Har du för frisyr? Just nu? Långt plattat hår.

Har du husdjur? Två hundar och en apliknande sak som kallas lillebror.

Har du pallat äpplen? Japp, och grym är jag också!

Har du ätit senast?
Chocklad.

När vaknade du i morse?
Halv nio tror jag.

När skrattade du senast? När jag pratade med Emelie och Chai på msn nyss. Eller ja, nu. xD

När gjorde du senaste något du egentligen inte ville? Igår.

När fick du ditt senaste sms?
Nyss, av Maria. Oj, nu kom det ett till!

När är du född? 20 November -94

När tog tar du studenten? Om tre år tar jag den. Då jäklar!

Vem kramade du senast? Jesper

Vem pratade du med i telefon senast? Camilla, Wilmas ägare.

Vem skulle du vilja se ut som? Kissie-Missie-Majou såklart, vem vill inte det!?

Vem fick du present av senast? Present vad är det? Det har jag aldrig fått, aldrig någonsin. Nej, men jag kommer inte ihåg. Så det blir väl snart igen då, hehe.

Vem gjorde dig arg senast? Alexander, min kusin och Emil. För dem skrattade och skrek så högt så jag inte hörde musiken i mitt rum.. Åååhh, då var jag rikigt arg! :')

Vem sjunger det du lyssnar på nu? Mig själv. Nynnar på Girls just wanna have fun. Vilket är vädigt drygt..

Vem bor du tillsammans med? Morsan, farsan och såklart brorsan sörru.

Vem vill du kyssa nu? THIHIHIHI, det vill ni allt veta va?

Vem spelade du tv-spel med senast? Alex.

Vad väljer du, glass eller godis?
Åh, vad svårt. Glass.

Vad väljer du, morgon eller kväll? Kväll.

Vad väljer du, julafton eller födelsedag? Julafton.

Vad väljer du, katt eller hund? Emelie: Kattskrälle Jag: Hundskrälle

Vad väljer du, hallon eller blåbär? Blåbär. Hallon är surt.

Vad väljer du, sova eller sex? Sooooooova.

Vad väljer du, sola eller bada? Sola.

Kan du laga mat? Ja visst. Om makaroner, pannkaka och nudlar klassas som mat.

Kan du göra volter?
Nej, men på stutsmattan kan jag. Om jag vågar i år...

Kan du köra bil? Kan jag säkert. Visa bara vart gasen, kopplingen och tutan sitter så kommer det gå bra.

Kan du ditt eget mobilnummer?
Hahhahah, nej!

Kan du säga vad klockan är? 00.15


Leardag den 17 April

Klippa och klistra olika videor är inte min starka sida. Så här får ni en helt vanlig video från igår! Jag lyckades också sätta in keep of walking.. På något sätt. Jag ville inte ha den här låten egentligen, men det funkade inte att sätta in någon annan, typ. Kanske för att det bara är den som jag inte har i itunes? Eller jo, det har jag förresten.. Men låten finns i en annan mapp också.. Aja. Här kommer videon iallafall!


HAHA, vilken jäkla amatör video! x')

Hemma

Imorgon har jag en jäkla massa planer, och alla är runt mitt på dagen, så jag vet inte riktigt hur jag ska kunna planera ihop alltihop. Jag vill ju hinna göra allt, plus att jag måste plugga... Har iallafall bytt mötet med Jennie till ikväll istället.

Jag kom väl hem från stan för någon timme sen och när jag kom hem gick jag ut och lekte med Ludde. Jag kom precis in när det började regna, asnajs tajming liksom! Det vart en film och några bilder ute, så vi får se om jag lägger upp dem senare, när jag orkar så säga.. Hehe. Åh jusstja! Det vart en film från igår när jag hoppade Julia också. Jag lägger in den snart!



Det blåste värsta mycket så videon kommer vara mycket bättre om man inte har något ljud till.. Otekniska jag förstår typ inte hur man gör. xD Hahaha!



Varför veden ligger ner är för att det har blåst ner.. Men det förstår väl varenda kotte, ville bara säga det innan någon skriver. 


Titta vad fin han är, våran Ludde!

@ Erikssons place

Är just nu hemma hos mina kusiner. Maria håller på och klipper i sina kläder och jag nördar runt med annat. Tidigare idag hopptränade jag i Högbo och det gick kanoners. Chili som jag brukar ha är fortfarande halt, så nu när han inte kan ridas har jag Julia istället.

Måste bara säga att det är skit skönt med helg nu! Visst har veckan gått fort, men jag är helt slut, speciellt idag, då vi hade nationella prov i matte. B1 var easy peasy men B2 var lite krånglig. Nej, nu måste jag vara lite mer social känner jag. Puss!

