Mallorca Calling

¡HOLA! Nu har vi landat och gjort oss hemmastadda pa underbara varma Mallorca! Det ar jattebra att det finns dator har sa jag kan ha lite kontakt med er dar hemma.. Vi har det iallafall jattebra. Igar landade vi vid elva pa morgonen och vid halv tolv akte vi buss till varat hotell, Vista Sol... Nastan alla hotell pa magalluf heter nagonting med Sol.. xD Iallfall.

Idag var vi pa stranden som ligger typ 300 meter fran varat hotell och vid hotellets pool. Bade idag och igar somnade vi alla fyra i solstolarna. Och allihopa har fatt farg, mest jag och mamma. Hahaha, :)

Nej nu hinner jag typ inte blogga na mer.. Maste checka lite andra bloggar innan tiden tar slut. Om jag har tid sa bloggar jag mer nagon annan dag i veckan. Sa hall er uppdaterade! ¡PUSS! <3


Hejdå regniga Sverige!

Nu drar vi! Om exakt 11 timmar lyfter vi. Fan vad kul! (y)

Snart måste jag lägga mig, jag måste upp klockan tre för att packa det sista. Klockan fyra åker vi hemmifrån. Halv åtta lyfter vi. Klockan elva landar vi. Så typ.. När ni sitter och äter frukost så är jag på Mallorca! De ni...
HAHAHAHAHAHAHAHAHA <3


Här är hotellet!


happy happy happy

Jag finner inga ord men..

JAG, EMELIE OCH MALIN SKA PÅ TWILIGHT&NEW MOON KVÄLLEN DEN 19 NOVEMBER/20 NOVEMBER!!!!

PLUS
att jag åker till MALLORCA LÖRDAG! Ni kan inte ana hur lycklig och glad jag är!

Emelies underbara inlägg är värda att länkas! JAGDÖRJAGDÖRJAGDÖR & klappat och klart



Il mio futuro marito - Stavning Diddi?<3

JB

Nyss var jag och Frida på John Bauer. Det var kul. Hejdå.

Jag har kommit på att jag inte hinner blogga på vardagarna. Förlåt. - Det får bli en helg-blogg det hära ist!


The Volturi family

Eftersom jag inte har hittat min älsklings film än, så lägger jag upp bilder på några Volturi familjemdelemmar istället!


Jane - Dakota Fanning


Marcus - Christopher Heyerdahl


Caius - Jamie Chambell Bower


Aro - Michael Sheen


Försvunnen Twilight

GAH! Jag skrev ett jättelångt inlägg om min försvunna TWILIGHT film... Och sen så råkade jag markera och ta bort allt. Fan!

Iallafall. Den är borta. Min älskade Twilight är borta! Jag vet att det bara har varit en som har lånat den, och det var Emelie innan sommarlovet.. Jag vet att jag fick tillbaka den, för samma dag när jag fick tillbaka den(efter två dagar) så tittade jag på den igen. För jag hade saknat den så! Och jag har säkert tittat på den 50 gånger efter det också.
Så gud, hjälp mig! Vart kan den vara? Jag har letat överallt, i alla rum. :'(<3

                              HITTELÖN DISKUTERAS!<3


Robsessed


33 DAYS LEFT!





Cause real men sparkle.. <3


Hemma efter en skritt i ovädret

Vilket galet väder det har varit idag! Det spöregnade som mest när jag red Wilma på ängarna. Som tur var så följde mamma och lillen med till stallet idag. Så då när vi kom in till stallet igen(efter 50 min i spöregnet) så åkte mamma upp till farmor och farfare som bor bara några meter från stallet och lånade kläder till mig. Alla mina kläder på kroppen var dyblöta.. Och stackars Wilma som var nyrakad frös hon med<3






NEW MOON: 33 dagar kvar!! <3

Blog awards?