"Ha den äran"

Efter skolan tog jag och Frida bussen till Boulongern och gick där en sväng, sen gick vi tillbaka till skolan och käkade glass samtidigt. Hur vårigt är inte det liksom? :) Jag stannade på textil surgery med F och Madde en stund och sen gick jag och mötte upp mamma på stan.

Vi tittade(läs;skulle, med stora bokstäver) på tyg till min balklänning, men såklart så fanns det inte i det tyg jag ville ha, lila plommon färg. Som är hur fint som helst, for the record. Så jag fick beslutångest, ska jag ha ljus lila, svart eller kanske blå!? GAAH, ska tillbaka dit imorgon iallafall, för snart måste vi ju börja sy den liksom..



Den här klänningen VILL jag ha! Den är perfekt. Annars kommer jag inte gå.. Eller jo, om killen i kollaget blir min dejt, thihi. Tänk om jag bara hade mösskompisar som kunde hjälpa mig.. Hahha, nu börjar jag låta som en desperat, ja jag vet inte vad.


LOL

Tänk att dem som inte är "häst-tjejer/killar" kan gå så lågt.. Varför kan dem bara inte erkänna att vi är JÄVLIGT mycket mer awesome än dem?!  XD Jag, och säkert många fler, asgarvade när jag såg den här gruppen! Så himla hilarious.. :') Men so not true!!


Gud!!

Jag har inte insett att jag har en sån ful blogg förren nu, och det måste fixas! Mohahaha, pluggningen kan dra åt.. ..furuvik..

Ciao!

Nu är jag hemma från stan, har varit där nu med mamma i några timmar. Jag tänkte köpa ett par nya converse, men jag fick panikångest. För jag visste inte om jag ville ha ett par röda eller ett par till vita. Hahha, så det får väl bli någon annan dag i veckan istället. Sen provade jag ockskå en jeansjacka på H&M som jag ska beställa hem ikväll. Då det inte fanns i min storlek.

Nej, nu måste jag verkligen plugga, har skjutit upp det hela lovet.. Suck suck suck!


Suck

Fan, nu är ju lovet snart slut. Nu är det tillbaka till verkligheten, skolan. Suck! Men det är bara att hålla ut, snart blir det sommar gott folk!

Jag hade planerat att göra klart en uppsats om ledarskap nu på lovet, och det har jag såklart inte gjort ännu.. Så idag, en lördag, får jag göra den. Great!

Psycho psycho psycho!

För flera år sedan så var det tre tjejer på min gata som Alltid var tillsammans. Och det var jag, Hedvig och Josefin. Sen Josse flyttade så har vi knappt träffas någonting. Men idag var jag hem till Josse en sväng och sen drog vi ner på stan och fikade. Det var värsta mysigt att träffa henne igen. Men sen var hon tvungen att jobba så då följde jag med henne dit och hjälpte till. Jag tror seriöst att jag kommer få träningsvärk i armarna imorgon, hahaha!

Jag har börjat sagt psycho hela tiden. Hahah, och det är askul. Jag har minst ett psycho i varje mening. Vad gör det då mig för person? Fjortisar brukar ju ha minst sjutioelva stycken typ och likom i varje mening... Vad är jag då för någon som säger psycho hela tiden? Hahha
Jag bjuder på en psycho bild, hahah. Den här var bara den enda som var ganska normal ändå..  Resten är bara såå psycho.

Nej, nu ska jag sticka. För nu luktar det gott i hela huset. Och det betyder mat, hembakad pizza. Vilken fiesta alltså!


Innan jag går och lägger mig..

måste jag bara avslöja att "bio scenen" i New Moon är en av dem bästa, den roligaste iallafall! Jag spolar fram och tillbaka när Mike säger "That dude is weird" HAHAHAHAH xD Det är så jäkla roligt och som tur var så hittade jag lite från den scenen på youtube. Så nu kan jag titta där också.. Hahaha. Nej nu måste jag sova. Imorgon ska jag träffa Josefin på stan för en fika.



Polyvore!

Kan slå vad om att hela Sverige vill ha sommar nu. Har jag rätt eller har jag rätt?

 

Kollaget är gjort i Polyvore

You can do better than that. If that is what you want.

Imorgon ska jag sticka ut och springa. Jag hade tänkt göra det nu men jag kollade nyss ut och det ä ganska mörkt ute.. Hahhaha! Åh, tänk i sommar. Då är det ju fortfarande ljust ute runt kl 9/10. NAW! :)

Idag var jag iallafall med Malin, Emelie och Madde i centrum och hängde. Hahha, japp, det är så vi gävlebor kallar det. Centrum. Centrum = korvkiosken vid rådhustorget. Hahahaha. Nej, men vi kallar iallafall inte nian för gallerian som sandvikarna gör, hahaha. Vilka töntar alltså, eller hur Madde? Emelie hittade iallafall en klänning som hon ska ha på sig på balen. Och det är fem tousters! Jag börjar få panik med min klänning, en vän till mig ska sy den, först och främst måste vi ju hitta rätt tyg och sen mäta och tjafsa. Men det kommer bli jättebra i slutändan.