Måste ju ses! Jag har för mig att det sänds live på tv, men jag vet inte vilken tid det är.. Har letat tiderna på tv.nu, men jag hittar inga..  Så nu kommer min fråga. SÄNDS VR'S BLOG AWARDS PÅ TV ELLER INTE? <3



Wilma snart

Sitter nu i ridkläder. Varma, nytvättade ridkläder. Jag ska ner till stallet och ta lunchfodringen idag. Och sen ska jag rida ut på Wilma en stund. Men jag vet inte riktigt vart än, men det brukar man komma på när man hoppar upp! Just nu känner jag för att gallopera på ängarna, men det är alldelles för blött och geggigt för det! Vi får se ;)


Ikea med farmor

Var på ikea idag, med farmor. Vi handlade lite nytt till mitt rum. B.la en säng och en byrå! Tack så mycket farmor<3



Det vart denna säng, en 120.

Byrån glömde jag knäppa kort på, så det får bli en annan gång. Den är jag iallafall jättenöjd med! Och sängen.. :)


Dem här vill jag ha!

Så vänner, prata ihop er! T-shirtsen kostar 199kr och jag vill ha medium, för i våras lärde jag mig att small är jätteliten..

Om 39 dagar fyller jag år! OCH SAMMA DAG ÄRE PREMIÄR PÅ NEW MOOOOOOOON!


















199kr 99kr!

Är jag besatt eller är jag besatt?

Klicka här för mer twilight prylar!


 


Mallorca

Har haft den här låten i huvudet hela dagen. Den är så otroligt jobbig..

Orup - Magaluf




Men ja, jag måste ju ändå lägga upp den här. För vi ska ju faktiskt till Magaluf om 14 dagar!! :D


Imorgon ska jag kanske till Ikea med farmor eller så hänger jag med flickorna till valbo :)


Jag vill! Jag vill!


Men jag vågar nog inte, men fatta vad coolt! Jag har alltid velat bli jockey!

<3

 


Nej jag kom inte på något..

vettigt att skriva, så jag skriver lite flum ist!

Idag fick vi tillbaka våra knäppa spanskaprov som vi gjorde i måndags.. Det provet som inte ens läraren hade kollat igenom innan hon gav det till oss.. Det var typ bara 3 ord som handlade om själva kapitlet som vi skulle ha prov på, men skitsamma.
Vi fick tillbaka provet idag och gjorde en hörövning på baksidan,, som hon sedan samlade in igen och nu har hon rättat det och lagt ut resultatet på school soft. Jag tror inte någon i klassen fick ett resultat dem är nöjda över.. Jag fick G+, men vad spelar det för stor roll. Det var hennes fel, så hon borde lida istället.. Inte för att jag säger inte att jag lider, men... Det är hennes fel..!!!




Nu är det fredagsmys, om det så är det sista jag gör...

Nu är det slut på veckan.. det är dags för fredagsmys!!! Fy vad skönt!




Min humor x) Återkommer när jag har något vettigt att skriva!!

Tack Natalie för din uppmuntrande kommentar<3

Gjort lite nytt

Har ändrat design på bloggen. Jag ska ha den så här i några dagar tänkte jag, så ska jag försöka göra en header nån gång i helgen.. Annars akut ringer jag till Emelie!! :)

Nu: Aktiv, läroboken i idrott och hälsa - Prov imorgon!

Sen: Grey's!


Upt: Jag känner igen min header från någonting.. Men från vart? Typ från en tidning eller nått.. hm, vad kan det vara?


Cykel-tokar på cykelvägen

Påvägen till Gasklockorna idag så såg jag dem två utlänska(vet inte vart dem kommer ifrån) cyklandes på cykelvägen, med sina fullpackade cyklar och med deras två hundar i en varsin cykelkorg.. Har ni hört talas om dem? Dem började cykla från sitt land(kommer inte ihåg vart) och åker nu lite runt i Europa, och den här veckan är dem tydligen i Sverige. x)

Eftersom det är väldigt mycket i skolan nu, med både läxor och gymnasieval så bestämde jag igår att jag skulle byta ridlektion till någon annan dag i veckan istället. För alla informationskvällar om gymnasierna är på onsdagar.