Nej, nu måste jag hitta på någonting annat att göra.


har varit...

0-65809641dfa9d40aae0df06c76d9b602.png

Kolla varifrån!

har varit med Madde, Malin och Emelie på stan ett tag idag, fem tousters! ;)


Hurtfia

Har varit ute och gått med min kusin i två timmar nu, hur skönt som helst! Och jag trodde det skulle bli en katastof när jag gick med alla tre hundar själv, men det gick förvånat bra faktiskt. Jag hade Lillens koppel i högra handen, för han gillar att gå mitt ute i vägen och själv. Haha, knäpphund. Och Luddes och Rasmus koppel i den vänstra handen. Det gick hur bra som helst! Jag och Maria möttes på mitten och gick en sväng, sen gick vi till min farmor och hon bjöd på chokladbollar, hahah! Det kändes verkligen skönt att stoppa i sig en chokladboll när man var ute och gick liksom... Nej, men det är alltid lika roligt att träffas, vi gör ju inte det så ofta.



Mina anda kusiners hund, som vi nu har haft i en vecka. Dem kommer hem från Tyskland ikväll. 

Headern

Har gjort en liten förändring på headern. Och jag måste säga att jag inte gillar den. Verklige inte.. Vi får se om jag orkar göra någonting åt det senare ikväll... Hahha, just nu har jag tappat tålamodet, helt. Varför skulle jag liksom klämma in en tjej med laptop mitt i allt för?


prom inspiration

Jag är en typisk One Tree Hill dåre, och för någon dag sedan så vart jag helt förälskad i Brooks klänning som hon hade på ett bröllop.. Och nu gott folk, nu vill jag ha en likadan på våran bal vi ska ha sista veckan i nian. Mohaha, ge mig!

  

Oh my,, hur fint som helst. Och tänk er ett par svarta pumps till, eller ännu bättre... Converse!

..

Jag har nu drömt 6 eller 7 drömmar om samma pöjk. Och alla har varit lika underbara. Den jag drömde inatt var dock lite konstig, han rotade i min byrå. Hahahhaha, jag tror jag dör!

Nu ska jag till Wilma!

Dem grymmaste just nu..!

Är just The Honorary Titles. Det sexigaste som finns, är killar som är grymma med gitarren! Ville bara säga det. Thihi.

The Honorary Title - Bridge and Tunnel


Jarrod Gorbel - Ten Years Older



Earlier today I searched for a sign. And now I think I've got one. Have I?

Hemma från stugan nu, eller vi har varit det nu i några timmar faktiskt.
Jag tog inte så många bilder som jag trodde jag skulle ta, det är ju så mycket man måste hinna göra när man är där. Absolut ingenting. Värsta stressen alltså! Hahha. Sprang en timme med pappa och Ludde igår morse, halv åtta. Ja, jag vet, jag tror jag var sjuk eller nått.. Hahha.

Det är mega skönt att vara i stugan, den ligger helt perfekt till. I skogen, men ändå ganska nära Hedesunda Centrum. Som det typ tar en minut att köra igenom. HAHAHAH! Och stugan ligger också precis vid Dalälven. Så vi har väldigt nära till vattnet. Vi badar på sommaren, och pimplar på vintern. Hur skönt är inte det liksom?

Idag kom ett par tremänningar och hälsade på. Nora 3 år, Oscar 4 år och Kim 6 år. Tror jag. Dem var ute och körde med varsin ferrari och hade vägarna förbi.. Gullungarna då! Oscar är väldens goaste unge, han kramade om mig och viskade i mitt öra. "Hejdå pruttsofia" "Du är min bästa vän" Naaaawh! (a) Och hans favoritord var Fy va äckel och Kims var skit och varför då? Hahaha. Det har varit fullt hus hela helgen. Min faster och kusin är borta en vecka också, så vi passar deras hund Rasmus. Så vi har just nu tre hundar, det ska verkligen bli jättekul att passa dem tre alldelles själv den här veckan! Hahahaha.


VIKEN

Igår kväll var det askul med tjejerna. Moa, Emelie, Frida, Linn och jag körde ett litet skämto de aprilo med Malin och Madde. Malin sket seriöst på sig, hahah <3

Nej, men nu ska jag och min familj åka till stugan tillsammans med våran släkt. Ska vara där och mysa över helgen. Myyys, jag hittade förresten min kamerasladd igår, så när jag kommer hem igen kommer det upp en bildbomb. Puss!


Lillen krockade med Ludde igår, dem sprang liksom in i varandra.. Han vart typ förlamad i bakbenen och kunde inte gå. Mamma maserade hans ben och nu mår han bättre. Tur det!

RSS 2.0