Mamma ringde till Högbo idag, hon och min tränare bestämde att jag skulle hoppa upp en nivå och börja rida med storhäst! Utan att fråga mig x) Men det ska bli kul, jag har ju fortfarande Wilma som ponny ;) Men fatta att hoppa, jag har bara kört lite markarbete med storhäst förut. Men inget hinder, x) Men jag kommer säkerligen vara den kortaste i gruppen, så vem vet. Jag kanske får rida ponny trots allt! :)

Men helst av allt skulle jag vilja bli jockey. Men jag är alldelles för gammal för att börja med det nu, så jag får tvinga mina barn med den karriären istället! Fatta känslan.. Fatta Farten!!!!


Tv tisdag!

Nu är det äntligen dax för Ugly Betty och Desperate Housewives att sändas igen på kanal 5. Gud vad jag har längtat efter dem!!


Börjar om bara några minuter!! :)


Vem av Catherine och Susan ska gifta sig med Mike? Det får vi reda på i kväll!
Bilder lånade av kanal5.se


59 min & 30 sek..

Yes, jag klarade det! Jag hann springa 9 km på en timme. Hehhe, tiden vart 59 min och 30 sekunder x)

Men jag har faktiskt två anledningar varför det gick så segt.. När jag hade kommit upp för en backe kom det upp två vägar och jag hittade inga "band" på träden, så då visste jag inte vart man skulle, så jag chansade bra. Och såklart tog jag ju fel väg! Jag hamnade mitt i skogen helt vilse, och utan mobil... Men efter några minuter(som känndes som timmar) hittade jag tillbaka till backen igen. :P
Då sprang jag ihop med Moa, som jag hade sprungit ifrån flera kilomenters sen.. Hahha, men sen började jag springa igen och då råkade jag ta fel väg igen som råkade vara en stor omväg. Jag kom inte liksom i mål, jag kom från en annan sida.. Skit knäppt, men det vara inte bara jag som hade tagit den vägen så.. :')


9km på 60 min?

Idag hade vi spanska prov. Det var hemskt. Glosorna man skulle skriva var det bara 3 st som stod på glospappret, som skulle vara med. Resten av glosorna handlade inte ens om kapitlet.. Dum, ful och ljus handlar väl inte om kärlek? Dah!
Iallafall, nu släpper vi det. Imorgon har vi någon himla sports day och vi ska springa.. Man fick välja hur långt man ville springa, 3,7km på 60 min, 5km på 35min eller 9km på 60 minuter. Jag valde full, så jag ska alltså springa 9km på 60 minuter imorgon.. Vid högskolan och typ boulognern. Tror jag.. Herregud, vad har jag gett mig in på!!
Vi har typ sports day varje månad och varje gång ska vi göra något nytt. Dem borde ha med ridning, så jag kan visa dem dryga töntarna att jag är iallafall bra på någonting.. Och CROSS borde vara med! Men skridskoåkning ska iallafall vara med, då behöver jag iallafall inte skämma ut mig. :')






Hemma hos Linn

Är hemma hos Linn nu, jag hängde med henne till Grs idag. Vi cyklade, är så stolt över oss! Igår longerade vi Wilma, men det gick inte precis super. Hon är väl inte så van att bli longerad.. Hon bockade o så. ;P Efter Wilma åkte vi till Linns medryttarhäst Frida. Men jag åkte typ hem efter en halvtimme för det är så jäkla kallt ute! Tänk i somras, när det typ var 16 grader ute frös man ju ihjäl och nu är det liksom 4 grader ute! BURR!

Senare idag ska vi hem till mig, gissa vad vi ska göra? Plugga... I veckan har vi jättemycket läxor så vi måste plugga lite idag. Imorgon ska vi kanske träna lite agility med våra vovvar. :) Kanonkul.



Lånade en bild av Linn. Här är Wilma! <3



RSS 2.0